NRK > Nyheter

Thursday, 16 August, 12:04

NRK - 19 Jul 18 kl. 12:38

Brexit: Ingen avtale er usannsynlig

– Fremgangen i brexit-forhandlingenen indikerer at ingen avtale mellom Storbritannia og EU er usannsynlig, sier en talsperson for britenes statsminister Theresa May til Reuters..
Les mer på NRK


Les mer om:
Storbritannia, EU, Theresa May, Reuters

Dele artikeln

3 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: BrexitIngen , avtaleer , usannsynlig
NRK - 09 Jul 18 kl. 17:14

May: –Kan bli brexit uten EU-avtale

Statsminister Theresa May sa i talen til det britiske parlamentet at regjeringa nå kommer til å trappe opp planene om å forlate EU uten avtale. – Som en seriøs regjering må vi planlegge for flere alternativ, også Brexit uten en avtale med EU, sa May..

NRK - 29 Jun 18 kl. 12:40

EU forberedt på brexit uten avtale

Alle må være forberedt på at forhandlingene om brexit kan ende med at det ikke blir noen avtale. Det er første gang EU-ledelsen advarer mot et utfall som innebærer at Storbritannia forlater EU uten en avtale, skriver NTB..

P4 - 16 Apr 18 kl. 14:08

- En god Brexit-avtale viktig for Norge

- Det er viktig for norske arbeidsplasser at Storbritannia får til en god handelsavtale med EU. Det sier leder Frode Alfheim i Industri Energi. Mars neste år blir Brexit et faktum, men fortsatt er det mye uavklart for britenes avtale med EU, men også andre land.

NRK - 23 Jul 18 kl. 12:21

Frykter det ikke blir Brexit-avtale

Storbritannias nye utenriksminister ba om kreativitet og fleksibilitet i Brexit-forhandlingene, for å unngå at de bryter sammen, da han besøkte Tyskland i dag. Jeremy Hunt advarte mot konsekvensene av en dårlig avtale for å tre ut av EU, skriver Sky..

NRK - 12 Jul 18 kl. 14:08

Kontroversiell Brexit-plan klar

I dag offentleggjorde Theresa May heile Brexit-planen som fekk to statsrådar til å gå av. I det kontroversielle dokumentet skreiv May at det for å bli samde om ein Brexit-avtale med Brussel, «krev pragmatisme og kompromiss frå begge sider»..

Dagbladet - 03 Jun 18 kl. 13:35

Brexit-lekkasje avslører dommedagsscenario: - Det er fullstendig kaos

Innhold fra hemmelig brexit-rapport skisserer opp et dommedagsscenario for et Storbritannia uten en avtale med EU..

NRK - 04 Aug 18 kl. 23:18

– EUs steilhet truer brexit-avtale

Den britiske handelsministeren, Liam Fox, sier EU-kommisjonens steilhet i brexit-forhandlingene kan føre til at Storbritannia blir stående uten noen handelsavtale, skriver Sunday Times..

Hegnar.no - 07 Aug 18 kl. 13:08

Høyst usannsynlig at renten blir 5 prosent?

Jamie Dimon, Goldman Sachs, advarte i helgen om at rentene i USA kunne nå 5 prosent, og at sannsynligheten for det er større enn folk flest tror. Sjeføkonom Joe Davis, Vanguard Group sier at alt er mulig, men at det er høyst usannsynlig. Han mener at bare det å komme til 4 prosent kan bli vanskelig..

Aftenposten - 22 Mar 18 kl. 15:07

Rettsmedisiner finner Madsens forklaring svært usannsynlig

Peter Madsens forklaring om omstendighetene rundt Kim Walls død, er svært usannsynlig, slo rettsmedisiner Christina Jacobsen fast i retten i København torsdag. .

Aftenposten - 22 Mar 18 kl. 15:07

Rettsmedisiner kaller Madsens forklaring svært usannsynlig

Peter Madsens forklaring om omstendighetene rundt Kim Walls død, er svært usannsynlig, slo rettsmedisiner Christina Jacobsen fast i retten i København torsdag. .

Fler nyheter fra NRK

NRK - 1 time siden

Flom i India har tatt nær 80 liv

Antall personer som har omkommet i flommen i Kerala i India, har steget til 77, opplyser landets nødetater. Over 60.000 personer hadde torsdag blitt innkvartert i midlertidige leire.

NRK - 2 timer siden

Uendret styringsrente

Styringsrenten holdes som forventet uendret på 0,5 prosent, kunngjorde Norges Bank torsdag. – Utsiktene og risikobildet synes ikke vesentlig endret siden forrige pengepolitiske rapport, sier sentralbanksjef Øystein Olsen i en pressemelding..

NRK - 2 timer siden

Bremsesko forårsaket togavsporing

En oversett bremsesko forårsaket togavsporingen mellom Marienborg og Trondheim i oktober i fjor. Det slår Statens Havarikommisjon for transport fast. Avsporingen førte til at ei stridsvogn falt av ei godsvogn..

NRK - 4 timer siden

Unge mindre opptatt av demokrati

Tall fra NHOs perspektivmelding viser at prosentandelen som synes det er «essensielt» å bo i et demokrati er synkende blant unge. – Bekymringsfullt, sier Ole Erik Almlid, fungerende NHO-sjef..

NRK - 2 timer siden

Etterretningssenter under angrep

Et treningssenter tilknyttet en etterretningsskole i Kabul er under angrep, opplyser afghanske tjenestemenn. Det er ikke meldt om døde. Skytingen torsdag kommer dagen etter at over 30 personer ble drept i et selvmordsangrep mot en skole i Kabul..

NRK - 3 timer siden

Ingen overlevende funnet i Genova

Redningsarbeidere har holdt på for andre natt på rad uten å finne overlevende blant de massive betongblokkene fra den sammenraste brua i Genova. 39 personer er bekreftet omkommet. Det er ventet at det ligger flere omkomne i ruinene..

NRK - 3 timer siden

Anders Jahres pris til svenske

Den svenske professoren Claes Ohlsson ved Göteborgs Universitet tildeles Anders Jahres medisinske pris på 1 million kroner. Han får prisen for studier av beinskjørhet..

NRK - 4 timer siden

Se Politisk kvarter

Slaget tapt for olje i Lofoten og Vesterålen? Med Lilla Sølhusvik i studio.

NRK - 4 timer siden

Frp under 13 prosent

Etter uker med turbulens rundt Per Sandbergs ferie i Iran, får Fremskrittspartiet sin laveste oppslutning på en NRK-måling på over ett år. Frp får en oppslutning på 12,7 prosent i målingen. Barometeret for august viser fortsatt rødgrønt flertall..

NRK - 4 timer siden

FN fordømmer angrepet på elever

– Barn er ikke, og må aldri være målet for voldshandlinger, sier Unicef, som sammen med FNs sikkerhetsråd fordømmer drapet på minst 48 avgangselever i Kabul. Nærmere 100 mennesker ble drept i terror og militære sammenstøt i landet onsdag..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt