NRK > Nyheter

Monday, 21 January, 16:24

NRK - 19 Jul 18 kl. 12:38

Brexit: Ingen avtale er usannsynlig

– Fremgangen i brexit-forhandlingenen indikerer at ingen avtale mellom Storbritannia og EU er usannsynlig, sier en talsperson for britenes statsminister Theresa May til Reuters..
Les mer på NRK


Les mer om:
Storbritannia, EU, Theresa May, Reuters

Dele artikeln

3 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: BrexitIngen , avtaleer , usannsynlig
NRK - 13 Nov 18 kl. 18:52

Labour er skeptisk til avtale

Det er usannsynlig at avtaleteksten brexit-forhandlerne har kommet frem til er den riktige avtalen for Storbritannia. Det sier Labours talsmann Keir Starmer til BBC..

NRK - 06 Dec 18 kl. 09:46

May advarer: Kan ende uten Brexit

Det finnes tre alternativer i Brexit-forhandlingene sier storbrittannias statsminister Theresa May. Det er hennes avtale, ingen avtale eller at Brexit ikke skjer. May har forhandlet frem en avtale med EU, men parlamentet har ikke godkjent den enda..

NRK - 09 Jul 18 kl. 17:14

May: –Kan bli brexit uten EU-avtale

Statsminister Theresa May sa i talen til det britiske parlamentet at regjeringa nå kommer til å trappe opp planene om å forlate EU uten avtale. – Som en seriøs regjering må vi planlegge for flere alternativ, også Brexit uten en avtale med EU, sa May..

NRK - 01 Nov 18 kl. 17:48

– Ingen Brexit-avtale om finans

Brexit-sekretariatet til den britiske regjeringa avviser at det er oppnådd semje om ein avtale som sikrar britiske finansselskap tilgang til EU-marknaden etter brexit. Forhandlingane held fram, heiter det. Det var The Times som melde om semje i dag..

NRK - 29 Jun 18 kl. 12:40

EU forberedt på brexit uten avtale

Alle må være forberedt på at forhandlingene om brexit kan ende med at det ikke blir noen avtale. Det er første gang EU-ledelsen advarer mot et utfall som innebærer at Storbritannia forlater EU uten en avtale, skriver NTB..

NRK - 11 Oct 18 kl. 20:58

Nærmer seg brexit-avtale

Storbritanias statsminister Theresa May skal ha informert medlemmene i hennes indre kabinett om at en historisk brexit-avtale er nær, melder Financial Times.

P4 - 16 Apr 18 kl. 14:08

- En god Brexit-avtale viktig for Norge

- Det er viktig for norske arbeidsplasser at Storbritannia får til en god handelsavtale med EU. Det sier leder Frode Alfheim i Industri Energi. Mars neste år blir Brexit et faktum, men fortsatt er det mye uavklart for britenes avtale med EU, men også andre land.

NRK - 23 Jul 18 kl. 12:21

Frykter det ikke blir Brexit-avtale

Storbritannias nye utenriksminister ba om kreativitet og fleksibilitet i Brexit-forhandlingene, for å unngå at de bryter sammen, da han besøkte Tyskland i dag. Jeremy Hunt advarte mot konsekvensene av en dårlig avtale for å tre ut av EU, skriver Sky..

Klartale - 15 Nov 18 kl. 10:39

Støtter forslaget til en avtale om brexit

Storbritannias regjering støtter forslag til en avtale om brexit. Men flere partier er skeptiske til avtalen..

NRK - 10 Sep 18 kl. 17:24

Mener en brexit-avtale er i sikte

EUs sjefforhandler i brexit-forhandlingene, Michel Barnier, sier det er realistisk at Storbritannia og EU vil komme til enighet om en avtale innen åtte uker, ifølge AFP. Den endelige fristen for avtalen er 29. mars 2019..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Theresa May legg fram «plan B»

Statsminister Theresa May legg fram «plan B» for brexit i Parlamentet i ettermiddag. Samtidig blir det teke til orde for å utsetje datoen for å gå ut av EU. Det er dryge to månader til Storbritannia etter planen skal starte brexit-prosessen..

NRK - 30 minutter siden

Familiefar dømt for vold

En mann i 30-årene er dømt til fengsel etter han slo og bet ektefellen og barna sine, på bussen og på kjøpesenteret City Nord i Bodø, skriver Avisa Nordland. Han er dømt til 60 dagers betinget fengsel med prøvetid på to år..

NRK - 30 minutter siden

Kan bli digitaliseringsminister

Etter det NRK erfarer oppretter regjeringen egen post som digitaliseringsminister, som skal bekles av en Høyre-politiker. Det er ukjent hvem som får posten, men både Nikolai Astrup og Linda Helleland har blitt nevnt av kilder som mulige kandidater..

NRK - 45 minutter siden

Helland: Skal få veltet styret

Pål André Helland reagerte med sjokk og fortvilelse da han fikk SMS om at Kåre Ingebrigtsen hadde «fått fyken» av Rosenborg. Flere SMS-er ble vist i retten mandag. «Vi i gruppa skal få veltet det jævla styret og gjeninnsatt dere», skriver Helland..

NRK - 1 time siden

Harris vil bli USAs neste president

Senator Kamala Harris kastar seg inn i kampen om å bli demokratanes presidentkandidat i USA i 2020. Det fortalde ho på Good Morning America på TV-kanalen ABC. 54-åringen er tidlegare justisminister i California, er halv tamilsk og halvt jamaikansk..

NRK - 1 time siden

Over 100 drepne i Taliban-åtak

Minst 100 menneske skal vere døde i Taliban-åtaket på ein militærbase og politistasjon aust i Afghanistan i dag. Det opplyser ei kjelde i forsvarsdepartementet i landet, ifølge Reuters. Tidlegare melde regjeringa om 12 døde..

NRK - 1 time siden

Går inn for skjerpede vinterdekkrav

Fredag fortalte NRK at NLF sendte brev til Samferdselsdepartementet for at krav til vinterdekk for tunge kjøretøy skal skjerpes. Nå ber departementet Vegdirektoratet om å sende forslag til høring, så kravene skal kunne stilles allerede til vinteren..

NRK - 1 time siden

VG: Utdanningstopp går av

Avdelingsdirektør Raghild Røed fratrer sin stilling i Utdanningsetaten i Oslo. Høsten 2018 skrev VG at det var kommet over 100 varsler mot direktøren..

NRK - 1 time siden

Maren Ueland bisatt

Maren Ueland blei bisatt i dag frå Time kyrkje på Jæren. Det er fem veker sida ho og Louise Jespersen blei drepne på ferie i Atlasfjella. – Familien har mist mykje meir enn ord kan skildre.

NRK - 2 timer siden

Påstand om at tiltalte frifinnes

– Vi legger ned påstand om at tiltalte frifinnes for samtlige forhold, sier sjubarnsmorens forsvarer Olav Sylte. Medforsvarer Katja Hakvaag Kristiansen skal nå prosedere over straffeutmåling..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt