NRK > Nyheter

Monday, 22 October, 07:06

NRK - 19 Jul 18 kl. 12:38

Brexit: Ingen avtale er usannsynlig

– Fremgangen i brexit-forhandlingenen indikerer at ingen avtale mellom Storbritannia og EU er usannsynlig, sier en talsperson for britenes statsminister Theresa May til Reuters..
Les mer på NRK


Les mer om:
Storbritannia, EU, Theresa May, Reuters

Dele artikeln

3 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: BrexitIngen , avtaleer , usannsynlig
NRK - 09 Jul 18 kl. 17:14

May: –Kan bli brexit uten EU-avtale

Statsminister Theresa May sa i talen til det britiske parlamentet at regjeringa nå kommer til å trappe opp planene om å forlate EU uten avtale. – Som en seriøs regjering må vi planlegge for flere alternativ, også Brexit uten en avtale med EU, sa May..

NRK - 29 Jun 18 kl. 12:40

EU forberedt på brexit uten avtale

Alle må være forberedt på at forhandlingene om brexit kan ende med at det ikke blir noen avtale. Det er første gang EU-ledelsen advarer mot et utfall som innebærer at Storbritannia forlater EU uten en avtale, skriver NTB..

NRK - 11 Oct 18 kl. 20:58

Nærmer seg brexit-avtale

Storbritanias statsminister Theresa May skal ha informert medlemmene i hennes indre kabinett om at en historisk brexit-avtale er nær, melder Financial Times.

P4 - 16 Apr 18 kl. 14:08

- En god Brexit-avtale viktig for Norge

- Det er viktig for norske arbeidsplasser at Storbritannia får til en god handelsavtale med EU. Det sier leder Frode Alfheim i Industri Energi. Mars neste år blir Brexit et faktum, men fortsatt er det mye uavklart for britenes avtale med EU, men også andre land.

NRK - 23 Jul 18 kl. 12:21

Frykter det ikke blir Brexit-avtale

Storbritannias nye utenriksminister ba om kreativitet og fleksibilitet i Brexit-forhandlingene, for å unngå at de bryter sammen, da han besøkte Tyskland i dag. Jeremy Hunt advarte mot konsekvensene av en dårlig avtale for å tre ut av EU, skriver Sky..

NRK - 10 Sep 18 kl. 17:24

Mener en brexit-avtale er i sikte

EUs sjefforhandler i brexit-forhandlingene, Michel Barnier, sier det er realistisk at Storbritannia og EU vil komme til enighet om en avtale innen åtte uker, ifølge AFP. Den endelige fristen for avtalen er 29. mars 2019..

Aftenposten - 06 Oct 18 kl. 23:01

EU-topp har tro på brexit-avtale innen november

Sjansene har de siste dagene økt for at Brussel og Storbritannia vil klare å dra i land en brexit-avtale, ifølge EU-kommisjonens president Jean-Claude Juncker..

NRK - 12 Jul 18 kl. 14:08

Kontroversiell Brexit-plan klar

I dag offentleggjorde Theresa May heile Brexit-planen som fekk to statsrådar til å gå av. I det kontroversielle dokumentet skreiv May at det for å bli samde om ein Brexit-avtale med Brussel, «krev pragmatisme og kompromiss frå begge sider»..

NRK - 13 Sep 18 kl. 21:36

Åtvarar mot brexit utan avtale

Direktør i Bank of England, Mark Carney, åtvarar om at konsekvensane for Storbritannia om dei går ut av EU utan ein brexit-avtale, kan bli like alvorlege som finanskrisa i 2008. Det skriv The Guardian..

Hegnar.no - 11 Oct 18 kl. 21:38

May skal ha orientert ministre om at en brexit-avtale nærmer seg

Storbritannias statsminister Theresa May har informert sine nærmeste ministre om at det nærmer seg en brexit-avtale, melder Financial Times..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

– Nye elektroniske spor

Makaveli Lindén, som er siktet for å ha drept Heikki Bjørklund Paltto på Majorstuen i Oslo forrige mandag, kan ha forlatt både Norge og Sverige. Ifølge Aftonbladet finnes det nye elektroniske spor som peker mot et annet land..

NRK - 30 minutter siden

Mann skutt og drept i Stockholm

En mann i 20-årene ble skutt og drept i Segeltorp sør for Stockholm sent søndag kveld, melder Expressen. Politiet jakter på en person som forlot åstedet på moped..

NRK - 1 time siden

110 klager på NRKs valgkommentator

Kringkastingsrådet har mottatt 110 klager på at NRK brukte Civita-leder Kristin Clemet som ekspertkommentator på valget i Sverige, ifølge Klassekampen. Den tidligere Høyre-statsråden og NHO-direktøren Clemet var en av to kommentatorer på valgdagen..

NRK - 17 timer siden

Rødt flertall i kvinneledelsen

KrF kvinner velger i dag nytt sentralstyre. Fire av dem vil i regjering med Ap og Sp, to vil i opposisjon og én vil i dagens regjering. Alle sju skal med i KrF Kvinners delegasjon til landsmøtet, i tillegg til fem som ennå ikke er valgt..

NRK - 2 timer siden

Samlet inn 239 millioner kroner

Kirkens Bymisjon fikk inn over 239 millioner fra det norske folk, og igjen var det Svalbard som gav mest penger til TV-aksjonen. Øygruppen samlet inn 411,45 kroner per innbygger, og er like foran Rogalandskommunen Bokn på statistikken..

NRK - 2 timer siden

Ni omkom i jordskred i Colombia

Minst ni personer, inkludert fem barn, omkom i et jordskred nord i Colombia. Flere personer er savnet. Skredet, som ble utløst av store nedbørsmengder, fant sted søndag, opplyser lokale medier..

NRK - 2 timer siden

Orkanen Willa oppgradert til nivå 4

Orkanen «Willa» som beveger seg mot Mexicos kyst, er oppgradert til kategori 4 og har nådd «ekstremt farlig styrke», opplyser USAs orkansenter NCH. Det er ventet store nedbørsmengder og kraftig vind på kysten når orkanen er ventet å ankomme tirsdag..

NRK - 3 timer siden

Søreide mener Russland har skylden

Utenriksminister Ine Eriksen Søreide sier til Klassekampen at det er beklagelig at INF-avtalen mellom USA og Russland nå kan ryke. Hun mener Russland er skyldig i konflikten. Utenriksministeren skriver at avtalen har vært viktig..

NRK - 3 timer siden

Har ikke råd til tannbehandling

En av tre nordmenn enten utsetter eller unnlater å gå til tannlegen av økonomiske årsaker, ifølge en undersøkelse gjort for FriFagbevegelse og Dagsavisen. 14 prosent svarer at de har måttet ta opp lån for å kunne finansiere nødvendig tannbehandling..

NRK - 3 timer siden

USA vurderer å fjerne transkjønn

Trump-administrasjonen vurderer å innføre en smalere definisjon av kjønn som gjør at amerikanere må definere seg som enten kvinne eller mann. De ønsker å definere kjønn som en biologisk medfødt og uforanderlig tilstand, ifølge New York Times..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt