Dagbladet > Nyheter

Fredag, 10 Juli, 08:24

Dagbladet - 13 okt. 19 kl. 21:56

Brexit: Frykter ny voldsbølge

Noen frykter for milliarder. Andre frykter for liv. Kenneth Leddy (50) frykter datteren vil oppleve konflikten han selv levde gjennom. Det eneste som er sikkert med brexit, er at ingen vet med sikkerhet hva som kommer..
Les mer på Dagbladet


Les mer om:
Leddy

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Brexit, Frykterny , voldsbølge
VG - 21 okt. 19 kl. 15:06

Justisministeren frykter voldsbølgen skal spre seg

Justisminister Jøran Kallmyr (Frp) frykter voldsbølgen i Oslo skal spre seg til andre byer, blant annet gjennom sosiale medier..

Klartale - 12 sep. 19 kl. 08:49

Dette frykter de kan skje ved en hard brexit

Den britiske regjeringen la ut dokumenter på sin nettside. Der står det hva de frykter vil skje ved en brexit uten avtale..

NRK - 23 juli 19 kl. 23:44

Sjømatnæringen frykter hard brexit

Sjømatnæringen frykter en hard brexit under Boris Johnson. – En hard brexit er det verst tenkelige alternativet for norsk sjømateksport til Storbritannia, sier Hans F. K.

Hegnar.no - 24 juli 19 kl. 06:24

Norges sjømatråd frykter hard brexit

Storbritannia er Norges fjerde største eksportmarked for sjømat. Nå frykter sjømatnæringen for fremtiden hvis det blir en hard brexit under Boris Johnson..

NRK - 08 juli 19 kl. 03:22

Britiske selskap bekymret for brexit

Bekymringen for brexit blant britiske selskaper når nye høyder. Det viser en ny undersøkelse. Flere selskaper varsler kutt i både investeringer og ansettelser.

E24 - 12 sep. 19 kl. 06:08

Britisk regjering frykter kaos hvis det blir hard brexit

Mangel på mat og medisiner, sterkt hopp i strømprisene og store forsinkelser ved Den engelske kanal er hva Storbritannias regjering frykter ved en hard brexit..

E24 - 20 sep. 19 kl. 08:00

Norges Bank: Hard brexit vil svekke norsk økonomi

En brexit uten avtale vil trolig dempe norsk vekst, men svakere kronekurs kan bli plaster på såret. Norsk Industri frykter at brexit-effekten undervurderes..

E24 - 05 okt. 19 kl. 10:34

Norsk gründer frykter hard brexit: – Aktuelt å legge ned London-virksomheten

Norske gründere i London har ulike oppfatninger av hva brexit betyr for virksomheten deres i landet. Mens Sensonomic-sjefen vurderer å legge ned London-kontoret, kaller Attensis daglige leder brexit for en velsignelse..

Dagbladet - 02 nov. 19 kl. 23:49

Milliardærene står klare til å forlate landet

Storbritannias rikeste frykter Jeremy Corbyn langt mer enn de frykter Brexit. Nå flyttes formuer utenlands, og barnas arv deles ut for å slippe unna et nytt skatteregime..

VG - 12 sep. 19 kl. 15:59

Frykter brexit-kaos: Britene hamstrer for milliarder

Britene har allerede hamstret mat, medisiner og andre nødvendigheter for førti milliarder kroner i påvente av brexit, anslår nye oversikter..

Fler nyheter fra Dagbladet

Dagbladet - 07 nov. 19 kl. 12:26

Tajiks nye våpendrager heller bensin på Giske-bålet

Tajiks nye rådgiver sier Giske aldri har beklaget etter metoo-anklagene. - Hun er vant til en fri rolle, sier Hadia Tajik til Dagbladet..

Dagbladet - 07 nov. 19 kl. 12:51

Forsvant i 1955 - likfunn identifisert

Det 64 år gamle forsvinningsmysteriet fra Mandal er løst, melder politiet..

Dagbladet - 07 nov. 19 kl. 11:39

Cappelens forsvarer med overraskende grep

Gjermund Cappelens forsvarer, Benedict de Vibe, er stevnet som vitne av Eirik Jensens forsvarere. I stedet for å nekte å forklare seg, vil han tilby alt..

Dagbladet - 07 nov. 19 kl. 10:29

Lysbakken reagerer på Hauglies gransking

SV-leder Audun Lysbakken er ikke fornøyd med hvordan arbeids- og sosialminister Anniken Hauglie (H) og regjeringen har lagt opp prosessen rundt granskingen av Nav-skandalen..

Dagbladet - 07 nov. 19 kl. 10:11

Slik skal Stortinget granske Nav-skandalen

Arbeidsminister Anniken Hauglies redegjørelse om Nav-skandalen havner rett i Stortingets kontroll- og konstitusjonskomité. Granskingen er forventet å være ferdig til sommeren..

Dagbladet - 07 nov. 19 kl. 10:29

Lysbakken reagerer på Hauglies granskning

SV-leder Audun Lysbakken er ikke fornøyd med hvordan arbeids- og sosialminister Anniken Hauglie (H) og regjeringen har lagt opp prosessen rundt granskningen av Nav-skandalen..

Dagbladet - 07 nov. 19 kl. 08:55

Mener Støres forslag er «farlig»

Støre vil bruke pensjonsfondet som et politisk redskap. Dét får Høyre-toppene til å frese. - Støre bryter med Stoltenbergs linje, sier Jan Tore Sanner..

Dagbladet - 07 nov. 19 kl. 07:02

Tusenvis krever «dødstrailer»-stopp: - Livredd

Håkon (26) og Frøydis (28) krever at politikerne tar grep foran nok en vinter med utenlandske trailere på veiene. På få dager har de fått 30 000 mennesker i ryggen..

Dagbladet - 07 nov. 19 kl. 07:32

Alle tog innstilt etter at godstog sporet av i Bergen

Et godstog har sporet av inne på området ved jernbanestasjonen i Bergen. Ulykken skaper forsinkelser i morgentrafikken, og Vy har innstilt alle tog..

Dagbladet - 07 nov. 19 kl. 07:54

Skjebnedag for Frode Berg

Torsdag skal parlamentet i Litauen se på et lovforslag som kan gjøre at Frode Berg får komme hjem. Lovforslaget kan være helt avgjørende, sier Bergs advokat..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt