VG > Nyheter

Søndag, 29 November, 03:10

VG - 18 okt. 20 kl. 16:28

Brexit-ekspert tror ikke det blir avtale

Det er innspurt i brexit-forhandlingene og uforsonlige fronter tyder på at EU og Storbritannia neppe blir enige om en avtale innen fristen, ifølge en brexit-ekspert..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
EU, Storbritannia

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Brexit-ekspert, tror, ikkedet blir , avtale
Aftenposten - 15 okt. 20 kl. 20:17

Idag skulle han forlate forhandlingsbordet og gå. Nå mobbes Boris Johnson for å feige ut nok en gang. Så hvor går brexit nå?

BRUSSEL (Aftenposten): Alt var gjort klart for den store brexit-finalen. Men som så ofte før: Boris Johnson bryter egne løfter, EU er rasende og brexit utsettes..

NRK - 21 okt. 20 kl. 18:28

Klar for nye brexitforhandlinger

Storbritannia sier de er klar til å gjenoppta forhandlingene med EU om forholdet etter brexit. Samtalene stoppet opp forrige uke. EU har sagt at en avtale bør være klar innen utgangen av oktober.

Aftenposten - 19 nov. 20 kl. 05:32

Mens brexit-skipet synker står Boris Johnson alene tilbake på dekk. Ubesluttsom og venneløs.

BRUSSEL (Aftenposten): Brexit-avtalen er nå nesten ferdigforhandlet. Det blir en avtale, om Boris Johnson sier ja. Men den britiske statsministeren har fått fullstendig beslutningsvegring..

NRK - 7 timer siden

Gjenopptar Brexit-forhandlinger

EUs brexit-forhandler Michel Barnier og hans britiske motstykke David Frost har gjenopptatt samtalene i et siste forsøk på å få på plass en avtale, melder DPA. Barnier havnet i karantene etter at en av hans forhandlere testet positivt for korona..

Aftenposten - 6 timer siden

Brexit-forhandlinger ansikt til ansikt

EUs brexit-forhandler Michel Barnier og hans britiske motstykke David Frost har gjenopptatt de direkte samtalene i et siste forsøk på å få på plass en avtale..

NRK - 13 okt. 20 kl. 15:48

Inngår avtale om sivile rettssaker

Noreg og Storbritannia har inngått ein avtale som sikrar at norske sivile dommar i framtida kan verte anerkjend eller fullbyrda i Storbritannia. Bakteppet er at Storbritannia i utgangspunktet vil trekke seg ut av Luganokonvensjonen etter brexit..

E24 - 15 okt. 20 kl. 06:08

Brexit-toppmøte uten en avtale å diskutere

Forholdet til britene skulle være hovedsak på EU-toppmøtet som starter torsdag, men uten en avtale, er det begrenset hva EU-lederne kan gjøre med saken..

Aftenposten - 15 okt. 20 kl. 07:20

Brexit-toppmøte uten en avtale å diskutere

Forholdet til britene skulle være hovedsak på EU-toppmøtet som starter torsdag, men uten en avtale, er det begrenset hva EU-lederne kan gjøre med saken..

NRK - 02 nov. 20 kl. 20:45

NHO og Parat enige om vekter-avtale

NHO Service og Handel og Parat ble mandag kveld enige om en avtale, melder NTB. Norges Arbeidsmandsforbund har foreløpig ikke inngått avtale. Vekterne i fagforbundet er fremdeles i streik..

Aftenposten - 14 okt. 20 kl. 06:03

Faren for hacking er ikke over, mener ekspert: – Slike angrep er vedvarende

Politikerne på Stortinget bør få sikkerhetsbriefer hver måned, mener Audun Jøsang, ekspert på datasikkerhet..

Fler nyheter fra VG

VG - 12 timer siden

MDG går inn for regjeringsskifte: - Solberg har ikke levert

Landsstyret i Miljøpartiet de grønne vil samarbeide med venstresiden etter valget i 2021, bekrefter partileder Une Bastholm..

VG - 13 timer siden

Lastebil kolliderte med personbil: - Fremstår alvorlig

En lastebil har frontkollidert med en personbil ved Runaskaret i Bjerkreim i Rogaland. Politiet sier ulykken fremstår som alvorlig..

VG - 14 timer siden

Helgheim vraket i nominasjon til Stortinget

Frps innvandringspolitiske talsperson Jon Helgheim tapte kampen om den sikre førsteplassen på stortingslisten til Buskerud Frp, mot Morten Wold..

VG - 14 timer siden

Barn på flukt fra Etiopia-krigen: – Hjerteskjærende

Sivile som flykter fra krigen i Etiopia kommer til et naboland som ikke er i stand til å håndtere krisen. Blant flyktningene er mange barn som er kommet vekk fra sine foreldre..

VG - 23 timer siden

Tre skadet etter eksplosjon – én mistenkt for tukling med fyrverkeri

En mann i 20-årene og to menn i 30-årene er skadet etter en eksplosjon i Øvre Eiker kommune natt til lørdag. Én av dem er anmeldt for å ha modifisert fyrverkeri..

VG - Igår: 19:48

Familiene til motstandsfolk vurderer søksmål mot Marte Michelet

Flere av familiene til motstandsfolk under krigen varsler søksmål dersom Marte Michelets bok «Hva visste hjemmefronten?» ikke trekkes tilbake..

VG - Igår: 19:36

På innsiden av covid-19-avdelingene: – Ikke et virus man bare kan røske av seg

På Oslo universitetssykehus (OUS) får nå fire pasienter den tyngste behandlingen mot covid-19. De siste dagene har tre pasienter dødd..

VG - Igår: 18:07

Ni døde på sykehjem: Trange lokaler økte faren for rask smittespredning

Folkehelseinstituttet påpeker at det coronarammede sykehjemmet på Eidsvoll har trange lokaler som ikke er godt egnet til å holde avstand..

VG - Igår: 18:13

Funn av fugleinfluensa i Rogaland

Mattilsynet bekrefter at det er funnet fugleinfluensa i en villfugl i Rogaland..

VG - Igår: 14:23

Indre Østfold: Krever negativ coronatest fra pårørende til sykehjemsbeboere

Indre Østfold kommune har besluttet å kreve negativ coronatest fra pårørende som vil besøke sykehjemsbeboere. Ansatte må levere negativ test hver tiende dag..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt