NRK > Nyheter

Monday, 17 June, 19:27

NRK - 10 Jan 19 kl. 12:55

Brexit-debatt i Underhuset

.
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Underhuset

Dele artikeln

5 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Brexit-debatti , Underhuset
NRK - 29 Jan 19 kl. 12:41

Brexit-debatt i Parlamentet

Det blir debatt og avstemning i Underhuset i Storbritannia over alternative planer for veien videre for brexit. Debatten begynner 12:30 og en avstemning er venta rundt 20:00..

NRK - 26 Feb 19 kl. 13:53

May vil utsette Brexit

Storbritannias statsminister går inn for å utsette brexit for en kort periode. Brexit blir utsatt dersom Underhuset sier nei til utmeldingsavtalen og nei til å gå ut av EU uten noen avtale 29. mars, Det kom fram i Underhuset i formiddag..

Hegnar.no - 14 Mar 19 kl. 19:27

Flertall i Underhuset for å utsette brexit

Underhuset stiller seg bak statsminister Theresa Mays forslag om å be EU om en utsettelse av brexit..

NRK - 14 Mar 19 kl. 19:27

Underhuset ber om brexit-utsettelse

Det britiske underhuset ber regjeringen utsette brexit med minst to måneder..

NRK - 20 Mar 19 kl. 16:31

Krisemøte om brexit i Underhuset

Representantene i Underhuset i London samles til en krisedebatt om brexit, etter krav fra Labour. Tidligere onsdag ble det kjent at statsminister Theresa May ber EU om en tre måneders utsettelse..

Hegnar.no - 02 Apr 19 kl. 06:28

Fire brexit-forslag stemt ned i Underhuset

Det britiske Underhuset stemte mandag kveld ned fire brexit-forslag som alternativer til statsminister Theresa Mays nedstemte brexitavtale..

Hegnar.no - 04 Apr 19 kl. 06:24

Underhuset stemte for å hindre brexit uten avtale

Med 313 mot 312 stemte Underhuset natt til torsdag for en lov om å tvinge Theresa May til å be om brexit-utsettelse for å hindre et no deal-scenario 12. april..

Aftenposten - 01 Apr 19 kl. 21:41

Klimaprotester skapte kaos i Underhuset. Kveldens brexit-avstemning kledd naken.

BRUSSEL (Aftenposten): Midt under debatten om mulige brexit-utganger inntok plutselig en gruppe klimademonstranter publikumsgalleriet i det ærverdige Underhuset..

NRK - 01 Apr 19 kl. 21:16

Fire brexit-avstemninger i kveld

Underhuset stemmer i kveld over fire brexit-forslag som alternativer til Theresa Mays nedstemte brexitavtale. Med 322 mot 277 stemmer gikk flertallet i Underhuset inn for å si ja til at det skal holdes avstemninger over alternative brexit-forslag..

Aftenposten - 20 Mar 19 kl. 17:15

Tusk: Utsettelse av brexit forutsetter ja til brexitavtalen i Underhuset

EU-president Donald Tusk mener en kort brexit-utsettelse er mulig, men forutsetningen er at Underhuset godtar skilsmisseavtalen som er forhandlet fram..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Ber Iran overholde atomavtalen

Tyskland, Frankrike og Storbritannia ber Iran om ikke å lagre mer uran enn hva landene ble enige om da atomavtalen ble inngått i 2015. Iranske myndigheter har varslet at landet går bort fra deler av avtalen innen ti dager..

NRK - 45 minutter siden

– Kan ha vore medverkande årsak

– Undersøkingar syner at campylobacter-bakteriar kan ho vore medverkande årsak til at kvinna (72) på Askøy døydde, seier bistandsadvokat Kjetil Ottesen til VG. Kvinna døydde på sjukehus førre veke. Ho hadde frå før ein alvorleg sjukdom..

NRK - 45 minutter siden

Det blir ikke gratis skolemat

De fire regjeringspartiene satte mandag en stopper for opposisjonens forslag om gratis skolemat da saken ble sluttbehandlet i Stortinget. Partiene begrunnet avgjørelsen med at de heller vil prioritere videreutdanning av lærere og innholdet i skolen..

NRK - 1 time siden

Egypts ekspresident døde i retten

Egypts tidligere president Mohammed Morsi skal ha falt om og dødd i retten. Det melder statlig egyptisk TV, ifølge nyhetsbyrået Reuters. 67-åringen sonet i fengsel for å angivelig ha forfalsket søknaden om å stille som kandidat til valget i 2012..

NRK - 1 time siden

Tidligere president døde i retten

Egypts tidligere president Mohammed Morsi skal ha falt om og dødd i retten. Det melder statlig egyptisk TV, ifølge nyhetsbyrået Reuters..

NRK - 1 time siden

Birken åpner for elsykler

Birkebeinerrittet åpner for at du kan sykle både fra Rena til Lillehammer og Halvbirken med elsykkel 31. august. Elsyklistene kan imidlertid ikke kjempe om merker eller klasseseiere.

NRK - 1 time siden

Vy har mer fornøyde kunder enn SJ

Svenske SJ, som skal drifte blant annet Dovrebanen og Nordlandsbanen, kom klart dårligst ut i en stor nordisk undersøkelse, gjort av Svenskt Kvalitetsindex, som målte kundetilfredshet. SJ sier norske passasjerer ikke skal bekymre seg..

NRK - 1 time siden

Se Dagsnytt 18

NRK - 1 time siden

Brann stopper Østfoldbanen

Det brenner kraftig i skogen ved Røysåsen i Moss. Toglinjene mellom Moss og Kambo på Østfoldbanen er stengt som følge av brannen. Brannvesenet har per nå ikke kontroll på brannen.

NRK - 1 time siden

Horneland bekrefter Bendtner-exit

Nicklas Bendtner har spilt sin siste kamp i Rosenborg-trøya. Det bekrefter trener Eirik Horneland overfor Eurosport, melder NTB..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt