NRK > Nyheter

Monday, 21 January, 17:35

NRK - 10 Jan 19 kl. 12:55

Brexit-debatt i Underhuset

.
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Underhuset

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Brexit-debatti , Underhuset
Aftenposten - 15 Jan 19 kl. 20:16

Dommen over Theresa Mays brexit-plan faller nå

LONDON/ OSLO (Aftenposten): Etter dager med debatt i Underhuset stemmes det nå over skilsmisseavtalen med EU..

Hegnar.no - 14 Jan 19 kl. 16:29

Blir det no-deal eller no-brexit?

I morgen skal underhuset i parlamentet stemme over der fremforhandlede brexit-forslaget fra EU. .

NRK - 08 Dec 18 kl. 21:45

Åpner for en plan B for brexit

Storbritannias arbeidsminister Amber Rudd sier til The Times at det kan bli en ny folkeavstemning eller det britene kaller en norsk løsning om statsminister Theresa May ikke får brexit-avtalen godkjent i Underhuset på tirsdag..

NRK - 13 Jan 19 kl. 20:13

EU forbereder utsatt brexit

EU forbereder seg på å utsette brexit til tidligst juli etter å ha konkludert med at Theresa May ikke kommer til å få sin skilsmisseavtale godkjent i underhuset. Det skriver avisen The Guardian..

NRK - 04 Dec 18 kl. 10:20

Fem dagers maratondebatt om brexit

Statsminister Theresa May sparker i dag i gang en fem dager lang maratondebatt om brexit før Underhuset om en uke skal stemme over hennes brexitavtale. De fleste eksperter tror May kommer til å gå på et sviende nederlag under avstemningen..

Hegnar.no - 10 Dec 18 kl. 17:18

May bekrefter - utsetter brexit-avstemning

Storbritannias statsminister Theresa May bekrefter at hun utsetter brexit-avstemningen i Underhuset, som etter planen skulle ha blitt holdt tirsdag..

NRK - 02 Dec 18 kl. 13:10

Labour varsler mistillitt

Labour øker presset mot statsminister Theresa May og varsler mistillitsforslag mot henne hvis regjeringens brexit-avtale blir avvist i Parlamentet Underhuset stemmer over den 11. desember. Det bekrefter Labours brexit-talsmann Keir Starmer ifølge AP..

Aftenposten - 10 Dec 18 kl. 13:18

May utsetter brexit-avstemningen. Fryktet massivt nederlag i Underhuset.

BRUSSEL( Aftenposten): Statsminister Theresa May utsetter den planlagte avstemningen om utkastet til brexit-avtale i Parlamentet tirsdag..

NRK - 15 Jan 19 kl. 21:04

EU vil ikkje reforhandle brexit

– Det kjem ikkje på tale med ei reforhandling av brexit-avtalen, seier statsminister Sebastian Kurz i Austerrike, ifølgje Reuters. Tysdag kveld vart det klart at avtalen som Storbritannia har forhandla fram med EU, vart nedstemt i Underhuset..

VG - 15 Jan 19 kl. 19:44

Underhuset stemte nei til brexit

LONDON/OSLO (VG) Det britiske parlamentet sier nei til Theresa Mays brexit-avtale med EU. Dermed går Storbritannia inn i en ny usikker periode.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Pengefondet justerer ned utsiktene

Det internasjonale pengefondet meiner dei økonomiske utsiktene har svekka seg sidan oktober, og justerer ned vekstprognosane med 0,2 prosentpoeng for 2019, og 0,1 for 2020. Handelskrig og brexit har verka inn, og dei åtvarar mot brexit utan avtale..

NRK - 15 minutter siden

Ingen mistenkte for brann hos Wara

Politiet har ingen mistenkte etter brannen ved huset til justisminister Tor Mikkel Wara i forrige uke. Det var en søppelkasse ved huset til justisministeren som ble satt i brann..

NRK - 10 minutter siden

14 døde i Rwanda etter gruveulukke

Minst 14 gruvearbeidarar mista livet då ei gruvegang raste saman i Rwanda, opplyser lokale styresmakter. Det skjedde etter fleire dagar med kraftig regn. Dei trur ikkje det er håp om å finne overlevande..

NRK - 15 minutter siden

To skip brenn utanfor Krim

To skip har begynt å brenne i Kertsjsundet utanfor Krimhalvøya, opplyser Russlands samferdselsdepartement. Skipa skal ha totalt 31 menneske om bord, inkludert tyrkiske og indiske innbyggjarar. Det er ukjent kva som er årsaka til brannen..

NRK - 45 minutter siden

Røykutvikling på Oslo S

Det er forsinkelser på Oslo S på grunn av røykutvikling i et tog. Ifølge Bane Nor rammer det flere avganger, og de jobber nå med å få avklart situasjonen. Sjekk hvilke togavganger som er rammet her..

NRK - 45 minutter siden

May avslår utsetjing

Theresa May vil ikkje utsetje datoen Storbritannia skal gå ut av EU, 29. mars. Ho seier i Parlamentet at ho vil leggje press på å få brexit-avtala godkjent, og vil ha fleire samtalar med regjeringa og opposisjonen før ho snakkar med EU igjen..

NRK - 4 timer siden

Påkjørt kvinne i Storgata/Brugata

Kvinnen som ble påkjørt av trikken er kjørt til sykehus med ambulanse. Hun kom i klem under trikken. Omfanget av skadene er ikke kjent, men hun var bevissthet.

NRK - 1 time siden

Hele Senja uten strøm

Alle husstander på øya Senja i Troms er mandag ettermiddag uten strøm. Strømmen gikk cirka klokka 16:15 og bruddet skyldes feil på høyspentledning. Montører er på vei ut for å rette feilen, melder Troms Kraft..

NRK - 1 time siden

Theresa May legg fram «plan B»

Statsminister Theresa May legg fram «plan B» for brexit i Parlamentet i ettermiddag. Samtidig blir det teke til orde for å utsetje datoen for å gå ut av EU. Det er dryge to månader til Storbritannia etter planen skal starte brexit-prosessen..

NRK - 1 time siden

Familiefar dømt for vold

En mann i 30-årene er dømt til fengsel etter han slo og bet ektefellen og barna sine, på bussen og på kjøpesenteret City Nord i Bodø, skriver Avisa Nordland. Han er dømt til 60 dagers betinget fengsel med prøvetid på to år..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt