Aftenposten > Nyheter

Tuesday, 26 May, 10:50

Aftenposten - 18 Oct 19 kl. 21:48

Brexit-avtalen er i boks, men Johnson mangler 33 stemmer i Underhuset

Fredag jublet Boris Johnson fordi avtalen med EU var i boks. Lørdag står det trolig om noen få stemmer om han vinner avstemmingen i Underhuset..
Les mer på Aftenposten Bilden deled av Aftenposten via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Boris Johnson, EU, Underhuset, Johnson

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Brexit-avtalener i , boksmen , Johnson, mangler33 , stemmer, i Underhuset
P4 - 18 Oct 19 kl. 12:16

Johnson prøver å snu politikere

Storbritannias statsminister Boris Johnson prøver i dag å snu flere politikere som er skeptiske til Brexit-avtalen han inngikk med EU i går. Johnson er avhengig av 320 stemmer når det britiske parlamentet skal stemme over avtalen i morgen. Både Labour, Liberaldemokratene og det nordirske unionistpartiet har uttalt at de ikke støtter avtalen..

P4 - 09 Sep 19 kl. 05:21

Johnson vil forhindre Brexit-forlengelse

Storbritannias statsminister Boris Johnson forsøker å stanse utsettelsen av Brexit-avtalen. Overhuset sa forrige uke ja til en Brexit-utsettelse, men ifølge The Telegraph forsøker Johnson nå å stanse avgjørelsen uten å bryte loven. Statsministeren har siden han ble valgt som leder for Det konservative parti, gått hardt ut og hevdet at Brexit vil finne sted 31.

P4 - 17 Oct 19 kl. 19:16

Johnson: - En god avtale

- Det er en god Brexit-avtale som nå er fremforhandlet med EU. Det sier Storbritannias statsminister Boris Johnson. EUs stats- og regjeringssjefer har i kveld enstemmig sluttet seg til avtalen.

P4 - 17 Oct 19 kl. 14:48

Støtter ikke avtalen

Både Labour, Liberaldemokratene og Det nordirske unionistpartiet DUP sier de er i mot Brexit-avtalen som EU og Storbritannia ble enige om nå i ettermiddag. Avtalen innebærer en ny løsning for tollgrensen mellom Nord-Irland og Irland og både EU og den britiske statsministeren Boris Johnson omtaler dette som er flott ny avtale Det britiske parlamentet stemmer over avtalen på lørdag og Johnson må få 320 stemmer..

P4 - 19 Oct 19 kl. 13:23

Tror ikke Johnson får flertall

- Det er lite trolig at Boris Johnson får gjennom brexit-avtalen i dag. Det mener Storbritannia-ekspert og førstelektor ved Universitetet i Agder, Jan Erik Mustad. Akkurat nå debatteres avtalen i Underhuset, før det skal stemmes senere i dag - og den må godkjennes for at britene skal kunne gå ut av EU 31.

Dagbladet - 19 Oct 19 kl. 12:30

- Tror ikke Johnson får gjennom Brexit-avtalen i dag

Men det pågår intens lobbyvirksomhet i Underhuset akkurat nå. - Johnson får med seg flere enn Theresa May, sier Jan Erik Mustad..

NRK - 19 Oct 19 kl. 11:40

Swinson sier nei til brexit-planer

Liberaldemokratene sier bastant nei til brexit-avtalen statsminister Boris Johnson har forhandlet fram med EU, sier partiets leder Jo Swinson. – Denne avtalen vil skade økonomien vår mer enn finanskrisen gjorde, sa Swinson..

P4 - 04 Sep 19 kl. 21:14

Johnson ønsker nyvalg

Storbritannias statsminister Boris Johnson ber om nyvalg etter at han gikk på et sviende brexit-nederlag i kveld. Underhuset har i kveld to ganger stemt for å tvinge regjeringen til å be EU om en brexit-utsettelse. Johnson sier det ødelegger forhandlingene med EU og utsetter brexit på ubestemt tid.

NRK - 26 Jul 19 kl. 13:23

På kollisjonskurs med EU

Irlands utenriksminister, Simon Coveney, sa tidligere i dag at Boris Johnson bevist har satt Storbritannia på kollisjonskurs med EU. Johnson har de siste dagene truet med en brexit uten avtale om ikke EU vil reforhandle den foreliggende avtalen..

P4 - 16 Nov 19 kl. 23:41

Hevder å ha brexit-støtte

Storbritannias statsminister Boris Johnson hevder at alle kandidatene til det konservative partiet i det kommende valget, har lovet å støtte Brexit-avtalen hans. Parlamentsvalget i Storbritannia holdes 12. desember..

Fler nyheter fra Aftenposten

Aftenposten - 1 time siden

Tidligere toppdommer leder kampen mot spilleavhengighet i idretten. Slik ville han løst Forren-saken

Per Ivar Staberg lever av å kjempe mot spilleavhengighet i idretten. Den tidligere eliteseriedommeren i fotball håper Vegard Forren ikke får sparken..

Aftenposten - 1 time siden

Reiseekspertene svarer på dine spørsmål om norgesferien og rettigheter ved kjøp av reise

Er du litt i stuss over hvor du skal stoppe på bilturen i sommer? Jakter du på skjulte perler eller lurer du på hva du skal gjøre med reisen du bestilte i november?.

Aftenposten - 1 time siden

«I et par år hadde jeg lett etter en hytte ved havet, en hytte så langt fra folk som mulig, men altså nær havet.»

Forfatteren Vigdis Hjorth skriver om sin hyttejakt i essaysamlingen 30 dager i april 2020, som Aftenposten bringer et utdrag fra..

Aftenposten - 2 timer siden

Russisk militærhelikopter styrtet

Alle de fire som var om bord omkom da et russisk militærhelikopter styrtet i Russland, opplyser lokale myndigheter..

Aftenposten - 2 timer siden

Høyre-politiker anklager KrF for dobbeltmoral. Venstre-politiker vil stemme mot egen regjering.

KrFs oppfordring til Frp-politikere om å følge egen samvittighet når de skal stemme over bioteknologiloven, har satt sinnene i kok i Venstre og Høyre..

Aftenposten - 2 timer siden

Grensehandelen kraftig rammet av coronakrisen

Harryhandelen stupte med 2,5 milliarder kroner i første kvartal..

Aftenposten - 3 timer siden

Denne AaFK-unggutten hylles av landslagstreneren: – Han har x-faktor

Isak Dybvik Määtä (18) håper på både gjennombruddet i AaFK og EM-sluttspill i år..

Aftenposten - 10 timer siden

Livestudio-henvisning VIRUS (sær-amerikna )

Aftenposten - 4 timer siden

Mann funnet død i vannet i Hammerfest

Forbipasserende oppdaget mandag kveld en mann i havnebassenget i Hammerfest og varslet nødetatene. Politiet anslår at den døde har ligget noen timer i vannet..

Aftenposten - 4 timer siden

Rekonstruerer drap før jul i Hokksund

Politiet i Drammen rekonstruerer mandag kveld og natt til tirsdag drapet på Borgar Giil Andresen (74) i Hokksund. Han ble skutt lille julaften i fjor..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt