VG > Nyheter

Onsdag, 23 September, 11:19

VG - 06 des. 19 kl. 22:58

Brexit-Boris i valgduell: – Har fantastisk avtale klar

Brexit, britisk økonomi og helsevesenet var blant hovedtemaene i en behersket og ryddig debatt mellom statsminister Boris Johnson og Labour-leder Jeremy Corbyn..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Boris Johnson, Labour, Jeremy Corbyn, boris

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Brexit-Borisi , valgduellHar , fantastisk, avtale, klar
P4 - 03 okt. 19 kl. 14:23

EU tviler på ny avtale før 31. oktober

EU tviler på at Storbritannia vil få på plass en ny Brexit-avtale før 31. oktober. I går la statsminister Boris Johnson fram et forslag til avtale og flere kilder i EU sier til nyhetsbyrået Reuters at planen hans ikke er gode nok til å få til en ny avtale.

P4 - 04 sep. 19 kl. 05:21

Den britiske regjeringen bevilger mer penger til brexit

Den britiske regjeringen bevilger 2 milliarder pund ekstra til brexit. Pengene skal gå til å takle ringvirkningene etter brexit og skal bli brukt året etter at Storbritannia forlater EU. Statsminister Boris Johnson har sagt at britene skal ut av EU 31.

P4 - 09 sep. 19 kl. 05:21

Johnson vil forhindre Brexit-forlengelse

Storbritannias statsminister Boris Johnson forsøker å stanse utsettelsen av Brexit-avtalen. Overhuset sa forrige uke ja til en Brexit-utsettelse, men ifølge The Telegraph forsøker Johnson nå å stanse avgjørelsen uten å bryte loven. Statsministeren har siden han ble valgt som leder for Det konservative parti, gått hardt ut og hevdet at Brexit vil finne sted 31.

P4 - 03 okt. 19 kl. 16:40

Ikke fornøyd med Brexit-forslag

Irlands statsminister mener den britiske regjeringens brexit-forslag ikke holder vann. Boris Johnson la i går frem et nytt forslag til Brexit, som han omtalte som fornuftig og rimelig. Men forslaget har store mangler, og sier ingenting om hvordan man skal løse grensespørsmålene, mener Irlands statsminister.

P4 - 01 sep. 19 kl. 12:45

EUs sjefforhandler venter hard brexit

EUs sjefforhandler Michel Barnier tror det blir en hard brexit. Barnier har mistet troen og sier han ikke lenger er optimistisk når det gjelder å hindre at Storbritannia går ut av EU uten en avtale. Den britiske statsministeren Boris Johnson har gjort det klart at Storbritannia går ut av EU 31.

P4 - 04 sep. 19 kl. 20:53

Vil tvinge regjeringen til å utsette Brexit

Underhuset har i kveld stemt ja to ganger til tvinge regjeringen til å be EU om en brexit-utsettelse. Dette er et stort nederlag for statsminister Boris Johnson som har lovet å gjennomføre Brexit 31. oktober uansett om de har fått på plass en avtale eller ikke.

P4 - 16 sep. 19 kl. 17:31

Ingen fremgang i Brexit-forhandlingene

Det er britenes ansvar å få til en Brexit-avtale som er mulig å gjennomføre. Det framholder EU-kommisjonen etter at statsminister Boris Johnson og EU-kommisjonens leder Jean Claude Juncker møttes til samtaler i dag. Ifølge BBC klarte ikke å partene å finne en ny løsning på Brexit-floken.

VG - 19 okt. 19 kl. 16:00

Eksperter om brexit-drama: – Boris går for nyvalg

Boris Johnson har gått på et nytt brexit-nederlag. Nå manøvrerer han mot et nyvalg som kan sikre brexit-seier, tror norske Storbritannia-eksperter..

VG - 20 okt. 19 kl. 11:38

Kaoset fortsetter: Boris trenger 33 stemmer for brexit-seier

Brexit-kaoset fortsetter mandag. For å sikre flertall for sin avtale, må Boris Johnson overtale 33 partiløse utbrytere og representanter fra opposisjonen..

P4 - 29 aug. 19 kl. 06:39

NHO etterlyser bedre Brexit-avtale

NHO etterlyser norsk avtale om tjenester ved en hard Brexit. De mener det begynner å haste å få på plass en midlertidig avtale mellom Norge og Storbritannia som omfatter tjenester. NHO-sjef Ole Erik Almlid er kritisk til at det bare noen få uker før Storbritannia bryter ut av EU, ikke er inngått noen midlertidig avtale , skriver Stavanger Aftenblad..

Fler nyheter fra VG

VG - 3 timer siden

«Scandinavian Star»-kaptein Hugo Larsen er død

Hugo Larsen, som var kaptein på «Scandinavian Star» i 1990, er død. Han ble 86 år gammel..

VG - 13 timer siden

Øyenvitne om seilbåtdrama: – Befant seg i sprekk i fjellet

En nederlandsk mann i 20-årene ble ifølge et øyenvitne funnet i en fjellsprekk om lag 70 meter fra en havarert seilbåt på en holme..

VG - 15 timer siden

Coronautbrudd i Rogaland: 31 smittede etter busstur

31 av 41 personer har testet positivt etter en busstur med pensjonister i Sør-Norge..

VG - 20 timer siden

Presser regjeringen – sier nei til avgiftshopp på reiseliv

Regjeringen vil øke momsen på reiseliv tilbake til 12 prosent fra 1.november. Ap, Sp og SV blankt nei, men trenger støtte fra Frp for å avvise forslaget i Stortinget..

VG - Igår: 10:03

12.000 liter diesel kan renne ut i havet – mistenker sabotasje av tank

Brannvesenet har rykket ut til en melding om lekkasje fra en dieseltank i fiskeværet Kamøyvær i Nordkapp kommune..

VG - Igår: 10:08

Mueller-advokat i ny bok: – Vi kunne ha gjort mer

Robert Mueller var ikke tydelig nok i sin dom over Donald Trumps mulige Russland-forbindelser, mener en av spesialetterforskerens egne menn..

VG - Igår: 10:03

10.000 liter diesel kan ha rent ut i havet

Brannvesenet har rykket ut til en melding om lekkasje fra en dieseltank i fiskeværet Kamøyvær i Nordkapp kommune..

VG - Igår: 23:25

Uværet i Nord-Norge: Seks husstander evakueres etter jordras

Uværet i Nordland og Troms har natt til tirsdag ført til jordras, nedblåste trær og stengte veier. Tirsdag morgen er seks husstander evakuert i Balsfjord..

VG - Igår: 23:25

Uværet i Nord-Norge: – Det har vært som en travel vinterdag

Uværet i Troms har natt til tirsdag ført til jordras, nedblåste trær og stengte veier..

VG - Igår: 20:31

Rapport: Slik brukte Rehman-stiftelse pengene

Konsert med A-Ha, billetter til showet «Thriller» i London, og spa-besøk. Det er noe av pengebruken som Ernst og Young kritiserer Shabana Rehmans stiftelse «Født Fri» for..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt