VG > Økonomi

Monday, 14 October, 00:20

VG - 20 Jun 19 kl. 14:45

Brennpunkt-dokumentaren om grisehold: – Grov menneskelig svikt

Dersom mennesker tillater seg å behandle griser på den måten som filmkuttene i Brennpunkt-dokumentaren viser, kan vi være enige om at de ikke er egnet til å ha dyr «i sin varetekt» og må fratas muligheten for å drive med husdyr før dyrenes lidelser blir for store..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Brennpunkt

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Brennpunkt-dokumentarenom , grisehold, Grov, menneskelig, svikt
VG - 20 Jun 19 kl. 14:45

Brennpunkt-dokumentaren om grisehold: Symptomer på menneskelig forfall

Dersom mennesker tillater seg å behandle griser på den måten som filmkuttene i Brennpunkt-dokumentaren viser, kan vi være enige om at de ikke er egnet til å ha dyr «i sin varetekt» og må fratas muligheten for å drive med husdyr før dyrenes lidelser blir for store..

VG - 19 Jun 19 kl. 22:13

Brennpunkt-dokumentar sjokkerer: – Jeg er forbannet

Den ferske Brennpunkt-dokumentaren til NRK avdekker norsk svineproduksjon med skjult kamera. Det har fått flere til å reagere..

NRK - 20 Jun 19 kl. 16:11

Gilde trykket dyrevelferdsannonse

Dagen etter at Brennpunkt-dokumentaren om norsk griseproduksjon satte sinnene i kok hos mange, svarte Gilde med å trykke dobbeltannonse i flere aviser. Dokumentaren som ble sendt onsdag, viser opptak som er gjort med skjult kamera over flere år..

VG - 03 Jul 19 kl. 22:35

Ingen tegn til grisekrise etter Brennpunkt-dokumentar

Svinenæringen fikk negativ oppmerksomhet etter Brennpunkt-dokumentaren som ble sendt i midten av juni. Det skal imidlertid ikke ha lagt noen demper på salget, ifølge næringen selv..

Hegnar.no - 26 Jun 19 kl. 06:20

Omstridte svinebønder leverer ennå kjøtt

Nortura og medlemsslakterier i KLF mottar svinekjøtt fra minst fem av sju bønder som eksponeres i NRK Brennpunkt-dokumentaren «Griseindustriens hemmeligheter»..

Aftenposten - 26 Jun 19 kl. 05:45

Omstridte svinebønder leverer ennå kjøtt

Nortura og medlemsslakterier i KLF mottar svinekjøtt fra minst fem av syv bønder som eksponeres i NRK Brennpunkt-dokumentaren «Griseindustriens hemmeligheter»..

VG - 23 Jun 19 kl. 08:17

Grisekrise

Brennpunkt-dokumentaren «Griseindustriens hemmeligheter» har rystet oss alle..

NRK - 10 Sep 19 kl. 20:20

Espedal fikk «Rettferdighetsprisen»

Mona Anita Espedal, fra Brennpunkt-dokumentaren «En søsters kamp», har blitt valgt inn i kommunestyret i Strand kommune. I dag mottok hun også «Rettferdighetsprisen» fra Stiftelsen Rettferd for taperne..

NRK - 19 Jun 19 kl. 19:04

Grisebønder innrømmer lovbrudd

Nortura anmelder sin egen produsent etter avsløringer i Brennpunkt-dokumentaren «Griseindustriens hemmeligheter» med skjulte videoopptak over fem år. De utgjør den mest omfattende undercover-dokumentasjonen av industrielt landbruk i Norge noensinne..

Dagbladet - 09 Oct 19 kl. 13:26

Grisebønder siktet etter NRK-dokumentar

Økokrim har siktet tre grisebønder for brudd på dyrevelferdsloven etter den mye omtalte Brennpunkt-dokumentaren som ble sendt i sommer..

Fler nyheter fra VG

VG - 1 time siden

Wales klamrer seg til EM-håpet

(Wales – Kroatia 1–1) Kroatia har en fot i EM-sluttspillet. Det er verre med Wales – semifinalist i forrige EM – som har en vanskelig vei til neste års europamesterskap..

VG - 2 timer siden

Magnus Carlsen om forhold til sjakkforbundet: – Markant verre

I NRK-podkasten «Sjakksnakk» sier Magnus Carlsen (28) at forholdet til Norges Sjakkforbund er blitt «markant verre»..

VG - 2 timer siden

«Farmen»-Stine i sjokk over tapet: – Klarte ikke engang å gråte

Stine Alice Claussen-Væringstad (22) mistet fullstendig munn og mæle da hun ble slått ut i tvekamp. I dag husker hun lite av det som skjedde..

VG - 6 timer siden

Thorisdottir matchvinner i toppkampen for Chelsea

(Chelsea - Arsenal 2–1) Maria Thorisdottir (26) ble benket til toppkampen mot Arsenal, men kom inn for Guro Reiten, og banket inn det avgjørende målet mot regjerende mester Arsenal..

VG - 7 timer siden

Landslagsgutta hyller samholdet og folkets støtte: – Føles veldig spesielt

ULLEVAAL (VG) Norge er fortsatt er stykke unna neste års EM, men Stefan Johansen (28) har aldri opplevd bedre tider som norsk landslagsspiller. Martin Ødegaard (20) mener forholdet til publikum er «veldig spesielt»..

VG - 9 timer siden

Amal Aden: Tro og tvil

Som lesbisk og muslim blir jeg stadig utfordret, spesielt av andre muslimer. Det er mange som ber meg velge, velge mellom deg, Gud, eller kjærligheten. Men jeg kommer til å fortsette å be til deg, Gud, hver dag og hver natt, i dusjen, i bilen og på reise.

VG - 9 timer siden

Ny europeisk forskning: Overvekt og fedme øker risikoen for kreft med 15 prosent

Ny europeisk forskning, som inkluderer 68.000 nordmenn, viser at overvekt før fylte 40 år øker risikoen for enkelte krefttyper. For livmorkreft øker risikoen med 70 prosent..

VG - 9 timer siden

Henrik Ingebrigtsen slo Didrik Tønseth i NM-spurten

FROGNERPARKEN (VG) Henrik Ingebrigtsen (28) rakk så vidt start etter å ha vært fartholder for Eliud Kipchoge (34) da kenyaneren sprengte drømmegrensen på maraton lørdag - men suste inn til gull i terreng-NM foran skiløper Didrik Tønseth..

VG - 10 timer siden

Fryktet sparken etter «Friends-blemme»

Paul Rudd har gjort stor Hollywood-suksess etter rollen i «Friends» , men et pinlig øyeblikk med Jennifer Aniston kunne skrevet om historien, ifølge ham selv..

VG - 12 timer siden

Stor EØS-splid i Fellesforbundet

EØS-debatten raser i Fellesforbundet. LO-gigantens endelige veivalg kan føre til vansker for Arbeiderpartiet inn mot stortingsvalget i 2021..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt