VG > Økonomi

Friday, 19 July, 01:22

VG - 20 Jun 19 kl. 14:45

Brennpunkt-dokumentaren om grisehold: – Grov menneskelig svikt

Dersom mennesker tillater seg å behandle griser på den måten som filmkuttene i Brennpunkt-dokumentaren viser, kan vi være enige om at de ikke er egnet til å ha dyr «i sin varetekt» og må fratas muligheten for å drive med husdyr før dyrenes lidelser blir for store..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Brennpunkt

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Brennpunkt-dokumentarenom , grisehold, Grov, menneskelig, svikt
VG - 20 Jun 19 kl. 14:45

Brennpunkt-dokumentaren om grisehold: Symptomer på menneskelig forfall

Dersom mennesker tillater seg å behandle griser på den måten som filmkuttene i Brennpunkt-dokumentaren viser, kan vi være enige om at de ikke er egnet til å ha dyr «i sin varetekt» og må fratas muligheten for å drive med husdyr før dyrenes lidelser blir for store..

VG - 19 Jun 19 kl. 22:13

Brennpunkt-dokumentar sjokkerer: – Jeg er forbannet

Den ferske Brennpunkt-dokumentaren til NRK avdekker norsk svineproduksjon med skjult kamera. Det har fått flere til å reagere..

NRK - 20 Jun 19 kl. 16:11

Gilde trykket dyrevelferdsannonse

Dagen etter at Brennpunkt-dokumentaren om norsk griseproduksjon satte sinnene i kok hos mange, svarte Gilde med å trykke dobbeltannonse i flere aviser. Dokumentaren som ble sendt onsdag, viser opptak som er gjort med skjult kamera over flere år..

VG - 03 Jul 19 kl. 22:35

Ingen tegn til grisekrise etter Brennpunkt-dokumentar

Svinenæringen fikk negativ oppmerksomhet etter Brennpunkt-dokumentaren som ble sendt i midten av juni. Det skal imidlertid ikke ha lagt noen demper på salget, ifølge næringen selv..

Hegnar.no - 26 Jun 19 kl. 06:20

Omstridte svinebønder leverer ennå kjøtt

Nortura og medlemsslakterier i KLF mottar svinekjøtt fra minst fem av sju bønder som eksponeres i NRK Brennpunkt-dokumentaren «Griseindustriens hemmeligheter»..

Aftenposten - 26 Jun 19 kl. 05:45

Omstridte svinebønder leverer ennå kjøtt

Nortura og medlemsslakterier i KLF mottar svinekjøtt fra minst fem av syv bønder som eksponeres i NRK Brennpunkt-dokumentaren «Griseindustriens hemmeligheter»..

VG - 23 Jun 19 kl. 08:17

Grisekrise

Brennpunkt-dokumentaren «Griseindustriens hemmeligheter» har rystet oss alle..

NRK - 19 Jun 19 kl. 19:04

Grisebønder innrømmer lovbrudd

Nortura anmelder sin egen produsent etter avsløringer i Brennpunkt-dokumentaren «Griseindustriens hemmeligheter» med skjulte videoopptak over fem år. De utgjør den mest omfattende undercover-dokumentasjonen av industrielt landbruk i Norge noensinne..

VG - 26 Jun 19 kl. 09:00

Det må bli lettere å velge god dyrevelferd

Brennpunkt-dokumentaren «Griseindustriens hemmeligheter», som avslørte gruoppvekkende behandling av dyr i norske grisefjøs, har opprørt alle..

P4 - 25 Jun 19 kl. 05:29

Mange har signert overvåkingskampanje

15 000 nordmenn har så langt signert Noahs kampanje for obligatorisk kameraovervåking i norske slakterier. Ifølge Nationen fikk aksjonen 7.000 underskrifter på under ett døgn da den ble lansert i kjølvannet av Brennpunkt-dokumentaren «Griseindustriens hemmeligheter».

Fler nyheter fra VG

VG - 3 timer siden

Vil satse på kjernekraft: – Frykten knuser fornuften

All troverdig forskning viser at kjernekraft ikke bare er den tryggeste, men også den mest klimavennlige måten å produsere energi på..

VG - 8 timer siden

Eldre mann vant pantemillionen

Den etterlyste pantemillionæren meldte seg torsdag. Den heldige vinneren er en Tønsberg-mann på godt over 80 år..

VG - 16 timer siden

Mulla Krekars svigersønn pågrepet - nekter å bli utlevert

LONDON (VG) Mulla Krekars svigersønn (36) er pågrepet. I likhet med Krekar er han dømt for terrorplanlegging i en italiensk domstol..

VG - 10 timer siden

Stort søk etter at mann falt over bord

En mann falt over bord fra en fritidsbåt ved Bjergeneset i Dale i Sunnfjord..

VG - 13 timer siden

Italiensk salat

Italia har god grunn til å be mulla Krekar utlevert, og Norge har gode grunner for å etterkomme kravet. Men er det godt nok for å sette ham på første fly?.

VG - 20 timer siden

Trump fortsatte angrepet mot kongresskvinner: – La dem dra!

Samme dag som Representantenes hus stemte ned et forslag om å stille ham for riksrett for rasistiske uttalelser, gikk Donald Trump til angrep på ny..

VG - Igår: 20:06

Siktelse: Oslo-advokat skulle få inntil 20.000 euro og bestikke politiet

Politiet mener den profilerte advokaten avtalte med sin klient at han skulle motta inntil 20.000 euro og at deler av pengene skulle gå til å bestikke politiet..

VG - Igår: 19:20

Røde Kors etterlyser millionvinner i pantelotteri

Pantet du flasker hos Meny i Tønsberg ved 12-tiden tirsdag? Sjekk lappen, det kan hende du har blitt en million kroner rikere..

VG - Igår: 12:37

Forsvarer: PST vil be om fire ukers varetekt for Mulla Krekar

OSLO TINGRETT (VG) Mulla Krekar blir onsdag fremstilt for varetektsfengsling i Oslo tingrett, etter å ha blitt pågrepet av PST mandag kveld. På grunn av unndragelsesfare vil aktor be om fire ukers varetekt, ifølge advokat Brynjar Meling..

VG - Igår: 09:48

En kjøttspisers tips for å spise mindre kjøtt

Ingen liker en moralist, uansett hvor rett moralisten kan ha. Men på den gylne middelvei kan vi få flere glade griser – om pekefingeren og ambisjonsnivået senkes..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt