E24 > Økonomi

Monday, 01 June, 10:28

E24 - 07 Nov 19 kl. 17:34

Brems i verdensøkonomien barberer inntjeningen på Oslo Børs: – Det går dårligere

Mindre frykt for handelskrig og brexit har likevel sendt aksjemarkedet opp, ifølge sjefstrateg Peter Hermanrud, som vurderer å jekke opp anbefalingen på aksjer..
Les mer på E24 Bilden deled av E24 via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Peter Hermanrud, Oslo Børs

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Bremsi , verdensøkonomien, barberer, inntjeningen, Oslo, BørsDet , går dårligere
P4 - 14 Apr 20 kl. 14:54

Venter fall i verdensøkonomien på 3 prosent

Det internasjonale pengefondet anslår at koronakrisen vil føre til et fall i verdensøkonomien på 3 prosent. De frykter at pandemien vil koste verden 90.000 milliarder kroner og at den vil gjøre 2020 til det verste øknomiske året siden 1930-tallet.

P4 - 21 Nov 19 kl. 16:50

Frykter konsekvenser for økonomien

Ekstremvær knyttet til klimaendringene kan få konsekvenser for verdensøkonomien. Det advarer OECD som opplyser at veksten i verdensøkonomien har bremset ned til sitt laveste nivå siden finanskriseåret 2008. OECD frykter økonomien kan blir rammet av blant annet skader på landområder og store migrasjonsbølger..

NRK - 08 Oct 19 kl. 18:40

Verdensøkonomien i tilbakegang

Nedbrytende handelskonflikter undergraver verdensøkonomien, fastslår den nye sjefen for Det internasjonale pengefondet, Kristalina Georgieva. Det ligger an til den laveste veksten på nesten ti år, spår hun..

P4 - 13 May 20 kl. 21:25

FN tror verdensøkonomien krymper med 3 prosent

FN tror verdensøkonomien vil gå tilbake 3,2 prosent i år på grunn av koronapandemien. Det kommer fram i en ny analyse. De anslår at pandemien vil koste verden 86 000 milliarder kroner.

P4 - 26 Mar 20 kl. 15:50

5.000 dollar inn i verdensøkonomien

G20-landene vil spytte inn det som tilsvarer over 52.000 milliarder norske kroner i verdensøkonomien. Dette for å motvirke sosiale, økonomiske og finansielle virkningene av pandemien heter det i en uttalelse i ettermiddag..

E24 - 09 Oct 19 kl. 05:55

Verdensøkonomien lider under «synkronisert tilbakegang»

Nedbrytende handelskonflikter undergraver verdensøkonomien, fastslår den nye IMF-sjefen. Det ligger an til den laveste veksten på nesten ti år, spår hun..

E24 - 04 Mar 20 kl. 16:45

IMF: Coronavirus bremser veksten i verdensøkonomien

Verdensøkonomien vil som følge av coronaviruset i år vokse mindre enn fjorårets 2,9 prosent, tror Det internasjonale pengefondet (IMF)..

NRK - 13 May 20 kl. 20:23

Tror verdensøkonomien vil krympe

Koronapandemien vil trolig føre til at verdensøkonomien krymper med 3,2 prosent i år, den største tilbakegangen siden 1930-tallet, anslår FN. De tror at at den totale prislappen for pandemien innen neste år blir på 86.000 milliarder kroner..

P4 - 15 Aug 19 kl. 16:36

- Grunn til bekymring for verdensøkonomien

- Det er grunn til å vært bekymret over utviklingen i verdensøkonomien. Det sier sjeføkonom i Nordea, Erik Bruce. Den økonomiske veksten i flere store land i Europa bremser nå opp.

P4 - 08 Oct 19 kl. 21:14

IMF: Handelskonflikten undergraver verdensøkonomien

- Handelskonflikter undergraver verdensøkonomien. Det sier den nye sjefen for Det internasjonale pengefondet, IMF, Kristalina Georgieva Hun legger til at det i år ligger an til den laveste økonomiske veksten på nesten ti år. Forskning viser at de pågående handelskonfliktene samlet vil gi et tap på rundt 700 milliarder dollar innen neste år..

Fler nyheter fra E24

E24 - 1 time siden

Saudi-Arabias valutareserver faller bratt etter aksje-shopping

Saudi-Arabias statlige investeringsfond har handlet for flere titalls milliarder dollar de siste månedene, blant annet i Equinor..

E24 - 1 time siden

FN positiv til flykorridorer for å styrke turisme

Såkalte flykorridorer som lar turister reise mellom land med lav smitterisiko, kan bidra til å starte opp igjen turistindustrien, mener FN..

E24 - 1 time siden

Bilsalget stuper i Danmark

Coronakrisen har ført til et kraftig fall i bilsalget i Danmark og én av fem forhandlere står nå på randen av konkurs..

E24 - 2 timer siden

Hit går Tangens veldedige penger: Sponset «Tangen Hall», leirsted, turisthytte og Freuds sofa

Nicolai Tangen slipper norsk skatt og kan overføre to milliarder i året til AKO-stiftelsen. Til nå har det gått penger til «Tangen Hall» på Wharton School i USA, oppussing av Freuds sofa og samarbeid med kjendiskokken Jamie Oliver og sjefen for Harley-Davidson..

E24 - 14 timer siden

Norges Banks milliardkjøp vekker internasjonal interesse: – De fleste land gjør det motsatte

Norges Bank øker kronekjøpene til ny rekord i juni for å dekke redningspakkene i coronakrisen. – Med tanke på mengden spørsmål vi får rundt dette fra store New York- og London-baserte hedgefond, så kan det virke som dette er i ferd med å bli et vesentlig tema, sier Nordea-strateg..

E24 - 15 timer siden

Hjemmesommer gir salgsboom: – Alle skal ha basseng

Hjemmeferie-sommer gir stor pågang hos norske bassengleverandører. – Dette blir nytt rekordår, sier daglig leder..

E24 - 17 timer siden

SpaceX-kapselen har koblet seg til ISS

SpaceX-kapselen Crew Dragon nådde fram til Den internasjonale romstasjonen ISS søndag og fikk koblet seg til uten problemer..

E24 - 17 timer siden

Coronakrisen går over - men oljepengeviruset vil ramme norsk politikk hardt

UKESLUTT: Dette skulle være året hvor norske politikere for alvor strammet livreima. Så kom corona. Det motsatte måtte til.

E24 - 17 timer siden

Coronakrisen stopper ikke norsk pengebruk: – Fortsatt bra trykk

Mens bankinnskuddene fyker til værs i Europa fordi innbyggerne frykter konsekvensene av coronakrisen, bruker norske husholdninger penger som før. Landets to største banker melder om fortsatt god etterspørsel etter boliglån og en økning i lån til båt eller bobil før ferien..

E24 - 18 timer siden

Over 30 reiselivsbedrifter kan starte turistvirksomhet på Svalbard fra mandag

Mange reiselivsbedrifter på Svalbard kan til uken igjen ta imot turister etter at Sysselmannen har gjennomgått smittevernplanene deres..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt