VG > Sport

Monday, 01 June, 01:00

VG - 19 Sep 19 kl. 21:44

Bred politisk enighet i Evenes: Tror på omvalg

I Evenes kommune er det bred politisk enighet om å underkjenne kommunevalget, etter funn av flere avvik. Det har ikke vært omvalg i Norge på 36 år..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Evenes, Norge

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Bred, politisk, enigheti , Evenes, Tror, omvalg
P4 - 07 Apr 20 kl. 10:32

Bred enighet om nødhjelp til 50 milliarder kroner

- Kontantstøtte-ordningen skal være lett å komme inn i, men vanskelig å misbruke. Det sier leder i finanskomiteen på stortinget, Høyres Mudassar Kapur. Det er bred enighet på Stortinget om en kontantstøtte til norske bedrifter til en prislapp på 50 milliarder kroner.

NRK - 13 Feb 20 kl. 09:00

Anbefaler Evenes

Forsvarsjef Haakon Bruun-Hanssen mener de nye marine overvåkingsflyene P8 bør plasseres på Evenes til den permanente basen på Evenes er klar. Forsvarsjefen gir sitt råd til forsvarsminister Bakke-Jensen i dag. De første flyene kommer til Norge i 2022.

P4 - 31 Mar 20 kl. 12:51

Tajik: – Det har vært krevende forhandlinger

- Det har vært viktig å sikre tryggheten til arbeidsfolk. Det sier finanspolitisk talsperson i Arbeiderpartiet, Hadia Tajik. For kort tid sammen la Stortinget frem krisepakken som de har forhandlet om i hele natt.

NRK - 30 Sep 19 kl. 21:44

Vil ikke godkjenne Evenes-valg

Valgstyret anbefaler av kommunestyrevalget i Evenes ikke godkjennes. Det er konklusjonen etter at valgstyret i Evenes hadde møte mandag. For to uker siden ble det oppdaget flere avvik i valgresultatet.

Hegnar.no - 19 Jun 19 kl. 16:54

Bred enighet om Oslopakke 3

NRK - 08 Oct 19 kl. 11:18

Evenes-valget er godkjent

Kommunestyret i Evenes godkjenner årets valg til tross for funn av minst 26 avvik. Det ble avgjort med 13 av 17 stemmer..

P4 - 19 Mar 20 kl. 10:34

Rødt og MDG mener de ble utestengt

Det var altså bred enighet på Stortninget om krisepakke 2 - men ikke full enighet. Rødt og MDG var ikke en gang med i diskusjonene for denne pakken, og de mener de ble utestengt. Rødt-leder Bjørnar Moxnes sier til VG at de spurte om å få bli med, men at de bare ble ignorert.

Klartale - 19 Sep 19 kl. 08:45

Alvorlige feil ved valget i Evenes

Valget til kommunestyre i Evenes i Nordland bør ikke godkjennes. Det mener valgstyret..

Aftenposten - 10 Sep 19 kl. 19:00

Evenes er svært dårlig egnet som base for de maritime flyene | Jacob Børresen

At utbyggingen av Evenes blir enda betydelig dyrere, er det eneste som er sikkert..

NRK - 13 Feb 20 kl. 09:00

P8-flyene får Evenes som base

Forsvarsjef Haakon Bruun-Hanssen har avgjort at de marine overvåkingsflyene P8 skal plasseres på Evenes når det første flyene kommer i 2022. Forsvarsjefen har i dag orientert forsvarsministeren om dette..

Fler nyheter fra VG

VG - 3 timer siden

Influencerboom i bokbransjen: «Samme hvor drit boken er, selger den bra»

Forlagene kjemper om influencerne som automatisk gir dem bestselgere – og i år kommer det bøker av blant andre Mads Hansen, Mina Jacobsen, Emma Ellingsen, Anniken Jørgensen, Sophie Elise Isachsen og Karolina Maria Griciute – som til sammen har tre millioner følgere..

VG - 4 timer siden

Ankom romstasjonen: – Kunne ikke vært mer fornøyde

Litt før klokken 19.30 norsk tid gikk SpaceX-astronautene om bord i den internasjonale romstasjonen fra romkapselen Crew Dragon..

VG - 6 timer siden

Dømte Sverige-Norge i fjor – i politiavhør etter skandalefest

Slavko Vincic (40) dømte Norges EM-kvalifiseringskamp mot Sverige i fjor høst. Nå er toppdommeren fra Slovenia trukket inn i etterforskningen av en narkotikasak og en skandalefest med prostituerte i Bosnia-Hercegovina..

VG - 7 timer siden

Skadet etter 45 sekunder på banen

(Borussia Mönchengladbach-Union Berlin 4–1) Julian Ryerson (22) hadde nettopp kommet inn for Union Berlin da han ble sparket ned av Borussia Mönchengladbachs Florian Neuhaus – og måtte forlate banen skadet..

VG - 7 timer siden

Professor om Tangen-avtalen: – Det er bare én mulig vei for å sikre at mistanken forsvinner

Professor Kjell Gunnar Salvanes tror hverken Norges Bank eller oljefondssjef Nicolai Tangen vil få fred fra hans fortid..

VG - 9 timer siden

Denne lagkameraten kan Haaland miste til Chelsea

Roman Bürki (29) har foreløpig ikke skrevet ny kontrakt med Borussia Dortmund. Forsvinner Erling Braut Haalands lagkamerat til Chelsea?.

VG - 9 timer siden

«Farmen»-deltager hamrer løs mot TV 2 og Strix etter skade: – De har ikke løftet en finger for meg

Terje Leer (54) føler seg dårlig ivaretatt av TV 2 og Strix etter skaden han pådro seg i høstens «Farmen». Nå beklager produksjonsselskapet, og forsikrer at de allerede har tatt grep..

VG - 11 timer siden

Sogndal stanget Molde i senk

(Molde - Sogndal 1–2) «Corner er mål», sies det. På Aker Stadion var det tilfellet for Sogndals del..

VG - 12 timer siden

Lindsey Vonn krever fengselsstraff for politiet

Den tidligere alpinstjernen Lindsey Vonn (35) føyer seg til rekken av amerikanske idrettsstjerner som raser etter politiets voldsutøvelse mot 46 år gamle George Floyd – hvis død ligger bak opptøyene i USA..

VG - 15 timer siden

Slik blir Premier League-sommeren på TV 2: Viser samtlige 92 kamper

Når Premier League starter opp igjen i juni vil TV 2 sende samtlige av de 92 kampene som gjenstår av 2019/20-sesongen, men foreløpig går bare én av dem går på åpne kanaler..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt