NRK > Nyheter

Friday, 19 April, 11:09

NRK - 11 Feb 19 kl. 17:57

Brasil vil støtte nødhjelp

En representant for Venezuelas opposisjonsleder og selverklærte president Juan Guaido, sier at Brasil vil bistå innførselen av den amerikanske nødhjelpen. Det muliggjør en alternativ rute etter at forsendingen ble stanset på den colombianske grensen..
Les mer på NRK


Les mer om:
Venezuelas, Juan Guaido, Brasil

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Brasil, vil, støtte, nødhjelp
NRK - 23 Feb 19 kl. 17:17

Nødhjelp fra Brasil har ankommet

Den første lastebilen med nødhjelp til Venezuela fra Brasil er kommet til grenseovergangen Pacaraima. Grenseovergangen ble for et par dager siden stengt av Venezuelas president Nicolás Maduro, og lastebilen med mat og medisiner må nå vente i Brasil..

NRK - 12 Feb 19 kl. 02:43

Guaido vil sette opp nødhjelpsenter

Venezuelas opposisjonsleder Juan Guaidos utsendinger varsler at de vil sette opp et nytt knutepunkt for nødhjelp ved landets grense til Brasil. Over 100.000 venezuelanere er blitt rekruttert som frivillige til å distribuere nødhjelp i landet..

Hegnar.no - 17 Feb 19 kl. 09:42

Ber folk demonstrere for å få nødhjelp fra USA

Venezuelas opposisjonsleder Juan Guaido oppfordrer folket til å demonstrere for å få brakt amerikansk nødhjelp inn i landet..

Aftenposten - 07 Feb 19 kl. 22:07

Amerikansk nødhjelp framme ved Venezuelas grense

En kolonne med lastebiler fylt med nødhjelp fra USA til Venezuela har ankommet den colombianske grensen..

Aftenposten - 07 Feb 19 kl. 22:07

Amerikansk nødhjelp fremme ved Venezuelas grense

En kolonne med lastebiler fylt med nødhjelp fra USA til Venezuela har ankommet den colombianske grensen..

Hegnar.no - 04 Jan 19 kl. 13:16

Spectrum satser sterkt i Brasil

Nyhetsdekningen av Brasil har fokusert mye på den politiske uroen ved presidentvalget, men finansdirektør Dean Zuzic er optimistisk for Spectrum sine aktiviteter i Brasil..

NRK - 26 Oct 18 kl. 05:22

Vil ta Brasil ut av Parisavtalen

Høyrepopulisten Jair Bolsonaro truer med å trekke Brasil fra Parisavtalen og angriper landets regnskogvern, som Norge støtter med milliarder. Han ligger an til å vinne søndagens presidentvalg i Brasil..

NRK - 06 Feb 19 kl. 14:46

Hæren blokkerer nødhjelp

Venezuelanske regjeringssoldater blokkerer en grenseovergang til Colombia, hvor det har vært tenkt at opposisjonen i landet skulle frakte inn nødhjelp. Opposisjonsleder Juan Guaidó hevder at 300.000 venezuelanere står i fare for å dø uten hjelpen..

NRK - 21 Feb 19 kl. 18:16

Vurderer å stenge Colombia-grensen

Venezuelas president Nicolas Maduro vurderer å stenge landets grense til Colombia for å hindre opposisjonens planer om å bringe nødhjelp inn i landet, på tross av presidentens ønsker. Samtidig stenges grensen til Brasil, ifølge Reuters..

NRK - 07 Feb 19 kl. 21:55

Nødhjelp fremme ved grensen

En kolonne med lastebiler fylt med nødhjelp fra USA til Venezuela har ankommet den colombianske grensa. Venezuelas hær har barrikadert Tienditas-brua mellom de to landene, tilsynelatende i et forsøk på å hindre lastebilene i å passere grensa..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Ber folk halde seg unna Løvstakken

110-sentralen ber turgåarar om å halde seg unna brannområdet på Løvstakken i Bergen, spesielt området over brannen. Store mannskapar er i gong med sløkkingsarbeidet, og eit skogbrannhelikopter er sett inn i arbeidet..

NRK - 45 minutter siden

Macron møter UNESCO

Den franske presidenten Emmanuel Macron skal møte representantar frå UNESCO, og det er venta at dei skal diskutere oppbygginga av den brannskadde Notre Dame-katedralen. UNESCO har tidlegare sagt at dei vil støtte arbeidet..

NRK - 1 time siden

FN evakuerer folk frå Libya

FN har evakuert 163 flyktningar frå Libya til Niger etter kampar om den libyske hovudstaden Tripoli. Over 3000 er framleis fanga i konfliktområdet. Dette er første evakuering sidan opptrappinga av konflikten i Libya starta for to veker sidan..

NRK - 1 time siden

Minst 13 døde etter takkollaps

I Sør-Afrika mista minst 13 menneskjer livet då taket på ei kyrkje raste saman under ei gudsteneste torsdag kveld. Hendinga skjedde utanfor Durban. Taket kollapsa som ei følgje av kraftig regn, seier ein talsperson for lokale styresmakter..

NRK - 1 time siden

Drepen kvinne var journalist

Kvinna som vart drepen i Derry i Nord-Irland i natt, var journalist. 29-åringen vart drepen då nokon skaut under opptøyane seint torsdag kveld. Politiet ser på hendinga som ei terrorhending og mistenker at Nye IRA står bak..

NRK - 1 time siden

Brann på Løvstakken i Bergen

Brannvesenet har starta sløkking, og sivilforsvaret er kalla inn, etter at det tok til å brenna i terrenget på Løvstakken i Bergen. Det skal førbels ikkje vera fare for at brannen spreier seg mot hus..

NRK - 1 time siden

Hest redda opp

Hesten som gjekk gjennom isen på Grue Finnskog i Hedmark i dag tidleg er redda opp, og blir sjekka av veterinær. Det opplyser politiet. Hesten gjekk gjennom isen ved innsjøen Røgden ved svenskegrensa..

NRK - 2 timer siden

Hest har gått gjennom isen

En hest har gått gjennom isen i Grue i Finnskog i Hedmark. Ifølge politiet skjedde hendelsen trolig under kjøring eller trening. Kusken er i god behold, men nødetatene forsøker nå å berge hesten..

NRK - Igår: 15:46

Auka snøskredfare

Snøskredvarslinga melder om auka snøskredfare i Møre og Romsdal torsdag og fredag. Faren aukar frå nivå 1 til 2, det vil seie moderat nivå..

NRK - Igår: 16:01

Alle tre rosevinduene er intakte

De tre store glassmaleriene, de såkalte rosevinduene, i Notre-Dame er intakte etter brannen, opplyser Frankrikes kulturminister. De tre vinduene fra 1200-tallet har overlevd brannen, men strukturen rundt som holder dem på plass, har fått skader..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt