NRK > Nyheter

Saturday, 23 February, 12:30

NRK - 2019-02-11 17:57:53

Brasil vil støtte nødhjelp

En representant for Venezuelas opposisjonsleder og selverklærte president Juan Guaido, sier at Brasil vil bistå innførselen av den amerikanske nødhjelpen. Det muliggjør en alternativ rute etter at forsendingen ble stanset på den colombianske grensen..
Les mer på NRK


Les mer om:
Venezuelas, Juan Guaido, Brasil

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Brasil, vil, støtte, nødhjelp
NRK - 12 Feb 19 kl. 02:43

Guaido vil sette opp nødhjelpsenter

Venezuelas opposisjonsleder Juan Guaidos utsendinger varsler at de vil sette opp et nytt knutepunkt for nødhjelp ved landets grense til Brasil. Over 100.000 venezuelanere er blitt rekruttert som frivillige til å distribuere nødhjelp i landet..

Hegnar.no - 17 Feb 19 kl. 09:42

Ber folk demonstrere for å få nødhjelp fra USA

Venezuelas opposisjonsleder Juan Guaido oppfordrer folket til å demonstrere for å få brakt amerikansk nødhjelp inn i landet..

Aftenposten - 07 Feb 19 kl. 22:07

Amerikansk nødhjelp fremme ved Venezuelas grense

En kolonne med lastebiler fylt med nødhjelp fra USA til Venezuela har ankommet den colombianske grensen..

Aftenposten - 07 Feb 19 kl. 22:07

Amerikansk nødhjelp framme ved Venezuelas grense

En kolonne med lastebiler fylt med nødhjelp fra USA til Venezuela har ankommet den colombianske grensen..

Hegnar.no - 04 Jan 19 kl. 13:16

Spectrum satser sterkt i Brasil

Nyhetsdekningen av Brasil har fokusert mye på den politiske uroen ved presidentvalget, men finansdirektør Dean Zuzic er optimistisk for Spectrum sine aktiviteter i Brasil..

NRK - 26 Oct 18 kl. 05:22

Vil ta Brasil ut av Parisavtalen

Høyrepopulisten Jair Bolsonaro truer med å trekke Brasil fra Parisavtalen og angriper landets regnskogvern, som Norge støtter med milliarder. Han ligger an til å vinne søndagens presidentvalg i Brasil..

NRK - 06 Feb 19 kl. 14:46

Hæren blokkerer nødhjelp

Venezuelanske regjeringssoldater blokkerer en grenseovergang til Colombia, hvor det har vært tenkt at opposisjonen i landet skulle frakte inn nødhjelp. Opposisjonsleder Juan Guaidó hevder at 300.000 venezuelanere står i fare for å dø uten hjelpen..

NRK - 07 Feb 19 kl. 21:55

Nødhjelp fremme ved grensen

En kolonne med lastebiler fylt med nødhjelp fra USA til Venezuela har ankommet den colombianske grensa. Venezuelas hær har barrikadert Tienditas-brua mellom de to landene, tilsynelatende i et forsøk på å hindre lastebilene i å passere grensa..

NRK - Igår: 18:16

Vurderer å stenge Colombia-grensen

Venezuelas president Nicolas Maduro vurderer å stenge landets grense til Colombia for å hindre opposisjonens planer om å bringe nødhjelp inn i landet, på tross av presidentens ønsker. Samtidig stenges grensen til Brasil, ifølge Reuters..

NRK - 06 Jan 19 kl. 16:55

Voldsbølge i Brasil

Delstaten Ceara nord i Brasil er rammet av en voldsbølge. Kriminelle gjenger går hardt til verks i det som skal være en protest mot strenge forhold i fengslene. Brasil har det tredje største antallet innsatte i verden..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Tiltalt for gullsmedran

En 48 år gammel mann er tiltalt for å ha ranet en gullsmed i Oslo for varer til en verdi av over 3,4 millioner kroner. I tiltalen vektlegges det at raneren truet de ansatte med skytevåpen, at ranet var nøye planlagt, og at store verdier er stjålet..

NRK - 1 time siden

India:93 døde av alkoholforgiftning

Minst 93 personer er døde og rundt 200 er innlagt på sykehus etter å ha drukket metanolholdig hjemmebrent i delstaten Assam nordøst i India..

NRK - 45 minutter siden

VM-gull til Johaug

Therese Johaug var fullstendig overlegen på 15 kilometer skibytte i VM i Seefeld i dag. Hun gikk i mål nesten ett minutt før nummer to, Ingvild Flugstad Østberg. Dermed ble det både gull og sølv på Norge.

NRK - 1 time siden

Overgripere ble beskyttet

Den tyske kardinalen Reinhard Marx innrømmer lørdag at dokumenter som omhandler prester som misbrukte barn seksuelt, ble ødelagt, eller i andre tilfeller aldri opprettet. Dette kommer fram under Pavens møte i Roma om seksuelt misbruk i kirken.

NRK - 1 time siden

Bergensbanen kan bli kinesisk

Kinesiske MTR er blant selskapene som har meldt sin interesse for å overta driften av Bergensbanen. NSB skal ikke lenger ha monopol på togdriften og må delta i anbudskonkurransen. Før jul blir det klart hvem som skal drive Bergensbanen i framtiden..

NRK - 1 time siden

India:84 døde av alkoholforgiftning

Minst 84 personer er døde og rundt 200 er innlagt på sykehus etter å ha drukket metanolholdig hjemmebrent i delstaten Assam nordøst i India..

NRK - 3 timer siden

Sendt til sykehus med hodeskader

Personen som ble funnet bevisstløs i Brugata i Oslo er sendt til sykehus med hodeskader, sier operasjonsleder Tore Solberg, til NRK. Politiet tror mannen ble slått ned, og leter etter fire gjerningspersoner..

NRK - 2 timer siden

Mann til sykehus med stikkskader

En mann i begynnelsen av 30-årene er innlagt på sykehus med alvorlige stikkskader etter slagsmål i en leilighet i Porsgrunn fredag kveld. Tre menn er siktet. Fornærmedes tilstand ble betegnet som alvorlig i natt..

NRK - 3 timer siden

Guaidó prøver å få inn nødhjelp

Store mengder nødhjelp er kjørt fram mot grensen mellom Colombia og Venezuela, hvor opposisjonsleder Juan Guaidó prøver å organisere innsatsen. Mat og medisiner kan komme inn i Venezuela dersom hæren, som støtter Nicolás Maduro, tillater det..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt