NRK > Nyheter

Tuesday, 20 August, 01:35

NRK - 11 Feb 19 kl. 17:57

Brasil vil støtte nødhjelp

En representant for Venezuelas opposisjonsleder og selverklærte president Juan Guaido, sier at Brasil vil bistå innførselen av den amerikanske nødhjelpen. Det muliggjør en alternativ rute etter at forsendingen ble stanset på den colombianske grensen..
Les mer på NRK


Les mer om:
Venezuelas, Juan Guaido, Brasil

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Brasil, vil, støtte, nødhjelp
NRK - 23 Feb 19 kl. 17:17

Nødhjelp fra Brasil har ankommet

Den første lastebilen med nødhjelp til Venezuela fra Brasil er kommet til grenseovergangen Pacaraima. Grenseovergangen ble for et par dager siden stengt av Venezuelas president Nicolás Maduro, og lastebilen med mat og medisiner må nå vente i Brasil..

NRK - 12 Feb 19 kl. 02:43

Guaido vil sette opp nødhjelpsenter

Venezuelas opposisjonsleder Juan Guaidos utsendinger varsler at de vil sette opp et nytt knutepunkt for nødhjelp ved landets grense til Brasil. Over 100.000 venezuelanere er blitt rekruttert som frivillige til å distribuere nødhjelp i landet..

Aftenposten - 08 Jun 19 kl. 14:47

Røde Kors: Klimaendringene gjør nødhjelp knalldyrt, og behovet øker eksplosivt

Før var det behov for nødhjelp i akutte kortvarige kriser. Klimaendringer gjør at det nå er behov for nødhjelp på samme sted i årevis..

Hegnar.no - 17 Feb 19 kl. 09:42

Ber folk demonstrere for å få nødhjelp fra USA

Venezuelas opposisjonsleder Juan Guaido oppfordrer folket til å demonstrere for å få brakt amerikansk nødhjelp inn i landet..

Aftenposten - 07 Feb 19 kl. 22:07

Amerikansk nødhjelp framme ved Venezuelas grense

En kolonne med lastebiler fylt med nødhjelp fra USA til Venezuela har ankommet den colombianske grensen..

Aftenposten - 07 Feb 19 kl. 22:07

Amerikansk nødhjelp fremme ved Venezuelas grense

En kolonne med lastebiler fylt med nødhjelp fra USA til Venezuela har ankommet den colombianske grensen..

Hegnar.no - 04 Jan 19 kl. 13:16

Spectrum satser sterkt i Brasil

Nyhetsdekningen av Brasil har fokusert mye på den politiske uroen ved presidentvalget, men finansdirektør Dean Zuzic er optimistisk for Spectrum sine aktiviteter i Brasil..

Aftenposten - 22 Jul 19 kl. 11:57

Kirkens Nødhjelp i Kongo: – Ebolasituasjonen er en tikkende bombe

Kirkens Nødhjelp frykter at ebolaepidemien vil spre seg i millionby..

NRK - 26 Oct 18 kl. 05:22

Vil ta Brasil ut av Parisavtalen

Høyrepopulisten Jair Bolsonaro truer med å trekke Brasil fra Parisavtalen og angriper landets regnskogvern, som Norge støtter med milliarder. Han ligger an til å vinne søndagens presidentvalg i Brasil..

NRK - 06 Feb 19 kl. 14:46

Hæren blokkerer nødhjelp

Venezuelanske regjeringssoldater blokkerer en grenseovergang til Colombia, hvor det har vært tenkt at opposisjonen i landet skulle frakte inn nødhjelp. Opposisjonsleder Juan Guaidó hevder at 300.000 venezuelanere står i fare for å dø uten hjelpen..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 45 minutter siden

3000 evakuert i Sverige

Svensk politi har sprengt en uidentifisert gjenstand utenfor Linköping i Sverige. Gjenstanden skal ha blitt funnet utenfor en politistasjon, ifølge NTB. 3000 personer skal ha blitt evakuert i forbindelse med sprengningen..

NRK - 1 time siden

Sender kystvakta til rasområdet

Politiet sender ikke egne mannskaper inn i rasområdet utenfor Narvik, av hensyn til mannskapenes sikkerhet. Men både havnevakta og kystvakta sender skip til området, for å få bedre oversikt, skriver lokalavisa Fremover..

NRK - 1 time siden

Diesel i vannet i Ålesund

Politiet og brannvesenet er på Bunker Oil på Hessa i Ålesund etter at diesel skal ha havna i vannet. Det er foreløpig ikke klart hvor mye diesel det skal være snakk om, men det er lagt ut lenser, skriver politiet på Twitter..

NRK - 1 time siden

Epsteins bror eneste arving

Den overgrepssiktede milliardæren Jeffery Epstein skal ifølge BBC ha skrevet et testamente to dager før han døde. Der er broren hans oppført som eneste arving, og arver dermed rundt 577 millioner dollar..

NRK - 1 time siden

Veien i Narvik stengt over natta

Beisfjordveien utenfor Narvik i Nordland er stengt over natta på grunn av et jordras. Det sier entreprenøren som er på stedet for å rydde opp, ifølge politiet på Twitter..

NRK - 2 timer siden

Flere ras ved Narvik

Det skal ha gått flere ras over Beisfjordveien i Narvik, Nordland. Veien skal være stengt. Politiet skriver på Twitter at de oppfordrer folk i området til å trekke seg ut..

NRK - 3 timer siden

Ingen løsning i bomsaken

Møtet mellom ministrene på Statsministerens kontor er over. Erna Solberg har reist til Island for å være med på et uformelt nordisk ministermøte. Frp-leder Siv Jensen sier at de ikke har kommet fram til en løsning i bompengesaken..

NRK - 3 timer siden

Ministrane er ferdig med møte

Etter ein lang møtedag har alle ministrane reist frå Statsministerens kontor der dei har diskutert fleire ulike saker, men det er ikkje kjent om bompengesaka var ei av dei. Statsminister Erna Solberg har altså ikkje klart å løyse bompengesaka..

NRK - 3 timer siden

Mista jobben etter kveling

Den amerikanske politimannen som skal ha tatt Eric Garner med eit grep som var forbode og som førte til at Garner døydde, har fått sparken. Hendinga i 2014 førte til store demonstrasjonar, og førte til at beveginga "Black Lives Matter» dukka opp..

NRK - 3 timer siden

Frikjent etter å ha fødd død baby

Ei kvinne i El Salvador som var dømd til 30 år i fengsel for drap av sin dødfødde baby, blei i dag frikjent. Ifølgje dommaren hadde ho provosert fram ein abort. Ho hadde sona tre år av straffa og har sagt ho var uskuldig.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt