NRK > Nyheter

Thursday, 04 June, 02:25

NRK - 30 Jul 19 kl. 00:45

Brannvesenet roser involverte

Brannvesenet i Vestfold roser de ni personene som var om bord i en fritidsbåt som tok fyr tidligere i natt. Brannmester Trond M. Abrahamsen skriver på Twitter at det var en «klok avgjørelse» å kutte fortøyningene og dytte båten fra land..
Les mer på NRK


Les mer om:
Vestfold, Trond, Twitter

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Brannvesenet, roser, involverte
VG - 19 May 19 kl. 10:33

Tankbil-dekk tok fyr – sjåfør får ros av brannvesenet

Brannvesenet roser en snartenkt sjåfør etter at han hindret det som kunne blitt en kraftig brann..

NRK - 22 Jul 19 kl. 14:47

Kjøpesenter i London i fyr

Et kjøpesenter nord i London er evakuert, etter at det begynte å brenne, skriver BBC. Brannvesenet i London opplyser at 150 brannfolk og 25 brannbiler er involverte i slukningsarbeidet. En person er sendt til sykehus..

NRK - 08 Apr 20 kl. 18:49

Tre personar i snøskuterulukke

Tre personar er involverte i ei snøskuterulukke på Voss i Vestland. To er skada og på veg til sjukehus, skriv Vest politidistrikt på Twitter. Alle involverte er medvitne..

NRK - 27 Oct 19 kl. 13:16

Spesialstyrkar involverte

Det amerikanske oppdraget som var retta mot IS-leiaren Abu Bakr al-Baghdadi involverte amerikanske spesialstyrkar, og gjekk føre seg i Idlib-regionen i Syria, bekreftar ein amerikansk tenestemann, melder Reuters..

NRK - 06 Aug 19 kl. 09:48

Stoltenberg roser terrorrespons

Nato-sjef Jens Stoltenberg roser New Zealands respons på terrorangrepet som tok livet av 49 mennesker ved to moskeer i byen Christchurch i mars, skriver NTB. Rett etter angrepet ble våpenlovene i landet innstrammet..

P4 - 20 May 19 kl. 18:10

Roser Oslos boliggrep

Boligforsker ved OsloMet, Berit Irene Nordahl, roser Oslo kommunes pilotprosjekt for å hjelpe unge og lavtlønte inn på boligmarkedet. I dag lanserte kommunen tre modeller som skal testes ut de neste årene for å bremse den kraftige boligprisveksten og sikre et mer sosialt marked..

NRK - 02 Apr 19 kl. 20:47

Trump roser Stoltenberg

Donald Trump slår fast at Nato har blitt mye sterkere siden han ble president og han roser Jens Stoltenbergs ledelse. – Jeg synes han har vært en fantastisk leder. Vi kommer veldig godt overens, sa Trump om Natos generalsekretær..

NRK - 17 May 20 kl. 06:42

Politiet roser trønder-russen

Politiet i Trøndelag har i natt fått rundt 50 meldinger om festbråk, og roser russen især for i hovedsak ansvarlig oppførsel og respekt. Ingen er satt i fyllearresten eller anmeldt for ordensforstyrrelser..

Aftenposten - 16 May 19 kl. 10:10

Kinas tredje mektigste roser Solberg

Formannen i Kinas Folkekongress Li Zhanshu roser statsminister Erna Solberg (H) for å ha strukket seg langt for å gjenopprette forholdet til Kina..

P4 - 28 Aug 19 kl. 17:06

Roser Sofie etter VG-fellelse

Trond Giske roser kvinnen i den mye omtalte dansevideoen etter at VG ble felt i Pressens Faglige Utvalg i dag. Giske sier til TV2 at det står respekt at hun klaget VG inn, og at det har betydd mye for ham og familien. VG ble felt for brudd på god presseskikk på fem punkter av PFU i dag..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 9 timer siden

3000 år gammel maya-bygning funnet

I Mexico har forskere oppdaget de største og eldste bygningsrestene etter maya-sivilisasjonen. Ved hjelp av fjernmålingsteknikken lidar er det funnet en kolossal, firkantet struktur nær grensen til Guatemala, melder Reuters..

NRK - 1 time siden

Obama: – Det er skremmande

Tidlegare president Barack Obama talte onsdag til unge amerikanarar om den dramatiske situasjonen som USA står i etter drapet på George Floyd. Obama sa at situasjonen er skremmande, men dette er ei moglegheit for folk til å sjå rasismen i USA..

NRK - 1 time siden

Gentest kan gi falske utslag

Bruk av gentesten NIPT kan føre til abort av friske fostre, sier seksjonsoverlege ved Nasjonal behandlingstjeneste for avansert invasiv fostermedisin, og professor ved NTNU, Torbjørn Moe Eggebø.Reglene for bruk av gentest ble nylig endret..

NRK - 1 time siden

Ny stor krisepakke i Tyskland

Regjeringspartiene i Tyskland er enige om å bruke 130 milliarder euro i en ny krisepakke som skal dempe de økonomiske følgene av koronapandemien. Tyske familier får 300 euro ekstra per barn, momsen blir satt ned og elbiler får mer offentlig støtte..

NRK - 2 timer siden

Hunden Raija overlevde jordskredet

Elghunden Raija ble reddet ut av det store jordskredet i Talvik i Alta av redningshelikopter som fant hunden og fikk løftet den i sikkerhet. Huset til familien Hagalid var et av åtte hus som ble feid på sjøen av raset..

NRK - 2 timer siden

Oppretter spleis for svindelofre

Lillian Jensen (76) som ble fralurt 350.000 kroner av telefonsvindlere, får støtte fra fremmede som har opprettet en spleis for henne på nettet. Jensen ble oppringt fra et forfalsket nummer som tilhører Sparebank 1 og lurt til å gi fra seg passord..

NRK - 2 timer siden

Fant maursyre i død gutt

Seks år etter at en 15 måneder gammel gutt ble funnet død i Vanvikan i Trøndelag, fant politiet ut at gutten hadde maursyre i kroppen. Faren er siktet i saken. Nå skal saken behandles i Høyesterett..

NRK - 2 timer siden

Seks skadd i påkjørsel i Nederland

Seks gjester på en fortauskafe ble skadet da en bil kjørte opp på fortauet i byen Gennep sør i Nederland onsdag kveld, melder Reuters. Det er uklart hvorfor bilen endte på fortauet. Sjåføren er arrestert av politiet..

NRK - 2 timer siden

Vil fjerne statue av general Lee

Virginas guvernør Ralph Northam skal torsdag presentere planer for å fjerne statuen av sørstatsgeneralen Robert E. Lee fra hovedgata i delstatshovedstaden Richmond, melder AP som siterer en ikke-navngitt kilde i delstatsadministrasjonen..

NRK - 3 timer siden

Trekker ikke soldater i Washington

Etter et møte i Det hvite hus har USAs forsvarsminister Mark Esper omgjort sin beslutning om å fjerne soldater fra områder nær USAs hovedstad Washington. Det opplyser Ryan McCarthy i det amerikanske forsvarsdepartementet..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt