NRK > Nyheter

Friday, 15 November, 23:25

NRK - 30 Jul 19 kl. 00:45

Brannvesenet roser involverte

Brannvesenet i Vestfold roser de ni personene som var om bord i en fritidsbåt som tok fyr tidligere i natt. Brannmester Trond M. Abrahamsen skriver på Twitter at det var en «klok avgjørelse» å kutte fortøyningene og dytte båten fra land..
Les mer på NRK


Les mer om:
Vestfold, Trond, Twitter

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Brannvesenet, roser, involverte
VG - 19 May 19 kl. 10:33

Tankbil-dekk tok fyr – sjåfør får ros av brannvesenet

Brannvesenet roser en snartenkt sjåfør etter at han hindret det som kunne blitt en kraftig brann..

NRK - 22 Jul 19 kl. 14:47

Kjøpesenter i London i fyr

Et kjøpesenter nord i London er evakuert, etter at det begynte å brenne, skriver BBC. Brannvesenet i London opplyser at 150 brannfolk og 25 brannbiler er involverte i slukningsarbeidet. En person er sendt til sykehus..

NRK - 27 Oct 19 kl. 13:16

Spesialstyrkar involverte

Det amerikanske oppdraget som var retta mot IS-leiaren Abu Bakr al-Baghdadi involverte amerikanske spesialstyrkar, og gjekk føre seg i Idlib-regionen i Syria, bekreftar ein amerikansk tenestemann, melder Reuters..

NRK - 06 Aug 19 kl. 09:48

Stoltenberg roser terrorrespons

Nato-sjef Jens Stoltenberg roser New Zealands respons på terrorangrepet som tok livet av 49 mennesker ved to moskeer i byen Christchurch i mars, skriver NTB. Rett etter angrepet ble våpenlovene i landet innstrammet..

P4 - 20 May 19 kl. 18:10

Roser Oslos boliggrep

Boligforsker ved OsloMet, Berit Irene Nordahl, roser Oslo kommunes pilotprosjekt for å hjelpe unge og lavtlønte inn på boligmarkedet. I dag lanserte kommunen tre modeller som skal testes ut de neste årene for å bremse den kraftige boligprisveksten og sikre et mer sosialt marked..

NRK - 02 Apr 19 kl. 20:47

Trump roser Stoltenberg

Donald Trump slår fast at Nato har blitt mye sterkere siden han ble president og han roser Jens Stoltenbergs ledelse. – Jeg synes han har vært en fantastisk leder. Vi kommer veldig godt overens, sa Trump om Natos generalsekretær..

Aftenposten - 16 May 19 kl. 10:10

Kinas tredje mektigste roser Solberg

Formannen i Kinas Folkekongress Li Zhanshu roser statsminister Erna Solberg (H) for å ha strukket seg langt for å gjenopprette forholdet til Kina..

P4 - 28 Aug 19 kl. 17:06

Roser Sofie etter VG-fellelse

Trond Giske roser kvinnen i den mye omtalte dansevideoen etter at VG ble felt i Pressens Faglige Utvalg i dag. Giske sier til TV2 at det står respekt at hun klaget VG inn, og at det har betydd mye for ham og familien. VG ble felt for brudd på god presseskikk på fem punkter av PFU i dag..

NRK - 05 Nov 19 kl. 16:24

Slåsskamp i Fredrikstad

Like før klokken 16 i ettermiddag fikk politiet melding om slagsmål i Brattliparken i Fredrikstad med flere involverte. Det løpes hver til sitt når politiet ankommer med flere patruljer. Politi fikk tak i en av de involverte, en gutt på snart 18 år..

NRK - 02 Apr 19 kl. 20:19

Roser forholdet til Stoltenberg

USAs president Donald Trump roser Jens Stoltenberg og hyller de NATO-allierte for å ha økt sine forsvarsbudsjetter. – En voldsom framgang er gjort, og NATO er mye sterkere, sa Trump da han og Stoltenberg møtte pressen i Det ovale kontor før møtet..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Sverige er klare for EM

Nå har Norge kun én mulighet til å kvalifisere seg til EM - Nations Leauge. Sverige er klare for sommerens sluttspill etter 2-0-seier borte mot Romania. Fredag kveld ble det klart at det er Sverige og Spania som går videre fra Norges gruppe..

NRK - 1 time siden

Skaper nye børsrekorder i USA

Håp om at et gjennombrudd i handelsforhandlingene mellom USA og Kina er nært forestående førte til nye rekorder på Wall Street fredag. Både industriindeksen Dow Jones, den brede S&P 500-indeksen og teknologiindeksen Nasdaq satte nye rekorder..

NRK - 1 time siden

Kvinne knivdrept i Florø

En kvinne er knivdrept på en adresse i Florø, opplyser Vest politidistrikt. Hun ble erklært død på stedet. En antatt gjerningsperson er pågrepet.

NRK - 1 time siden

Frode Berg: – Det har vært tøft

– Det her var jeg ikke forberedt på. Det har vært tøft, sier Frode Berg i en Facebook-video som er publisert på advokat Brynjulf Risnes’ Facebook-side..

NRK - 1 time siden

VG: Kvinne knivdrept i Florø

Kvinne knivdrept i Florø, melder VG..

NRK - 1 time siden

Færre søker asyl i Tyskland

Færre søkte asyl i Tyskland i løpet av de ti første månedene i år enn i samme periode i fjor. Det går fram av tall lagt fram av det tyske innenriksdepartementet fredag. Færre flyktninger fra Syria og Irak ser ut til å være hovedårsaken til nedgangen..

NRK - 2 timer siden

Vurderer å se på Trumps tvitring

Demokratene vurderer å føye president Donald Trumps Twitter-angrep mot tidligere ambassadør Maria Yovanovitch til i riksrettssaken..

NRK - 2 timer siden

Etterforsker Giulianis involvering

Påtalemyndigheten i New York etterforsker om Rudy Giuliani ville profittere personlig på et ukrainsk gassprosjekt som ble fremmet av to av hans partnere, melder Wall Street Journal. Giuliani er president Donald Trumps personlige advokat..

NRK - 2 timer siden

Trump ut mot Yovanovitch

President Donald Trump fyrte løs på Twitter idet USAs tidligere ambassadør til Ukraina, Marie Yovanovitch, forklarte seg i etterretningskomiteen i Representantenes hus.– Ting går galt overalt der Marie Yovanovitch ferdes, skrev Trump på Twitter..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt