NRK > Nyheter

Fredag, 23 April, 04:33

NRK - 01 mars 21 kl. 02:12

Branntilløp på hotell i Oslo

To hotellgjester og en vekter undersøkes av ambulansepersonell etter et branntilløp på et hotell i Oslo sentrum. Politiet melder på Twitter at brannen på hotellet, som ligger i Storgata, er slukket..
Les mer på NRK


Les mer om:
Oslo, Twitter, Storgata

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Branntilløp, hotelli , Oslo
NRK - 25 jan. 21 kl. 14:12

Branntilløp på avfallsanlegg

Det var branntilløp i ei kvern på Remiks avfallsanlegg i Tromsø mandag ettermiddag. Kverna gikk seg varm, men ilden ble raskt slukket. Det sier Britt Mathisen Limo, administrerende direktør ved Remiks..

NRK - 09 april 21 kl. 12:06

Ingen tiltale etter branntilløp

Statsadvokaten har henlagt saken etter branntilløpet ved Nidarosdomen 7.desember i fjor på grunn av mangel på bevis. En kvinne er også siktet for å stå bak to mindre branner på Heimdal samme dag..

NRK - 15 april 21 kl. 14:36

Branntilløp Ruseløkka skole

Nødetatene er på Ruseløkka skole etter melding om branntilløp i kjelleren. Det er en del svart røyk på stedet. De jobber med å evakuere noen arbeidere.

NRK - 24 mars 21 kl. 04:45

Hotell på Golsfjellet stengjer

Storefjell hotell, Oset høyfjellshotell og Golsfjellet fjellstue stenger dørene på grunn av dei nye smittevernreglane. Alle tilsette blir permitterte. Hotella rår gjestane til å dra til hotell i Valdres som får ha aktivitetar i påska.

VG - 25 feb. 21 kl. 14:53

Smitteutbrudd på byggeplass tilknyttet Stordalen-hotell

32 personer er bekreftet smittet av coronaviruset på byggeplassen til et Stordalen-hotell på Solli plass i Oslo. Leder for fagforeningen Tømrer og Byggfagforeningen mener at byggeplassen burde bli stengt..

E24 - 01 mars 21 kl. 13:57

Smitteutbrudd på byggeplass til Stordalen-hotell: Antall smittede økt til 50

Torsdag 25. februar ble det kjent at 33 personer var smittet i tilknytning til et smitteutbrudd på en byggeplass tilknyttet et Stordalen-hotell på Solli plass i Oslo..

NRK - 12 mars 21 kl. 13:11

Overnattingsopphold i påsken

Personer som bor i områder med mye smitte, for eksempel Oslo, bør unngå å dra på hotell og overnattingssteder der mange samles, skriver Regjeringen i en pressemelding. Regjeringen fraråder ikke å reise på hotell innenlands, men oppfordrer til å holde avstand til andre gjester, og å begrense opphold i fellesarealer..

E24 - 04 april 21 kl. 17:33

Var utbrent etter 14 år i shippingbransjen – fant motivasjonen etter Stordalens hotellprosjekt

PS: Hotell i Oslo er kjent som et litt annerledes hotell. Her kommer tidligere rusmisbrukere, uføre, utbrente og psykisk syke for en ny sjanse. Flere av dem har kommet seg inn i arbeidslivet igjen..

NRK - 15 april 21 kl. 15:07

Brann slukket på Ruseløkka skole

Branntilløpet på Ruseløkka skole i Oslo er nå slukket, det meller brannvesenet. Etterslukking pågår..

Klartale - 01 feb. 21 kl. 11:20

Mange ble drept i angrep på hotell i Somalia

Det er litt over en uke til Somalia skal velge president. Søndag angrep terrorister et hotell hvor det ofte er mange politikere..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 45 minutter siden

Strid om burhøns i Venstre

Venstre vil forby produksjon av egg fra høner i bur, fordi det ikke samsvarer med god dyrevelferd, står det i forslaget til nytt Venstre-program. Det er flere i partiet skeptisk til, skriver Adresseavisen..

NRK - 45 minutter siden

Trailer med fisk veltet ved Berkåk

En trailer med fisk har kjørt av veien og veltet på siden på E6 ved Berkåk i Trøndelag. Det er ikke meldt om personskade. Det skal være glatt vei på stedet, melder politiet i Trøndelag på Twitter..

NRK - 1 time siden

Børsen i Tokyo med nedgang

Børsen i Tokyo startet fredagen med nedgang etter nyheten om at Biden-administrasjonen i USA vil foreslå å øke skattene for de rikeste. Nikkei 225-indeksen falt fra starten etter at handelen åpnet i Japan fredag morgen. Indeksen falt med 1,12 prosent.

NRK - 1 time siden

USA sender ubåt-hjelp

Indonesia har bedt flere land om hjelp til å søke etter den savnede ubåten som har vært savnet siden onsdag. Torsdag meldte USA at de vil sende et luftfartøy som skal søke etter den savnede ubåten, skriver CNN..

NRK - 1 time siden

Tre bortførte på Haiti er løslatt

Tre av i alt sju prester og nonner som ble bortført på øya Haiti 11. april, ble løslatt torsdag. Blant disse var det to franske statsborgere, ingen av dem har blitt løslatt.

NRK - 2 timer siden

Ambulanse i kollisjon i Trondheim

Det har vært en kollisjon mellom en ambulanse og personbil i prinsenkrysset i Trondheim. Det er ikke meldt om personskade. Politiet er i gang med å etterforske for å kartlegge årsaken til ulykken, skriver politiet i Trøndelag på Twitter..

NRK - 2 timer siden

Savnet gutter i Oslo funnet

Politiet i Oslo har kommet i kontakt med de to 11 år gamle guttene som var meldt savnet i Oslo rundt midnatt natt til fredag. De skal være i god behold, opplyser politiet i Oslo på Twitter..

NRK - 2 timer siden

Faithfull om koronasykdommen

Artisten Marianne Faithfull (74) sier til New York Times at hennes kamp mot covid-19 og langvarige ettervirkninger har vært den tøffeste kampen hun har hatt. Tidligere har hun bl.a.

NRK - 2 timer siden

Færre digitale kulturopplevelser

Digital kulturbruk er nesten halvert i år, sammenlignet med i fjor. Det viser en undersøkelse fra Opinion som gjennom pandemien har spurt over 20.700 nordmenn om deltagelse på digitale kulturopplevelser, og i hvilke grad man betaler for disse.

NRK - 3 timer siden

Søker etter to 11-åringer i Oslo

Politiet søker etter to 11 år gamle gutter fra Frogner i Oslo som ikke har kommet hjem etter trening. De ble sist sett på Skøyen rundt klokken 22.00 torsdag kveld.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt