NRK > Nyheter

Tirsdag, 07 Juli, 16:47

NRK - 03 juni 20 kl. 21:42

Brannbomber mot ambassade i Aten

Demonstranter kastet brannbomber mot USAs ambassade i Hellas under en demonstrasjon mot politivold og rasisme. 3000 mennesker demonstrerte i Aten som en følge av George Floyds død i Minneapolis, melder Reuters. Politiet tok i bruk tåregass mot dem..
Les mer på NRK


Les mer om:
USAs, Hellas, Aten, George Floyds, Minneapolis, Reuters

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Brannbombermot , ambassadei , Aten
NRK - 03 juni 20 kl. 21:42

Brannbomber mot ambassade i Athen

Demonstranter kastet brannbomber mot USAs ambassade i Hellas under en demonstrasjon mot politivold og rasisme. 3000 mennesker demonstrerte i Athen som en følge av George Floyds død i Minneapolis, melder Reuters. Politiet tok i bruk tåregass mot dem..

P4 - 03 juni 20 kl. 22:24

Brukte pepperspray mot demonstranter

Svensk politi har rykket ut for å få kontroll på et demonstrasjonstog i støtte til markeringene etter George Floyds dødsfall i USA. Politiet har brukt pepperspray mot flere demonstranter etter å ha fått flasker og stein kastet etter seg, melder Aftonbladet. Også i Athen er det voldsomme demonstrasjoner.

Aftenposten - 06 mars 20 kl. 12:30

Seks såret i selvmordsangrep nær USAs ambassade i Tunisia

Fem politifolk og én sivil ble såret da to selvmordsbombere gikk til angrep ved USAs ambassade i Tunisias hovedstad..

NRK - 06 mars 20 kl. 12:28

USAs ambassade angrepet i Tunisia

En selvmordsbomber på motorsykkel har utløst en eksplosjon i nærheten av USAs ambassade i Tunisias hovedstad, ifølge tunisiske medier. Politiet bekrefter at det dreier seg om et angrep rettet mot ambassaden, og at et ukjent antall personer er såret..

Aftenposten - 06 mars 20 kl. 12:30

USAs ambassade angrepet i Tunis – flere såret

En selvmordsbomber på motorsykkel har utløst en eksplosjon i nærheten av USAs ambassade i Tunisias hovedstad, ifølge tunisiske medier. Flere er såret..

Aftenposten - 06 mars 20 kl. 12:30

Selvmordsangrep nær USAs ambassade i Tunisia

En politimann ble drept da to selvmordsbombere gikk til angrep ved USAs ambassade i Tunisias hovedstad. Fire andre politifolk og en sivilperson ble såret..

NRK - 01 juni 20 kl. 12:34

Demonstrasjon ved USAs ambassade

En gruppe samlet seg i nærheten av USAs ambassade i Oslo for å demonstrere mot politivold og rasisme i USA. Initiativtager Dyveke Irene Dufseth sier at demonstrasjonen vil foregå på en fredelig måte. Rundt 30-40 personer deltar i demonstrasjonen..

NRK - 03 juni 20 kl. 15:31

Ambassade støtter demonstranter

USAs ambassade i Oslo støtter folks rett til å demonstrere utenfor. Markeringer mot politivold og diskriminering fant sted i går, og er også planlagt på fredag. - Ambassaden deler sinnet og sorgen så mange føler etter George Floyds død, skriver de..

NRK - 20 juni 20 kl. 14:43

Virusutbrudd på ambassade i Kabul

USAs utenriksdepartement melder om et utbrudd av koronavirus på deres ambassade i Kabul i Afghanistan. Ifølge anonyme kilder er opp mot 20 personer smittet. De fleste av disse er sikkerhetsvakter fra Nepal.

NRK - 26 mai 20 kl. 09:18

Noreg opprettar ambassade i Kongo

Noreg aukar engasjementet sitt i Den demokratiske republikken Kongo og opprettar ein ambassade i Kinshasa, skriv Utanriksdepartementet i ei pressemelding..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 4 minutter siden

To skadet etter utforkjøring

To personer er trolig alvorlig, men ikke kritisk skadet, etter at de kjørte ut i en kurve i veien, melder Sør-Øst politidistrikt på Twitter. Det skal, ifølge politiet, være snakk om en kvinne og en mann i 60-årene. Begge er tatt med til sykehus..

NRK - 10 minutter siden

En person skadd i trafikkulykke

En person skal være skadet etter en personbil og en firehjuling kolliderte på Skjervøy i Nord-Troms. Brannbil og ambulanse er på stedet ifølge Framtid i Nord. Rune Nilsen i Troms politidistrikt sier at politiet er på vei, men at de har punktert..

NRK - 30 minutter siden

Julemarkedet i Bergen avlyst

Årets julemarked på Festplassen i Bergen er avlyst. Det sier Steinar Kristoffersen og Thomas Ottesen i Bergen Julemarked AS til BA. Julemarkedet som i fjor hadde en halv million mennesker resulterte i en omsetning på 32 millioner kroner..

NRK - 30 minutter siden

Kvinne påkjørt av traktor

En kvinne er påkjørt av en traktor ved Fylkesvei 6822 på Frosta i Trøndelag. Luftambulanse er på vei. Kvinnen glir inn og ut av bevissthet, opplyser politiet til NRK.

NRK - 30 minutter siden

Ber om å forlenge humanitær hjelp

Tyskland og Belgia har bedt FNs sikkerhetsråd om å stemme for å forlenge autorisasjonen til å krysse grensen til Syria med humanitær hjelp, melder AFP. Russland er ifølge nyhetsbyrået ventet å legge ned veto mot forslaget..

NRK - 45 minutter siden

Slo ned blomsterselger i rullestol

En 56 år gammel mann er i Bergen tingrett dømt til 6 måneders fengsel for å ha banket opp en utenlandsk blomsterselger i rullestol i Bergen i fjor sommer, skriver BA. Mannen er også dømt for å ha uttalt at han håpet at blomsterselgeren ble drept..

NRK - 1 time siden

Samfunnsstraff for politileder

En politileder ble i Sør-Trøndelag tingrett dømt til 30 timers samfunnsstraff for å ha kjørt i 124 km/t i en 70-sone. – Det var en dag på jobb med masse utfordringer, og jeg lengtet etter sofaen min, sa han i retten, ifølge Adresseavisen..

NRK - 1 time siden

Politiet kuttar stillingar

Regjeringa har finansiert 400 ekstraordinære politistillingar, likevel har politidistrikta sjølv kutta 98 politiårsverk under koronapandemien. Det skriv Fjordabladet. Politiet forklarar kutta med at det ikkje følgjer pengar med dei nye stillingane..

NRK - 1 time siden

Over 200.000 døde i Europa

Det er nå over 200.000 registrerte dødsfall knyttet til koronaviruset i Europa, ifølge en telling gjort av nyhetsbyrået AFP..

NRK - 1 time siden

Økt karaktersnitt på matteeksamen

Karaktersnittet for eksamen i matematikk for 10.-klassinger gikk opp fra 3,4 til 3,6, fra 2017 til 2019. Samtidig har det blitt enklere å unngå stryk.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt