P4 > Nyheter

Thursday, 14 November, 04:39

P4 - 08 Nov 19 kl. 20:04

Brann vant hjemme

En kamp er spilt i Eliteserien i kveld.
Brann slo Odd 1-0 hjemme på Brann stadion - etter scoring av Daouda Bamba..
Les mer på P4


Les mer om:
Eliteserien, Odd, Brann, Daouda Bamba

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Brann, vant, hjemme
VG - 15 Sep 19 kl. 21:55

KBK-marerittet fortsetter for Brann

KRISTIANSUND (VG) (Kristiansund-Brann 1–0) Kristiansund var best i vestlandsstormen og vant tre svært viktige poeng hjemme mot Brann søndag kveld, som fortsatt ikke har vunnet borte mot Kristiansund i Eliteserien..

VG - 01 Sep 19 kl. 20:00

Maric-mareritt da Brann vant

LILLESTRØM (VG) (Lillestrøm-Brann 1-3) Med hjelm sto han bak der. Men det hjalp lite. LSKs Marko Maric (23) opplevde et mareritt for en keeper da Brann benyttet sjansene og vant på Åråsen..

P4 - 21 Jul 19 kl. 18:06

Brann slo Stabæk

Brann slo Stabæk 2-1 hjemme i kveldens første Eliteseriekamp. Ruben Yttergård Jensen og Veton Berisha scoret for Brann, mens Daniel Braaten scoret gjestenes mål. Dermed er Brann på 4.

Aftenposten - 28 Oct 19 kl. 06:28

Brann scorer minst hjemme av alle i norsk toppfotball. Nå lover Brann-treneren underholdning mot Bodø/Glimt

Lars Arne Nilsen forklarer hvorfor Brann har vært lite underholdende på Stadion i år, og hva som er grunnen til at han tror det blir annerledes i neste kamp..

NRK - 24 Aug 19 kl. 14:21

Enebolig totalskadet i brann

En enebolig i Bjugn er totalskadet etter en brann i natt. Det var ingen hjemme i huset da brannen startet..

Aftenposten - 01 Sep 19 kl. 19:58

Brann stilte uten spisser, men scoret tre mål og vant igjen

Ruben Yttergård Jenssen var en av heltene da Brann slo tilbake med seier på Åråsen..

Aftenposten - 01 Sep 19 kl. 20:04

Brann svarte på kritikken. Vant komfortabelt mot LSK uten Bamba

Brann leverte effektiv fotball og kunne reise hjem med 3-1 mot Lillestrøm på Åråsen..

Aftenposten - 02 Nov 19 kl. 18:19

Liverpool vant etter utrolig snuoperasjon

Både serieleder Liverpool og Manchester City slet seg til 2-1-seier i Premier League. Liverpool borte mot Aston Villa, mens City vant hjemme mot Southampton..

Aftenposten - 02 Sep 19 kl. 12:38

Brann-børsen: «Duellkonge mot duellaget. Vant og vant i luften.»

Se BT-sportens spillerbørs etter seieren mot Lillestrøm og sett dine egne karakterer..

Aftenposten - 02 Nov 19 kl. 18:19

Liverpool vant etter utrolig snuoperasjon: – Den beste følelsen man kan tenke seg

Både serieleder Liverpool og Manchester City slet seg til 2-1-seier i Premier League. Liverpool borte mot Aston Villa, mens City vant hjemme mot Southampton..

Fler nyheter fra P4

P4 - 18 timer siden

Færre arbeidsledige innvandrere

Arbeidsledigheten blant innvandrere går ned. Tall fra SSB viser at i alt 5,5 prosent av innvandrerne i Norge var helt uten jobb i tredje kvartal, det er en nedgang på 0,4 prosentpoeng fra samme periode i fjor. Blant befolkningen for øvrig er ledigheten den samme som i fjor på 1,7 prosent..

P4 - 4 timer siden

Jakter fortsatt tenåringer etter voldshendelse

Politiet jakter fortsatt tre gutter i 15-årsalderen etter at en 23 år gammel mann ble påført stikkskader i gamlebyen i Oslo i kveld. Mannen kom fra hendelsen uten kritiske eller livstruende skader. Det skal ikke ha vært vitner til hendelsen, men politiet ber folk om å ta kontakt dersom de har sett noen løpe fra stedet eller i nærområdet..

P4 - 5 timer siden

Hevder Helleland ble overvåket

Nestleder i Verdens antidopingbyrå, Linda Hofstad Helleland, hevder Russland kan ha forsøkte å hyre norske selskaper til å overvåke henne. I en ny bok hun utgir i morgen, skal PST advart henne om overvåkingen, skriver VG. Helleland har vært en tydelig motstander av å ta Russland inn igjen i varmen i byrået, etter avsløringene om systematisk juks i en årrekke.

P4 - 5 timer siden

Mann tidligere siktet for eksplosivbefatning

Mannen som ble siktet for ulovlig befatning med eksplosiver i sin egen bolig i Sola i Rogaland i kveld ble i april siktet for samme forhold. Den første saken er fortsatt under etterforskning. Det er ingen opplysninger om at mannen tilhører et miljø, skriver VG.

P4 - 6 timer siden

Trump ut mot riksretthøringen

USAs president Donald Trump gjentok i kveld at riksrettprosessen mot ham er en heksejakt. To toppdiplomater forklarte seg i Kongressen i dag i den første, offentlige høringen mot presidenten. En av diplomatene hevder at Trump dagen etter at han angivelig skal ha presset Ukrainas president til å etterforske hans rival Joe Biden, skal ha spurt om granskningene.

P4 - 6 timer siden

Mulig knivstikking i Oslo

En mann har blitt utsatt for vold i gamlebyen i Oslo med et mulig stikkvåpen. Politiet jakter tre unge gutter. Den skadde er fraktet med ambulanse til Oslo legevakt..

P4 - 7 timer siden

Kan ha funnet DNA-profil i Lørenskog-forsvinningen

DNA-profilen til en gjerningsperson som fraktet Anne Elisabeth Hagen bort fra sitt hjem kan være avslørt. Politiet har funnet et hittil ukjent DNA-spor på en sentral del av åstedet i hjemmet, som kan være med å løse mysteriet, skriver VG. Ifølge avisen jobber politiet nå intenst med å finne ut hvem DNA-profilen tilhører.

P4 - 7 timer siden

Oslo får ny vannforsyning

Oslo får ny vannforsyning i 2028. Bystyret vedtok i kveld planene om å etablere en reservannforsyning via en undergrunnstunnel fra Holsfjorden. I dag får ni av ti Oslo-beboere vannet sitt fra Maridalsvannet.

P4 - 8 timer siden

Ber studenter reiser hjem fra Hongkong

Universitetet i Bergen ber sine studenter i Hongkong reise hjem til Norge som følge av den pågående uroen i millionbyen. Det skriver Bergensavisen. Tidligere i dag ble norske studenter ved Baptist University i millionbyen evakuert etter at det oppsto demonstrasjoner på skoleområdet.

P4 - 8 timer siden

Omfattende lovbrudd i fiskebransjen

Forholdene som er avdekket fiskeindustrien er trolig bare toppen av et isfjell. Det frykter Norsk Nærings- og Nytelsesmiddelarbeiderforbund. I 19 av 20 kontrollerte fiskebruk i Lofoten og Vesterålen i vår ble det avdekket flere brudd på arbeidstidsbestemmelser og sosial dumping, melder NRK.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt