P4 > Nyheter

Saturday, 06 June, 22:25

P4 - 08 Nov 19 kl. 20:04

Brann vant hjemme

En kamp er spilt i Eliteserien i kveld.
Brann slo Odd 1-0 hjemme på Brann stadion - etter scoring av Daouda Bamba..
Les mer på P4


Les mer om:
Eliteserien, Odd, Brann, Daouda Bamba

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Brann, vant, hjemme
VG - 15 Sep 19 kl. 21:55

KBK-marerittet fortsetter for Brann

KRISTIANSUND (VG) (Kristiansund-Brann 1–0) Kristiansund var best i vestlandsstormen og vant tre svært viktige poeng hjemme mot Brann søndag kveld, som fortsatt ikke har vunnet borte mot Kristiansund i Eliteserien..

VG - 01 Sep 19 kl. 20:00

Maric-mareritt da Brann vant

LILLESTRØM (VG) (Lillestrøm-Brann 1-3) Med hjelm sto han bak der. Men det hjalp lite. LSKs Marko Maric (23) opplevde et mareritt for en keeper da Brann benyttet sjansene og vant på Åråsen..

P4 - 21 Jul 19 kl. 18:06

Brann slo Stabæk

Brann slo Stabæk 2-1 hjemme i kveldens første Eliteseriekamp. Ruben Yttergård Jensen og Veton Berisha scoret for Brann, mens Daniel Braaten scoret gjestenes mål. Dermed er Brann på 4.

Aftenposten - 10 Mar 20 kl. 16:51

Brann avlyser treningsleir på grunn av koronaviruset

Brann holder seg hjemme i Norge..

Aftenposten - 28 Oct 19 kl. 06:28

Brann scorer minst hjemme av alle i norsk toppfotball. Nå lover Brann-treneren underholdning mot Bodø/Glimt

Lars Arne Nilsen forklarer hvorfor Brann har vært lite underholdende på Stadion i år, og hva som er grunnen til at han tror det blir annerledes i neste kamp..

P4 - 29 May 20 kl. 14:31

Brann i hus med dynamitt

Politiet i Sør-Øst har nå opprettet en sikkerhetsavstand etter en brann i en enebolig på Bamble som inneholder dynamitt. Ingen beboere var hjemme i huset da brannen startet. Det er fare for spredning til nabohus og en bolig i nærheten er evakuert..

NRK - 24 Aug 19 kl. 14:21

Enebolig totalskadet i brann

En enebolig i Bjugn er totalskadet etter en brann i natt. Det var ingen hjemme i huset da brannen startet..

NRK - 16 Mar 20 kl. 21:41

Én savnet etter brann i Nordland

En enebolig på Herøy i Nordland fikk store materiale skader i en brann mandag. Én person er savnet, og én er sendt til sykehus. Det melder NTB.

Aftenposten - 01 Sep 19 kl. 19:58

Brann stilte uten spisser, men scoret tre mål og vant igjen

Ruben Yttergård Jenssen var en av heltene da Brann slo tilbake med seier på Åråsen..

VG - 10 Jan 20 kl. 15:18

Fourcade vant – Tarjei Bø glemte å gå strafferunde

Med Johannes Thingnes Bø hjemme på «pappaperm» benyttet Martin Fourcade sjansen og vant sprinten i Oberhof. Tarjei Bø dummet seg ut..

Fler nyheter fra P4

P4 - 15 minutter siden

Sundby får ikke hjelp på Olympiatoppen

Langrennsløper Martin Johnsrud Sundby får ikke lenger hjelp på Olympiatoppen. 35-åringen er vraket fra landslaget, men var innstilt til et såkalt A-stipend på Olympiatoppen av Skiforbundet. Men dette har han nå fått avslag på, og dermed mister han tilgang til viktig fagpersonell frem mot VM til vinteren, melder NRK..

P4 - 15 minutter siden

Demonstrasjoner i Brasil

Også i Brasil har det vært mange demonstrasjoner mot rasisme og politivold de siste dagene. Og tall fra Brasil viser at mørkhudede er i stort flertall blant dem som blir drept av politiet. Ifølge en rapport fra delstaten Rio er hele 78 prosent av de drepte mørke i huden, mens befolkningen utgjør 54 prosent av delstatens innbyggere, melder NRK.

P4 - 30 minutter siden

Demonstranter ved Det hvite hus

Demonstranter samler seg nå i kveld, norsk tid, foran Det hvite hus i Washington D.C. Der har det vært demonstrasjoner mot politivold og rasisme i åtte dager, og ifølge Washington Post er dagens demonstrasjon ventet å bli den største.

P4 - 1 time siden

Største overdødelighet i nyere tid

Dødstallene i Europa på grunn av koronapandemien er de høyeste på kontinentet i nyere tid. Det viser tall fra EuroMomo, et nettverk som overvåker dødeligheten i 24 europeiske land, deriblant Norge, skriver Aftenposten. De siste 12 ukene har disse landene hatt nesten 800.

P4 - 1 time siden

Danmark fremskynder gjenåpning

Danmark fremskynder gjenåpningen av svømmehaller og treningssentre. De skulle egentlig åpne i begynnelsen av august, men nå har danske myndigheter bestemt seg for at de kan åpne allerede førstkommende mandag, skriver Ekstrabladet..

P4 - 1 time siden

Vil starte besøksordning hos familier med Downs syndrom

Norge skal tilby gravide besøk hos familier med barn med Downs syndrom. Danmark har i dag en slik ordning, og helseminister Bent Høie sier til NRK at han vil innføre ordningen i Norge, og at endringene i bioteknologiloven gjør at arbeidet fremskyndes. - Vi ønsker et samfunn med mangfold, og det er et vanskelig valg flere nå får - da er det viktig at informasjonen er så bred og balansert som mulig, sier Høie..

P4 - 1 time siden

Sommervarmen kommer tilbake

Været har svingt mye den siste tiden. Denne helgen har vært våt og kjølig mange steder. Men fra tirsdag, og ut kommende uke vil det være mer som minner om sommer igjen, over hele landet.

P4 - 1 time siden

Raser mot strandsoneforslag

SV reagerer kraftig på regjeringens ønske om å bygge mer i strandsonen i Norge. Regjeringen vil åpne opp for at distriktene, i større grad enn i dag, kan bruke strandsonen til boliger og bedrifter. De vil ha unntak for områder med mye utbyggingspress, som langs Oslofjorden.

P4 - 1 time siden

Young Bloods-leder dømt

Mannen som har vært ansett som lederen i gjengen Young Bloods i Oslo er dømt til sju års fengsel. 29-åringen er dømt for å ha bestilt to alvorlige voldslovbrudd, melder TV 2. I det ene tilfellet ble et tidligere medblem av en konkurrerende gjeng skutt - og i det andre ble en mann holdt innesperret og torturert i to døgn, fordi han var beskyldt for å ha stjålet narkotika.

P4 - 1 time siden

Avsluttet aksjon i Åsnes

Politiet har avsluttet politiaksjonen i Åsnes i Innlandet. Væpnet politi aksjonerte i flere timer mot en person som befant seg i et hus. Det ble også avfyrt et skudd fra huset, uten at noen ble skadet.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt