NRK > Nyheter

Friday, 19 July, 01:48

NRK - 17 Jun 19 kl. 17:53

Brann stopper Østfoldbanen

Det brenner kraftig i skogen ved Røysåsen i Moss. Toglinjene mellom Moss og Kambo på Østfoldbanen er stengt som følge av brannen. Brannvesenet har per nå ikke kontroll på brannen. Ulendt terreng og kraftig vind gjør slukkearbeidet krevende..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Røysåsen, Moss, Kambo

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Brann, stopper, Østfoldbanen
Aftenposten - 17 Jun 19 kl. 17:50

Østfoldbanen delvis stengt på grunn av brann ved linjen

Det brøt mandag ettermiddag ut brann ved en toglinje i Østfold fylke, og Østfoldbanen er delvis stengt. Naboer i området bes om å lukke vinduene..

Aftenposten - 17 Jun 19 kl. 18:10

Østfoldbanen delvis stengt på grunn av brann ved skinnegangen

Det brøt mandag ettermiddag ut brann ved en toglinje i Østfold fylke, og Østfoldbanen er delvis stengt. Naboer i området bes om å lukke vinduene..

Aftenposten - 17 Jun 19 kl. 18:10

Brann ved skinnegangen under kontroll – men Østfoldbanen fortsatt delvis stengt

Det brøt mandag ettermiddag ut brann ved en toglinje i Østfold fylke, og Østfoldbanen er delvis stengt. Brannen var under kontroll ved 19-tiden..

NRK - 11 Jun 19 kl. 18:17

Østfoldbanen åpnet igjen

Østfoldbanen er åpnet igjen etter å ha vært stengt mellom Oslo s og Nordstrand på grunn av brann i en gassflaske nær sporet..

Aftenposten - 17 Jun 19 kl. 18:10

Østfoldbanen åpnet for trafikk

Østfoldbanen er åpnet for trafikk igjen etter at det mandag ettermiddag brøt ut brann ved en toglinje i Østfold fylke. Brannen var ved 19-tiden under kontroll..

NRK - 11 Jun 19 kl. 17:59

Østfoldbanen stengt

Bane NOR opplyser at Østfoldbanen er stengt for togtrafikk en kort periode mellom Oslo S og Nordstrand i forbindelse med brannen i gassflaske..

Aftenposten - 23 Apr 19 kl. 06:52

Forsinkelser på Østfoldbanen etter avsporing

Det er tirsdag morgen meldt om forsinkelser på Østfoldbanen som følge av persontoget som sporet av på Moss stasjon mandag ettermiddag..

P4 - 11 Jul 19 kl. 05:38

- Samler fire utskjelte linjer

De fire toglinjene som passasjerene er minst fornøyde med samles i ett og samme toganbud. Det er togene på Østfoldbanen som blir en anbudspakke sammen med Gjøvikbanen og strekningen Lillestrøm-Spikkestad, skriver Aftenposten. Østfoldbanen får alltid lavest score når Vy måler kundetilfredshet..

NRK - 24 Apr 19 kl. 07:18

Forsinkelser på Østfoldbanen

Passasjerer på Østfoldbanen må belage seg på innstillinger og forsinkelser etter et uhell i forbindelse med reparasjoner på Moss stasjon. Bane Nor melder onsdag morgen at uhellet vil føre til forsinkelser i togtrafikken mellom Stabæk og Moss..

P4 - 24 Apr 19 kl. 07:08

Nye forsinkelser på Østfoldbanen

Passasjerer på Østfoldbanen må igjen belage seg på innstillinger og forsinkelser hele denne morgenen. Et uhell i forbindelse med reparasjoner på Moss stasjon vil føre til tregere trafikk mellom Stabæk og Moss, melder Bane Nor. De vil komme med en ny prognose for når reparasjonsarbeidet blir fullført ved 12-tiden..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 2 timer siden

Søk etter savnet fortsetter fredag

Søket etter mannen som falt over bord fra en fritidsbåt i Dalsfjorden i Sogn og Fjordane fortsetter fredag. – I morgentimene går søket over til å være søk etter antatt omkommet, sier Per Algrøy i Vest politidistrikt til NRK..

NRK - 2 timer siden

Varmeste juni noensinne

Den globale gjennomsnittstemperaturen i juni endte på 15,9 grader. Det er varmeste junimåned siden målingene startet på 1880-tallet. Det bekrefter ifølge NTB USAs etat for hav- og atmosfæreforskning (NOAA), samt NASA og meteorologer i flere land..

NRK - 3 timer siden

Trump: – Selvforsvar

Donald Trump beskriver nedskytingen av en av en iransk drone over Hormuzstredet som en selvforsvarshandling. Han sier dronen unnlot å endre kurs til tross for gjentatte advarsler. – Dronen truet sikkerheten til skipet og skipets besetning..

NRK - 3 timer siden

Ny hannbjørn skutt i Selbu

En bjørn på 71 kilo er felt ved Slindvatnet i Selbu. Jaktlaget begynte ifølge Nea Radio å spore fra et kadaver ved Østrungen. Dette er den andre bjørnen som er skutt i kommunen denne uka.

NRK - 3 timer siden

Bjørn felt ved Selbu i Trøndelag

En bjørn på 71 kilo er felt ved Slindvatnet i Selbu i Trønderlag. Dette er den andre bjørnen som er skutt i kommunen denne uka. Mandag ble en bjørn på 68,5 kilo felt i samme område..

NRK - 3 timer siden

Krabbetyver i Kragerø

Hobbyfiskere i Kragerø opplever at tyver stjeler både krabbefangst og utstyr. Politiet har fått inn flere meldinger om ugjerningene, men det er få som velger å anmelde. Noe de blir oppfordret til å gjøre..

NRK - 4 timer siden

Økte inntektene med 7 millioner

Selskapet til Sondre Justad økte årsinntektene fra 4,2 til 11,3 millioner i 2018. Det skriver Avisa Nordland. Selskapet til Justad heter '8360 Produksjoner.

NRK - 4 timer siden

Massiv laksedød i elv i Suldal

Truleg er hundrevis av laks og yngel døde i Hålandselva i Erfjord i Suldal, ifølge Reidar Sandal i Statens naturoppsyn. Det er truleg betong frå støyping av ei bru som har forgifta fisken. Politiet etterforskar saka og det er tatt prøvar av vatnet..

NRK - 3 timer siden

Avverget trolig tysk terrorangrep

Tysk politi mener de har forhindret et mulig terrorangrep og har pågrepet seks personer de anser som en mulig sikkerhetsrisiko. Politiet sier de tror at et angrep var nært forestående og har gjennomsøkt flere leiligheter i Köln og Düren..

NRK - 4 timer siden

Aksjonister nekter å flytte seg

Vindkraftaksjonistene på Frøya har ingen planer om å flytte leiren sin i Nessadalen, sier aksjonsleder Eskil Sandvik til NRK. Sandvik sier at det ikke pågår arbeid på stedet, og at de har fått lov av grunneier til å være der..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt