NRK > Nyheter

Friday, 21 February, 00:21

NRK - 29 Jan 20 kl. 21:35

Brann slukket

Klokken 21.03 meldte politiet om brann i en boligblokk i Løvstakkveien i Bergen. Nødetatene kom tidlig til stedet og brannen var slukket 21.20. Ingen personer ble funnet i boligblokkene, sier operasjonsleder ved 110-sentralen..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Løvstakkveien, Bergen

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Brann, slukket
NRK - 14 Oct 19 kl. 18:15

Brann i industribygg slukket

Brannvesenet har slukket en brann i et industribygg på Sokna i Buskerud i ettermiddag. Nødetatene fikk melding om brannen klokka 16.25.

NRK - 08 Nov 19 kl. 07:33

Brann ved garasjeanlegg slukket

Brannen ved garasjeanlegget ved Haugerud i Oslo er slukket. Minst tolv biler ble totalskadd i brannen som brøt ut natt til fredag..

NRK - 27 Jan 20 kl. 17:40

Brann ved kjøpesenter slukket

Brannen som utløste alarmen ved Magneten kjøpesenter er slukket og brannvesenet har kontroll på stedet. Det skal fortsatt være en del røyk i 2. etasje..

VG - 29 Oct 19 kl. 20:41

Brann på legevakt i Finnsnes slukket - 27 evakuert

Brannvesenet bekrefter at brannen er slukket, og at ingen ble skadet..

NRK - 07 Feb 20 kl. 00:10

Regnbyger slukket hver tredje brann

Kraftige regnskyll førte torsdag til at en tredel av skogbrannene som raser i den australske delstaten New South Wales, ble slukket. Regnbygene førte til flere oversvømmelser fordi bakken er veldig tørr, melder CNN..

P4 - I førrgår: 16:24

Alvorlig skadd etter brann

En kvinne i 90-årene har alvorlige brann- og røykskader etter en brann i et rekkehus på Rykkinn i Bærum i ettermiddag. Det har begynt å brenne på badet, men årsaken er uklar, skriver Budstikka. Brannen er nå slukket..

NRK - 22 Dec 19 kl. 20:41

Brann i flermannsbolig slukket

Brannen i en flermannsbolig i Tønsberg er slukket og alle leilighetene er gjennomsøkt, opplyser brannvesenet. Politiet fikk melding om brannen like før klokken 20.15..

Aftenposten - 29 Oct 19 kl. 21:10

Brann på legevakta på Finnsnes slukket

Brannvesenet har slukket brannen på legevakta på Finnsnes i Troms. Det var åpne flammer og svart røyk på stedet, og 26 personer måtte evakueres..

NRK - 14 Oct 19 kl. 05:42

Brann i sagbruk i Hedmark slukket

Brannen i sagbruket Moelven Våler, på Braskereidfoss i Hedmark, er nå slukket. Det opplyser politiet på Twitter. Politiet bekrefter at det har vært en støveksplosjon.

NRK - 18 Jan 20 kl. 02:40

Brann på hotell i Randaberg slukket

Brannen på Viste Strandhotell nordvest for Stavanger er slukket. Gjester som ikke har blitt berørt av røyken har fått gå tilbake til rommene sine, opplyser politiet i Sør-Vest. Årsaken til brannen var varmgang i en vifte..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

40 evakuert fra E69 i Nordkapp

40 mennesker, blant dem 17 turister i en utenlandsk buss, er evakuert fra E69 i Nordkapp, melder Statens Vegvesen. Nesten alle veier i Nordkapp er stengt på grunn av ras eller fare for ras. Det er usikkert når E69 kan åpnes igjen..

NRK - 15 minutter siden

Høyre og Frp faller på ny måling

Høyre hadde mistet 10 plasser på Stortinget dersom Dagbladets ferske Ipsos-måling var valg. Høyre får 18,8 prosent oppslutning, en nedgang på 0,8 fra januar. Også Frp taper oppslutning og har en tilbakegang på 1,6 til 14,2 prosent..

NRK - 30 minutter siden

Kolonnekjøring over Haukelifjell

Det er innført kolonnekjøring på E134 over Haukelifjell på grunn av uvær. Kolonnen går mellom Haukelitunnelen og Vågslidtunnelen, melder Vegtrafikksentralen..

NRK - 30 minutter siden

Politiaksjon på Lademoen

En person er funnet skadd på Lademoen i Trondheim, melder politiet i Trøndelag. Vedkommende er sendt til St. Olavs hospital.

NRK - 30 minutter siden

Mann arrestert etter øksetrusler

Politiet har arrestert en person på Sørum på Romerike etter at han skal ha truet to andre med øks i en bolig. Øst politidistrikt opplyser at den arresterte blir undersøkt av helsepersonell..

NRK - 2 timer siden

Nei til folkerøysting om nytt namn

Kommunestyret i Øygarden seier nei til folkerøysting om nytt namn. Sotralista meiner at namnevalet for dei tre samanslåtte kommunane Fjell, Sund og Øygarden var udemokratisk. Etter ein lang debatt stemte berre 15 av 45 representantar for forslaget..

NRK - 1 time siden

Fjerna steinblokk, så gjekk raset

200 innbyggjarar i Arnafjord i Vik i Sogn er utan veg fram til måndag etter fleire steinras på den smale vegen langs Sognefjorden. Frå hausten av blir strekningen skuleveg for fleire elevar..

NRK - 1 time siden

Vil ha Giske som fylkesleder

Trondheim Ap vedtok i et hasteinnkalt møte torsdag kveld å foreslå Trond Giske som ny fylkesleder i Trøndelag Ap. Vedtaket kommer etter at det ble kjent at Giskes bydelsforening, Trondheim Arbeidersamfunn, ikke ønsker ham inn i fylkesstyret..

NRK - 2 timer siden

Savnet skiløper funnet i god behold

Den 23 år gamle skiløperen som var meldt savnet i Engerdal i Innlandet i ettermiddag, ble funnet i god behold av letemannskaper i kveld. Han hadde søkt tilflukt fra det dårlige været i en gapahuk..

NRK - 1 time siden

Rotevatn avviser klimagruppe

Klimaendringene stopper ikke ved å melde seg inn i en Facebook-gruppe, sier klimaminister Sveinung Rotevatn til VG. På to uker har «Folkeopprøret mot klimahysteriet» fått 117.000 medlemmer.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt