NRK > Nyheter

Torsdag, 24 September, 22:37

NRK - 29 jan. 20 kl. 21:35

Brann slukket

Klokken 21.03 meldte politiet om brann i en boligblokk i Løvstakkveien i Bergen. Nødetatene kom tidlig til stedet og brannen var slukket 21.20. Ingen personer ble funnet i boligblokkene, sier operasjonsleder ved 110-sentralen..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Løvstakkveien, Bergen

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Brann, slukket
NRK - 14 okt. 19 kl. 18:15

Brann i industribygg slukket

Brannvesenet har slukket en brann i et industribygg på Sokna i Buskerud i ettermiddag. Nødetatene fikk melding om brannen klokka 16.25.

NRK - 01 mai 20 kl. 06:00

Brann i Bergen slukket

Brannen i en bygård i Syrømgaten i Bergen er slukket, melder 110-sentralen i Hordaland. I alt 37 beboere ble evakuert da det brøt ut brann på et kjøkken i 1. etasje.

NRK - 18 mai 20 kl. 23:58

Brann slukket i Øygarden

Nødetatene har slukket en brann i leilighetskompleks i Øygarden kommune i Vestland fylke rundt midnatt. Det skal ikke ha vært beboere i leiligheten som brant, øvrige beboere ble evakuert, ifølge Bergens Tidende..

Aftenposten - 19 juni 20 kl. 11:48

Brann på Bygdøy: Ansatte slukket selv brann i kontorbygning

Sort røyk velter ut av bygning ved Dronningen. Brannen skal ha blitt slukket av to ansatte, som nå behandles for røykforgiftning..

Aftenposten - 17 juli 20 kl. 07:02

Brann i omsorgsbolig slukket

Fredag morgen brøt det ut brann ved en omsorgsbolig på Fjellom i Moss. Brannen skal nå være slukket..

NRK - 26 juli 20 kl. 05:03

Slukket brann i Ålesund

Nødetatene i Ålesund rykket ut til brann i en leilighet i Ålesund. Brannvesenet fikk kontroll og slukket brannen, melder Politiet i Møre og Romsdal på Twitter..

NRK - 26 juli 20 kl. 22:20

Brann slukket på sykehjem

Nødetatene er på vei til Kleppestø sykehjem på Askøy etter melding om brann på et rom. Brannen skal ha vært liten og er slukket, men det har forårsaket en del røyk melder Vest politidistrikt på Twitter. Ingen er skadet..

NRK - 12 aug. 20 kl. 01:58

Brann i bolighus slukket

En brann i et bolighus i Skøelv i Troms er slukket, melder politiet på Twitter. Brannvesenet holder på med utluftning. Ingen skal ha vært inne i huset da det brant..

Aftenposten - 05 okt. 19 kl. 15:05

Brann i enebolig i Troms slukket – beboer ikke gjort rede for

Brannvesenet har slukket brannen i en enebolig i Rossfjorden i Lenvik kommune i Troms. Politiet har ikke fått tak i kvinnen som bor i huset..

NRK - 14 okt. 19 kl. 05:42

Brann i sagbruk i Hedmark slukket

Brannen i sagbruket Moelven Våler, på Braskereidfoss i Hedmark, er nå slukket. Det opplyser politiet på Twitter. Politiet bekrefter at det har vært en støveksplosjon.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Trump taler i Nord Carolina

NRK - 12 timer siden

13 Bama-ansatte smittet

13 ansatte ved Bamas avdeling på Lierstranda har testet positivt for korona. Selskapet opplyser at de avventer å gjenåpne fabrikken. Tirsdag var det bekreftet at sju ansatte var smittet, men nå har altså ytterligere seks testet positivt..

NRK - 30 minutter siden

Facebooks får overdommere

En ekspertgruppe oppnevnt av Facebook vil starte arbeidet neste måned. Gruppa skal ha siste ord i saker der det vurderes om innhold må slettes fra nettstedet. Gruppa vil ha myndighet til å overstyre beslutninger tatt av selskapets ledelse..

NRK - 1 time siden

Antimobbe-pioner Dan Olweus er død

Psykologiprofessor Dan Olweus, som i over 40 år forsket på barn og mobbing er død, 89 år gammel. Olweus utviklet «Bergensmodellen» mot mobbing, som ble tatt i bruk på skoler landet over, skriver Bergens Tidende..

NRK - 1 time siden

Antimobbepioner Dan Olweus er død

Psykologiprofessor Dan Olweus, som i over 40 år forsket på barn og mobbing er død 89 år gammel. Olweus utviklet «Bergensmodellen» mot mobbing, som ble tatt i bruk på skoler landet over, skriver Bergens Tidende..

NRK - 1 time siden

Ny smitterekord i Frankrike

Pandemien skyter ny fart i Frankrike. I dag er det registrert 16.096 nye smittede, det høyeste antallet noen gang.

NRK - 1 time siden

Kvinne savnet i Trondheim

I Trondheim er det en stor leteaksjon etter kvinne 30-åra som forsvant etter å ha dratt fra jobb i morges. Mellom 50-60 personer leter etter kvinnen i et skogområde utenfor byenm..

NRK - 1 time siden

Første pågrepet av Kosovo-domstol

En spesialdomstol som etterforsker krigsforbrytelser under krigen i Kosovo på slutten av 90-tallet, har pågrepet den første mistenkte Domstolen skal etterforske påstander om krigsforbrytelser begått av kosovoalbanske UCK i perioden 1998 til 2000..

NRK - 1 time siden

Ap vil satse mer på de eldre

Arbeiderpartiet vil styrke tilbudet i eldreomsorgen, viser programforslaget som legges fram fredag, skriver Nettavisen. Ap vil blant annet at par kan få bo sammen når den ene har fått sykehjemsplass og den andre også er avhengig av omsorgstjenester..

NRK - 2 timer siden

Smitteutbrudd på sykehjem i Bergen

Fyllingsdalen sykehjem har registrert koronasmitte hos 4 ansatte, melder Bergens Tidende. En av dem jobber fast på koronaavdelingen, mens de tre andre jobber på andre avdelinger, skriver avisa. Beboere blir testet etter smitteutbruddet ..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt