NRK > Nyheter

Torsdag, 06 Mai, 12:19

NRK - 27 okt. 19 kl. 13:49

Brann sløkt i Hordaland

Brannen er sløkt i Lindås i Hordaland, melder brannvesenet i Hordaland på Twitter. Dei vil fortsette med ettersløkking. Ingen vart skadd i brannen..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Lindås, Hordaland, Twitter

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Brann, sløkti , Hordaland
NRK - 27 okt. 19 kl. 12:14

Avsluttar røykdykking i Hordaland

Røykdykkarar i huset som er overtent i Lindås i Hordaland, avsluttar dykkinga på grunn av eigen sikkerheit, melder brannvesenet i Hordaland på Twitter. Sløkkearbeidet fortset..

NRK - 03 des. 19 kl. 11:05

Evakuerte etter brann i Hordaland

En baby og ei eldre dame er evakuerte etter ein kraftig brann i eit større bygg i Os i Hordaland. Situasjonen er kaotisk, melder brannvesenet..

P4 - 30 aug. 19 kl. 15:07

Nye nedbørsrekorder i Hordaland og Oppland

Det er satt nedbørsrekorder for august ett sted i Hordaland og ett i Oppland før måneden er helt over. Ifølge Meteorologisk institutt er det kommet 241,1 millimeter nedbør på målestasjonen på Mjølfjell i Hordaland og 165 millimeter på Fagernes i Oppland. Det er rekorder.

P4 - 01 okt. 19 kl. 17:44

Hordaland vil ikke ha vindmøller

Fylkestinget i Hordaland sa i dag enstemmig nei til vindkraft på land. Fylkespolitikerne mener vindkraft heller bør utvikles på sjøen, men understreker at det da må tas hensyn til miljø- og fiskeriinteresser, melder NRK. NVE har pekt ut 13 områder i Norge som de mener er best egnet for vindkraft - blant dem tre områder i Hordaland..

VG - 18 okt. 19 kl. 13:44

Lederkampen i Venstre splitter Bergen og Hordaland

Venstre i Bergen og Hordaland er splittet i synet på hvem som skal lede partiet videre. Mens resten av Hordaland ligger an til å foreslå Abid Raja inn i ledertrioen, setter Bergen Venstre Sveinung Rotevatn på topp..

P4 - 27 juli 19 kl. 16:42

Bergensbanen stengt etter brann

Bergensbanen er nå åpnet igjen etter å ha vært stengt på grunn av en brann i nærheten av sporet. Det opplyser Bane Nor. Det var gress og lyng ved sporet som brant, men brannen er nå slukket.

NRK - 13 juni 20 kl. 10:48

Brann i fransk atomubåt sløkt

Ein brann som starta i ein fransk atomubåt fredag er sløkt, opplyser marinen laurdag. Det tok 14 timar å sløkke brannen. Ingen personar vart skadde og det skal ikkje vere fare for radioaktivt utslepp.

Aftenposten - 26 aug. 19 kl. 06:19

Politiet undersøker båtbranner i Hordaland

Politiet undersøker om brann i fire fritidsbåter i Fitjar i Hordaland natt til mandag kan være påsatt..

NRK - 28 aug. 19 kl. 19:06

Brann i einebustad

Det brenn i ein eineebustad i Øygarden i Hordaland etter det som truleg var eit lynnedslag. – Huset er overtent. Alle skal ha komt ut av huset og er gjort greie for, seier brannvakt ved 110-sentralen i Hordaland, Helge Lund..

NRK - 14 sep. 19 kl. 03:45

Brann i enebolig i Hordaland

Det brenner i en enebolig i Tysnes i Hordaland. Det skriver brannvesenet på Twitter. Alle beboerne skal ha kommet seg ut av huset.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

29 smittede i Østfold

Det er registrert 29 nye koronatilfeller i Østfold siste døgn. I Fredrikstad har det vært et kraftig hopp med 22 smittede nye smittede, til sammenligning med gårsdagens tall på 12. Indre Østfold har tre nye tilfeller, Sarpsborg har to, Moss og Halden har ett..

NRK - 4 minutter siden

Sender to franske båter til Jersey

To franske patruljebåter er sendt til farvannet nær den selvstyrte britiske øya Jersey. Torsdag morgen protesterte 50 franske fiskebåter mot nye regler om fiskerettigheter etter brexit. Storbritannia har sendt marinefartøy for å overvåke situasjonen..

NRK - 15 minutter siden

46 nye smitta i Bergen

46 personar har fått påvist korona i Bergen det siste døgeret. 39 av tilfella er nærkontaktar, tre har ukjend smitteveg og tre har usikker smitteveg. 2136 personar testa seg for viruset i går.

NRK - 15 minutter siden

Etterforskar dødsfall som drap

Ei eldre kvinne blei torsdag funnen død i ein bustad i Lyngdal i Agder. Ein person som var på staden er arrestert, og politiet etterforskar saka som drap opplyser politiet i ei pressemelding..

NRK - 45 minutter siden

Mistenkelig dødsfall i Lyngdal

Bevæpnet politiet rykket ut til en adresse i Lyngdal for å undersøke et dødsfall. Det er snakk om et mistenkelig dødsfall, sier politiets innsatsleder til Lyngdals avis. Det er foreløpig for tidlig å si om det kan ligge noe kriminelt bak dødsfallet..

NRK - 30 minutter siden

54 millioner til psykisk helse

Helse sør-øst gir en tilleggsbevilgning på 53,8 millioner kroner til psykisk helsevern for barn og unge. Under pandemien har barn og unge fått flere og mer alvorlige psykiske lidelser som følge av smitteverntiltak..

NRK - 1 time siden

Flere smittet i Skien

Oppdaterte tall viser at smittetallene i Skien er høyere enn det som var registrert i morges. Totalt 38 personer i Skien har fått påvist koronaviruset. To personer er tilknytta rusmiljøet.

NRK - 45 minutter siden

Hver tredje søknad avslått

Kulturminister Abid Raja deler ut nye stimuleringspenger til kulturlivet. De som fikk avslag i forrige runde ble bedt om å søke på nytt. Men også denne gangen fikk hver tredje søker avslag..

NRK - 1 time siden

Følsvik blir ny LO-leiar

Peggy Hessen Følsvik er torsdag valt som ny leiar for LO. Følsvik har vore fungerande leiar i LO etter at Hans-Christian Gabrielsen døde brått natt til tysdag 9. mars..

NRK - 1 time siden

Brann i Sunnfjord

Det er meldt om gras- og lyngbrann i Vevring i Sunnfjord. Brannvesen er på staden. Det brenn i eit skogsfelt med fare for spreiing vidare i terrenget.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt