NRK > Nyheter

Onsdag, 25 November, 18:17

NRK - 27 okt. 19 kl. 13:49

Brann sløkt i Hordaland

Brannen er sløkt i Lindås i Hordaland, melder brannvesenet i Hordaland på Twitter. Dei vil fortsette med ettersløkking. Ingen vart skadd i brannen..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Lindås, Hordaland, Twitter

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Brann, sløkti , Hordaland
NRK - 27 okt. 19 kl. 12:14

Avsluttar røykdykking i Hordaland

Røykdykkarar i huset som er overtent i Lindås i Hordaland, avsluttar dykkinga på grunn av eigen sikkerheit, melder brannvesenet i Hordaland på Twitter. Sløkkearbeidet fortset..

NRK - 03 des. 19 kl. 11:05

Evakuerte etter brann i Hordaland

En baby og ei eldre dame er evakuerte etter ein kraftig brann i eit større bygg i Os i Hordaland. Situasjonen er kaotisk, melder brannvesenet..

P4 - 30 aug. 19 kl. 15:07

Nye nedbørsrekorder i Hordaland og Oppland

Det er satt nedbørsrekorder for august ett sted i Hordaland og ett i Oppland før måneden er helt over. Ifølge Meteorologisk institutt er det kommet 241,1 millimeter nedbør på målestasjonen på Mjølfjell i Hordaland og 165 millimeter på Fagernes i Oppland. Det er rekorder.

P4 - 01 okt. 19 kl. 17:44

Hordaland vil ikke ha vindmøller

Fylkestinget i Hordaland sa i dag enstemmig nei til vindkraft på land. Fylkespolitikerne mener vindkraft heller bør utvikles på sjøen, men understreker at det da må tas hensyn til miljø- og fiskeriinteresser, melder NRK. NVE har pekt ut 13 områder i Norge som de mener er best egnet for vindkraft - blant dem tre områder i Hordaland..

VG - 18 okt. 19 kl. 13:44

Lederkampen i Venstre splitter Bergen og Hordaland

Venstre i Bergen og Hordaland er splittet i synet på hvem som skal lede partiet videre. Mens resten av Hordaland ligger an til å foreslå Abid Raja inn i ledertrioen, setter Bergen Venstre Sveinung Rotevatn på topp..

P4 - 27 juli 19 kl. 16:42

Bergensbanen stengt etter brann

Bergensbanen er nå åpnet igjen etter å ha vært stengt på grunn av en brann i nærheten av sporet. Det opplyser Bane Nor. Det var gress og lyng ved sporet som brant, men brannen er nå slukket.

NRK - 13 juni 20 kl. 10:48

Brann i fransk atomubåt sløkt

Ein brann som starta i ein fransk atomubåt fredag er sløkt, opplyser marinen laurdag. Det tok 14 timar å sløkke brannen. Ingen personar vart skadde og det skal ikkje vere fare for radioaktivt utslepp.

Aftenposten - 26 aug. 19 kl. 06:19

Politiet undersøker båtbranner i Hordaland

Politiet undersøker om brann i fire fritidsbåter i Fitjar i Hordaland natt til mandag kan være påsatt..

NRK - 28 aug. 19 kl. 19:06

Brann i einebustad

Det brenn i ein eineebustad i Øygarden i Hordaland etter det som truleg var eit lynnedslag. – Huset er overtent. Alle skal ha komt ut av huset og er gjort greie for, seier brannvakt ved 110-sentralen i Hordaland, Helge Lund..

NRK - 14 sep. 19 kl. 03:45

Brann i enebolig i Hordaland

Det brenner i en enebolig i Tysnes i Hordaland. Det skriver brannvesenet på Twitter. Alle beboerne skal ha kommet seg ut av huset.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 1 time siden

Diego Maradona er død

Diego Maradona (60) er død. Det melder Argentinas største avis, El Clarin..

NRK - 1 time siden

Biden får tilgang til etteretning

Påtroppende president Joe Biden vil mandag motta den første muntlige gjennomgangen av viktig etterretning. Det er den samme rapporten den sittende presidenten mottar. President Trump har inntil nylig hindret Biden tilgang til denne informasjonen..

NRK - 1 time siden

50 personer smittet ved Osloskole

Over 50 personer har fått påvist koronasmitte på Apalløkka skole i Oslo. Det opplyser skolen selv på sine hjemmesider. Det skal være både lærere og elever blant de smittede.

NRK - 1 time siden

Ingen krise for fiskerinæringa

Fiskerinæringa er ikke særlig påvirka av koronasituasjonen. Det sier administrerende direktør Audun Maråk i Fiskebåt - interesseorganisasjonen for fiskeflåta. Årsaken er blant annet at regelverket er blitt tilpasset fiskerinæringa under pandemien..

NRK - 1 time siden

Regjeringssoldater fra Tsjad drept

Fire regjeringssoldater fra Tsjad ble drept da en mine lagt ut av jihadister sprengte båten de var om bord i på Tsjadsjøen. En kilde i forsvaret i Tsjad sier det var terrorgruppa Boko Haram som hadde utplassert den improviserte minen..

NRK - 1 time siden

LO krever krisetiltak for studenter

LO etterlyser økonomisk støtte til permitterte og arbeidsløse studenter som har mista deltidsjobben og store delar av inntekta under koronakrisa. LO frykter at mange studenter ikke vil få råd til å fullføre utdanningen, skriver FriFagbevegelse..

NRK - 1 time siden

Drapstiltalt var psykotisk

Mannen som jaget flere personer med kniv før han stakk ned en tilfeldig mann på Grünerløkka i Oslo i fjor sommer, var psykotisk, mener påtalemyndigheten. Tiltalte er tidligere straffedømt. Han er fra Tsjetsjenia og har russisk statsborgerskap..

NRK - 1 time siden

Merkel varsler stans i koronapenger

Den tyske forbundskansleren Angela Merkel sier til den tyske avisen Bild at tyske myndigheter ikke kan opprettholde den koronarelaterte pengestøttengjennom vinteren..

NRK - 2 timer siden

19 smittet på sykehjem i Rogaland

Tolv beboere og sju ansatte ved et sykehjem i Vindafjord kommune i Rogaland er smittet av covid-19. To eldre kvinner er døde. En kvinne i 90-årene døde lørdag på sykehjemmet Vindafjordtunet.

NRK - 2 timer siden

37 døde i bussulykke i Brasil

Minst 37 personer har omkommet i en kollisjon mellom en buss og en lastebil sydøst i Brasil, melder lokalt politi til nyhetsbyrået AFP..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt