NRK > Nyheter

Wednesday, 16 October, 02:01

NRK - 14 Sep 19 kl. 05:04

Brann på saudiarabisk oljeterminal

Det har vært en eksplosjon på en oljeterminal øst i Saudi-Arabia. Bilder fra stedet viser en stor brann, og man hører skudd i bakgrunnen, ifølge nyhetsbyrået AP. Årsaken til brannen er foreløpig ukjent..
Les mer på NRK


Les mer om:
Saudi-Arabia, AP

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Brann, saudiarabisk, oljeterminal
NRK - 14 Sep 19 kl. 07:14

Droneangrep startet brann

Den saudiarabiske innenriksministeren sier at var det et droneangrep som var grunnen til at det begynte å brenne på en oljeterminal i Saudi-Arabia. Det melder nyhetsbyrået AP. Brannen skal nå være under kontroll..

Aftenposten - 01 Sep 19 kl. 12:54

Minst 60 drept i saudiarabisk angrep i Jemen

Minst 60 mennesker er drept i et saudiarabisk flyangrep på en fangeleir utenfor Jemens hovedstad Sana, sier houthi-opprørerne,.

Aftenposten - 01 Sep 19 kl. 12:54

ICRC: Over 100 drept i saudiarabisk angrep i Jemen

Over 100 mennesker antas å ha blitt drept i et saudiarabisk flyangrep på en fangeleir i Jemen, opplyser Den internasjonale Røde Kors-komiteen (ICRC),.

E24 - 16 Sep 19 kl. 16:42

Saudiarabisk talsmann: – Alt tyder på at våpen fra Iran ble brukt i helgens angrep

En saudiarabisk militærtalsmann sier etterforskningen så langt tyder på at iranske våpen ble brukt i angrepene mot oljeanlegg i Saudi-Arabia..

VG - 16 Sep 19 kl. 16:30

Saudiarabisk talsmann: – Alt tyder på at våpen fra Iran ble brukt i helgens angrep

En saudiarabisk militærtalsmann sier etterforskningen så langt tyder på at iranske våpen ble brukt i angrepene mot oljeanlegg i Saudi-Arabia..

NRK - 04 Oct 19 kl. 17:48

Equinor kjenner ikke utslippsomfang

Omfanget av utslippene fra Equinors oljeterminal på Bahamas etter orkanen Dorian for snart fem uker siden, er fremdeles uklart, skriver NTB. Selskapet har hittil samlet 28.000 fat med oljeprodukter..

NRK - 14 Sep 19 kl. 07:26

Brannene under kontroll

Det statseide oljeselskapet, Saudi Aramco, sier to av brannene ved landets største oljeterminal er under kontroll, melder statlige medier som Reuters siterer..

Aftenposten - 08 Sep 19 kl. 15:09

Equinor vil rydde opp etter utslipp på Bahamas

Orkanen Dorian førte til skader på Equinors oljeterminal på Bahamas. Equinor forsikrer om at de skal rydde opp..

NRK - 15 Sep 19 kl. 12:56

Frankrike fordømmer angrep

Frankrike fordømmer droneangrepet mot Saudi-Arabias største oljeterminal. Utenriksdepartementet i Frankrike skriver i en uttalelse at slike handlinger bare vil forverre spenningene i regionen..

VG - 11 Jul 19 kl. 20:59

Brann mistet seieren fire minutter på overtid: – Det skal ikke gå an

(Brann-Shamrock Rovers 2–2) Brann mistet seieren i det fjerde overtidsminuttet da Roberto Lopes headet inn 2–2 i Bergen. Uavgjortresultatet gir Brann et vanskelig utgangspunkt før returkampen..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 1 time siden

– Kan aldri erklære våpenhvile

Tyrkias president Erdogan har avvist USAs forslag om å inngå en våpenhvile i nordlige deler av Syria. – Vi kan aldri erklære våpenhvile, sa han til journalister om bord på et fly, ifølge flere tyrkiske medier og Reuters..

NRK - 1 time siden

Pence vil ikke dele dokumenter

Visepresident Mike Pence i USA nekter å dele dokumenter med kongressen i forbindelse med prosessen som kan lede til riksrett mot president Trump. Pence mener at forespørselen fra Representantenes hus er «for bred», ifølge Reuters..

NRK - 1 time siden

Ønsker Syria-omkamp i kongressen

Flere av Demokratenes kongressmedlemmer, med støtte fra noen republikanske representanter, har fremmet et forslag i kongressen hvor de går mot president Donald Trumps avgjørelse om å trekke USAs soldater ut av Syria. Det melder Reuters..

NRK - 2 timer siden

SOHR: To syriske soldater drept

To syriske regjeringssoldater skal være drept i artilleriskyts fra tyrkiskvennlige opprørere i det nordlige Syria. Det melder eksilgruppen Syrian observatory for human rights (SOHR), ifølge NTB..

NRK - 2 timer siden

Spania fordømmer vold

De spanske myndighetene fordømmer volden i Barcelona, og andre byer i regionen. Det skriver myndighetene i en pressemelding, ifølge Reuters. De skriver videre at de nå jobber for å garantere innbyggernes sikkerhet i Catalonia..

NRK - 2 timer siden

«Uakseptabel» brexitavtale

Brexit-tilhenger og parlamentsmedlem Owen Paterson mener at statsminister Boris Johnsons avtale om å gå ut av EU er «absurd» og «uakseptabel», ifølge avisa The Sun. Britene går etter planen ut av EU 31. oktober og forhandler nå om en avtale..

NRK - 2 timer siden

Hevder Syria drepte tyrkisk soldat

Tyrkias president Erdogan hevder i et intervju at det var syriske regjeringsstyrker som stod bak et angrep mot byen Manbij, hvor en tyrkisk soldat ble drept. Åtte andre tyrkere ble skadd i angrepet. Det skriver nyhetsbyrået Reuters..

NRK - 3 timer siden

Uavgjort mellom Norge og Romania

Kampen mellom Norge og Romania endte 1-1. Spissen Alexander Sørloth sikret det norske poenget i sluttminuttene. Dermed er ikke håpet helt ute for direkte kvalifisering til fotball-EM..

NRK - 3 timer siden

Kilde: USA måtte avskrekke milits

Ifølge en amerikansk tjenestemann sendte USA F-15-fly og kamphelikoptre for å skremme tyrkiskstøttede opprørsgrupper som kom «svært nær» amerikanske soldater i Syria tirsdag, skriver journalisten Lucas Tomlinson. Han dekker Pentagon for Fox News..

NRK - 3 timer siden

El Pais: Tre pågrepet i Barcelona

Tre personer er pågrepet og ni personer er skadet i demonstrasjonene i Barcelona, melder den spanske avisen El Pais. Det er andre dag på rad hvor folk demonstrerer i gatene, etter at flere tidligere katalanske politikere ble dømt til fengsel..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt