NRK > Nyheter

Sunday, 24 March, 22:03

NRK - 12 Jan 19 kl. 17:06

Brann på rusklinikk i Ecuador

18 mennesker døde og tolv ble skadd i en brann i en klinikk for rehabilitering av alkoholikere og narkotikamisbrukere i havnebyen Guayaquil i Ecuador. 17 av ofrene døde på stedet og en 18. person døde på sykehus, skriver El Universo..
Les mer på NRK


Les mer om:
Guayaquil, Ecuador, El Universo

Dele artikeln

86 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Brann, rusklinikki , Ecuador
Aftenposten - 12 Jan 19 kl. 17:28

18 døde i brann på rusklinikk i Ecuador

18 mennesker døde og tolv ble skadd i en brann i en klinikk for rehabilitering av alkoholikere og narkotikamisbrukere i Ecuador..

NRK - 22 Feb 19 kl. 11:54

Jordskjelv i Ecuador

Det har vært et stort jordskjelv i Ecuador i Sør-Amerika. Skjelvet hadde en styrke på 7,7 og hadde episenter i et område sørøst i landet nær grensa til Peru, melder nyhetsbyrået Reuters..

NRK - 29 Oct 18 kl. 18:31

Tror Ecuador vil utlevere ham

Wikileaks-redaktør Julian Assange tror Ecuador vil avslutte asylet hans på ambassaden deres i London og utlevere ham til USA. Det melder Reuters..

NRK - 07 Sep 18 kl. 07:18

Jordskjelv i Ecuador

En jordskjelv med styrke på 6,2 rammet sentralt i Ecuador torsdag kveld. Det er ikke meldt om skadde eller ødeleggelser på infrastruktur. Skjelvet inntraff klokken 21.

Aftenposten - 24 Oct 18 kl. 21:10

Ecuador har fått nok av Assange og katten hans – nå kan han bli kastet ut

– Det er som et fengselsregime, sier 47-åringens advokat. Nå saksøker Julian Assange Ecuador for brudd på «grunnleggende rettigheter»..

NRK - 19 Oct 18 kl. 19:03

Assange går til sak mot Ecuador

WikiLeaks-grunnlegger Julian Assange saksøker regjeringen i Ecuador for brudd på grunnleggende rettigheter. I mars i år mistet Assange internettilgang, ble fratatt mobiltelefonen, og ble nektet å ta imot gjester på ambassaden i London, hvor han bor..

NRK - 24 Oct 18 kl. 03:59

Ecuador distanserer seg fra Assange

Ecuadors utenriksminister José Valencia sier til Reuters at Ecuador ikke vil blande seg dersom Storbritannia ønsker å diskutere WikiLeaks-grunnleggeren Julian Assanges asylsituasjon. – Vi er ikke Assanges advokater, sier Valencia..

Aftenposten - 22 Feb 19 kl. 12:15

Kraftig jordskjelv i Ecuador

Et kraftig jordskjelv har rammet et område sørøst i Ecuador..

VG - 19 Oct 18 kl. 21:10

Assange går til sak mot Ecuador for brudd på «grunnleggende rettigheter»

WikiLeaks-grunnlegger Julian Assange saksøker regjeringen i Ecuador for brudd på «grunnleggende rettigheter» i ambassaden i London, der han har bodd siden 2012..

NRK - 02 Dec 18 kl. 19:42

To mennesker døde i brann i dag

To personer er døde på grunn av brann første søndag i advent. En mann i 80-årene omkom etter en brann i et hus i Hønefoss og en person er omkommet i Gudbrandsdalen, melder brannvesenet. Så langt i år har 33 mennesker dødd i brann i Norge..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Drar fra cruisebåt til flyplassen

De første passasjerene fra Viking Sky dro søndag kveld til flyplassen i Molde med buss. De ble hentet på kaia. Rederiet har chartret et fly med 200 plasser til Oslo..

NRK - 30 minutter siden

Bombegruppa på vei til gjenstand

Politiets bombegruppe er på vei for å undersøke den mistenkelige gjenstanden på bakken ved Historisk museum i Oslo sentrum. – Den er konstruert på en måte som gjør at den fremstår mistenkelig, sier operasjonsleder Tor Jøkling til NRK..

NRK - 1 time siden

To personer alvorlig skadet

To personer skal være alvorlig skadet etter å ha blitt påkjørt på Herre i Bamble kommune. En person er kjørt til sykehuset i Skien, og en person blir hentet av luftambulansen..

NRK - 30 minutter siden

Var i lufta 12 timer i strekk

Redningsmannskaper på helikoptrene som reddet folk fra to skip i Hustadvika, glemte tid og sted..

NRK - 2 timer siden

Omkom etter å ha fått tre over seg

En eldre mann har omkommet etter å ha fått et tre over seg på en privatadresse i Ådalsbruk i Løten. Politiet har vært på stedet. Nærmeste pårørende blir ivaretatt av kriseteam..

NRK - 1 time siden

Ikke funnet russlandsforbindelse

Spesialetterforsker Robert Muellers rapport skal ikke ha funnet bevis for at Donald Trump eller hans medarbeidere skal ha samarbeidet med Russland. Det melder flere internasjonale nyhetsbyråer..

NRK - 1 time siden

100 måneder over normalen

Mars blir den 100. måneden med temperatur over normalen på Svalbard, ifølge Meteorologisk institutt. Selv om mars måned i år har vært forholdsvis kald, vil måneden etter alt å dømme føye seg inn i rekken av høye månedstemperaturer..

NRK - 1 time siden

Vil sammenligne matvarepriser

Priser og utvalg i norske, svenske og andre utenlandske butikker skal kartlegges av norske myndigheter. Kartleggingen er en del av regjeringens arbeid med å vurdere konkurransefremmende tiltak i dagligvaremarkedet..

NRK - 1 time siden

Hjelmkamera på redningsmann

NRK - 1 time siden

Venter rapport om Trump søndag

Kongressen i USA kan forvente et sammendrag av spesialetterforsker Robert Muellers rapport søndag kveld, skriver New York Post. Mueller og hans team har gransket russisk innblanding i presidentvalget som brakte Trump til Det hvite hus..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt