NRK > Nyheter

Monday, 17 June, 18:32

NRK - 12 Jan 19 kl. 17:06

Brann på rusklinikk i Ecuador

18 mennesker døde og tolv ble skadd i en brann i en klinikk for rehabilitering av alkoholikere og narkotikamisbrukere i havnebyen Guayaquil i Ecuador. 17 av ofrene døde på stedet og en 18. person døde på sykehus, skriver El Universo..
Les mer på NRK


Les mer om:
Guayaquil, Ecuador, El Universo

Dele artikeln

86 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Brann, rusklinikki , Ecuador
Aftenposten - 12 Jan 19 kl. 17:28

18 døde i brann på rusklinikk i Ecuador

18 mennesker døde og tolv ble skadd i en brann i en klinikk for rehabilitering av alkoholikere og narkotikamisbrukere i Ecuador..

NRK - 12 Apr 19 kl. 18:14

Arrestert svenske i Ecuador løslatt

En svensk mann med forbindelser til Wikileaks som ble arrestert i Ecuador er avhørt og løslatt, det bekrefter Ecuadors ambassade i Sverige overfor SVT..

NRK - 29 Oct 18 kl. 18:31

Tror Ecuador vil utlevere ham

Wikileaks-redaktør Julian Assange tror Ecuador vil avslutte asylet hans på ambassaden deres i London og utlevere ham til USA. Det melder Reuters..

NRK - 22 Feb 19 kl. 11:54

Jordskjelv i Ecuador

Det har vært et stort jordskjelv i Ecuador i Sør-Amerika. Skjelvet hadde en styrke på 7,7 og hadde episenter i et område sørøst i landet nær grensa til Peru, melder nyhetsbyrået Reuters..

NRK - 07 Sep 18 kl. 07:18

Jordskjelv i Ecuador

En jordskjelv med styrke på 6,2 rammet sentralt i Ecuador torsdag kveld. Det er ikke meldt om skadde eller ødeleggelser på infrastruktur. Skjelvet inntraff klokken 21.

Aftenposten - 24 Oct 18 kl. 21:10

Ecuador har fått nok av Assange og katten hans – nå kan han bli kastet ut

– Det er som et fengselsregime, sier 47-åringens advokat. Nå saksøker Julian Assange Ecuador for brudd på «grunnleggende rettigheter»..

NRK - 13 Apr 19 kl. 15:24

Programmerer fengslet i Ecuador

En svensk programmerer er varetektsfengslet i Ecuador etter at han torsdag ble pågrepet og tatt inn til avhør. 36-åringen er mistenkt for å ha deltatt i en plan for å presse Ecuadors president fordi han ikke lenger ville beskytte Julian Assange..

NRK - 19 Oct 18 kl. 19:03

Assange går til sak mot Ecuador

WikiLeaks-grunnlegger Julian Assange saksøker regjeringen i Ecuador for brudd på grunnleggende rettigheter. I mars i år mistet Assange internettilgang, ble fratatt mobiltelefonen, og ble nektet å ta imot gjester på ambassaden i London, hvor han bor..

Aftenposten - 12 Apr 19 kl. 06:25

Assange-støttespiller pågrepet på vei ut av Ecuador

En støttespiller av Wikileaks-skaperen Julian Assange er pågrepet i Ecuador, opplyser landets innenriksminister. Personen skal være svensk..

NRK - 24 Oct 18 kl. 03:59

Ecuador distanserer seg fra Assange

Ecuadors utenriksminister José Valencia sier til Reuters at Ecuador ikke vil blande seg dersom Storbritannia ønsker å diskutere WikiLeaks-grunnleggeren Julian Assanges asylsituasjon. – Vi er ikke Assanges advokater, sier Valencia..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Egypts ekspresident døde i retten

Egypts tidligere president Mohammed Morsi skal ha falt om og dødd i retten. Det melder statlig egyptisk TV, ifølge nyhetsbyrået Reuters. 67-åringen sonet i fengsel for å angivelig ha forfalsket søknaden om å stille som kandidat til valget i 2012..

NRK - 30 minutter siden

Tidligere president døde i retten

Egypts tidligere president Mohammed Morsi skal ha falt om og dødd i retten. Det melder statlig egyptisk TV, ifølge nyhetsbyrået Reuters..

NRK - 45 minutter siden

Birken åpner for elsykler

Birkebeinerrittet åpner for at du kan sykle både fra Rena til Lillehammer og Halvbirken med elsykkel 31. august. Elsyklistene kan imidlertid ikke kjempe om merker eller klasseseiere.

NRK - 45 minutter siden

Vy har mer fornøyde kunder enn SJ

Svenske SJ, som skal drifte blant annet Dovrebanen og Nordlandsbanen, kom klart dårligst ut i en stor nordisk undersøkelse, gjort av Svenskt Kvalitetsindex, som målte kundetilfredshet. SJ sier norske passasjerer ikke skal bekymre seg..

NRK - 45 minutter siden

Se Dagsnytt 18

NRK - 45 minutter siden

Brann stopper Østfoldbanen

Det brenner kraftig i skogen ved Røysåsen i Moss. Toglinjene mellom Moss og Kambo på Østfoldbanen er stengt som følge av brannen. Brannvesenet har per nå ikke kontroll på brannen.

NRK - 1 time siden

Horneland bekrefter Bendtner-exit

Nicklas Bendtner har spilt sin siste kamp i Rosenborg-trøya. Det bekrefter trener Eirik Horneland overfor Eurosport, melder NTB..

NRK - 45 minutter siden

Åpner sak mot russiske utøvere

Det russiske antidopingbyrået RUSADA etterforsker 33 russiske utøvere fra flere ulike idretter for dopingbruk, melder nyhetsbyrået AP. 19 av dem skal være friidrettsutøvere, mens fem er syklister. Flere av dem er landslagsutøvere..

NRK - 1 time siden

Lærer dømt for vold mot elever

En mann i 60-årene er i Dalane tingrett dømt til 28 dagers betinget fengsel for vold mot to barn, melder Stavanger Aftenblad. Mannen er tidligere dømt for misbruk av sin stilling for å oppnå seksuell omgang med en elev. Han får fortsatt være lærer..

NRK - 1 time siden

Bøter til klimaaktivister

Sju klimademonstranter, som i forrige uke forstyrret Stortinget i arbeidet, har til sammen fått 118.000 kroner i bot. Mandag demonstrerte den samme gruppen, Extinction Rebellion, utenfor Klima- miljødepartementet.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt