NRK > Nyheter

Monday, 21 January, 16:24

NRK - 12 Jan 19 kl. 17:06

Brann på rusklinikk i Ecuador

18 mennesker døde og tolv ble skadd i en brann i en klinikk for rehabilitering av alkoholikere og narkotikamisbrukere i havnebyen Guayaquil i Ecuador. 17 av ofrene døde på stedet og en 18. person døde på sykehus, skriver El Universo..
Les mer på NRK


Les mer om:
Guayaquil, Ecuador, El Universo

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Brann, rusklinikki , Ecuador
Aftenposten - 12 Jan 19 kl. 17:28

18 døde i brann på rusklinikk i Ecuador

18 mennesker døde og tolv ble skadd i en brann i en klinikk for rehabilitering av alkoholikere og narkotikamisbrukere i Ecuador..

NRK - 29 Oct 18 kl. 18:31

Tror Ecuador vil utlevere ham

Wikileaks-redaktør Julian Assange tror Ecuador vil avslutte asylet hans på ambassaden deres i London og utlevere ham til USA. Det melder Reuters..

NRK - 07 Sep 18 kl. 07:18

Jordskjelv i Ecuador

En jordskjelv med styrke på 6,2 rammet sentralt i Ecuador torsdag kveld. Det er ikke meldt om skadde eller ødeleggelser på infrastruktur. Skjelvet inntraff klokken 21.

Aftenposten - 24 Oct 18 kl. 21:10

Ecuador har fått nok av Assange og katten hans – nå kan han bli kastet ut

– Det er som et fengselsregime, sier 47-åringens advokat. Nå saksøker Julian Assange Ecuador for brudd på «grunnleggende rettigheter»..

NRK - 19 Oct 18 kl. 19:03

Assange går til sak mot Ecuador

WikiLeaks-grunnlegger Julian Assange saksøker regjeringen i Ecuador for brudd på grunnleggende rettigheter. I mars i år mistet Assange internettilgang, ble fratatt mobiltelefonen, og ble nektet å ta imot gjester på ambassaden i London, hvor han bor..

NRK - 24 Oct 18 kl. 03:59

Ecuador distanserer seg fra Assange

Ecuadors utenriksminister José Valencia sier til Reuters at Ecuador ikke vil blande seg dersom Storbritannia ønsker å diskutere WikiLeaks-grunnleggeren Julian Assanges asylsituasjon. – Vi er ikke Assanges advokater, sier Valencia..

VG - 19 Oct 18 kl. 21:10

Assange går til sak mot Ecuador for brudd på «grunnleggende rettigheter»

WikiLeaks-grunnlegger Julian Assange saksøker regjeringen i Ecuador for brudd på «grunnleggende rettigheter» i ambassaden i London, der han har bodd siden 2012..

NRK - 02 Dec 18 kl. 19:42

To mennesker døde i brann i dag

To personer er døde på grunn av brann første søndag i advent. En mann i 80-årene omkom etter en brann i et hus i Hønefoss og en person er omkommet i Gudbrandsdalen, melder brannvesenet. Så langt i år har 33 mennesker dødd i brann i Norge..

VG - 07 Oct 18 kl. 21:50

Huseklepp: – Brann takler ikke presset

BERGEN (VG) (Brann-Lillestrøm 1–1) Brann slapp inn mål - igjen - og avstanden til Rosenborg er fortsatt fire poeng. Tidligere Brann-profil Erik Huseklepp er klar på hva han mener skjer med klubben..

VG - 21 Oct 18 kl. 21:52

Brann puster Rosenborg i nakken: - Vi skal knuse de i Bergen

NADDERUD (VG) (Stabæk-Brann 1–2) Henning Bergs Stabæk-gutter rystet et gulljagende Brann. Men så slo kraftduoen Daniel Braaten og Henrik Kjelsrud Johansen til for Brann - før Daouda Bamba avgjorde for bergenserne..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Theresa May legg fram «plan B»

Statsminister Theresa May legg fram «plan B» for brexit i Parlamentet i ettermiddag. Samtidig blir det teke til orde for å utsetje datoen for å gå ut av EU. Det er dryge to månader til Storbritannia etter planen skal starte brexit-prosessen..

NRK - 30 minutter siden

Familiefar dømt for vold

En mann i 30-årene er dømt til fengsel etter han slo og bet ektefellen og barna sine, på bussen og på kjøpesenteret City Nord i Bodø, skriver Avisa Nordland. Han er dømt til 60 dagers betinget fengsel med prøvetid på to år..

NRK - 30 minutter siden

Kan bli digitaliseringsminister

Etter det NRK erfarer oppretter regjeringen egen post som digitaliseringsminister, som skal bekles av en Høyre-politiker. Det er ukjent hvem som får posten, men både Nikolai Astrup og Linda Helleland har blitt nevnt av kilder som mulige kandidater..

NRK - 45 minutter siden

Helland: Skal få veltet styret

Pål André Helland reagerte med sjokk og fortvilelse da han fikk SMS om at Kåre Ingebrigtsen hadde «fått fyken» av Rosenborg. Flere SMS-er ble vist i retten mandag. «Vi i gruppa skal få veltet det jævla styret og gjeninnsatt dere», skriver Helland..

NRK - 1 time siden

Harris vil bli USAs neste president

Senator Kamala Harris kastar seg inn i kampen om å bli demokratanes presidentkandidat i USA i 2020. Det fortalde ho på Good Morning America på TV-kanalen ABC. 54-åringen er tidlegare justisminister i California, er halv tamilsk og halvt jamaikansk..

NRK - 1 time siden

Over 100 drepne i Taliban-åtak

Minst 100 menneske skal vere døde i Taliban-åtaket på ein militærbase og politistasjon aust i Afghanistan i dag. Det opplyser ei kjelde i forsvarsdepartementet i landet, ifølge Reuters. Tidlegare melde regjeringa om 12 døde..

NRK - 1 time siden

Går inn for skjerpede vinterdekkrav

Fredag fortalte NRK at NLF sendte brev til Samferdselsdepartementet for at krav til vinterdekk for tunge kjøretøy skal skjerpes. Nå ber departementet Vegdirektoratet om å sende forslag til høring, så kravene skal kunne stilles allerede til vinteren..

NRK - 1 time siden

VG: Utdanningstopp går av

Avdelingsdirektør Raghild Røed fratrer sin stilling i Utdanningsetaten i Oslo. Høsten 2018 skrev VG at det var kommet over 100 varsler mot direktøren..

NRK - 1 time siden

Maren Ueland bisatt

Maren Ueland blei bisatt i dag frå Time kyrkje på Jæren. Det er fem veker sida ho og Louise Jespersen blei drepne på ferie i Atlasfjella. – Familien har mist mykje meir enn ord kan skildre.

NRK - 2 timer siden

Påstand om at tiltalte frifinnes

– Vi legger ned påstand om at tiltalte frifinnes for samtlige forhold, sier sjubarnsmorens forsvarer Olav Sylte. Medforsvarer Katja Hakvaag Kristiansen skal nå prosedere over straffeutmåling..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt