NRK > Nyheter

Saturday, 22 February, 20:47

NRK - 22 Sep 19 kl. 02:04

Brann på gård i Nome slukket

To bygninger er nedbrent etter en brann på en gård i Nome i Telemark lørdag. Ingen mennesker eller dyr kom til skade i brannen. Ti hester ble evakuert i forbindelse med brannen. Det er for tidlig å si noe om årsaken til brannen..
Les mer på NRK


Les mer om:
Nome, Telemark

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Brann, gårdi , Nome, slukket
Aftenposten - 21 Sep 19 kl. 22:55

Brann på gård i Nome slukket

To bygninger er nedbrent etter en brann på en gård i Nome i Telemark lørdag. Ingen mennesker eller dyr kom til skade i brannen..

Aftenposten - 21 Sep 19 kl. 22:55

Brann på gård i Nome

To bygninger er nedbrent, og brannmannskaper arbeider med å berge en tredje bygning samt en låve på en gård i Nome i Telemark..

NRK - 03 Oct 19 kl. 19:28

Fakkeltog i Nome

I kveld arrangeres det fakkeltog i protest mot nedleggelsen av det statlige asylmottaket i Nome. 152 beboere må flytte fra Nome kommune før jul som følge av nedleggelsen..

NRK - 26 Jul 19 kl. 01:30

Brann på Sotra slukket

Til sammen ti mennesker ble evakuert på grunn av brann i et bolighus med en utleiedel. Huset har fått store brannskader, ifølge politiet, men brannen er nå slukket. De evakuerte fra hus i nærheten kan trolig snart flytte hjem..

NRK - 29 Jan 20 kl. 21:35

Brann slukket

Klokken 21.03 meldte politiet om brann i en boligblokk i Løvstakkveien i Bergen. Nødetatene kom tidlig til stedet og brannen var slukket 21.

VG - 13 Sep 19 kl. 11:43

Brann i oljetanker utenfor Bergen slukket

Det brøt ut brann i maskinrommet på oljetankeren «Dubai Harmony» ved Stureterminalen i Øygarden ved Bergen. Brannen er nå slukket..

NRK - 14 Oct 19 kl. 18:15

Brann i industribygg slukket

Brannvesenet har slukket en brann i et industribygg på Sokna i Buskerud i ettermiddag. Nødetatene fikk melding om brannen klokka 16.25.

NRK - 22 Jun 19 kl. 16:19

– Slukket av eier

Vaktkommandør Tor Audunhus i Oslo brann- og redningsetat sier til NRK at brannvesenet ikke rykket ut til MC-en i brann i Pride-toget, fordi den ble raskt slukket av eier med et pulverapparat. – Eier hadde kontroll, så da valgt vi å ikke kjøre inn..

NRK - 27 Jan 20 kl. 17:40

Brann ved kjøpesenter slukket

Brannen som utløste alarmen ved Magneten kjøpesenter er slukket og brannvesenet har kontroll på stedet. Det skal fortsatt være en del røyk i 2. etasje..

NRK - 08 Nov 19 kl. 07:33

Brann ved garasjeanlegg slukket

Brannen ved garasjeanlegget ved Haugerud i Oslo er slukket. Minst tolv biler ble totalskadd i brannen som brøt ut natt til fredag..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Strid om statsråds styreverv

Fiskeriminister Geir Inge Sivertsen sto oppført som styremedlem i Visit Senja Region da selskapet sendte en kritisk høringsuttalelse til Sivertsens eget departement. Onsdag skrev DN at Sivertsen trakk seg fra styrevervene etter et spørsmål fra avisa..

NRK - 45 minutter siden

Fortsatt strømløst hos noen

Litt før klokka 20.00 lørdag kveld, er vel 280 husstander uten strøm i Innlandet etter uværet. Mest feilretting har det vært i Eidskog og Kongsvinger.

NRK - 45 minutter siden

Kjendiser støttet Assange

Musikere og kunstnere var blant hundrevis av demonstranter i London som støttet WikiLeaks-grunnlegger Julian Assange. Mandag avgjør britisk rett om han utleveres til USA, der han er siktet for spionasje. Også menneskerettighetsgrupper støtter ham..

NRK - 45 minutter siden

Naboer til brann må lukke vinduer

En person er sendt til legevakt for kontroll i forbindelse med brannen i et bolighus i Halden sentrum i kveld. Det er fortsatt mye røyk fra bygningen, og beboere i område Rødsfjellet må lukke vinduene, oppfordrer politiet..

NRK - 1 time siden

Hundrevis kommer seg ikke hjem

Flere hundre nordmenn på vinterferie kommer ikke hjem i kveld fordi alle fly fra Gran Canaria er innstilt. Dette gjelder ruter til Oslo, Kristiansand, Ålesund, Bergen og Stavanger. Spanske luftfartsmyndigheter har delt en film som viser dårlig sikt..

NRK - 1 time siden

Bolighus brenner i Halden

Brannvesenet har startet slukking av en boligbrann i Halden i Østfold. Det skal brenne i en firemannsbolig..

NRK - 1 time siden

Sanders favoritt i Nevada

Bernie Sanders leder på målingene før velgerne i Nevada skal stemme på Demokratenes presidentkandidat i kveld og i natt, norsk tid. 75.000 velgere har forhåndsstemt, over halvparten førstegangsvelgere.

NRK - 1 time siden

Berre to vegar mellom aust og vest

Skal du over fjellet i Sør Noreg er E16 over Filefjell og riksveg 52 over Hemsedalsfjellet dei einaste to alternativa. Her er det kolonnekøyring. Riksveg 7 er stengt på to stader, og Eidfjord i Hardanger er isolert i alle fall til i morgon..

NRK - 1 time siden

Vet ikke når flyplassen åpner

Det er usikkert når flyplassen på Gran Canaria åpnes for trafikk igjen. Fem fly på vei dit har landet på andre øyer, får NRK opplyst. Ansatte sier flyplassen aldri før har vært stengt på grunn av sandstorm, men at dette er den sterkeste på mange år..

NRK - 1 time siden

- Kommer seg ikke hjem i kveld

Norwegian arbeider for å finne løsninger for passasjerene som rammes når flyplassen på Gran Canaria er stengt. – Passasjerene kommer ikke til å komme seg hjem i kveld, sier presseansvarlig Andreas Hjørnholm i Norwegian..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt