NRK > Nyheter

Tuesday, 15 October, 09:16

NRK - 22 Sep 19 kl. 02:04

Brann på gård i Nome slukket

To bygninger er nedbrent etter en brann på en gård i Nome i Telemark lørdag. Ingen mennesker eller dyr kom til skade i brannen. Ti hester ble evakuert i forbindelse med brannen. Det er for tidlig å si noe om årsaken til brannen..
Les mer på NRK


Les mer om:
Nome, Telemark

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Brann, gårdi , Nome, slukket
Aftenposten - 21 Sep 19 kl. 22:55

Brann på gård i Nome slukket

To bygninger er nedbrent etter en brann på en gård i Nome i Telemark lørdag. Ingen mennesker eller dyr kom til skade i brannen..

Aftenposten - 21 Sep 19 kl. 22:55

Brann på gård i Nome

To bygninger er nedbrent, og brannmannskaper arbeider med å berge en tredje bygning samt en låve på en gård i Nome i Telemark..

NRK - 03 Oct 19 kl. 19:28

Fakkeltog i Nome

I kveld arrangeres det fakkeltog i protest mot nedleggelsen av det statlige asylmottaket i Nome. 152 beboere må flytte fra Nome kommune før jul som følge av nedleggelsen..

NRK - 26 Jul 19 kl. 01:30

Brann på Sotra slukket

Til sammen ti mennesker ble evakuert på grunn av brann i et bolighus med en utleiedel. Huset har fått store brannskader, ifølge politiet, men brannen er nå slukket. De evakuerte fra hus i nærheten kan trolig snart flytte hjem..

VG - 13 Sep 19 kl. 11:43

Brann i oljetanker utenfor Bergen slukket

Det brøt ut brann i maskinrommet på oljetankeren «Dubai Harmony» ved Stureterminalen i Øygarden ved Bergen. Brannen er nå slukket..

NRK - 15 timer siden

Brann i industribygg slukket

Brannvesenet har slukket en brann i et industribygg på Sokna i Buskerud i ettermiddag. Nødetatene fikk melding om brannen klokka 16.25.

NRK - 22 Jun 19 kl. 16:19

– Slukket av eier

Vaktkommandør Tor Audunhus i Oslo brann- og redningsetat sier til NRK at brannvesenet ikke rykket ut til MC-en i brann i Pride-toget, fordi den ble raskt slukket av eier med et pulverapparat. – Eier hadde kontroll, så da valgt vi å ikke kjøre inn..

NRK - 13 Sep 19 kl. 13:13

Brann i oljetanker slukket

Brannen ombord på oljetankeren «Dubai Harmony» ved Stureterminalen utenfor Bergen er slukket, det melder 110-sentralen Hordalan på Twitter. Politiet i Vest meldte om røykutvikling rundt 11.30..

NRK - 28 Jun 19 kl. 00:43

Brann i Gjøvik slukket

Brannen i et tørkeanlegg ved Hunton fabrikker på Gjøvik er slukket. Det opplyser Innlandet politidistrikt på Twitter. Brannen driver fortsatt etterslukking på stedet..

NRK - 03 Oct 19 kl. 21:28

UDI kommer til Nome

Onsdag neste uke kommer UDI til Nome for å diskutere saken om nedleggelse av det statlige asylmottaket i kommunen. Det forteller ordfører Bjørg Tveito Lundefaret..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Brexitavtale fortsatt mulig

En brexitavtale er fortsatt mulig denne uken, sier EUs sjefforhandler Michel Barnier før et ministermøte i Luxembourg. Barnier skal informere de 27 øvrige EU-medlemmene om fremdriften i samtalene med britene..

NRK - 45 minutter siden

Sju mistenkt for seksualforbrytelse

Sju personer er pågrepet i Hønefoss etter mistanke om seksualforbrytelse. Det bekrefter operasjonsleder Marius Knudsen i Sør-Øst politidistrikt overfor Dagbladet..

NRK - 1 time siden

Oppkjøpsfond forsøker å kjøpe Ving

Oppkjøpsfondet Triton gjør et nytt forsøk på å kjøpe den nordiske reiseoperatøren Ving etter at eier Thomas Cook gikk konkurs, ifølge Sky News' kilder. – Vi har ingen kommentarer til hvem som vil kjøpe Ving ennå, opplyser Ving til nyhetsbyrået TT..

NRK - 1 time siden

Får økt støtte for frivillig retur

Fram til nyttår vil regjeringen gi marokkanere som reiser frivillig tilbake til Marokko få 2.000 euro – rundt 21.000 kroner i ekstra støtte.

NRK - 1 time siden

Mener fergeselskapene bryter loven

Forbrukertilsynet mener fergeselskapene bryter Markedsføringsloven når passasjerene ikke får kvittering med pris på fergeturen når de bruker Autopass. Tilsynet opplyser at de er i dialog med flere av fergeselskapene om saken..

NRK - 1 time siden

Flere metoo-saker i Forsvaret

Flere soldater og offiserer i Forsvaret blir refset for seksuelle krenkelser og trakassering. I fjor ble ni soldater og offiserer refset «seksuelle handlinger uten samtykke, skriver Aftenposten. Det er flere saker enn de tre siste årene til sammen..

NRK - 1 time siden

Valglokalene har åpnet i Mosambik

Valglokalene har åpnet i Mosambik. Stemningen er spent og den skjøre freden i det østafrikanske landet er satt på prøve. Landets mangeårige president Filipe Nyusi stemte da valglokalene åpnet.

NRK - 1 time siden

Se Politisk kvarter

NRK - 2 timer siden

Varsler flere kontroller av byråden

Kontrollutvalgslederen i Oslo kommune vil rette søkelyset mot hvordan byråd Lan Marie Berg (MDG) har styrt alle sine etater. Nå vil Arbeidstilsynet også undersøke bruddene i de andre etatene til byråd Berg, som nå teller over 15.000..

NRK - 2 timer siden

Spiser mindre middag fra hermetikk

Salget av middagsmat på boks går ned. Siden 2008 har omsetningen av hermetiske middagsretter falt nesten 30 prosent, melder Godt.no.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt