NRK > Nyheter

Sunday, 25 August, 09:11

NRK - 19 Apr 19 kl. 09:28

Brann på Løvstakken i Bergen

Brannvesenet har starta sløkking, og sivilforsvaret er kalla inn, etter at det tok til å brenna i terrenget på Løvstakken i Bergen. Det skal førbels ikkje vera fare for at brannen spreier seg mot hus..
Les mer på NRK


Les mer om:
Løvstakken, Bergen

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Brann, Løvstakkeni , Bergen
VG - 19 Apr 19 kl. 09:44

Brannen på Løvstakken er under kontroll

En brann i terrenget på fjellet Løvstakken i Bergen er under kontroll. Store mannskaper er i gang med slokkingsarbeid og har rekvirert helikopter..

VG - 19 Apr 19 kl. 09:44

Skogbrannen på Løvstakken er slukket

En brann i terrenget på fjellet Løvstakken i Bergen er slukket. Store mannskaper er i gang med slokkingsarbeid og har rekvirert helikopter..

NRK - 19 Apr 19 kl. 10:59

Ber folk halde seg unna Løvstakken

110-sentralen ber turgåarar om å halde seg unna brannområdet på Løvstakken i Bergen, spesielt området over brannen. Store mannskapar er i gong med sløkkingsarbeidet, og eit skogbrannhelikopter er sett inn i arbeidet..

VG - 19 Apr 19 kl. 09:44

Brann i skogen på et av Bergens byfjell

Det brenner i terrenget på fjellet Løvstakken i Bergen. Store mannskaper er i gang med slokkingsarbeid og har rekvirert helikopter..

Aftenposten - 19 Apr 19 kl. 09:54

Brann på Løvstakken i Bergen: Helikopter driver fortsatt med slukking

Brannmannskapene og Sivilforsvaret vil drive med etterslukking utover kvelden..

NRK - 19 Apr 19 kl. 14:36

Brannen i Bergen er sløkt

Brannvesenet har klart å sløkkje brannen på fjellet Løvstakken i Bergen. Brannvesenet og Sivilforsvaret kjem til å drive med ettersløkking utover kvelden..

Aftenposten - 19 Apr 19 kl. 09:54

Brannen i byfjellet i Bergen slukket

Brannvesenet har foreløpig ikke kontroll på brannen på byfjellet Løvstakken i Bergen, opplyser innsatsleder..

NRK - 19 Apr 19 kl. 21:53

Går brannvakt på fjellet i Bergen

Brannvesenet driver fredag kveld med etterslokking av brannen på fjellet Løvstakken i Bergen. Natt til lørdag vil brannvesenet gå brannvakt på fjellet..

Aftenposten - 19 Apr 19 kl. 09:54

Brannen på Løvstakken i Bergen er under kontroll

Brannmannskapene og Sivilforsvaret vil drive med etterslukking utover kvelden..

Aftenposten - 19 Apr 19 kl. 09:54

Brannen på Løvstakken i Bergen slukket

Brannmannskapene og Sivilforsvaret vil drive med etterslukking utover kvelden..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Journalist drept i Mexico

En 42 år gammel journalist er funnet drept i Mexico. Mannen er den tidende journalisten som er drept i landet i år. Han ble funnet drept lørdag, trolig knivstukket, melder NTB..

NRK - 15 minutter siden

Risikerer fengsel for hatytringer

Torsdag starter rettssaken mot en 60 år gammel mann, som er tiltalt for å ha kommet en rekke truende og hatefulle ytringer mot tidligere AUF-leder Mani Hussaini, skriver NTB. Mannen risikerer tre års fengsel..

NRK - 15 minutter siden

80 millioner til brannslukking

Det brasilianske finansdepartementet har bevilget 38 millioner real (BRL), tilsvarende rundt 84 millioner kroner, til forsvaret i kampen mot brannene som herjer i regnskogen, skriver Globo..

NRK - 1 time siden

Moskus langs vegen – kjør forsiktig

Tidlig lørdag kveld ble det observert moskus langs Rondanevegen på Otta. Politiet ber folk ta kontakt dersom de oppdager flere moskus i området. Det kan være ekstra lurt å kjøre forsiktig på denne veistrekningen..

NRK - 45 minutter siden

SV-politiker drapstruet på stand

SV-politiker, Hermann Mathisen, ble drapstruet på stand lørdag formiddag. – Mannen sa at han skulle hjem og hente våpen, og så komme tilbake og skyte ham, forteller Rakel Olsen i Nordkapp SV til iFinnmark..

NRK - 30 minutter siden

«Lizzie McGuire» gjør comeback

Hillary Duff gjør comeback i sin gamle rollefigur "Lizzie McGuire" i ny serie. Serien føyer seg inn i rekken med nyversjoner fra Disney, som skjer i forbindelse med deres nye streamingtjeneste Dinsney+..

NRK - 1 time siden

Anmeldt for falukorv-overgrep

En mann i Borås øst for Göteborg i Sverige er anmeldt for å ha utført seksuelle handlinger med den svenske pølsedelikatessen falukorv på offentlig sted. Det skriver avisa Borås Tidning..

NRK - 1 time siden

To drept av tigere i Nepal

To personer, en 71 år gammel mann og en 56 år gammel kvinne, er drept av ville tigre nær en nasjonalpark sørvest i Nepal, opplyser viltvokterne i parken. Nepal er hjem for 235 ville tigre, og det er ikke uvanlig at de kan angripe mennesker. (NTB).

NRK - 1 time siden

Politiet undersøker Facebook-gruppe

Politiet undersøker en Facebook-gruppe i forbindelse med forsvinningssaken i Lørenskog, melder Nettavisen. Politiet sjekker hvorfor Hagen ble meldt inn i gruppen rundt åtte måneder før hun forsvant. Familien mener ikke det finnes noen sammenheng..

NRK - 1 time siden

Vil ikke betale brexitregningen

Statsminister Boris Johnson kommer til å si til EU at Storbritannia bare vil betale en firedel av brexitregningen ved ingen avtale, ifølge Sky News. Storbritannia forlater etter planen EU 31. oktober..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt