NRK > Nyheter

Thursday, 23 May, 17:21

NRK - 19 Apr 19 kl. 09:28

Brann på Løvstakken i Bergen

Brannvesenet har starta sløkking, og sivilforsvaret er kalla inn, etter at det tok til å brenna i terrenget på Løvstakken i Bergen. Det skal førbels ikkje vera fare for at brannen spreier seg mot hus..
Les mer på NRK


Les mer om:
Løvstakken, Bergen

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Brann, Løvstakkeni , Bergen
VG - 19 Apr 19 kl. 09:44

Skogbrannen på Løvstakken er slukket

En brann i terrenget på fjellet Løvstakken i Bergen er slukket. Store mannskaper er i gang med slokkingsarbeid og har rekvirert helikopter..

VG - 19 Apr 19 kl. 09:44

Brannen på Løvstakken er under kontroll

En brann i terrenget på fjellet Løvstakken i Bergen er under kontroll. Store mannskaper er i gang med slokkingsarbeid og har rekvirert helikopter..

NRK - 19 Apr 19 kl. 10:59

Ber folk halde seg unna Løvstakken

110-sentralen ber turgåarar om å halde seg unna brannområdet på Løvstakken i Bergen, spesielt området over brannen. Store mannskapar er i gong med sløkkingsarbeidet, og eit skogbrannhelikopter er sett inn i arbeidet..

VG - 19 Apr 19 kl. 09:44

Brann i skogen på et av Bergens byfjell

Det brenner i terrenget på fjellet Løvstakken i Bergen. Store mannskaper er i gang med slokkingsarbeid og har rekvirert helikopter..

Aftenposten - 19 Apr 19 kl. 09:54

Brann på Løvstakken i Bergen: Helikopter driver fortsatt med slukking

Brannmannskapene og Sivilforsvaret vil drive med etterslukking utover kvelden..

NRK - 19 Apr 19 kl. 14:36

Brannen i Bergen er sløkt

Brannvesenet har klart å sløkkje brannen på fjellet Løvstakken i Bergen. Brannvesenet og Sivilforsvaret kjem til å drive med ettersløkking utover kvelden..

Aftenposten - 19 Apr 19 kl. 09:54

Brannen i byfjellet i Bergen slukket

Brannvesenet har foreløpig ikke kontroll på brannen på byfjellet Løvstakken i Bergen, opplyser innsatsleder..

NRK - 19 Apr 19 kl. 21:53

Går brannvakt på fjellet i Bergen

Brannvesenet driver fredag kveld med etterslokking av brannen på fjellet Løvstakken i Bergen. Natt til lørdag vil brannvesenet gå brannvakt på fjellet..

Aftenposten - 19 Apr 19 kl. 09:54

Brannen på Løvstakken i Bergen er under kontroll

Brannmannskapene og Sivilforsvaret vil drive med etterslukking utover kvelden..

Aftenposten - 19 Apr 19 kl. 09:54

Brannen på Løvstakken i Bergen slukket

Brannmannskapene og Sivilforsvaret vil drive med etterslukking utover kvelden..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Bankmann sikta for mutingar

Ein bankmann tilsett i The Federal Savings Bank i Chicago er sikta for å forsøke å kjøpe seg innflytelse i Det kvite hus, gjennom å tilby risikable lån til Paul Manafort. Manafort er for tida fengsla for skatte- og banksvindel..

NRK - 15 minutter siden

Ber om 34,5 millioner kroner ekstra

Rådmannen i Skedsmo ber om 34,5 millioner kroner ekstra til håndtering av det nedlagte søppeldeponiet, ifølge RB. 25 millioner kroner skal gå til oppgradering av området og ni millioner til oppfølging av tiltak og andre forhold rundt deponiet..

NRK - 45 minutter siden

Bergen skal styre luftambulansen

Styret i Helse Vest har torsdag bestemt at luftambulansen skal styrast frå Bergen. Diskusjonen om kor helikoptera skal styrast frå har vart lenge, ettersom Stavanger og ynskja seg ansvaret..

NRK - 1 time siden

Må betale meir etter ny tollsats

Den nye tollsatsen på kinesiske varer kjem til å kosta ein gjennomsnittleg amerikansk familie 831 dollar, eller omkring 6900 kroner meir per år, om forbruket skal vere likt som i dag, viser forskning frå sentralbanmken i New York, skriv Reuters..

NRK - 1 time siden

– Brexit er ein tragedie for Europa

EU-politikar og tidlegare belgisk statsminister Guy Verhofstad kallar Brexit ein tragedie for Europa. Samstundes seier han at det har samla EU, fordi prosessen har gjort at ingen andre land ynskjer å kome i same situasjon, skriv Reuters..

NRK - 1 time siden

Amerikansk Taliban-krigar lauslaten

38 år gamle John Walker Lindh er lauslaten etter 17 år i fengsel, skriv CNN. Han vart fanga av amerikanske styrker i 2001 etter å ha kjempa for Taliban i Afghanistan. Han kjem til å leva under strenge reglar i Virginia,.

NRK - 2 timer siden

Lauslatne etter siktelse

Dei tre personane i russtiftelsen Stiftelsen Ordet i Bergen som vart gripne og sikta for økonomisk kriminalitet tysdag, er lauslatne. Mistanken er at dei tre har underslege og bidratt til underslag for fleire millionar kroner, skriv NTB..

NRK - 2 timer siden

Vil leggje ned FN-organisasjon

USA vil leggje ned FN-organisasjonen Unrawa som hjelper palestinske flyktningar, fordi dei meiner dei ikkje har tent palestinarane. I fjor vart USAs støtte til Unrawa kutta, i eit forsøk på å tvinge palestinarane til forhandlingar..

NRK - 3 timer siden

FN til Norge: Hent IS-barna hjem

Lederen for FNs barnefond, Henrietta Fore, ber om at de norske barna får en trygg og verdig retur til Norge. Minst 11 barn med norsk tilknytning befinner seg i flyktningleiren Al Hawl, som ligger nordøst i Syria..

NRK - 3 timer siden

Mistenkelig gjenstand i London

Politiet har stengt veien rundt regjeringskvartalet i London etter meldinger om en mistenkelig gjenstand. Ingen slippes inn eller ut av regjeringsbygget, skriver avisen The Telegraph..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt