NRK > Nyheter

Saturday, 04 April, 11:56

NRK - 14 Feb 20 kl. 04:39

Brann med spredningsfare i Aurland

En brann i et naust i tettbebygde Undredal i Aurland spredte seg natt til fredag til en låve og flere båter. Brannvesenet jobber for å hindre videre spredning til flere trehus. Ingen personer er skadet. Politiet ble varslet om brannen klokka 3.21..
Les mer på NRK


Les mer om:
Undredal, Aurland

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Brannmed , spredningsfarei , Aurland
NRK - 14 Feb 20 kl. 04:39

Brann i Aurland spredte seg

En brann i et naust i tettbebygde Undredal i Aurland spredte seg natt til fredag til en låve og flere båter. Brannvesenet jobber for å hindre videre spredning til flere trehus. Ingen personer er skadet.

NRK - 14 Feb 20 kl. 04:39

Brann i Aurland

En brann i et naust i tettbebygde Undredal i Aurland spredte seg natt til fredag til en låve og flere båter. Brannvesenet jobber for å hindre videre spredning til flere trehus. Ingen personer er skadet.

NRK - 04 Jan 20 kl. 06:13

Brann i hus på Nøtterøy

Nødetatene rykket tidlig lørdag morgen ut til brann i et hus på Nøtterøy. Det bor ikke folk i huset. Fire personer i et nabohus er evakuert på grunn av mye røyk og spredningsfare, opplyser Sør-Øst politidistrikt..

NRK - 03 Jan 20 kl. 07:21

Beboer ute av hus i brann

Det var en person i huset som brenner på Hovin i Melhus. Vedkommende har kommet seg ut. Det skal ikke være spredningsfare til andre hus, sier politiet til NRK Trøndelag..

P4 - 14 Feb 20 kl. 05:41

Brann i Aurland under kontroll

Brannvesenet har i morgentimene i dag jobbet med å hindre at en brann sprer seg til trehusbebyggelsen i den lille bygda Undredal i Aurdal. Politiet opplyser nå at brannvesenet har kontroll. Det var ved halv fire tiden i natt at politiet ble varslet om brann i et naust.

NRK - 14 Feb 20 kl. 05:37

Avverget spredning av brann

Brannvesenet avverget natt til fredag at en brann i et naust skulle spre seg til trehusbebyggelsen i Undredal i Aurland. I morgentimene jobbet brannvesenet med etterslokking på stedet. Politiet skal etterforske brannen og avhøre vitner..

P4 - 28 Mar 20 kl. 08:20

50 sauer gikk tapt i brann

50 sauer gikk tapt i en brann i et fjøs på Kløkstad utenfor Bodø i morges. Fjøset ble overtent, og bonden klarte ikke å redde ut dyrene ut i tide, opplyser politiet. Det er ikke spredningsfare, og nødetatene har kontroll på stedet.

Aftenposten - 14 Feb 20 kl. 06:30

Brannvesenet avverget spredning av brann i Undredal

Brann i et naust i tettbebygde Undredal i Aurland spredte seg natt til fredag til en låve og flere båter. Brannvesenet greide å hindre videre spredning..

NRK - 14 Feb 20 kl. 05:37

Avverget spredning av brann i Sogn

Brannvesenet avverget natt til fredag at en brann i et naust skulle spre seg til trehusbebyggelsen i Undredal i Aurland i Sogn. I morgentimene jobbet brannvesenet med etterslokking på stedet. Politiet skal etterforske brannen og avhøre vitner..

NRK - 24 Dec 19 kl. 17:12

Husbrann på Borgehaugen

Det er bekreftet brann i et bolighus på Borgenhaugen i Sarpsborg. Politiet skriver på Twitter at det verken er folk eller dyr i huset som brenner. Brannvesenet holder på med etterslukking, og det skal ikke være spredningsfare..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 2 minutter siden

809 nye koronadødsfall i Spania

Tallet på koronarelaterte dødsfall i Spania har økt med 809 til 11.744 det siste døgnet, ifølge helsemyndighetene i landet. Bare Italia har flere koronarelaterte dødsfall, der nærmere 125.

NRK - 15 minutter siden

Mange utset kjøp og sal av bustad

Halvparten av dei som planla å kjøpe eller selje bustad, utset det, viser ei undersøking gjort av Opinion. Før koronapandemien planla 12 prosent å kjøpe eller selje. Undersøkinga viser også at nesten seks av ti trur at bustadprisane vil falle..

NRK - 15 minutter siden

Lite utstyr på europeiske sykehjem

I en undersøkelse blant hjelpe- og sykepleiere i Belgia svarer 66 prosent av de spurte som jobber i eldreomsorgen at de mangler smittevernutstyr. Sykehjem i Spania, Franrike, Sverige og andre land mangler også smittevernutstyr..

NRK - 30 minutter siden

Ekspertråd blir heldt hemmeleg

Rapportane med råd som Regjeringa skal bruke til å bestemme kva tiltak dei skal føre vidare i koronakrisa, blir heldt hemmelege heilt til Regjeringa har presentert kva dei har bestemt. To utval er sett ned i tillegg til FHI for å gi råd, skriv NTB..

NRK - 45 minutter siden

Johnson vil ha opposisjonssamarbeid

Storbritannia sin statsminister Boris Johnson inviterer opposisjonsleiarane til å samarbeide for å takle koronasituasjonen. Han seier han vil høyre deira synspunkt og vise resultata av tiltaka dei har så langt på eit møte neste veke, skriv Reuters..

NRK - 1 time siden

OPEC utset krisemøte

OPEC, organisasjonen for land som produserer olje, utset krisemøtet sit til åttande eller niande april, ifølge Reuters. Dei skulle hatt eit nettbasert møte på måndag, men vil gi meir tid så oljeprodusentar kan forhandle om produksjonskutt før møtet..

NRK - 1 time siden

28 skylde på havet ved Salomonøyene

Minst 28 menneske er sakna etter å ha vorte skylde over bord frå ei ferje ved Salomonøyene i Stillehavet utanfor Australia. Kapteinen trossa åtvaringar om ein syklon, og valde å dra ut torsdag kveld. Da dei la til kai mangla eit titals passasjerar..

NRK - 1 time siden

Mann ble skutt i magen av politiet

Politiet avfyrte flere skudd mot en mann som først skal ha skutt mot dem i Sandnes fredag kveld. Ifølge Stavanger Aftenblad ble mannen truffet minst to ganger. Mannen, som er i 50-årene, ble fraktet til Stavanger universitetssjukehus..

NRK - 2 timer siden

Cuba: USA blokkerer koronahjelp

USA blokkerer en forsendelse med ansiktsmasker, diagnoseutstyr, pustemaskiner og hansker fra å nå Cuba, ifølge myndighetene i landet. Forsendelsen er donert av Asias rikeste mann, Jack Ma, som også har sendt tilsvarende utstyr til andre land..

NRK - 2 timer siden

Koronasmitte på danske pleiehjem

I minst 35 danske kommuner er det påvist koronasmitte på ett eller flere pleiehjem for eldre. DR Nyheder har kartlagt situasjonen i samtlige 98 danske kommuner og fant smittespredning på pleiehjem og aldersboliger i mer enn 35..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt