NRK > Nyheter

Fredag, 10 Juli, 07:14

NRK - 15 feb. 20 kl. 00:47

Brann i rekkehus i Porsgrunn

Det brenner i et rekkehus på Mauråsen i Porsgrunn. Sør-Øst politidistrikt melder at det brenner i en av fire leiligheter. Alle beboerne er gjort rede for. Politiet fikk melding om brannen klokka 00.29 natt til lørdag..
Les mer på NRK


Les mer om:
Mauråsen, Porsgrunn

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Branni , rekkehusi , Porsgrunn
NRK - 13 mars 20 kl. 06:05

Én savnet etter brann i Porsgrunn

En beboer er savnet etter brann i et rekkehus med tre leiligheter i Porsgrunn i Telemark i natt. En mann er hardt skadet og får helsehjelp, ifølge politiet i Sør-Øst..

NRK - 06 jan. 20 kl. 20:15

Brann i rekkehus i Bærum

Ein person er sendt til sjukehus etter ein brann i eit rekkehus i Bærum. Vedkomande har pusta inn røyk, melder politiet..

NRK - 15 feb. 20 kl. 08:24

En til sykehus etter brann

En kvinne ble sendt til sykehus for sjekk og fire personer ble evakuert etter en brann i et rekkehus i Porsgrunn i natt. Leiligheten er ubeboelig, men brannskillene gjorde at brannen ikke spredte seg til de andre tre leilighetene i rekka..

VG - 30 mai 20 kl. 11:40

Omkom etter brann i rekkehus: – En kjempestor tragedie for alle i borettslaget vårt

Lørdag oppsto det en kraftig brann i rekkehus på Høybråten. En mann i 70-årene er bekreftet omkommet i brannen..

Aftenposten - 30 mai 20 kl. 11:23

Kraftig brann i rekkehus på Haugenstua - spredning til nytt rekkehus.

Det brenner kraftig i et rekkehus på Haugenstua i Oslo. Nødetatene har ikke kontroll på brannen, opplyser politiet..

Dagbladet - 18 jan. 20 kl. 17:35

Rekkehus overtent - fire til sjekk

Brann i to boliger i rekkehus på Ålgård i Gjelsdal i Rogaland. Brannvesenet har ikke kontroll..

VG - 30 mai 20 kl. 11:40

Én bekreftet omkommet etter brann i rekkehus: – En kjempestor tragedie for alle i borettslaget vårt

Lørdag oppsto det en kraftig brann i rekkehus på Høybråten. En mann i 70-årene er bekreftet omkommet i brannen..

NRK - 24 feb. 20 kl. 04:51

Brann i rekkehus på Raufoss

Brannen i et rekkehus på Raufoss i Vestoppland er slukket og alle beboerne er det gjort rde for, melder politiet i Innlandet..

NRK - 06 mai 20 kl. 04:50

Mann til sykehus etter brann

En mann i 60-årene er kjørt til sykehus med skader etter en brann i et rekkehus i Solbergelva i Drammen. Politiet fikk varsel om brannen i et rekkehus på Spinnerisletta i Solbergelva klokka 3.20 natt til onsdag.

P4 - 18 mai 20 kl. 07:06

Etterforsker brann i rekkehus

Politiet starter i dag etterforskning av brannen i et rekkehus på Kongsberg i går natt. 11 beboere ble husløse etter brannen i åttemannsboligen. Brannårsaken er ikke kjent..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Varsler kamp mot nye EU-arbeidsbyrå

Fremskrittspartiets Erlend Wiborg mener Norge må si nei til å bli med i EUs nye arbeidsmarkedsbyrå ELA. – Jeg mener dette er en sak som det er verdt å ta kampen på, sier Wiborg til NTB..

NRK - 15 minutter siden

Smitterekord i Mexico

Mexico registrerte torsdag 7.280 nye tilfeller av koronasmitte, det høyeste antall på én dag hittil. Dessuten døde 730 mennesker.

NRK - 15 minutter siden

Hongkong stenger skolene

Alle skolene i Hongkong skal stenges på grunn av et nytt utbrudd av koronasmitte i byen. 42 nye tilfeller er oppdaget, og 34 av dem er smittet i byen, melder avisa South China Morning Post..

NRK - 15 minutter siden

Flere er avhengig av tyske turister

Mange håper at Tyskland står på lista over land man fritt kan reise til og fra når regjeringa legger frem nye reiseråd fredag klokka 12. Tyskere utgjør tradisjonelt en stor andel av turistene i Norge. Flere bedrifter er avhengig av at de får komme..

NRK - 45 minutter siden

14 infeksjoner fra badebakterier

14 personer fikk i juni påvist infeksjoner fra bakterier i sjøen. Bakteriene, som i verste fall kan være kjøttetende, skal nå kartlegges, melder NTB. Bakteriene kan infisere åpne sår, og i verste fall kan det ende med blodforgiftning og amputasjon..

NRK - 1 time siden

Første koronatilfelle i Idlib

Det første tilfellet av koronasmitte er registrert i den opprørskontrollerte Idlib-provinsen i Syria. Aktivister sier det var en lege som hadde vært i Tyrkia, som testet positivt for viruset. Sykehuset der han jobber ble stengt ned..

NRK - 1 time siden

Tillit til Hagen-etterforskningen

Seks av ti spurte i en måling gjort for Dagbladet sier at de har tillit til politiets etterforskning av Lørenskog-saken. 10 prosent sier de har meget stor tiltro til etterforskningen. 50 prosent har ganske stor tiltro.

NRK - 2 timer siden

Seks nye koronatilfeller i Norge

Det var ved midnatt natt til fredag registrert 8965 tilfeller av koronasmitte i Norge, viser foreløpige tall fra Folkehelseinstituttet. Dette er en økning på seks tilfeller siste døgn. De siste to dagene er økningen på 13 tilfeller..

NRK - 2 timer siden

Ber utsatte vente med Svalbard

Smittevernlege ved Longyearbyen sykehus, Knut Selme, råder folk som tilhører risikogrupper knyttet til covid-19, til ikke å komme til Svalbard nå grunnet sykehuskapasitet. Overfor Klassekampen påpeker han at det er 100 mil til nærmeste store sykehus..

NRK - 2 timer siden

Bolsonaro i god form

President i Brasil, Jair Bolsonaro, skal vere i god form, etter at han testa positivt for koronaviruset. Det melder pressekontakten hans, ifølge Reuters. Det er tre dagar sidan den brasilianske presidenten fekk påvist koronasmitte..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt