NRK > Nyheter

Sunday, 16 February, 19:37

NRK - Igår: 00:47

Brann i rekkehus i Porsgrunn

Det brenner i et rekkehus på Mauråsen i Porsgrunn. Sør-Øst politidistrikt melder at det brenner i en av fire leiligheter. Alle beboerne er gjort rede for. Politiet fikk melding om brannen klokka 00.29 natt til lørdag..
Les mer på NRK


Les mer om:
Mauråsen, Porsgrunn

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Branni , rekkehusi , Porsgrunn
NRK - 06 Jan 20 kl. 20:15

Brann i rekkehus i Bærum

Ein person er sendt til sjukehus etter ein brann i eit rekkehus i Bærum. Vedkomande har pusta inn røyk, melder politiet..

NRK - Igår: 08:24

En til sykehus etter brann

En kvinne ble sendt til sykehus for sjekk og fire personer ble evakuert etter en brann i et rekkehus i Porsgrunn i natt. Leiligheten er ubeboelig, men brannskillene gjorde at brannen ikke spredte seg til de andre tre leilighetene i rekka..

Dagbladet - 18 Jan 20 kl. 17:35

Rekkehus overtent - fire til sjekk

Brann i to boliger i rekkehus på Ålgård i Gjelsdal i Rogaland. Brannvesenet har ikke kontroll..

VG - 10 Feb 20 kl. 09:48

Rekkehus totalskadet i brann

Et rekkehus med seks leiligheter i Barkåker i Tønsberg sto i full fyr mandag morgen. Alle beboere er gjort rede for..

VG - 18 Jan 20 kl. 17:15

Full fyr i rekkehus i Ålgård - brannvesenet har ikke kontroll

To rekkehus står i brann i Ålgård i Rogaland, og et titalls personer er evakuert. Tre personer er sendt til legevakt..

VG - 10 Feb 20 kl. 09:48

Rekkehus totalskadet i brann – blåser sort giftig røyk

Et rekkehus med seks leiligheter i Barkåker i Tønsberg sto i full fyr mandag formiddag. Politi og brannvesen er fremme på stedet..

NRK - 06 Jan 20 kl. 20:15

Brann i Bærum

Ein person er sendt til sjukehus etter ein brann i eit rekkehus i Bærum. Vedkomande har pusta inn røyk, melder politiet..

Aftenposten - 10 Feb 20 kl. 09:49

Brann i rekkehus-kompleks i Tønsberg, taket har rast

Det brenner i seks leiligheter i et rekkehus i Tønsberg. Taket har rast over fem av leilighetene, opplyser brannvesenet. Det er og kraftig røykutvikling..

P4 - 10 Feb 20 kl. 09:47

Rekkehus i brann i Tønsberg

Det brenner i et rekkehus i Barkåker i Tønsberg. Brannvesenet opplyser at dem av seks leiligheter i boligen står i full fyr. Taket over de fem enhetene har rast.

P4 - 17 Dec 19 kl. 18:35

Kraftig brann i rekkehus

Det brenner nå i kveld kraftig i et rekkehus på Ekeberg i Oslo. Meldingen om brannen kom rundt klokken 18, og for en halv time siden opplyste brannvesenet at de begynte å få kontroll, og at de jobber med å unngå spredning til naboleilighetene. Politiet jobber med å skaffe oversikt over de evakuerte.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

40 amerikanarar smitta

40 av amerikanarane på cruiseskipet Diamond Princess er smitta av det nye koronaviruset. Det melder AFP. Dei vert evakuerte frå skipet, men må vere på eit sjukehus i Japan..

NRK - 30 minutter siden

Må innstille avgangar

Alle avgangane til Fjord Line er innstilte i morgon. Avgangane er innstilte på grunn av dårleg vêr, melder Fjord Line..

NRK - 15 minutter siden

– Løsningen var ikke bra nok

Charlo Halvorsen, underholdningsredaktør i NRK, innrømmer at back up løsningen under MGP-finalen ikke var bra nok. – Dette var ikke planen vår, det var en kriseløsning, forteller han..

NRK - 30 minutter siden

Ein person knivstukken i London

Politiet i Barking & Dagenham skriv på Twitter at dei har arrestert to personar ettar at ein person vart knivstukke på Sandringham Road i London. Ein person i 20-åra skal vere kritisk skada..

NRK - 30 minutter siden

Må kansellere avgangar

Alle avgangane til Fjord Line er kansellerte i morgon. Avgangane er kansellerte på grunn av dårleg vêr, melder Fjord Line..

NRK - 30 minutter siden

Fleire knivstukke i London

Politiet i Barking & Dagenham skriv på Twitter at fleire personar er knivstukke på Sandringham Road i London. Ein person er kritisk skada, og politiet ber folk om å halde seg unna området..

NRK - 1 time siden

Gult farevarsel for høy vannstand

Meteorologisk institutt har sendt ut gult farevarsel for høy vannstand i Østfold, Oslo, Akershus, Buskerud og Vestfold. Vannet kan bli 90-115 cm høyere enn normalt fra mandag morgen. Vannstanden er ventet å være på det høyeste omkring klokka 10-12..

NRK - 1 time siden

Norsk selskap bidreg til ISS

Kongsberg Gruppen skal bidra med breibandstilkobling til Den internasjonale romstasjonen (ISS), som vil forbetre kommunikasjonen mellom astronautar og jorda. Det skriv NTB..

NRK - 1 time siden

Norwegian satsar på langdistanse

Fleire flygingar til Nord-Amerika og nye ruter til Asia og Europa skal vere ein del av løysinga på krisa i Norwegian, seier selskapets nye sjef Jacob Schram til TT. Norwegian hadde eit underskot på 1,7 milliardar kroner i 2019..

NRK - 1 time siden

Semje om fangeutveksling i Jemen

Utsendingar frå styresmaktene i Jemen og Houthi-militsen er samde om ein plan for å utveksle fangar, i fylgje FN sin Jemen-utsending. Det skriv NTB. Dei to partane i krigen i Jemen skal etter planen utveksle om lag 16.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt