NRK > Nyheter

Sunday, 22 September, 22:12

NRK - 13 Jun 19 kl. 04:53

Brann i papirkvern i slukket

Brannen i en papirkvern i Haraldrudveien i Oslo er slukket, og nødetatene har forlatt stedet tidlig torsdag morgen. Det melder pollitiet på Twitter. Ingen ble skadd i brannen..
Les mer på NRK


Les mer om:
Haraldrudveien, Oslo, Twitter

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Branni , papirkverni , slukket
NRK - 13 Jun 19 kl. 02:14

Brann i en papirkvern i Oslo

Nødetatene jobber natt til torsdag med å slokke en brann i en papirkvern ved Haraldrudveien i Oslo. – Det er ikke meldt om personskader, sier operasjonsleder Guro Sandnes i Oslo politidistrikt til NRK. Papirkverna tilhører Norsk Gjenvinning..

NRK - 13 Jun 19 kl. 02:14

Brann i papirkvern i Oslo

Nødetatene jobber natt til torsdag med å slokke en brann i en papirkvern i Haraldrudveien i Oslo. – To ansatte evakuerte seg selv og varslet brannvesenet. Ingen av dem har fått røykskader, sier operasjonsleder Guro Sandnes i Oslo politidistrikt..

NRK - 26 Jul 19 kl. 01:30

Brann på Sotra slukket

Til sammen ti mennesker ble evakuert på grunn av brann i et bolighus med en utleiedel. Huset har fått store brannskader, ifølge politiet, men brannen er nå slukket. De evakuerte fra hus i nærheten kan trolig snart flytte hjem..

VG - 13 Sep 19 kl. 11:43

Brann i oljetanker utenfor Bergen slukket

Det brøt ut brann i maskinrommet på oljetankeren «Dubai Harmony» ved Stureterminalen i Øygarden ved Bergen. Brannen er nå slukket..

NRK - 22 Jun 19 kl. 16:19

– Slukket av eier

Vaktkommandør Tor Audunhus i Oslo brann- og redningsetat sier til NRK at brannvesenet ikke rykket ut til MC-en i brann i Pride-toget, fordi den ble raskt slukket av eier med et pulverapparat. – Eier hadde kontroll, så da valgt vi å ikke kjøre inn..

NRK - 06 Feb 19 kl. 06:58

Brann slukket

Brannen i Halden, som politiet fikk melding om litt før kl. 6, er nå slukket. Det skal ha vært fare for spredning, men denne er nå over..

NRK - 21 May 19 kl. 11:43

Brann slukket

Redningsetatene har slukket brannen i gassflasken i Svolvær. Brannvesenet jobber nå med å avkjøle andre flasker i bygget, melder politiet..

NRK - 27 Mar 19 kl. 13:03

Brann i Tønsberg slukket

Brannen utenfor sykehuset i Tønsberg er slukket. Ingen personer skal være skadd..

NRK - 13 Sep 19 kl. 13:13

Brann i oljetanker slukket

Brannen ombord på oljetankeren «Dubai Harmony» ved Stureterminalen utenfor Bergen er slukket, det melder 110-sentralen Hordalan på Twitter. Politiet i Vest meldte om røykutvikling rundt 11.30..

NRK - 16 Mar 19 kl. 03:33

Brann i campingvogn slukket

Brannen i campingvognen på Storforshei i Rana i Nordland er slukket. Det bekrefter operasjonsleder Ina Selfors i Nordland politidistrikt til NTB rundt klokken 3..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 45 minutter siden

To i seilbåt trolig i god behold

De to personene ombord i seilbåten som fikk problemer i Boknafjorden søndag kveld er trolig uskadet, sier politiet. De to vil nå få behandling av helsepersonell. En politibåt er nå fremme ved seilbåten, og et redningshelikopter har også rykket ut..

NRK - 1 time siden

Seilbåt i ferd med å synke

En politibåt har rykket ut til en seilbåt med to personer som er i ferd med å synke i Boknafjorden i Rogaland, opplyser politiet på Twitter. Et redningshelikopter er også på stedet..

NRK - 1 time siden

Har gått seg vill i Hallingskarvet

Politiet er varslet om to turgåere som har gått seg vill i fjellområdet Hallingskarvet. De to er ute og går i terrenget, og politiet vet hvor de er. Politiet sier til NRK de vurderer hvilke tiltak de skal sette i gang for å hjelpe de to turgåerne..

NRK - 1 time siden

KrF-topp vil samle valg hvert 4. år

Lokalvalg og stortingsvalg bør skje samtidig hvert fjerde år, mener Ingelin Noresjø, 2. nestleder i KrF. I dag er det stortingsvalg og lokalvalg annethvert år.

NRK - 1 time siden

Trump: Biden var tema i samtale

USAs president Donald Trump bekrefter at Joe Biden ble nevnt i telefonsamtalen med Ukrainas president Volodymyr Zelensky i juli. Trump sier han sa han ikke ville at «Biden og sønnen skulle bidra til mer korrupsjon i Ukraina», skriver New York Times..

NRK - 1 time siden

Trum: Biden var tema i samtale

USAs president Donald Trump bekrefter at Joe Biden ble nevnt i telefonsamtalen med Ukrainas president Volodymyr Zelensky i juli. Trump sier han sa han ikke ville at «Biden og sønnen skulle bidra til mer korrupsjon i Ukraina», skriver New York Times..

NRK - 17 timer siden

Kvinne hentet opp av sjøen i Oslo

En kvinne i 20-årene ble natt til søndag reddet opp fra sjøen ved Tjuvholmen i Oslo. Et vitne hørte rop og observerte to personer som løp fra stedet. Politiet ble først varslet om hendelsen klokken 3.

NRK - 2 timer siden

Bok: Feil kan ha bidratt til ulykke

Feil under flytting av Kielland-plattformen kan ha bidratt til at den senere veltet og at 123 mennesker omkom i 1980. Det er konklusjonen i en ny bok om plattformulykken, skrevet av journalist og forfatter Tommas Torgersen Skretting..

NRK - 3 timer siden

– Stena Impero løslates «snart»

Det svenskeide tankskipet Stena Impero vil snart bli løslatt, sier en iransk tjenestemann til Fars News, melder Reuters. Det svenskeide tankskipet har vært holdt i iransk varetekt siden 19. juli.

NRK - 4 timer siden

Gir regnskogmilliarder til Gabon

Norge vil gi opptil 150 millioner dollar til Gabon dersom landet lykkes med å bevare regnskog, bekrefter Klima- og miljødepartementet til NRK før FNs klimatoppmøte i New York mandag. Avtalen gjelder for skogbevaring i Gabon i tidsperioden 2016-2025..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt