P4 > Nyheter

Sunday, 07 June, 01:39

P4 - 23 May 20 kl. 16:35

Brann i militærlager

Det brenner i et militærlager på Evje i Agder.
Politiet har opprettet en sikkerhetssone på 1 kilometer rundt bygget som brenner opplyser Agder politidistrikt..
Les mer på P4


Les mer om:
Evje, Agder

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Branni , militærlager
NRK - 23 May 20 kl. 16:04

Brann i militærbygg

Det brenner i et gammelt militært lager på Evje i Agder. Nødetatene er på vei til stedet. Bygget ligger langs fylkesvei 3788 ved Dåsvannsdalen..

NRK - 23 May 20 kl. 16:04

Brann i gammelt militærbygg

Det brenner i et gammelt militært lager på Evje i Agder. Forsvaret bruker ikke lenger bygget, opplyser politiet på Twitter. Nødetatene er på vei til stedet.

NRK - 18 Mar 20 kl. 07:14

Forbereder karantene i militærleir

Dansk politi og militære står klar om tusener av mennesker må settes i massekarantene i militærleirer. Avisa Berlingske har sett dokumenter som viser at det kan bli aktuelt å sperre karantenerammede inne, og at leirene i så fall skal bevoktes..

NRK - 25 Mar 20 kl. 20:43

USA stanser forflytting av militære

USA stanser all forflytting av militære styrker i 60 dager for å reduserer smittspredning blant sine tropper, melder Reuters. Forsvarsminister Mark Esper opplyser at militære og sivilt ansatte omfattes, men at uttrekkingen fra Afghanistan fortsetter..

NRK - 13 May 20 kl. 16:47

Fryktet brann ved nasjonalbibliotek

Alle nødetater i Oslo rykket onsdag ettermiddag ut etter melding om brann ved Nasjonalbiblioteket. Det viste seg å være brann i en søppelcontainer, skriver VG. Brannen ble fort slukket, ingen ble skadet..

NRK - 10 Mar 20 kl. 16:52

Brann avlyser Spania-leir

Sportsklubben Brann har avlyst den planlagte treningsleiren til Marbella på grunn av koronaviruset. Brann skulle reise onsdag. Klubben melder selv om avlysningen på sine nettsider..

NRK - 30 Apr 20 kl. 01:48

Set ut militære i regnskogen

Brasil set ut militære for å passe på regnskogen Amazonas, ifølge Reuters. Avskoging og brannar truar Amazonas, og visepresident i Brasil Hamilton Mourão seier at dei vil plassere ut militære for å følge med på regnskogen resten av dette året..

P4 - 11 Feb 20 kl. 17:05

Klager under militærøvelse

Sjøforsvaret har fått en rekke klager etter at de hadde en stor militærøvelse i bergensområdet forrige uke. Kystverket mener øvelsen førte til flere brudd på sjøtrafikkforskriften, melder Bergens Tidende. Blant annet skal flere militærfartøy ha endret rute uten å gi beskjed til Sjøtrafikksentralen..

P4 - 18 Feb 20 kl. 16:24

Alvorlig skadd etter brann

En kvinne i 90-årene har alvorlige brann- og røykskader etter en brann i et rekkehus på Rykkinn i Bærum i ettermiddag. Det har begynt å brenne på badet, men årsaken er uklar, skriver Budstikka. Brannen er nå slukket..

Aftenposten - 18 Feb 20 kl. 19:34

Brann jobber med å sikre seg Ahamada

Brann vurderer sterkt å hente Ali Ahamada, keeperen som besøkte Brann på klubbens treningsleir på Gran Canaria..

Fler nyheter fra P4

P4 - 2 timer siden

Ikke smitte i Premier League

Heller ikke i den siste runden med koronatester av spillerne i Premier League, er det noen som har testet positivt. 1.195 spillere og ansatte ble testet torsdag og fredag.

P4 - 2 timer siden

- Skrevet feil norsk med vilje

- Trusselbrevet i Lørenskog-saken er skrevet feil norsk med vilje. Det tror den danske trusselbrevforskeren Tanya Karoli Christensen. Brevet, som ble funnet i boligen etter at Anne Elisabeth Hagen forsvant, er skrevet på gebrokkent norsk.

P4 - 2 timer siden

Nordmenn nektet innreise til Spania

Tolv nordmenn har blitt nektet innreise, etter å ha kommet til Alicante i Spania i dag. SAS har åpnet for flyvninger til Spania for folk med familie, statsborgerskap eller fast bosted i landet. Men turister får ikke lov til å reise inn i Spania før tidligst 1.

P4 - 2 timer siden

Mener Tegnell må gå

I Sverige mener lederen for Sverigedemokraterna, Jimmie Åkesson, at statsepidemiolog Anders Tegnell må gå av. Åkesson mener at den svenske koronastrategien er basert på løst forankrede antakelser og har mislyktes. Tegnell selv har erkjent at Sverige burde gjort mer for å bremse koronasmitten fra starten av utbruddet..

P4 - 2 timer siden

Vil ha penger til kreftpasienter

- Kreftpasienter som har ventet på behandling bør få øremerkede midler i statsbudsjettet for neste år. Det mener Frps Sylvi Listhaug. Aftenposten skrev denne uken at 320.

P4 - 2 timer siden

Dyrere jordbær

Koronakrisen gjør at det blir færre jordbør i butikkene i sommer, og bærene blir dyrere. På grunn av reiserestriksjoner har det vært vanskelig for mange bøndet å få tak i nok arbeidskraft. Fylkesleder i Oppland bondelag, Kristina Hegeg, sier til NRK at flere bønder har redusert produksjonen, og at det også har blitt dyrere og mer tungvint å produsere og høste jordbærene..

P4 - 2 timer siden

Stukket i Oslo

En perosn skal være stukket med en skarp gjenstand i Storgata i Oslo nå i kveld. Den skadde er kjørt til sykehus og tilstanden er ukjent. Politiet søker etter gjenringspersonen..

P4 - 3 timer siden

Sundby får ikke hjelp på Olympiatoppen

Langrennsløper Martin Johnsrud Sundby får ikke lenger hjelp på Olympiatoppen. 35-åringen er vraket fra landslaget, men var innstilt til et såkalt A-stipend på Olympiatoppen av Skiforbundet. Men dette har han nå fått avslag på, og dermed mister han tilgang til viktig fagpersonell frem mot VM til vinteren, melder NRK..

P4 - 3 timer siden

Demonstrasjoner i Brasil

Også i Brasil har det vært mange demonstrasjoner mot rasisme og politivold de siste dagene. Og tall fra Brasil viser at mørkhudede er i stort flertall blant dem som blir drept av politiet. Ifølge en rapport fra delstaten Rio er hele 78 prosent av de drepte mørke i huden, mens befolkningen utgjør 54 prosent av delstatens innbyggere, melder NRK.

P4 - 3 timer siden

Demonstranter ved Det hvite hus

Demonstranter samler seg nå i kveld, norsk tid, foran Det hvite hus i Washington D.C. Der har det vært demonstrasjoner mot politivold og rasisme i åtte dager, og ifølge Washington Post er dagens demonstrasjon ventet å bli den største.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt