NRK > Nyheter

Saturday, 30 May, 02:08

NRK - 23 May 20 kl. 16:04

Brann i militærbygg

Det brenner i et gammelt militært lager på Evje i Agder. Nødetatene er på vei til stedet. Bygget ligger langs fylkesvei 3788 ved Dåsvannsdalen..
Les mer på NRK


Les mer om:
Evje, Agder, Dåsvannsdalen

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Branni , militærbygg
NRK - 23 May 20 kl. 16:04

Brann i gammelt militærbygg

Det brenner i et gammelt militært lager på Evje i Agder. Forsvaret bruker ikke lenger bygget, opplyser politiet på Twitter. Nødetatene er på vei til stedet.

P4 - 23 May 20 kl. 16:35

Brann i militærlager

Det brenner i et militærlager på Evje i Agder. Politiet har opprettet en sikkerhetssone på 1 kilometer rundt bygget som brenner opplyser Agder politidistrikt..

NRK - 18 Mar 20 kl. 07:14

Forbereder karantene i militærleir

Dansk politi og militære står klar om tusener av mennesker må settes i massekarantene i militærleirer. Avisa Berlingske har sett dokumenter som viser at det kan bli aktuelt å sperre karantenerammede inne, og at leirene i så fall skal bevoktes..

NRK - 25 Mar 20 kl. 20:43

USA stanser forflytting av militære

USA stanser all forflytting av militære styrker i 60 dager for å reduserer smittspredning blant sine tropper, melder Reuters. Forsvarsminister Mark Esper opplyser at militære og sivilt ansatte omfattes, men at uttrekkingen fra Afghanistan fortsetter..

NRK - 10 Mar 20 kl. 16:52

Brann avlyser Spania-leir

Sportsklubben Brann har avlyst den planlagte treningsleiren til Marbella på grunn av koronaviruset. Brann skulle reise onsdag. Klubben melder selv om avlysningen på sine nettsider..

NRK - 13 May 20 kl. 16:47

Fryktet brann ved nasjonalbibliotek

Alle nødetater i Oslo rykket onsdag ettermiddag ut etter melding om brann ved Nasjonalbiblioteket. Det viste seg å være brann i en søppelcontainer, skriver VG. Brannen ble fort slukket, ingen ble skadet..

NRK - 30 Apr 20 kl. 01:48

Set ut militære i regnskogen

Brasil set ut militære for å passe på regnskogen Amazonas, ifølge Reuters. Avskoging og brannar truar Amazonas, og visepresident i Brasil Hamilton Mourão seier at dei vil plassere ut militære for å følge med på regnskogen resten av dette året..

P4 - 11 Feb 20 kl. 17:05

Klager under militærøvelse

Sjøforsvaret har fått en rekke klager etter at de hadde en stor militærøvelse i bergensområdet forrige uke. Kystverket mener øvelsen førte til flere brudd på sjøtrafikkforskriften, melder Bergens Tidende. Blant annet skal flere militærfartøy ha endret rute uten å gi beskjed til Sjøtrafikksentralen..

P4 - 18 Feb 20 kl. 16:24

Alvorlig skadd etter brann

En kvinne i 90-årene har alvorlige brann- og røykskader etter en brann i et rekkehus på Rykkinn i Bærum i ettermiddag. Det har begynt å brenne på badet, men årsaken er uklar, skriver Budstikka. Brannen er nå slukket..

Aftenposten - 18 Feb 20 kl. 19:34

Brann jobber med å sikre seg Ahamada

Brann vurderer sterkt å hente Ali Ahamada, keeperen som besøkte Brann på klubbens treningsleir på Gran Canaria..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Mann funnet død i Rauma

En eldre mann ble natt til lørdag funnet død etter en leteaksjon i Rauma i Møre og Romsdal. Politiet antar det er snakk om en ulykke. Politiet meldte om leteaksjonen omtrent en halvtime over midnatt.

NRK - 45 minutter siden

Mann omkom i MC-ulykke

En mann i 60-årene er bekreftet omkommet etter MC-ulykke i Skien fredag kveld. – Hendelsesforløpet er ukjent. Åstedet blir undersøkt av kriminalteknikere og ulykkesgruppa til Vegvesenet.

NRK - 1 time siden

Ny video av Floyds-pågripelsen

En ny video delt på sosiale medier, viser pågripelsen av avdøde George Floyd fra en annen vinkel, der tre politimenn deltar. Videoen som hittil har vært delt, viser hvordan en politimann presser kneet sitt mot halsen til Floyd..

NRK - 3 timer siden

Trump snakket med avdødes familie

USAs president Donald Trump opplyser fredag kveld at han har snakket med familien til George Floyd, mannen som døde under en arrestasjon i Minneapolis. Trump sier også at man må forhindre at det blir anarki i byen, melder nyhetsbyrået Reuters..

NRK - 3 timer siden

Innfører portforbud i Minneapolis

Myndighetene i Minneapolis har besluttet å innføre portforbud i byen, etter tre dager med opprør og kraftige demonstrasjoner. Det kunngjorde ordfører Jacob Frey fredag ettermiddag, ifølge CBS Minnesota. Portforbudet trer i kraft klokka 20 lokal tid..

NRK - 3 timer siden

Klasser i karantene etter smitte

Et tjuetalls elever på Kurland barneskole i Sarpsborg må i karantene etter at en lærer testet positivt på korona, melder Sarpsborg Arbeiderblad. Også i Sula på Sunnmøre er to skolegrupper og en barnehageavdeling i karantene, melder Sunnmørsposten..

NRK - 4 timer siden

Ønsker ikke barnehospice

Det er full strid om Norge skal satse på barnehospice – der alvorlig syke barn kan komme med sine familier. Mens foreningen for barnepalliasjon har kjempet for hospice i en årrekke, fraråder nå flere medisinske miljøer dette..

NRK - 4 timer siden

Avslutter særbehandling av Hongkong

President Donald Trump har gitt beskjed til sin administrasjon om å avvikle særbehandlingen av Hongkong, som byen har fått på grunn av sin spesielle status. Det skjer etter at Kina vedtok en ny sikkerhetslov for Hongkong..

NRK - 5 timer siden

USA bryter med WHO

President Donald Trump sier fredag at USA bryter med Verdens Helseorganisasjon (WHO) og kutter pengestøtten til organisasjonen. På en pressekonferanse sa Trump at USA bryter med WHO fordi organisasjonen ikke har gjort endringene USA har bedt om..

NRK - 5 timer siden

Bryter med WHO

President Donald Trump sier fredag at USA bryter med Verdens Helseorganisasjon..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt