NRK > Nyheter

Onsdag, 21 April, 21:23

NRK - 07 april 21 kl. 23:16

Brann i leilighet på Hafjell

Det brenner onsdag kveld i en bygning med fem leiligheter på Hafjell i Øyer kommune. Politiet i Innlandet opplyser at en leilighet er overtent. – Ingen indikasjon på at det har vært personer til stede i bygget, skriver politiet på Twitter..
Les mer på NRK


Les mer om:
Hafjell, Innlandet, Twitter

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Branni , leilighet, Hafjell
VG - 17 mars 21 kl. 20:58

Kommuneoverlege bekymret og nervøs foran påsken: – Vi kan ikke sjekke passene til folk heller

HAFJELL (VG) Kommuneoverlege Anders Brabrand regner med at det kan komme opptil 20.000 påsketurister til Hafjell alene. – Noen av dem vil helt sikkert ha med seg coronasmitte, sier han..

NRK - 30 jan. 21 kl. 06:07

Brann i leilighet på Hønefoss

Natt til lørdag oppstod det brann i en leilighet på Hønefoss. En kvinne i 80-årene ble tatt hånd om av ambulansen og er tatt hånd om av familien, etter at leiligheten ble ubeboelig etter brannen, melder Sør-Øst politidistrikt på Twitter..

NRK - 08 feb. 21 kl. 05:44

Brann i leilighet i Sandnes

En person er sendt til sykehus for sjekk, etter en brann i en leilighet i Sandnes i natt. Totalt tre personer ble evakuert. Brannen har trolig startet i forbindelse med matlaging, melder operasjonssentralen i Sør-Vest politidistrikt..

Aftenposten - 20 feb. 21 kl. 07:23

En livstruende skadd etter brann i Sarpsborg44 En livstruende skadd etter brann i Sarpsborg

En mann i 60-årene er livstruende skadd etter en brann i en leilighet i Sarpsborg sentrum natt til lørdag..

NRK - 16 jan. 21 kl. 09:34

En til sykehus etter brann i Oslo

En person er sendt til sykehuset med alvorlige brannskader etter en brann i en leilighet tilknyttet en omsorgsbolig på Ammerud i Oslo. Brannen er slukket og blir etterforsket av politiet..

NRK - 07 feb. 21 kl. 19:22

Fem barn til sykehus etter brann

Sju personer, fem av dem barn, er sendt til sykehus etter en brann i en leilighet i Malmö søndag, melder Expressen. Brannen er slukket og ambulansepersonell kontrollerer nå personer som har vært i bygningen, opplyser politiet i region syd i Sverige..

NRK - 10 feb. 21 kl. 19:00

Brann i boligblokk i Horten

Brannvesenet har i hele ettermiddag forsøkt å slukke en brann i en boligblokk i Horten. Ingen av beboerne i blokken er skadet. Brannen startet i en leilighet, men har spredt seg til loftet og taket..

NRK - 20 feb. 21 kl. 03:12

Mann til sykehus etter brann

En person ble reddet ut en fra en leilighet i Sarpsborg sentrum etter melding om brann i flermannsbolig. Vedkommende er fraktet til sykehus med røykskader melder politiet i Øst på Twitter. Brannen er slukket, og det er startet utlufting..

NRK - 20 feb. 21 kl. 03:30

To personer til sykehus etter brann

To personer er fraktet til sykehus med røykskader etter en brann i en leilighet i Sarpsborg natt til lørdag. For en av dem er skadeomfanget ukjent. Etter rundt en halv time var brannen slukket.

NRK - 20 feb. 21 kl. 07:31

Livstruende skadd etter brann

En mann i 60-årene er livstruende skadd etter en brann i en leilighet i Sarpsborg. Brannen var i en bygning med fire boenheter i sentrum av Sarpsborg. Alle de andre beboerne er gjort rede for.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Forlenger søknadsfristen

Regjeringa forlenger søknadsfristen for støtteordninga for store publikumsopne arrangement til 20. mai då fleire aktørar ikkje rakk fristen. Det opplyser næringsminister Iselin Nybø i ei pressemelding.

NRK - 30 minutter siden

Testet barnehagebarn i Lindesnes

Lindesnes kommune startet i dag massetesting av 128 barnehagebarn, etter koronautbrudd i en barnehage i Mandal. – Uvanlig, men nødvendig, mener kommuneoverlegen som jobber med å få kontroll på smitten..

NRK - 45 minutter siden

Gir Russland diplomat-ultimatum

Den tsjekkiske regjeringa åtvarar Russland om at fleire russiske diplomatar kan verte utvist, om ikkje tsjekkiske diplomatar i Russland får kome tilbake på jobb. Russland får fram til midt på dagen torsdag før Tsjekkia tar grep, ifylgje regjeringa. Russland kallar ultimatumet for uakseptabelt..

NRK - 1 time siden

Tre drepne i eksplosjon

Tre personar er drepne og elleve er skadde etter ein eksplosjon på eit luksushotell i sørvest-Pakistan, melder politiet i landet, ifylgje Reuters..

NRK - 2 timer siden

Høgre nektar å forhandle med Ap

Høgre har på eit gruppemøte onsdag vorte samde om å avvise forhandlingar med Arbeidarpartiet om ein delvis avkriminalisering av narkotika, melder TV 2. Ap vil berre avkriminalisere for dei som dei omtalar som tunge rusavhengige..

NRK - 2 timer siden

30 mafiamedlemmer arresterte

Italiensk politi har arrestert 30 personar som truleg er mafiamedlemmer på Sicilia, opplyser politiet onsdag. Dei arresterte er sikta for utpressing, skadeverk og smugling av narkotika..

NRK - 3 timer siden

United-eier beklager

I et åpent brev legger klubbeier Joel Glazer seg nå flat overfor Manchester United-supporterne, etter at klubben tirsdag kveld trakk seg fra den omstridte superligaen. – Dere gjorde deres motstand mot superligaen veldig tydelig, og vi har lyttet. Vi gjorde en feil og vi vil vise at vi kan rette det opp igjen, skriver Glazer.

NRK - 3 timer siden

300 arresterte i Russland

Politiet har arrestert 300 personar fleire stader i Russland etter demonstrasjonar til støtte for opposisjonspolitikar og regimekritikar Aleksej Navalnyj. Det melder OVD Info, som fører oversikt over arrestasjonar under opposisjonelle demonstrasjonar, ifylgje Reuters..

NRK - 4 timer siden

Ber om rask helsehjelp til Navalnyj

Menneskerettsekspertar i FN ber Russland om å gi regimekritikar Aleksej Navalnyj rask helsehjelp og å evakuere han frå arbeidsleieren han sit i, melder Reuters. Ekspertane meiner livet til Navalnyj truleg er i stor fare, og at han må få hjelp utanfor grensene til Russland..

NRK - 4 timer siden

Arbeidsulykke i Kviteseid

Ei kvinne i 30 åra er frakta til sjukehus med luftambulanse etter ei arbeidsulykke på ein låve i Kviteseid, der ei kvinne skal ha gått gjennom eit golv. Skadeomfanget er ikkje kjent. Politiet har etterforska ulykka på staden og oppretta sak.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt