NRK > Nyheter

Sunday, 24 March, 21:17

NRK - 12 Jan 19 kl. 16:10

Brann i kraftstolpe

Brannvesenet i Karasjok har rykket ut til en kraftstolpe som er i brann. Kraftlaget er også tilkalt, og brannvesenet er nå på stedet, meler 110-sentralen i Finnmark på Twitter..
Les mer på NRK


Les mer om:
Karasjok, Finnmark, Twitter

Dele artikeln

303 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Branni , kraftstolpe
NRK - 02 Dec 18 kl. 19:42

To mennesker døde i brann i dag

To personer er døde på grunn av brann første søndag i advent. En mann i 80-årene omkom etter en brann i et hus i Hønefoss og en person er omkommet i Gudbrandsdalen, melder brannvesenet. Så langt i år har 33 mennesker dødd i brann i Norge..

VG - 07 Oct 18 kl. 21:50

Huseklepp: – Brann takler ikke presset

BERGEN (VG) (Brann-Lillestrøm 1–1) Brann slapp inn mål - igjen - og avstanden til Rosenborg er fortsatt fire poeng. Tidligere Brann-profil Erik Huseklepp er klar på hva han mener skjer med klubben..

VG - 21 Oct 18 kl. 21:52

Brann puster Rosenborg i nakken: - Vi skal knuse de i Bergen

NADDERUD (VG) (Stabæk-Brann 1–2) Henning Bergs Stabæk-gutter rystet et gulljagende Brann. Men så slo kraftduoen Daniel Braaten og Henrik Kjelsrud Johansen til for Brann - før Daouda Bamba avgjorde for bergenserne..

VG - 23 Sep 18 kl. 19:52

Brann mistet poeng mot bunnlaget Sandefjord: - Redd vi tok litt lett på det

BRANN STADION (VG) (Brann – Sandefjord 1–1) Brann-trener Lars Arne Nilsen (54) mener laget hans ikke fulgte kampplanen mot Sandefjord, og derfor mistet viktige poeng i gullkampen..

Aftenposten - 21 Mar 19 kl. 01:09

Brann i garasjeanlegg i Oslo slukket

Fire biler har fått brann- og sotskader etter brann i et garasjeanlegg på Holmlia i Oslo natt til torsdag. Politiet mistenker at brannen er påtent..

VG - 07 Oct 18 kl. 21:50

Brann er i ferd med å rote bort gull-muligheten

BERGEN (VG) (Brann-Lillestrøm 1–1) Det så ut som scoring av backen Tajo Teniste skulle være nok for et svakt Brann-lag mot LSK. Men Brann slapp inn mål - igjen - og avstanden til Rosenborg er fortsatt fire poeng..

VG - 29 Oct 18 kl. 10:53

Brann-leder legger seg flat etter banekritikk: − En feilvurdering

Hadde Brann tolket værmeldingene riktig, kunne all kritikk av banen vært unngått. Vi gjorde feil, erkjenner daglig leder i Brann, Vibeke Johannesen..

VG - 23 Sep 18 kl. 19:52

Brann med gavepakke til Rosenborg - glapp i hjemmemøte med bunnlaget Sandefjord

BRANN STADION (VG) (Brann - Sandefjord 1–1) Det aller meste handlet om Brann - helt til Håvard Storbæk headet inn målet som kan være med å avgjøre gullkampen i favør Rosenborg..

Aftenposten - 05 Jan 19 kl. 01:18

Røykdykkere hindret større brann

Røykdykkere fra Oslo brann- og redningsetat hindret natt til lørdag en brann i å spre seg fra kjelleren i en enebolig i Kvernveien..

VG - 01 Oct 18 kl. 20:52

Skuffet Brann-trener etter tap: – Vi gjorde to stygge feil

TROMSØ (VG) (Tromsø – Brann 2–1) Brann tapte mot formsvake Tromsø. Og seriegullet kommer nærmere og nærmere Trondheim og Rosenborg..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 1 time siden

Omkom etter å ha fått tre over seg

En eldre mann har omkommet etter å ha fått et tre over seg på en privatadresse i Ådalsbruk i Løten. Politiet har vært på stedet. Nærmeste pårørende blir ivaretatt av kriseteam..

NRK - 30 minutter siden

Ikke funnet russlandsforbindelse

Spesialetterforsker Robert Muellers rapport skal ikke ha funnet bevis for at Donald Trump eller hans medarbeidere skal ha samarbeidet med Russland. Det melder flere internasjonale nyhetsbyråer..

NRK - 30 minutter siden

100 måneder over normalen

Mars blir den 100. måneden med temperatur over normalen på Svalbard, ifølge Meteorologisk institutt. Selv om mars måned i år har vært forholdsvis kald, vil måneden etter alt å dømme føye seg inn i rekken av høye månedstemperaturer..

NRK - 30 minutter siden

Vil sammenligne matvarepriser

Priser og utvalg i norske, svenske og andre utenlandske butikker skal kartlegges av norske myndigheter. Kartleggingen er en del av regjeringens arbeid med å vurdere konkurransefremmende tiltak i dagligvaremarkedet..

NRK - 45 minutter siden

Hjelmkamera på redningsmann

NRK - 1 time siden

Venter rapport om Trump søndag

Kongressen i USA kan forvente et sammendrag av spesialetterforsker Robert Muellers rapport søndag kveld, skriver New York Post. Mueller og hans team har gransket russisk innblanding i presidentvalget som brakte Trump til Det hvite hus..

NRK - 45 minutter siden

Skal granske «Viking Sky» havari

Statens havarikommisjon for transport skal granske «Viking Sky» havariet. Det ble bestemt søndag. kommisjonen skal skaffe informasjon for å finne ut hva som skjedde og hvorfor havariet skjedde..

NRK - 1 time siden

– Vannet var fullt av slanger

Dødstallene stiger etter syklonen og flommen i Mosambik. Fortsatt sitter mange på hustak og venter på nødhjelp. – Vannet var fullt av slanger, sier overlevende.

NRK - 1 time siden

27 personer skadet på «Viking Sky»

Totalt ble 27 personer skadet om bord på cruiseskipet «Viking Sky». Det opplyser Åge Kyllo, sykepleier ved akuttmottaket i Molde. Seks av totalt 15 passasjerer er fremdeles innlagt ved Molde sykehus.

NRK - 2 timer siden

Lasteskip slepes til Averøy

Frakteskipet «Hagland Captain», som havarerte på Hustadvika, skal slepes til Averøy. Slepebåten ligger allerede klar søndag kveld, men slepet kommer trolig ikke i gang før mandag. Styringen på skipet skal være ødelagt..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt