NRK > Nyheter

Monday, 21 January, 16:24

NRK - 12 Jan 19 kl. 16:10

Brann i kraftstolpe

Brannvesenet i Karasjok har rykket ut til en kraftstolpe som er i brann. Kraftlaget er også tilkalt, og brannvesenet er nå på stedet, meler 110-sentralen i Finnmark på Twitter..
Les mer på NRK


Les mer om:
Karasjok, Finnmark, Twitter

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Branni , kraftstolpe
NRK - 02 Dec 18 kl. 19:42

To mennesker døde i brann i dag

To personer er døde på grunn av brann første søndag i advent. En mann i 80-årene omkom etter en brann i et hus i Hønefoss og en person er omkommet i Gudbrandsdalen, melder brannvesenet. Så langt i år har 33 mennesker dødd i brann i Norge..

VG - 07 Oct 18 kl. 21:50

Huseklepp: – Brann takler ikke presset

BERGEN (VG) (Brann-Lillestrøm 1–1) Brann slapp inn mål - igjen - og avstanden til Rosenborg er fortsatt fire poeng. Tidligere Brann-profil Erik Huseklepp er klar på hva han mener skjer med klubben..

VG - 21 Oct 18 kl. 21:52

Brann puster Rosenborg i nakken: - Vi skal knuse de i Bergen

NADDERUD (VG) (Stabæk-Brann 1–2) Henning Bergs Stabæk-gutter rystet et gulljagende Brann. Men så slo kraftduoen Daniel Braaten og Henrik Kjelsrud Johansen til for Brann - før Daouda Bamba avgjorde for bergenserne..

VG - 23 Sep 18 kl. 19:52

Brann mistet poeng mot bunnlaget Sandefjord: - Redd vi tok litt lett på det

BRANN STADION (VG) (Brann – Sandefjord 1–1) Brann-trener Lars Arne Nilsen (54) mener laget hans ikke fulgte kampplanen mot Sandefjord, og derfor mistet viktige poeng i gullkampen..

VG - 07 Oct 18 kl. 21:50

Brann er i ferd med å rote bort gull-muligheten

BERGEN (VG) (Brann-Lillestrøm 1–1) Det så ut som scoring av backen Tajo Teniste skulle være nok for et svakt Brann-lag mot LSK. Men Brann slapp inn mål - igjen - og avstanden til Rosenborg er fortsatt fire poeng..

VG - 29 Oct 18 kl. 10:53

Brann-leder legger seg flat etter banekritikk: − En feilvurdering

Hadde Brann tolket værmeldingene riktig, kunne all kritikk av banen vært unngått. Vi gjorde feil, erkjenner daglig leder i Brann, Vibeke Johannesen..

VG - 23 Sep 18 kl. 19:52

Brann med gavepakke til Rosenborg - glapp i hjemmemøte med bunnlaget Sandefjord

BRANN STADION (VG) (Brann - Sandefjord 1–1) Det aller meste handlet om Brann - helt til Håvard Storbæk headet inn målet som kan være med å avgjøre gullkampen i favør Rosenborg..

Aftenposten - 05 Jan 19 kl. 01:18

Røykdykkere hindret større brann

Røykdykkere fra Oslo brann- og redningsetat hindret natt til lørdag en brann i å spre seg fra kjelleren i en enebolig i Kvernveien..

VG - 01 Oct 18 kl. 20:52

Skuffet Brann-trener etter tap: – Vi gjorde to stygge feil

TROMSØ (VG) (Tromsø – Brann 2–1) Brann tapte mot formsvake Tromsø. Og seriegullet kommer nærmere og nærmere Trondheim og Rosenborg..

NRK - 28 Nov 18 kl. 00:21

To siktet etter brann i Skien

En mann og en kvinne i 30-årene er pågrepet og siktet i forbindelse med en brann i en ubebodd bygård i Skien tirsdag ettermiddag. Personene er kjenninger av politiet. Nødetatene fikk melding om en brann i en bygård i Holbergs gate klokken 16.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Theresa May legg fram «plan B»

Statsminister Theresa May legg fram «plan B» for brexit i Parlamentet i ettermiddag. Samtidig blir det teke til orde for å utsetje datoen for å gå ut av EU. Det er dryge to månader til Storbritannia etter planen skal starte brexit-prosessen..

NRK - 30 minutter siden

Familiefar dømt for vold

En mann i 30-årene er dømt til fengsel etter han slo og bet ektefellen og barna sine, på bussen og på kjøpesenteret City Nord i Bodø, skriver Avisa Nordland. Han er dømt til 60 dagers betinget fengsel med prøvetid på to år..

NRK - 30 minutter siden

Kan bli digitaliseringsminister

Etter det NRK erfarer oppretter regjeringen egen post som digitaliseringsminister, som skal bekles av en Høyre-politiker. Det er ukjent hvem som får posten, men både Nikolai Astrup og Linda Helleland har blitt nevnt av kilder som mulige kandidater..

NRK - 45 minutter siden

Helland: Skal få veltet styret

Pål André Helland reagerte med sjokk og fortvilelse da han fikk SMS om at Kåre Ingebrigtsen hadde «fått fyken» av Rosenborg. Flere SMS-er ble vist i retten mandag. «Vi i gruppa skal få veltet det jævla styret og gjeninnsatt dere», skriver Helland..

NRK - 1 time siden

Harris vil bli USAs neste president

Senator Kamala Harris kastar seg inn i kampen om å bli demokratanes presidentkandidat i USA i 2020. Det fortalde ho på Good Morning America på TV-kanalen ABC. 54-åringen er tidlegare justisminister i California, er halv tamilsk og halvt jamaikansk..

NRK - 1 time siden

Over 100 drepne i Taliban-åtak

Minst 100 menneske skal vere døde i Taliban-åtaket på ein militærbase og politistasjon aust i Afghanistan i dag. Det opplyser ei kjelde i forsvarsdepartementet i landet, ifølge Reuters. Tidlegare melde regjeringa om 12 døde..

NRK - 1 time siden

Går inn for skjerpede vinterdekkrav

Fredag fortalte NRK at NLF sendte brev til Samferdselsdepartementet for at krav til vinterdekk for tunge kjøretøy skal skjerpes. Nå ber departementet Vegdirektoratet om å sende forslag til høring, så kravene skal kunne stilles allerede til vinteren..

NRK - 1 time siden

VG: Utdanningstopp går av

Avdelingsdirektør Raghild Røed fratrer sin stilling i Utdanningsetaten i Oslo. Høsten 2018 skrev VG at det var kommet over 100 varsler mot direktøren..

NRK - 1 time siden

Maren Ueland bisatt

Maren Ueland blei bisatt i dag frå Time kyrkje på Jæren. Det er fem veker sida ho og Louise Jespersen blei drepne på ferie i Atlasfjella. – Familien har mist mykje meir enn ord kan skildre.

NRK - 2 timer siden

Påstand om at tiltalte frifinnes

– Vi legger ned påstand om at tiltalte frifinnes for samtlige forhold, sier sjubarnsmorens forsvarer Olav Sylte. Medforsvarer Katja Hakvaag Kristiansen skal nå prosedere over straffeutmåling..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt