NRK > Nyheter

Søndag, 18 April, 07:14

NRK - 07 mars 21 kl. 22:13

Brann i interneringsleir i Jemen

Minst åtte mennesker har mistet livet og over 170 er skadd i en brann i et interneringssenter for migranter utenfor Jemens hovedstad, ifølge FN. Tilstanden er alvorlig for over 90 av de overlevende, og dødstallet kan økte kraftig..
Les mer på NRK


Les mer om:
Jemens, FN, Jemen

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Branni , interneringsleiri , Jemen
NRK - 10 mars 21 kl. 17:34

– Minst 80 døde i brann i Jemen

Minst 80 mennesker mistet livet i en brann i en overfylt interneringsleir for migranter i Jemen søndag, opplyser lokale kilder onsdag. Nærmere 900 mennesker var i leiren, som drives av Houthi-opprørerne, da brannen startet. (NTB).

VG - 07 mars 21 kl. 21:56

FN: Brann i interneringsleir i Jemen

Minst åtte mennesker har mistet livet og over 170 er skadd i en brann i et interneringssenter for migranter utenfor Jemens hovedstad, ifølge FN..

VG - 07 mars 21 kl. 21:56

FN: Brann i interneringsleir i Jemen – frykter mange døde

Minst åtte mennesker har mistet livet og over 170 er skadet i en brann i et interneringssenter for migranter utenfor Jemens hovedstad, ifølge FN..

NRK - 16 mars 21 kl. 17:09

Vil ha granske brann i leir

FN vil ha en uavhengig granskning av brannen i en interneringsleir sør for Jemens hovedstad Sana tidligere i mars. Opp mot 60 mennesker kan ha mistet livet. Ifølge Human Rights Watch skyldes brannen «uidentifiserte prosjektiler» fra houthi-opprørerne..

NRK - 21 mars 21 kl. 11:23

Tar på seg ansvaret for brann

Jemens houthiopprørere innrømmer at deres medlemmer forårsaket brannen i en interneringsleir 7. mars, der minst 45 migranter døde, melder AFP. Brannen startet da tåregassgranater ble skutt inn i leiren i forbindelse med opptøyer, ifølge opprørerne..

NRK - 04 feb. 21 kl. 23:12

Saudi-Arabia støtter Jemen-løsning

Saudi-Arabia gjentar at de er positive til en løsning i Jemen etter at USAs president Joe Biden trakk dette fram i en tale torsdag. Biden kunngjorde torsdag at USA stanser støtten til den saudi-ledede koalisjonens krigføring i Jemen..

NRK - 07 feb. 21 kl. 21:13

Forsøk på å stanse krig i Jemen

FNs Jemen-utsending Martin Griffiths besøkte søndag Iran i et nytt forsøk på stanse den langvarige krigen i Jemen, melder DPA. Den militære konflikten mellom den Saudi-støttede regjeringen og opprørere knyttet til Iran har vart i over seks år..

NRK - 02 mars 21 kl. 10:21

Skuffet etter Jemen-konferanse

Verdenssamfunnet har for andre år på rad sviktet folket i Jemen, mener Redd Barna. Heller ikke under årets giverkonferanse ble innsamlingsmålet nådd. Ifølge FNs generalsekretær António Guterres trengs det i år 33 milliarder kroner til Jemen..

NRK - 11 jan. 21 kl. 10:31

Fryktar forverring i Jemen

Den humanitære situasjonen i Jemen vil bli mykje verre etter at USA har stempla Houthi-militsen som ei terrorgruppe. Det meiner Flyktninghjelpen. Dei meiner det vil svekka moglegheitene hjelpeorganisasjonar har til å jobba i landet..

NRK - 04 feb. 21 kl. 21:43

-Et skritt mot fred i Jemen

Houthi-opprørerne i Jemen sier USAs plan om å stanse støtten til den saudiledede militæroffensiven, er et viktig skritt for å få slutt på krigen.Over 4 millioner mennesker er drevet på flukt siden konflikten brøt ut i 2015, og minst 112.000 er drept..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Ungdomsbråk på Stord

På Stord har politiet i Sør-Vest hatt det travelt med å løyse opp ei samling av rundt 10 ungdommar i 16 til 18-årsalderen som hadde samla seg i Hystadmarkjo. Også der hadde naboar klaga på grunn av bråk..

NRK - 1 time siden

Jordskred i Tana, hytter evakuert

I Finnmark har et større jordskred tatt med seg rundt 250 meter av fylkesvei 98 ved Steinvik i Tana, melder Vegtrafikksentralen. Tre personer er evakuert fra et hyttefelt i nærheten. Det er ikke tegn på at folk er tatt av jordskredet..

NRK - 45 minutter siden

Mann tatt for knivstikking i Bergen

Ein mann i 20-åra er arrestert i Bergen, mistenkt for å ha stukke ein annan jamaldrande mann i hals/nakke med kniv. Den skadde mannen er sendt til Haukeland sjukehus, med uavklarte skadar, opplyser politiet..

NRK - 1 time siden

33 anmeldt for festbråk i Oslo

Politiet i Oslo har i natt anmeldt ialt 33 personer for brudd på smittevernreglene. Det skal dreie seg om fester på Vindern, Bekkelaget og i sentrum,..

NRK - 1 time siden

Jordskred i Tana ødela fylkesvei

I Finnmark har et jordskred tatt med seg rundt 250 meter av fylkesvei 98 ved Steinvik i Tana. Tre personer er evakuert fra et hyttefelt i nærheten. Det er ikke tegn på at folk er tatt av jordskredet, opplyser politiet..

NRK - 1 time siden

Tyskland vil gi asyl til afghanere

Tyskland bør gi asyl til afghanere som har bistått under krigen i Afghanistan, mener forsvarsminister Annegret Kramp-Karrenbauer. Regjeringen jobber med å finne ut hvordan man kan få fortgang i å godkjenne slike søknader, sier hun til DPA..

NRK - 1 time siden

To menn pågrepet for attentatplaner

Russlands sikkerhetstjeneste FSB melder at et attentat mot Hviterusslands president Aleksandr Lukasjenko er avverget. Ifølge både hviterussisk og russisk sikkerhetstjeneste er to menn pågrepet i Moskva. Den ene har amerikansk statsborgerskap..

NRK - 1 time siden

150 nye koronatilfeller i Oslo

Det er registrert 150 nye koronasmittede i Oslo siste døgn. Det er elleve under snittet de sju foregående dagene. 150 tilfeller er 17 flere enn på fredag, og 23 flere enn samme dag forrige uke.

NRK - 2 timer siden

Grasbrann på Ormøya

I Vestfold måtte brannfolk og brannbåten «Havkatten» rykkje ut etter melding om grasbrann på Ormøya i Tønsberg. Om lag 300 kvadratmeter vart svidd av. Brannen kan ha starta i eit forlate bål, seier brannmester Ivar Paulsen..

NRK - 2 timer siden

Kjendisstøtte til Navalnyj

70 kjendiser fra flere land ber i et åpent brev Russlands president Vladimir Putin om å gi legehjelp til den fengslede regimekritikeren Aleksej Navalnyj. Han sultestreiker i fengselet for å få bedre legebehandling.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt