P4 > Nyheter

Friday, 29 May, 03:48

P4 - 08 Nov 19 kl. 05:53

Brann i garasjeanlegg i Oslo

Brannvesenet i Oslo jobber nå med å slukke en brann i et garasjeanlegg i Haugerudveien.
Klokken 5 i morges fikk politiet melding fra et vitne om to biler som stod i brann ved garasjeanlegget.
Operasjonsleder Christian Krohn Engeseth i Oslo politidstrikt sier brannvesenet nå jobber med å hindre spredning til resten av garasjeanlegget..
Les mer på P4


Les mer om:
Oslo, Haugerudveien, Christian Krohn Engeseth

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Branni , garasjeanleggi , Oslo
Aftenposten - 08 Nov 19 kl. 06:07

Tolv biler totalskadd etter brann i garasjeanlegg i Oslo

Brannvesenet er i gang med å slukke en brann i et garasjeanlegg i Haugerudveien i Oslo..

Aftenposten - 08 Nov 19 kl. 06:07

12 biler totalskadet etter brann i garasjeanlegg i Oslo

En brann i et garasjeanlegg i Haugerudveien i Oslo gjorde store skader fredag morgen..

Aftenposten - 08 Nov 19 kl. 06:07

Tolv biler totalskadet etter brann i garasjeanlegg i Oslo

Brannvesenet er i gang med å slukke en brann i et overtent garasjeanlegg i Haugerudveien i Oslo. Det skal ikke være fare for spredning til boligblokker..

Aftenposten - 24 Mar 20 kl. 05:49

Fire til legevakt etter brann i garasjeanlegg i Oslo

En mann i 20 årene er pågrepet mistenkt for ildspåsettelse etter en brann i boder i et garasjeanlegg i Nydalen i Oslo. Fire beboere undersøkes for røykskader..

Aftenposten - 08 Nov 19 kl. 06:07

Det brenner i garasjeanlegg i Oslo

Brannvesenet er i gang med å slukke en brann i et garasjeanlegg i Haugerudveien i Oslo..

NRK - 08 Jan 20 kl. 12:10

Brann i garasjeanlegg i Oslo

Det brenner i et garasjeanlegg på Haugerud i Oslo. Brannvesenet skriver på Twitter at det er fare for spredning, og ber beboere holde seg unna røyken, og lukke vinduer og dører..

P4 - 08 Jan 20 kl. 12:27

Brann i garasjeanlegg i Oslo

Det brøt ut en kraftig brann i et garasjeanlegg på Haugerud i Oslo nå i ettermiddag. Det var mange biler i garasjen og flere er ødelagt, ifølge brannvesenet, som nå begynner å få kontroll på brannen. Det er ikke fare for spredning og ikke mistanke om at personer er skadet.

VG - 08 Nov 19 kl. 06:15

Tolv biler totalskadet i garasjeanlegg-brann i Oslo

Et garasjeanlegg i Haugerudveien i Oslo sto fredag morgen i full fyr, og politiet ba folk i området om å lukke vinduene..

Aftenposten - 08 Jan 20 kl. 12:06

Brann i garasjeanlegg på Haugerud

Det er meldt om kraftig røykutvikling fra et garasjeanlegg på Haugerud i Oslo, opplyser politiet..

NRK - 08 Nov 19 kl. 20:02

12 biler ødelagt i brann i Oslo

Tolv biler ble totalskadet i en brann i et garasjeanlegg i Haugerudveien i Oslo natt til fredag. Det samme garasjeanlegget brant i sommer. Kriminalteknikere var fredag på stedet for å finne ut om brannen var påsatt, melder NTB..

Fler nyheter fra P4

P4 - 4 timer siden

Utenlandske fastboende på Svalbard får reise

Fra 1.juni får utenlandske fastboende på Svalbard reise til fastlandet. Det skjer som følge av at kravet om karantene for de som reiser fra fastlandet og til Svalbard oppheves.

P4 - 4 timer siden

Meldte inn falsk trussel til politiet

En person er pågrepet etter at han meldte inn en falsk nødmelding til politiet. Tidligere i kveld mottok politiet melding om at det var observert flere personer med våpen utenfor Oslo Lufthavn. Meldingen førte til at politiet aksjonerte og flere mennesker fikk panikk..

P4 - 4 timer siden

Renault sier opp 15.000

Bilprodusenten Renault sier opp 15.000 ansatte på grunn av koronaviruset. Nyheter kommer bare to dager etter at president Emmanuel Macron lanserte en elbil-satsing hvor han avslørte av Renault vil tredoble sin produksjn av elbiler de neste årene..

P4 - 5 timer siden

Trump har signert presidentordre om sosiale medier

President Donald Trump har signert en presidentordre om sosiale medier. Orden vil gjøre Facebook, Twitter og Google mer åpne for erstatning, melder CBS news. Trump sier vider at han vil jobbe for en ytterligere lovgivning, og kommer etter at Twitter publiserte lenker til faktasjekking på to av hans Twitter-meldinger..

P4 - 5 timer siden

Arbeidsulykke på Via Ferrata i Åndalsnes

En person er hentet ut etter en arbeidsulykke i Via Ferrata i Åndalsnes. Personen måtte bli hentet med helikopter etter å ha landet på en berghylle, opplyser politiet. Skadeomfanget er ukjent..

P4 - 6 timer siden

Færre personskader i 2019

Det var færre personskader i fjor. Tall fra Personskadedata fra Helsedirektoratet viser at det var 3.000 færre personskader i fjor enn i 2018, ifølge NTB.

P4 - 7 timer siden

50 verdensledere tar til orde for samarbeid

50 verdensledere tar til orde for samarbeider etter koronapandemien. De 50 lederne deltok på en videokonferanse i dag, hvor målet var å styrke et samarbeid på tvers av land og gjøre verden mer motstandsdyktig..

P4 - 7 timer siden

Slåsskamp på E18

Det oppsto slosskamp mellom to en MC-fører og en bilist på E18 ved Sande i ettermiddag. Ifølge politiet har føreren fått påført voldsskader, men ikke alvorlig. Bilisten fikk beslaglagt førerkortet og MC-føreren er anmeldt for vold.

P4 - 8 timer siden

UP: Full forståelse for at folk reagerer

Sjef for Utrykningspolitiet Steven Hasseldal sier han forstår at folk reagerer på at politiet kjører på en MC-syklist i forbindelse med et oppdrag. I en video fra en privatbilist ser det ut som politiet kjører på MC-syklisten bevisst, etter at han hadde bremset ned. Nå har Hasseldal selv sendt saken til Spesialenheten for politisaker:.

P4 - 8 timer siden

Forren ferdig i Molde

Vegard Forren har spilt sin siste kamp for Molde. Ifølge TV 2 er han og klubben nå enige om å avslutte kontraksforholdet. I et intervju med kanalen tidligere i uken fortalte Forren om at han har slitt med gamlingsproblemer i 15 år, og skal blant anent ha lånt penge fra Moldes botkasse for å betale spillegjeld..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt