P4 > Nyheter

Lørdag, 08 August, 07:46

P4 - 01 aug. 20 kl. 23:16

Brann i garasjeanlegg

Det har i kveld begynt å brenne i et garasjeanlegg på Askøy.
Politiet melder at nærmeste hus evakueres, og at alle skal ha kommet ut.
Det er mye røyk i området..
Les mer på P4


Les mer om:
Askøy

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Branni , garasjeanlegg
NRK - 01 juni 20 kl. 02:02

Boliger evakuert etter brann

Beboere i to boliger ble evakuert da det oppsto brann i et garasjeanlegg i Søgne natt til mandag. Garasjer med 3–4 biler ble totalskadd, men de tilstøtende boligene ble ikke ødelagt. Beboerne har nå fått lov til å flytte hjem igjen..

Aftenposten - 12 juni 20 kl. 19:16

Person omkom i ulykke i garasjeanlegg i Oslo

En person er omkommet etter at en bil kolliderte i en betongvegg og fikk en garasjeport over seg i et garasjeanlegg på Ellingsrud i Oslo..

NRK - 12 juni 20 kl. 19:25

Ulykke inne i et garasjeanlegg

Det har vært en ulykke i et garasjeanlegg i Oslo der et kjøretøy har vært involvert. Personen i kjøretøyet ble funnet livløs og fikk livreddene behandling på stedet, men livet stod ikke til å redde. Politiet sier at hendelsesforløpet er uklart..

P4 - 18 juni 20 kl. 16:32

Krever 14 år for drap i garasjeanlegg

Aktor ber om 14 års fengsel for mannen som er tiltalt for å ha drept en polsk mann i et garasjeanlegg på Bjørndal i Oslo i 2018. Det sa han i retten i dag. 34-åringen ble i fjor dømt i Oslo tingrett til 13,5 års fengesl, men dommen ble anket.

P4 - 12 juni 20 kl. 19:31

Mann døde i ulykke i garasjeanlegg

En mann er død etter at en bil krasjet i en betongvegg og fikk en garasjeport over seg i et garasjeanlegg på Ellingsrud i Oslo. Det melder Oslo politidistrikt på Twitter. Det ble iverksatt hjerte-lunge-redning på stedet, men mannen ble bekreftet død kort tid etterpå.

VG - 08 juni 20 kl. 13:47

Molde slo Brann i generalprøven

(Molde - Brann 3–2) Både Molde og Brann viste tidvis at Eliteserie-formen er i anmarsj, men Brann må sette sin lit til at den dårlig generalprøve betyr en god premiere..

VG - 08 juni 20 kl. 13:47

Molde slo Brann i generalprøven etter snuoperasjon

(Molde - Brann 3–2) Både Molde og Brann viste tidvis at eliteserieformen er i anmarsj, men Brann må sette sin lit til at en resultatmessig dårlig generalprøve betyr en god premiere..

NRK - 13 mai 20 kl. 16:47

Fryktet brann ved nasjonalbibliotek

Alle nødetater i Oslo rykket onsdag ettermiddag ut etter melding om brann ved Nasjonalbiblioteket. Det viste seg å være brann i en søppelcontainer, skriver VG. Brannen ble fort slukket, ingen ble skadet..

NRK - 12 juli 20 kl. 18:19

Flere biler røykskadd

Mellom 20 og 30 biler er røykskadet etter at en container brant i et garasjeanlegg i Kongens gate i Skien i ettermiddag. Det er foreløpig uvisst hvor store skader bilene har..

VG - 31 mai 20 kl. 18:50

Storbrann i gartneri på Greåker

Brannvesenet har ikke kontroll på flammene som har spredd seg til et garasjeanlegg tilhørende en enebolig..

Fler nyheter fra P4

P4 - 15 minutter siden

Krisepakke i USA i det blå

Forhandlingene om en ny koronakrisepakke i USA har kollapset. Demokratene vil ha en omfattende pakke på 3000 milliarder dollar, mens republikanerens forslag var på 1000 milliarder dollar. Repbulikanerne gikk med på noen endringer blant annet støtte til de arbeidsledige, men det var ikke nok for demokratene.

P4 - 45 minutter siden

- Må bruke flere virkemidler mot oljeutslipp

Petroleumstilsynet må bli flinkere til å bruke virkemidlene sine når de følger opp ulovlige utslipp i oljebransjen. Det mener arbeids- og sosialminister Torbjørn Røe Isaksen. Tidligere i uka kom det frem at kun 11 av 3528 utslipp på norsk sokkel de siste 15 årene er politianmeldt av Miljødirektoratet, mens Petroleumstilsynet har ikke anmeldt noen.

P4 - 45 minutter siden

Usikkert om SAS-passasjere må i karantene

Det er usikkert om SAS-passasjerer som kom fra Nice i Frankrike i natt rakk hjem før karantenefristen gikk ut. Ved midnatt ble Frankrike rødt, dermed må alle reisende derifra i karantene fra da. SAS opplyser til VG at det offisielle landingstidspunktet for flyet var ved midnatt, men viser til helsemyndighetene når det gjelder karantene og andre retningslinjer..

P4 - 45 minutter siden

83 nye smittetilfeller det siste døgnet

83 personer har fått påvist koronaviruset det siste døgnet. Foreløpige tall fra Folkehelseinstiuttet viser at det nå er registrert 9551 tilfeller av koronasmitte her til lands. 15 personer var fredag innlagt på sykehus med påvist koronavirus, noe som er en mer enn torsdag.

P4 - 45 minutter siden

Leter etter savnet mann i Moi

Det pågår nå en leteaksjon ved Moi i Rogaland etter en 63 år gammel mann. Mannen er ikke sett siden torsdag ettermiddag. Frivillige, politi med hund og et redningshelikopter leter etter mannen..

P4 - 30 minutter siden

Giverkonferanse for Libanon

Frankrikes president Emmanuel Macron har invitert flere land til en giverkonferanse for bistand til Libanon. Konferansen vil skje via video og arrangeres søndag. USAs president Donald Trump er blant dem som vil delta, han har sagt han blir med fra sitt feriested i Florida..

P4 - 30 minutter siden

Venstre under sperregrensen for tiende gang

Venstre sliter på meningsmålingene. I en fersk måling fra Nationen får partiet en oppslutning på 2,5 prosent. Dette er tiende gang på ett år at de havner under sperregrensa på 4 prosent.

P4 - 7 timer siden

- Russland vil svekke Biden

Sjefen for USAs kontraetterretning mener Russland ikke vil at Joe Biden skal vinne presidentvalget til høsten. Han slår nå alarm om utenlandsk påvirkning av valget og at Russland bruker en rekke tiltak for å først og fremst å sverte Biden. Amerikanske myndigheter har tidligere slått fast at Russland forsøkte å påvirke presidentvalget i 2016..

P4 - 7 timer siden

5000 koronadødsfall i Russland

Over 5.400 personer døde med smitte av koronaviruset i Russland i juni. Det melder myndighetene i landet.

P4 - 8 timer siden

Dekker utgifter for ansatte

Hurtigruten dekker kost og losji for ansatte i karantene. Det er klart etter møter med fagforeningen Sjømannsforbundet, melder NRK. Forbundsleder forbundet Johnny Hansen sier det er uforståelig at rederiet ikke tok regningen med en gang, og sier han håper de ansatte også vil få lønn i karanteneperioden..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt