NRK > Nyheter

Friday, 29 May, 23:47

NRK - 23 May 20 kl. 16:04

Brann i gammelt militærbygg

Det brenner i et gammelt militært lager på Evje i Agder. Forsvaret bruker ikke lenger bygget, opplyser politiet på Twitter. Nødetatene er på vei til stedet. Bygget ligger langs fylkesvei 3788 ved Dåsvannsdalen..
Les mer på NRK


Les mer om:
Evje, Agder, Twitter, Dåsvannsdalen

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Branni , gammelt, militærbygg
NRK - 23 May 20 kl. 16:04

Brann i militærbygg

Det brenner i et gammelt militært lager på Evje i Agder. Nødetatene er på vei til stedet. Bygget ligger langs fylkesvei 3788 ved Dåsvannsdalen..

NRK - 06 Apr 20 kl. 00:42

Bilbrann i Sørlandsparken

En bil sto ved midnatt i brann i Avenyen i Sørlandsparken ved Kristiansand. Ifølge politiet i Agder er bilen utbrent. Det skal dreie seg om et gammelt vrak.

P4 - 23 May 20 kl. 16:35

Brann i militærlager

Det brenner i et militærlager på Evje i Agder. Politiet har opprettet en sikkerhetssone på 1 kilometer rundt bygget som brenner opplyser Agder politidistrikt..

P4 - 02 May 20 kl. 19:16

Fant 1700 år gammelt spill

Arkeologer har funnet et 1700 år gammelt spill i en grav fra tidlig jernalder i Nordhordaland. De har funnet 18 spillbrikker og terningen, det er nesten et fullt sett, melder NRK. Arkeologene sier dette er et sjeldent funn da det kun er oppdaget rundt ti slike terninger tidligere..

NRK - 18 Mar 20 kl. 07:14

Forbereder karantene i militærleir

Dansk politi og militære står klar om tusener av mennesker må settes i massekarantene i militærleirer. Avisa Berlingske har sett dokumenter som viser at det kan bli aktuelt å sperre karantenerammede inne, og at leirene i så fall skal bevoktes..

NRK - 25 Mar 20 kl. 20:43

USA stanser forflytting av militære

USA stanser all forflytting av militære styrker i 60 dager for å reduserer smittspredning blant sine tropper, melder Reuters. Forsvarsminister Mark Esper opplyser at militære og sivilt ansatte omfattes, men at uttrekkingen fra Afghanistan fortsetter..

NRK - 13 May 20 kl. 16:47

Fryktet brann ved nasjonalbibliotek

Alle nødetater i Oslo rykket onsdag ettermiddag ut etter melding om brann ved Nasjonalbiblioteket. Det viste seg å være brann i en søppelcontainer, skriver VG. Brannen ble fort slukket, ingen ble skadet..

NRK - 10 Mar 20 kl. 16:52

Brann avlyser Spania-leir

Sportsklubben Brann har avlyst den planlagte treningsleiren til Marbella på grunn av koronaviruset. Brann skulle reise onsdag. Klubben melder selv om avlysningen på sine nettsider..

NRK - 30 Apr 20 kl. 01:48

Set ut militære i regnskogen

Brasil set ut militære for å passe på regnskogen Amazonas, ifølge Reuters. Avskoging og brannar truar Amazonas, og visepresident i Brasil Hamilton Mourão seier at dei vil plassere ut militære for å følge med på regnskogen resten av dette året..

P4 - 11 Feb 20 kl. 17:05

Klager under militærøvelse

Sjøforsvaret har fått en rekke klager etter at de hadde en stor militærøvelse i bergensområdet forrige uke. Kystverket mener øvelsen førte til flere brudd på sjøtrafikkforskriften, melder Bergens Tidende. Blant annet skal flere militærfartøy ha endret rute uten å gi beskjed til Sjøtrafikksentralen..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 45 minutter siden

Trump snakket med avdødes familie

USAs president Donald Trump opplyser fredag kveld at han har snakket med familien til George Floyd, mannen som døde under en arrestasjon i Minneapolis. Trump sier også at man må forhindre at det blir anarki i byen, melder nyhetsbyrået Reuters..

NRK - 1 time siden

Innfører portforbud i Minneapolis

Myndighetene i Minneapolis har besluttet å innføre portforbud i byen, etter tre dager med opprør og kraftige demonstrasjoner. Det kunngjorde ordfører Jacob Frey fredag ettermiddag, ifølge CBS Minnesota. Portforbudet trer i kraft klokka 20 lokal tid..

NRK - 1 time siden

Klasser i karantene etter smitte

Et tjuetalls elever på Kurland barneskole i Sarpsborg må i karantene etter at en lærer testet positivt på korona, melder Sarpsborg Arbeiderblad. Også i Sula på Sunnmøre er to skolegrupper og en barnehageavdeling i karantene, melder Sunnmørsposten..

NRK - 2 timer siden

Ønsker ikke barnehospice

Det er full strid om Norge skal satse på barnehospice – der alvorlig syke barn kan komme med sine familier. Mens foreningen for barnepalliasjon har kjempet for hospice i en årrekke, fraråder nå flere medisinske miljøer dette..

NRK - 2 timer siden

Avslutter særbehandling av Hongkong

President Donald Trump har gitt beskjed til sin administrasjon om å avvikle særbehandlingen av Hongkong, som byen har fått på grunn av sin spesielle status. Det skjer etter at Kina vedtok en ny sikkerhetslov for Hongkong..

NRK - 2 timer siden

USA bryter med WHO

President Donald Trump sier fredag at USA bryter med Verdens Helseorganisasjon (WHO) og kutter pengestøtten til organisasjonen. På en pressekonferanse sa Trump at USA bryter med WHO fordi organisasjonen ikke har gjort endringene USA har bedt om..

NRK - 2 timer siden

Bryter med WHO

President Donald Trump sier fredag at USA bryter med Verdens Helseorganisasjon..

NRK - 2 timer siden

Donald Trump møter pressen

NRK - 3 timer siden

Pågrepet politimann sikta for drap

Derek Chauvin, politmannen som knelte på nakken til George Floyd under en pågripelse i Minneapolis, er arrestert og siktet for uaktsomt drap, melder Reuters. De tre andre politifolkene som deltok i pågripelsen er under etterforskning..

NRK - 3 timer siden

Cuomo: New York i rute for åpning

Byen New York er i rute for å kunne starte første fase av gjenåpningen 8. juni. Det sa guvernør Andrew Cuomo fredag.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt