NRK > Nyheter

Monday, 22 October, 08:32

NRK - 21 Jul 18 kl. 03:44

Brann i flermannsbolig i Malmö

En flermannsbolig i sentrale Malmö står i brann. Et 50-tal personer er evakuert og én person er fraktet til sykehus, skriver Sveriges Radio på sine nettsider. Brannvesenet vurderer brannen som kraftig..
Les mer på NRK


Les mer om:
Malmö, Sveriges Radio

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Branni , flermannsboligi , Malmö
NRK - 10 Jun 18 kl. 16:18

Brann i Tromsø

Det brenner i en flermannsbolig i Åsgårdvegen i Tromsø. Nødetatene og røykdykkere er på vei, melder politiet. Noen av beboerne er ifølge politiet evakuert..

P4 - 19 Jun 18 kl. 10:50

Ber om tips etter Malmö-drap

Politiet i Malmö i Sverige ber nå publikum om hjelp etter at tre personer ble skutt og drept da en mann skjøt med automatvåpen ved en internettkafe i byen i går kveld. De tre drepte var 19, 21 og 27 år gamle. I tillegg ligger tre unge menn på sykehus med skuddskader.

NRK - 19 Jun 18 kl. 10:49

– Skyting i Malmö var gjengrelatert

Skytingen i Malmö der tre menn ble drept utenfor en internettkafé, var gjengrelatert, opplyser politiet. Samtlige av de seks skutte var kjenninger av politiet og gjengmedlemmer i Malmö, opplyser det svenske politiet på en pressekonferanse tirsdag..

VG - 20 Jun 18 kl. 21:40

Barndomsvenner av ofrene i trippeldrapet i Malmö: - Vi vil ta hevn

MALMÖ (VG) Politiet frykter hevnaksjoner etter trippeldrapet på åpen gate i Malmö sentrum mandag kveld..

Dagbladet - 20 Jun 18 kl. 10:59

Tre drept i Malmö i går: - Hold deg hjemme de neste månedene

Kriminelle i Malmös underverden forteller at «helvete har begynt»..

VG - 20 Jun 18 kl. 21:40

Barndomsvenner av ofrene i trippeldrapet i Malmö: - Vi skal ta hevn

MALMÖ (VG) Politiet frykter hevnaksjoner etter trippeldrapet på åpen gate i Malmö sentrum mandag kveld..

NRK - 13 Aug 18 kl. 23:57

60 biler påtent i Sverige

Rundt 60 biler skal ha blitt satt i brann flere steder i Göteborg mandag kveld. Også i Trollhättan og Malmö er det meldt om bilbranner..

VG - 23 Jun 18 kl. 11:31

Fetteren Ahmed (16) ble uskyldig offer for gjengvolden i Malmö: – Tør ikke å gå ut etter mørket

MALMÖ (VG) Det brutale trippeldrapet mandag denne uken fryktes å sette i gang en spiral av død og hevnaksjoner i Malmö. Etterlatte etter ofre og eks-kriminelle tegner et bilde av et politi uten kontroll..

NRK - 18 Jun 18 kl. 20:33

Skuddutveksling i Malmö

Det skal ha vært skuddveksling sentralt i Malmö i Sverige, skriver Aftonbladet mandag kveld. Politiet oppgir at flere personer skal være skadd og fraktet til sykehus..

P4 - 24 May 18 kl. 15:46

- Solskjær ønsket i Malmö

Ole Gunnar Solskjær skal være ønsket som ny trener i den svenske storklubben Malmö. Etter en svak start på sesongen fikk Magnus Pehrsson sparken som trener i klubben tidligere i mai, og ifølge avisa Expressen skal Solskjær være blant kandidatene til å bli hans etterfølger. Malmö skal allerede ha forhørt seg med Molde om mulighetene til hente den tidligere Manchester United-spissen..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Ambulanse i frontkollisjon

En ambulanse har frontkollidert personbil på E16 ved Røn i Vestre Slidre i Oppland. Ambulansen var på vei til en annen ulykke. Skadeomfanget er foreløpig ukjent..

NRK - 1 time siden

4.400 fengselsansatte skal streike

I dag skal fengselsansatte protestere ved å gå ut i streik, fordi regjeringen mener det ikke er behov for like mange fengselsplasser fremover. Leder for Politijuristene, Sverre Bromander, advarer om at nedleggelsene kan føre til lange soningskøer..

NRK - 45 minutter siden

Minst 55 drept i Nigeria

Minst 55 mennesker er drept i sammenstøt mellom kristne og muslimske ungdommer fra henholdsvis Adara- og Hausa-folket i byen Kaduna nordvest i Nigeria, melder AFP..

NRK - 1 time siden

– En av tre dropper tannlegen

Hver tredje nordmann utsetter eller dropper å gå til tannlegen av økonomiske årsaker, viser en spørreundersøkelse for Frifagbevegelse.no og Dagsavisen..

NRK - 1 time siden

Se Politisk kvarter

Raseri etter at Hareide tapte kampen om Krfs største fylkeslag.

NRK - 1 time siden

– Nye elektroniske spor

Makaveli Lindén, som er siktet for å ha drept Heikki Bjørklund Paltto på Majorstuen i Oslo forrige mandag, kan ha forlatt både Norge og Sverige. Ifølge Aftonbladet finnes det nye elektroniske spor som peker mot et annet land..

NRK - 1 time siden

Mann skutt og drept i Stockholm

En mann i 20-årene ble skutt og drept i Segeltorp sør for Stockholm sent søndag kveld, melder Expressen. Politiet jakter på en person som forlot åstedet på moped..

NRK - 2 timer siden

110 klager på NRKs valgkommentator

Kringkastingsrådet har mottatt 110 klager på at NRK brukte Civita-leder Kristin Clemet som ekspertkommentator på valget i Sverige, ifølge Klassekampen. Den tidligere Høyre-statsråden og NHO-direktøren Clemet var en av to kommentatorer på valgdagen..

NRK - 19 timer siden

Rødt flertall i kvinneledelsen

KrF kvinner velger i dag nytt sentralstyre. Fire av dem vil i regjering med Ap og Sp, to vil i opposisjon og én vil i dagens regjering. Alle sju skal med i KrF Kvinners delegasjon til landsmøtet, i tillegg til fem som ennå ikke er valgt..

NRK - 3 timer siden

Samlet inn 239 millioner kroner

Kirkens Bymisjon fikk inn over 239 millioner fra det norske folk, og igjen var det Svalbard som gav mest penger til TV-aksjonen. Øygruppen samlet inn 411,45 kroner per innbygger, og er like foran Rogalandskommunen Bokn på statistikken..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt