NRK > Nyheter

Thursday, 16 August, 12:03

NRK - 21 Jul 18 kl. 03:44

Brann i flermannsbolig i Malmö

En flermannsbolig i sentrale Malmö står i brann. Et 50-tal personer er evakuert og én person er fraktet til sykehus, skriver Sveriges Radio på sine nettsider. Brannvesenet vurderer brannen som kraftig..
Les mer på NRK


Les mer om:
Malmö, Sveriges Radio

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Branni , flermannsboligi , Malmö
NRK - 10 Jun 18 kl. 16:18

Brann i Tromsø

Det brenner i en flermannsbolig i Åsgårdvegen i Tromsø. Nødetatene og røykdykkere er på vei, melder politiet. Noen av beboerne er ifølge politiet evakuert..

P4 - 19 Jun 18 kl. 10:50

Ber om tips etter Malmö-drap

Politiet i Malmö i Sverige ber nå publikum om hjelp etter at tre personer ble skutt og drept da en mann skjøt med automatvåpen ved en internettkafe i byen i går kveld. De tre drepte var 19, 21 og 27 år gamle. I tillegg ligger tre unge menn på sykehus med skuddskader.

NRK - 19 Jun 18 kl. 10:49

– Skyting i Malmö var gjengrelatert

Skytingen i Malmö der tre menn ble drept utenfor en internettkafé, var gjengrelatert, opplyser politiet. Samtlige av de seks skutte var kjenninger av politiet og gjengmedlemmer i Malmö, opplyser det svenske politiet på en pressekonferanse tirsdag..

VG - 20 Jun 18 kl. 21:40

Barndomsvenner av ofrene i trippeldrapet i Malmö: - Vi vil ta hevn

MALMÖ (VG) Politiet frykter hevnaksjoner etter trippeldrapet på åpen gate i Malmö sentrum mandag kveld..

Dagbladet - 20 Jun 18 kl. 10:59

Tre drept i Malmö i går: - Hold deg hjemme de neste månedene

Kriminelle i Malmös underverden forteller at «helvete har begynt»..

VG - 20 Jun 18 kl. 21:40

Barndomsvenner av ofrene i trippeldrapet i Malmö: - Vi skal ta hevn

MALMÖ (VG) Politiet frykter hevnaksjoner etter trippeldrapet på åpen gate i Malmö sentrum mandag kveld..

NRK - I førrgår: 23:57

60 biler påtent i Sverige

Rundt 60 biler skal ha blitt satt i brann flere steder i Göteborg mandag kveld. Også i Trollhättan og Malmö er det meldt om bilbranner..

VG - 23 Jun 18 kl. 11:31

Fetteren Ahmed (16) ble uskyldig offer for gjengvolden i Malmö: – Tør ikke å gå ut etter mørket

MALMÖ (VG) Det brutale trippeldrapet mandag denne uken fryktes å sette i gang en spiral av død og hevnaksjoner i Malmö. Etterlatte etter ofre og eks-kriminelle tegner et bilde av et politi uten kontroll..

NRK - 18 Jun 18 kl. 20:33

Skuddutveksling i Malmö

Det skal ha vært skuddveksling sentralt i Malmö i Sverige, skriver Aftonbladet mandag kveld. Politiet oppgir at flere personer skal være skadd og fraktet til sykehus..

P4 - 24 May 18 kl. 15:46

- Solskjær ønsket i Malmö

Ole Gunnar Solskjær skal være ønsket som ny trener i den svenske storklubben Malmö. Etter en svak start på sesongen fikk Magnus Pehrsson sparken som trener i klubben tidligere i mai, og ifølge avisa Expressen skal Solskjær være blant kandidatene til å bli hans etterfølger. Malmö skal allerede ha forhørt seg med Molde om mulighetene til hente den tidligere Manchester United-spissen..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 1 time siden

Flom i India har tatt nær 80 liv

Antall personer som har omkommet i flommen i Kerala i India, har steget til 77, opplyser landets nødetater. Over 60.000 personer hadde torsdag blitt innkvartert i midlertidige leire.

NRK - 2 timer siden

Uendret styringsrente

Styringsrenten holdes som forventet uendret på 0,5 prosent, kunngjorde Norges Bank torsdag. – Utsiktene og risikobildet synes ikke vesentlig endret siden forrige pengepolitiske rapport, sier sentralbanksjef Øystein Olsen i en pressemelding..

NRK - 2 timer siden

Bremsesko forårsaket togavsporing

En oversett bremsesko forårsaket togavsporingen mellom Marienborg og Trondheim i oktober i fjor. Det slår Statens Havarikommisjon for transport fast. Avsporingen førte til at ei stridsvogn falt av ei godsvogn..

NRK - 4 timer siden

Unge mindre opptatt av demokrati

Tall fra NHOs perspektivmelding viser at prosentandelen som synes det er «essensielt» å bo i et demokrati er synkende blant unge. – Bekymringsfullt, sier Ole Erik Almlid, fungerende NHO-sjef..

NRK - 2 timer siden

Etterretningssenter under angrep

Et treningssenter tilknyttet en etterretningsskole i Kabul er under angrep, opplyser afghanske tjenestemenn. Det er ikke meldt om døde. Skytingen torsdag kommer dagen etter at over 30 personer ble drept i et selvmordsangrep mot en skole i Kabul..

NRK - 3 timer siden

Ingen overlevende funnet i Genova

Redningsarbeidere har holdt på for andre natt på rad uten å finne overlevende blant de massive betongblokkene fra den sammenraste brua i Genova. 39 personer er bekreftet omkommet. Det er ventet at det ligger flere omkomne i ruinene..

NRK - 3 timer siden

Anders Jahres pris til svenske

Den svenske professoren Claes Ohlsson ved Göteborgs Universitet tildeles Anders Jahres medisinske pris på 1 million kroner. Han får prisen for studier av beinskjørhet..

NRK - 4 timer siden

Se Politisk kvarter

Slaget tapt for olje i Lofoten og Vesterålen? Med Lilla Sølhusvik i studio.

NRK - 4 timer siden

Frp under 13 prosent

Etter uker med turbulens rundt Per Sandbergs ferie i Iran, får Fremskrittspartiet sin laveste oppslutning på en NRK-måling på over ett år. Frp får en oppslutning på 12,7 prosent i målingen. Barometeret for august viser fortsatt rødgrønt flertall..

NRK - 4 timer siden

FN fordømmer angrepet på elever

– Barn er ikke, og må aldri være målet for voldshandlinger, sier Unicef, som sammen med FNs sikkerhetsråd fordømmer drapet på minst 48 avgangselever i Kabul. Nærmere 100 mennesker ble drept i terror og militære sammenstøt i landet onsdag..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt