NRK > Nyheter

Monday, 21 January, 17:37

NRK - 21 Jul 18 kl. 03:44

Brann i flermannsbolig i Malmö

En flermannsbolig i sentrale Malmö står i brann. Et 50-tal personer er evakuert og én person er fraktet til sykehus, skriver Sveriges Radio på sine nettsider. Brannvesenet vurderer brannen som kraftig..
Les mer på NRK


Les mer om:
Malmö, Sveriges Radio

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Branni , flermannsboligi , Malmö
NRK - 26 Dec 18 kl. 19:08

Brann i flermannsbolig i Oslo

Alle nødetater har rykket ut til en brann i en flermannsbolig på Bjørndal i Oslo. Det melder politiet på twitter i 19-tiden 2. juledag..

NRK - 05 Dec 18 kl. 00:21

Barn blant skadde i Svolvær-brann

Flere beboere er skadet etter at det brøt ut brann i en flermannsbolig i Svolvær sentrum i Nordland ved 23-tida tirsdag. Blant de skadde som er brakt til sykehus er det både voksne og barn. opplyser politiet til NTB..

Aftenposten - 05 Jan 19 kl. 07:08

Malmö rystes av oppgjør rundt taxiselskap rammet av brann, sprengning og drap

Nyttårsnatten ble to taxibiler sprengt. Ukene før ble flere andre taxibiler satt i brann og taxisjåfører beskutt. Nå kobles også et drap til taxinæringen i Malmö i Sverige..

NRK - 10 Jun 18 kl. 16:18

Brann i Tromsø

Det brenner i en flermannsbolig i Åsgårdvegen i Tromsø. Nødetatene og røykdykkere er på vei, melder politiet. Noen av beboerne er ifølge politiet evakuert..

P4 - 19 Jun 18 kl. 10:50

Ber om tips etter Malmö-drap

Politiet i Malmö i Sverige ber nå publikum om hjelp etter at tre personer ble skutt og drept da en mann skjøt med automatvåpen ved en internettkafe i byen i går kveld. De tre drepte var 19, 21 og 27 år gamle. I tillegg ligger tre unge menn på sykehus med skuddskader.

NRK - 19 Jun 18 kl. 10:49

– Skyting i Malmö var gjengrelatert

Skytingen i Malmö der tre menn ble drept utenfor en internettkafé, var gjengrelatert, opplyser politiet. Samtlige av de seks skutte var kjenninger av politiet og gjengmedlemmer i Malmö, opplyser det svenske politiet på en pressekonferanse tirsdag..

VG - 20 Jun 18 kl. 21:40

Barndomsvenner av ofrene i trippeldrapet i Malmö: - Vi vil ta hevn

MALMÖ (VG) Politiet frykter hevnaksjoner etter trippeldrapet på åpen gate i Malmö sentrum mandag kveld..

Dagbladet - 20 Jun 18 kl. 10:59

Tre drept i Malmö i går: - Hold deg hjemme de neste månedene

Kriminelle i Malmös underverden forteller at «helvete har begynt»..

VG - 20 Jun 18 kl. 21:40

Barndomsvenner av ofrene i trippeldrapet i Malmö: - Vi skal ta hevn

MALMÖ (VG) Politiet frykter hevnaksjoner etter trippeldrapet på åpen gate i Malmö sentrum mandag kveld..

VG - 08 Nov 18 kl. 20:48

Sarpsborg med sterkt bortepoeng i Malmö

MALMÖ (VG) (Malmö FF-Sarpsborg 08 1–1) Selv 180 minutter klarte ikke å skille Sveriges og Norges beste representant i Europa League. Og Sarpsborg 08 kan fortsatt gå videre fra gruppespillet..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Pengefondet justerer ned utsiktene

Det internasjonale pengefondet meiner dei økonomiske utsiktene har svekka seg sidan oktober, og justerer ned vekstprognosane med 0,2 prosentpoeng for 2019, og 0,1 for 2020. Handelskrig og brexit har verka inn, og dei åtvarar mot brexit utan avtale..

NRK - 15 minutter siden

Ingen mistenkte for brann hos Wara

Politiet har ingen mistenkte etter brannen ved huset til justisminister Tor Mikkel Wara i forrige uke. Det var en søppelkasse ved huset til justisministeren som ble satt i brann..

NRK - 15 minutter siden

14 døde i Rwanda etter gruveulukke

Minst 14 gruvearbeidarar mista livet då ei gruvegang raste saman i Rwanda, opplyser lokale styresmakter. Det skjedde etter fleire dagar med kraftig regn. Dei trur ikkje det er håp om å finne overlevande..

NRK - 15 minutter siden

To skip brenn utanfor Krim

To skip har begynt å brenne i Kertsjsundet utanfor Krimhalvøya, opplyser Russlands samferdselsdepartement. Skipa skal ha totalt 31 menneske om bord, inkludert tyrkiske og indiske innbyggjarar. Det er ukjent kva som er årsaka til brannen..

NRK - 45 minutter siden

Røykutvikling på Oslo S

Det er forsinkelser på Oslo S på grunn av røykutvikling i et tog. Ifølge Bane Nor rammer det flere avganger, og de jobber nå med å få avklart situasjonen. Sjekk hvilke togavganger som er rammet her..

NRK - 45 minutter siden

May avslår utsetjing

Theresa May vil ikkje utsetje datoen Storbritannia skal gå ut av EU, 29. mars. Ho seier i Parlamentet at ho vil leggje press på å få brexit-avtala godkjent, og vil ha fleire samtalar med regjeringa og opposisjonen før ho snakkar med EU igjen..

NRK - 4 timer siden

Påkjørt kvinne i Storgata/Brugata

Kvinnen som ble påkjørt av trikken er kjørt til sykehus med ambulanse. Hun kom i klem under trikken. Omfanget av skadene er ikke kjent, men hun var bevissthet.

NRK - 1 time siden

Hele Senja uten strøm

Alle husstander på øya Senja i Troms er mandag ettermiddag uten strøm. Strømmen gikk cirka klokka 16:15 og bruddet skyldes feil på høyspentledning. Montører er på vei ut for å rette feilen, melder Troms Kraft..

NRK - 1 time siden

Theresa May legg fram «plan B»

Statsminister Theresa May legg fram «plan B» for brexit i Parlamentet i ettermiddag. Samtidig blir det teke til orde for å utsetje datoen for å gå ut av EU. Det er dryge to månader til Storbritannia etter planen skal starte brexit-prosessen..

NRK - 1 time siden

Familiefar dømt for vold

En mann i 30-årene er dømt til fengsel etter han slo og bet ektefellen og barna sine, på bussen og på kjøpesenteret City Nord i Bodø, skriver Avisa Nordland. Han er dømt til 60 dagers betinget fengsel med prøvetid på to år..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt