NRK > Nyheter

Sunday, 22 September, 23:00

NRK - 13 Jun 19 kl. 02:14

Brann i et papirlager i Oslo

Nødetatene er natt til torsdag på vei til Haraldrudveien i Oslo i forbindelse med melding om brann i et papirlager, melder politiet på Twitter. Lageret tilhører Norsk Gjenvinning..
Les mer på NRK


Les mer om:
Haraldrudveien, Oslo, Twitter, Norsk Gjenvinning

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Branni et , papirlageri , Oslo
NRK - 12 May 19 kl. 11:46

Brann på Marienlyst i Oslo

Brannvesenet er til stades i Kirkeveien ved Marienlyst i Oslo, der det er meldt om brann i ein bustad. Dette er tredje brann på under eit døgn i Oslo. I tillegg er ein sakna i ein brann på Nannestad og to er døde etter at fleire hus brann på Lier..

NRK - 28 Jun 19 kl. 04:14

Brann i bil i Oslo

Nødetatene rykket natt til fredag ut til brann i en bil i Ole Brumms vei på Haugenstua i Oslo. Brannen ble slukket ved 4-tiden. To andre biler skal også ha fått skader, opplyser Oslo politidistrikt på Twitter..

NRK - 13 Jun 19 kl. 02:14

Brann i en papirkvern i Oslo

Nødetatene jobber natt til torsdag med å slokke en brann i en papirkvern ved Haraldrudveien i Oslo. – Det er ikke meldt om personskader, sier operasjonsleder Guro Sandnes i Oslo politidistrikt til NRK. Papirkverna tilhører Norsk Gjenvinning..

NRK - 13 Jun 19 kl. 02:14

Brann i papirkvern i Oslo

Nødetatene jobber natt til torsdag med å slokke en brann i en papirkvern i Haraldrudveien i Oslo. – To ansatte evakuerte seg selv og varslet brannvesenet. Ingen av dem har fått røykskader, sier operasjonsleder Guro Sandnes i Oslo politidistrikt..

NRK - 03 Jun 19 kl. 05:18

Rykker ut til brann i Oslo

Brannvesen og politi har rykket ut til brann i en bygning i Christian Michelsens gate i Oslo. Det skal stå flammer og røyk fra taket..

VG - 14 Mar 19 kl. 22:31

Kraftig brann i flere leiligheter i Oslo

Det jobbes med å evakuere folk fra en større brann på Ljan i Oslo..

Aftenposten - 03 May 19 kl. 17:29

Melding om brann i gassbuss i Oslo

Det er meldt om en brann i en biogassbuss i Tvetenveien i Oslo, melder politiet..

P4 - 11 Jun 19 kl. 05:48

To biler brant i Oslo

To biler fikk skader i en brann på Grorud i Oslo i natt. Politiet mistenker at brannen ble påsatt i den ene bilen, før den spredte seg til bilen ved siden av. Det er tredje natt på rad det brenner i biler i Oslo.

NRK - 09 Jun 19 kl. 00:53

Brann i tre biler i Oslo

Nødetatene rykket natt til søndag ut til Welding Olsens vei på Rustad i Oslo etter melding om brann i tre biler. Brannen ble slukket etter kort tid. Det melder Oslo politidistrikt på Twitter.

VG - 11 May 19 kl. 21:12

Brann ved Jordal Amfi i Oslo

Nødetatene i Oslo rykker ut til en brann ved Jordal Amfi i Oslo. Bilder fra stedet viser tykk, sort røyk på området..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 4 minutter siden

Egypt advarer journalister

Egyptiske mediemyndigheter advarte journalister søndag om at de overvåker all dekning av demonstrasjonene mot president al-Sisi. I advarselen heter det blant annet at overvåkingen skal sikre at mediene forholder seg til profesjonelle koder..

NRK - 30 minutter siden

Kallmyr vurderer flyforbudssoner

Justisminister Jøran Kallmyr mener norske olje- og gassanlegg er godt sikret, men vurderer muligheten for flyforbudssoner. Lørdag sa tidligere generalinspektør for Hæren, Robert Mood, at norske oljeanlegg er svært sårbare for angrep fra droner..

NRK - 1 time siden

To i seilbåt trolig i god behold

De to personene ombord i seilbåten som fikk problemer i Boknafjorden søndag kveld er trolig uskadet, sier politiet. De to vil nå få behandling av helsepersonell. En politibåt er nå fremme ved seilbåten, og et redningshelikopter har også rykket ut..

NRK - 1 time siden

Seilbåt i ferd med å synke

En politibåt har rykket ut til en seilbåt med to personer som er i ferd med å synke i Boknafjorden i Rogaland, opplyser politiet på Twitter. Et redningshelikopter er også på stedet..

NRK - 1 time siden

Har gått seg vill i Hallingskarvet

Politiet er varslet om to turgåere som har gått seg vill i fjellområdet Hallingskarvet. De to er ute og går i terrenget, og politiet vet hvor de er. Politiet sier til NRK de vurderer hvilke tiltak de skal sette i gang for å hjelpe de to turgåerne..

NRK - 2 timer siden

KrF-topp vil samle valg hvert 4. år

Lokalvalg og stortingsvalg bør skje samtidig hvert fjerde år, mener Ingelin Noresjø, 2. nestleder i KrF. I dag er det stortingsvalg og lokalvalg annethvert år.

NRK - 2 timer siden

Trump: Biden var tema i samtale

USAs president Donald Trump bekrefter at Joe Biden ble nevnt i telefonsamtalen med Ukrainas president Volodymyr Zelensky i juli. Trump sier han sa han ikke ville at «Biden og sønnen skulle bidra til mer korrupsjon i Ukraina», skriver New York Times..

NRK - 2 timer siden

Trum: Biden var tema i samtale

USAs president Donald Trump bekrefter at Joe Biden ble nevnt i telefonsamtalen med Ukrainas president Volodymyr Zelensky i juli. Trump sier han sa han ikke ville at «Biden og sønnen skulle bidra til mer korrupsjon i Ukraina», skriver New York Times..

NRK - 18 timer siden

Kvinne hentet opp av sjøen i Oslo

En kvinne i 20-årene ble natt til søndag reddet opp fra sjøen ved Tjuvholmen i Oslo. Et vitne hørte rop og observerte to personer som løp fra stedet. Politiet ble først varslet om hendelsen klokken 3.

NRK - 2 timer siden

Bok: Feil kan ha bidratt til ulykke

Feil under flytting av Kielland-plattformen kan ha bidratt til at den senere veltet og at 123 mennesker omkom i 1980. Det er konklusjonen i en ny bok om plattformulykken, skrevet av journalist og forfatter Tommas Torgersen Skretting..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt