NRK > Nyheter

Tuesday, 25 June, 06:19

NRK - 13 Jun 19 kl. 02:14

Brann i et papirlager i Oslo

Nødetatene er natt til torsdag på vei til Haraldrudveien i Oslo i forbindelse med melding om brann i et papirlager, melder politiet på Twitter. Lageret tilhører Norsk Gjenvinning..
Les mer på NRK


Les mer om:
Haraldrudveien, Oslo, Twitter, Norsk Gjenvinning

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Branni et , papirlageri , Oslo
NRK - 12 May 19 kl. 11:46

Brann på Marienlyst i Oslo

Brannvesenet er til stades i Kirkeveien ved Marienlyst i Oslo, der det er meldt om brann i ein bustad. Dette er tredje brann på under eit døgn i Oslo. I tillegg er ein sakna i ein brann på Nannestad og to er døde etter at fleire hus brann på Lier..

NRK - 13 Jun 19 kl. 02:14

Brann i en papirkvern i Oslo

Nødetatene jobber natt til torsdag med å slokke en brann i en papirkvern ved Haraldrudveien i Oslo. – Det er ikke meldt om personskader, sier operasjonsleder Guro Sandnes i Oslo politidistrikt til NRK. Papirkverna tilhører Norsk Gjenvinning..

NRK - 13 Jun 19 kl. 02:14

Brann i papirkvern i Oslo

Nødetatene jobber natt til torsdag med å slokke en brann i en papirkvern i Haraldrudveien i Oslo. – To ansatte evakuerte seg selv og varslet brannvesenet. Ingen av dem har fått røykskader, sier operasjonsleder Guro Sandnes i Oslo politidistrikt..

NRK - 03 Jun 19 kl. 05:18

Rykker ut til brann i Oslo

Brannvesen og politi har rykket ut til brann i en bygning i Christian Michelsens gate i Oslo. Det skal stå flammer og røyk fra taket..

Aftenposten - 03 May 19 kl. 17:29

Melding om brann i gassbuss i Oslo

Det er meldt om en brann i en biogassbuss i Tvetenveien i Oslo, melder politiet..

VG - 14 Mar 19 kl. 22:31

Kraftig brann i flere leiligheter i Oslo

Det jobbes med å evakuere folk fra en større brann på Ljan i Oslo..

P4 - 11 Jun 19 kl. 05:48

To biler brant i Oslo

To biler fikk skader i en brann på Grorud i Oslo i natt. Politiet mistenker at brannen ble påsatt i den ene bilen, før den spredte seg til bilen ved siden av. Det er tredje natt på rad det brenner i biler i Oslo.

NRK - 09 Jun 19 kl. 00:53

Brann i tre biler i Oslo

Nødetatene rykket natt til søndag ut til Welding Olsens vei på Rustad i Oslo etter melding om brann i tre biler. Brannen ble slukket etter kort tid. Det melder Oslo politidistrikt på Twitter.

VG - 11 May 19 kl. 21:12

Brann ved Jordal Amfi i Oslo

Nødetatene i Oslo rykker ut til en brann ved Jordal Amfi i Oslo. Bilder fra stedet viser tykk, sort røyk på området..

NRK - 21 Jun 19 kl. 17:29

Brann i boligblokk i Oslo

Alle nødetater er på vei til Tveita i Oslo, etter melding om brann. Det skriver Oslopolitiet på Twitter. Brannen er i Nåkkves vei, og det brenner på en balkong i 4.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 1 time siden

– Lå mer enn fem timer i vannet

De tre personene som styrtet utenfor Mandal ble liggende i sjøen i mer enn fem timer uten overlevingsdrakter, skriver Fædrelandsvennen. Havarikommisjonen sier det er for tidlig å si hvorfor personene ble liggende så lenge i vannet før de ble reddet..

NRK - 30 minutter siden

Romfarere landet på jorden

Etter 204 dager i verdensrommet landet ekspedisjonen med to astronauter og en kosmonaut vellykket på jorden tirsdag morgen. Den russiske Sojuz-raketten landet vellykket i Kasakhstan klokken 8.47, lokal tid..

NRK - 45 minutter siden

Skudd avfyrt i leilighet i Lyngdal

Politiet har pågrepet to personer på en adresse i Lyngdal etter melding om at det skal ha blitt avfyrt skudd inne i en leilighet. Politiet i Agder melder om pågripelsen klokka 5.22 på Twitter.

NRK - 1 time siden

Mann omkom i MC-ulykke

En mann i 20-årene er bekreftet omkommet etter en utforkjøring med motorsykkel ved Håkestadveien i Larvik i Vestfold mandag kveld. Det bekrefter politiet tirsdag morgen. Pårørende er varslet..

NRK - 2 timer siden

Russland fikk tilbake stemmeretten

Europarådets parlamentarikerforsamling (PACE) vedtok tirsdag å gi Russland tilbake stemmeretten i forsamlingen, fem år etter annekteringen av Krim-halvøya. Det skjedde med 118 stemmer for, 62 mot og ti blanke stemmer..

NRK - 3 timer siden

Denguefeber fører til dødsfall

Helsedepartementet i Brasil melder at de har registrert en økning på 163 prosent i antallet personer som har omkommet av denguefeber det siste halvåret. Det kommer frem i en rapport fra helsedepartementet som ble offentlig fredag..

NRK - 5 timer siden

Maner til forsiktighet

FNs sikkerhetsråd ber alle aktørene rundt Persiabukta om å vise tilbakeholdenhet så ikke den spente situasjonen tilspisser seg mer. Det går frem i en uttalelse mandag kveld..

NRK - 6 timer siden

MC-ulykke i Larvik

Nødetatene rykke sent mandag kveld ut til en trafikkulykke langs Håkestadveien i Larvik kommune. En MC-fører har kjørt av veien. Skadeomfanget er ukjent.

NRK - 6 timer siden

Militærjunta avviser forslag

Militærjuntaen som styrer Sudan avviser et veikart for et sivilt ledet overgangsstyre, dagen etter at protestbevegelsen sa ja til utkastet som Etiopia står bak. Veikartet går ut på at det etableres en overgangsregjering..

NRK - 7 timer siden

Avviser dialog med USA

Forholdene ligger ikke til rette for dialog med USA, konstaterer Irans FN-ambassadør etter at president Donald Trump innførte nye sanksjoner. – Du kan ikke starte en dialog med noen som truer deg, som skremmer deg, sier Majid Takht Ravanchi..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt