NRK > Nyheter

Tuesday, 07 April, 11:29

NRK - 22 Feb 20 kl. 06:32

Brann i enebolig på Stord

Politiet i Sør-Vest melder at brannvesenet ikke har kontroll på brannen i en enebolig i Sagvåg på Stord i Sunnhordland. Beboere og nabohus er evakuert. Brannen ble meldt like etter klokka 5. Det er ikke meldt om personskader..
Les mer på NRK


Les mer om:
Sør-Vest, Sagvåg, Stord, Sunnhordland

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Branni , enebolig, Stord
P4 - 22 Feb 20 kl. 07:13

Evakuert etter brann

Flere boliger er evakuert på grunn av brann i en enebolig i Sagvåg på Stord. Politiet i Sør-Vest melder at både beboerne i huset og flere nabohus er evakuert. Det er ikke meldt om skadde personer.

NRK - 02 Jan 20 kl. 18:53

Brann i enebolig

Nødetatene er på vei til en brann i en enebolig i Kongsbergveien i Vestfossen. Alle personene skal være ute av huset..

NRK - 25 Mar 20 kl. 08:43

Brann i enebolig

Nødetatene har rykket ut til en stor brann i en enebolig på Blommenholm i Bærum. Brannvesenet har startet slukningsarbeidet. På adressen er det registrert 12 beoboere.

Aftenposten - 05 Jan 20 kl. 14:49

Kraftig brann i enebolig i Oslo

Nødetatene er i Enebakkveien, der det er meldt om brann i enebolig..

NRK - 16 Feb 20 kl. 13:37

Brann på Stord Verft

Det er meldt om brann i eit bygg på Stord Verft. Røykdykkarar er på veg inn i bygget, opplyser politiet på Twitter. Brannen skal vera i eit servicesenter.

NRK - 31 Mar 20 kl. 00:44

Brann i enebolig i Kongsvinger

To beboere reddet seg ut da det brøt ut brann i en enebolig i Hokkåsen ved Kongsvinger like før midnatt. Slukkearbeid er i gang, opplyser politiet i Innlandet..

NRK - 08 Nov 19 kl. 05:35

Brann i enebolig på Herre

Det er brann i en enebolig på Herre i Bamble. Nødetatene er på stedet. Boligen er overtent og brannvesenet har begynt på slukkingsarbeidet..

NRK - 08 Nov 19 kl. 05:35

Brann i enebolig på Herre i Bamble

Det er brann i en enebolig på Herre i Telemark. Nødetatene er på stedet. Boligen er overtent og brannvesenet har begynt på slukkingsarbeidet.

NRK - 10 Nov 19 kl. 11:50

Enebolig totalskadd i brann

En enebolig på Skarnes i Hedmark ble helt utbrent og totalskadd etter en brann søndag morgen. Fem personer er sendt til legevakt for sjekk. Brannårsaken er ikke avklart, og politiet har startet en etterforskning av saken..

NRK - 03 Jan 20 kl. 06:55

Melhus: Brann i enebolig

Nødetatene rykker ut etter melding om brann i en enebolig på Hovin i Melhus..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

To nye dødsfall i Bærum

Bærum kommune bekrefter at to personer mistet livet på grunn av koronaviruset i helgen. Det er nå totalt syv personer som har dødd i Bærum. – Jeg vil uttrykke min dypeste medfølelse med de etterlatte, sier ordfører Lisbeth Hammer Krog..

NRK - 15 minutter siden

Oslo tingrett: Y-blokka kan rives

Oslo tingrett sier nei til kravet om å utsette rivingen av Y-blokka, melder Aftenposten..

NRK - 30 minutter siden

Nytt dødsfall i Kristiansand

En beboer ved Stener Heyerdahl omsorgssenter døde tirsdag. Det opplyser Kristiansand kommune. Vedkommende var en av beboerne med kjent smitte.

NRK - 30 minutter siden

Nav utsetter trygdebehandling

Nav utsetter behandlingen av saker som omfattes av trygdeskandalen, melder NTB..

NRK - 30 minutter siden

4978 tilfeller registrert i Danmark

4978 dansker har til nå fått påvist koronasmitte, en økning på 297 det siste døgnet. 187 av de smittede er døde. Danmark har nå testet 51.

NRK - 45 minutter siden

Avbryter dialog om fangeutveksling

Taliban bryter samtalene om fangeutveksling, som er en forutsetning for at de vil forhandle med regjeringen i Kabul om en fredsavtale. – Våre utsendinger vil ikke delta i resultatløse møter, sier en talsmann for Talibans politiske kontor i Qatar, Suhail Shaheen..

NRK - 1 time siden

Robert Kennedys datter funnet død

Maeve Kennedy McKean (40) er funnet død etter en kanoulykke i Maryland, mens den åtte år gamle sønnen hennes fortsatt er savnet. Maeve Kennedy McKeans mor er datter av tidligere justisminister Robert Kennedy, som ble drept i et attentat i 1968..

NRK - 1 time siden

Skjerpar straff i dopingsaka

Gulating lagmannsrett har oppretthalde fengselsstraffa på 8,5 år for ein mann som i fjor blei dømd i det som blir kalla Noregs største dopingsak..

NRK - 1 time siden

Siktet for drapsforsøk på 19-åring

En tredje mann (19) er siktet for drapsforsøk etter at en 19-åring ble knivstukket på Vigrestad i Hå i Rogaland søndag kveld. To menn i 20- og 30-årene er allerede siktet i saken. De fremstilles for varetektsfengsling i Jæren tingrett tirsdag..

NRK - 1 time siden

Solberg informerer om videre tiltak

Tirsdag klokken 16 vil Erna Solberg informere om hvilke koronatiltak regjeringen ønsker å videreføre i dagene og ukene etter påske. I tillegg til statsministeren vil kunnskapsminister Guri Melby og helseminister Bent Høie delta på pressekonferansen..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt