NRK > Nyheter

Onsdag, 21 April, 07:41

NRK - 02 feb. 21 kl. 01:01

Brann i enebolig i Tromsø

En enebolig på Kvaløya i Tromsø står i brann, melder politiet i Tromsø. Det skal brenne i loftsetasjen. Nødetatene er på plassen..
Les mer på NRK


Les mer om:
Kvaløya, Tromsø

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Branni , eneboligi , Tromsø
NRK - 26 feb. 21 kl. 03:33

Brann i enebolig i Bergen

Nødetatene rykket natt til fredag ut til brann i en enebolig i Fana i Bergen. Det skal ikke være fare for spredning. Beboerne i huset er gjort rede for, opplyser Vest politidistrikt.

NRK - 30 jan. 21 kl. 12:40

Tromsø vil ikke ha søringkarantene

Tromsøs ordfører Gunnar Wilhelmsen (Ap) vil ikke lenger ha søringkarantene. Antallet reisende fra Oslo-området til Tromsø har gått kraftig ned, og folk lar seg teste. Derfor mener Tromsøs ordfører at søringkarantene nå er uaktuelt.

NRK - Igår: 21:14

Forlenger kjøp på flyruter ut mai

Regjeringen viderefører kjøpet av et minimumstilbud på flyruter ut mai. Avtalene gjelder ruter som ble drevet kommersielt før pandemien. – Det er viktig for oss å sørge for å opprettholde et tilstrekkelig flytilbud for de reisende fram til markedene normaliserer seg, sier samferdselsminister Knut Arild Hareide (KrF) i en pressemelding.

NRK - 19 jan. 21 kl. 05:29

Brann i enebolig på Radøy

Det brenner i en enebolig i Bøvågen på Radøy i Alver. – Det var en person i huset, han skal ha kommet seg ut, sier operasjonsleder Per Algrøy i Vest politidistrikt. Det er åpne flammer, men det skal ikke være fare for spredning..

NRK - 01 feb. 21 kl. 20:29

Brann i enebolig i Øygarden

Det brenner i en treetasjes enebolig på Bjorøy i Øygarden. Alle nødetatene er på vei til stedet, melder Vest politidistrikt. Boligen er overtent.

NRK - 02 feb. 21 kl. 01:01

Brann i hus i Tromsø

En bolighus på Kvaløya i Tromsø står i brann, melder politiet i Tromsø. Det skal brenne i loftsetasjen. Nødetatene er på plassen..

NRK - 17 jan. 21 kl. 21:20

Full fyr i enebolig i Kongsberg

En enebolig i Konvallveien i Kongsberg er overtent søndag kveld. To beboere har kommet seg ut, men det er spredningsfare og nabobygg er evakuert. Nødetatene fikk melding om brannen klokken 20.

NRK - 17 jan. 21 kl. 21:20

Enebolig i Kongsberg overtent

En enebolig i Konvallveien i Kongsberg er overtent søndag kveld. To beboere har kommet seg ut, men det er spredningsfare og nabobygg er evakuert. Nødetatene fikk melding om brannen klokken 20.

Aftenposten - 30 jan. 21 kl. 07:12

Fem husløse - enebolig brant ned til grunnen på Hurum

Ingen kom til skade, men fem personer er husløse etter at en enebolig i Holmsbu på Hurum i Asker brant ned natt til….

NRK - 04 feb. 21 kl. 13:14

Trondheim: Enebolig overtent

En enebolig i Bjørndalen er overtent. Ifølge politiet har beboerne kommet seg ut selv. Nabohusene evakueres på grunn av spredningsfare..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 3 minutter siden

Johnson glad for superliga-kollaps

Den britiske statsministeren Boris Johnson er glad for avgjerda om at dei engelske klubbane ikkje vil vera med i den nye superligaen likevel. Etter kraftig kritikk frå dei fleste fotballinteresserte trekte klubbane seg ut av prosjektet i går kveld..

NRK - 15 minutter siden

Få søkarar til distriktsjobbar

Næringsdepartementet gjorde det mogleg å søka på departementsjobb, sjølv om ein bur langt frå Oslo. Likevel var 8 av 10 søkarar frå Oslo eller Viken..

NRK - 45 minutter siden

Kan vera lite nytte av massetesting

Massetesting for koronavirus på skulane har lite nytte, dersom det er lite smitte i området. Det understreker Helsedirektoratet til NTB. Mellom anna har Viken og Rogaland varsla massetesting for å halde skulane opne.

NRK - 1 time siden

Kommer til å erkjenne drapet

Mannen som er tiltalt for å ha drept en annen mann i Nittedal i mai i fjor, vil erkjenne drapet i retten. Onsdag starter rettssaken i Nedre Romerike tingrett mot den 49 år gamle mannen som er tiltalt for å ha drept 34 år gamle Kristian Løvlie..

NRK - 1 time siden

Semje om utsleppskutt i EU

EU skal kutta CO2-utsleppa med minst 55 prosent innan 2030, samanlikna med nivået i 1990. Det har EU-landa, EU-parlamentet og EU-kommisjonen blitt samde om, opplyser klimakommisær Frans Timmermans. Klimamålet har blitt drøfta i fleire månadar..

NRK - 1 time siden

Dystre koronatal i India

Siste døgn blei det registrert 295 000 nye koronasmitta i India, noko som er det høgaste talet til no under pandemien. Det blei også registrert kring 2000 koronarelaterte dødsfall siste døgn, melder Reuters..

NRK - 1 time siden

AstraZeneca-vaksine gjev blødningar

Folk som har teke AstraZeneca-vaksinen får oftare blåmerker, naseblod og blødning frå tannkjøtet enn folk som har fått andre vaksinar. Det syner undersøkingar frå FHI, skriv Aftenposten. Nær 4500 personar har ore med i undersøkinga, og 124 svarte at dei fekk mindre, ufarlege blødningar.

NRK - 2 timer siden

186 nye smittetilfeller i Oslo

Det er registrert 186 nye koronasmittede i Oslo siste døgn. Det er 26 over snittet de sju foregående dagene. 186 tilfeller er 18 flere enn på mandag, men 56 færre enn samme dag forrige uke.

NRK - 2 timer siden

Xi varsler tale på Bidens klimamøte

Kinas president Xi Jinping varsler en viktig tale på klimatoppmøtet som USAs president Joe Biden har sammenkalt til denne uka. Biden har tidligere varslet et samarbeid med Kina om klima, melder AFP..

NRK - 2 timer siden

Går glipp av feriepenger fra Nav

En teknisk feil som Nav ikke klarer å rette opp før sommeren, gjør at langtidsledige ikke har rett på feriepenger, men må klare seg på dagpenger. Andre får både dag- og feriepenger, skriver Klassekampen..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt