NRK > Nyheter

Onsdag, 21 April, 13:31

NRK - 01 feb. 21 kl. 20:29

Brann i enebolig i Øygarden

Det brenner i en treetasjes enebolig på Bjorøy i Øygarden. Alle nødetatene er på vei til stedet, melder Vest politidistrikt. Boligen er overtent. Alle beboere er gjort rede for og er ute av huset, opplyser Helge Lund, vaktkommandør 110 Vest..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Bjorøy, Vest, Helge Lund

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Branni , eneboligi , Øygarden
NRK - 16 mars 21 kl. 15:24

To nye smittede i Øygarden

To nye personer er koronasmittet i Øygarden. Åtte personer er i isolasjon. De som er smittet i kommunen de siste dagene har fått påvist den muterte britiske varianten av sykdommen.

NRK - 25 feb. 21 kl. 12:26

Full fyr i enebolig

Det er full fyr i en enebolig på Steinsland i Øygarden. Brannvesenet har startet slukningsarbeidet. Brannen er ikke under kontroll.

NRK - 25 jan. 21 kl. 14:38

Brann i bolig i Øygarden

Alle nødetatene har rykket ut til en brann i en bolig på Lokøyna i Øygarden. Brannvesenet har gått i gang med slukkingsarbeidet. Det skal ikke være folk i huset..

NRK - 01 feb. 21 kl. 22:30

Har kontroll på brann i Øygarden

Brannen i bolighuset i et boligfelt på Bjorøy i Øygarden kommune er under kontroll, men er ikke slukket, melder Vest politidistrikt. Andre- og tredjeetasje er totalskadet i brannen. Ingen personer er skadd i brannen..

NRK - 02 feb. 21 kl. 01:01

Brann i enebolig i Tromsø

En enebolig på Kvaløya i Tromsø står i brann, melder politiet i Tromsø. Det skal brenne i loftsetasjen. Nødetatene er på plassen..

NRK - 26 feb. 21 kl. 03:33

Brann i enebolig i Bergen

Nødetatene rykket natt til fredag ut til brann i en enebolig i Fana i Bergen. Det skal ikke være fare for spredning. Beboerne i huset er gjort rede for, opplyser Vest politidistrikt.

NRK - 08 jan. 21 kl. 21:00

Tre nye smittetilfeller i Øygarden

Tre nye personer har fått påvist koronavirus i Øygarden kommune. To av smittetilfellene er knyttet til utenlandsreise. Totalt er ni personer i isolasjon på grunn av koronasmitte, opplyser kommunen..

NRK - 28 jan. 21 kl. 20:01

Øygarden dømt i mobbesak

Øygarden er i Bergen tingrett dømt til å betala 2,6 millionar kroner til to brødre i 20-åra, skriv BA. Dei blei i fleire år mobba på Foldnes skule. Blant anna prøvde medelevar ein gong å henga ein av dei.

NRK - 29 jan. 21 kl. 16:06

26 personar er evakuerte i Øygarden

26 personar frå tre bedrifter blei evakuerte då ein gassflaske begynte å lekke ved ein industribedrift på Ågotnes i Øygarden. Naudetatane er på staden og har kontroll på situasjonen, melder Vest politidistrikt. Brannvesenet seier det er ei flaske med propylen.

NRK - 10 mars 21 kl. 11:03

Fisker savnet i Øygarden

Nødetatene og hovedredningssentralen leter etter en båt rundt Blomøyna i Øygarden etter at en fisker i 70-årene er savnet. Fiskeren ble meldt savnet etter han ikke kom hjem fra fiske i morges. Det er sterk vind i området..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Smitten nesten halvert siden toppen

I forrige uke ble det registrert 3.717 koronasmittede i Norge. Det er 43 prosent færre enn i toppuken (uke 11), viser Folkehelseinstituttets siste ukesrapport.

NRK - 15 minutter siden

Stengte ikke dører før evakuering

Mannskapet på KNM «Helge Ingstad» stengte ikke nødvendige dører og luker før fregatten ble evakuert. Det ble avgjørende for at båten etter hvert sank og gikk tapt, slår Havarikommisjonen fast i sin rapport..

NRK - 15 minutter siden

– Kunne ha berga fregatten

KNM «Helge Ingstad» kunne vore berga etter kollisjonen med eit tanksskip. Det slår Statens havarikommisjon fast. Men mannskapet måtte hatt betre teknisk forståing av fregatten og betre opplæring enn dei hadde for å klara det, slår rapporten fast..

NRK - 30 minutter siden

Nedgang i koronapasientar

Det er 212 pasientar innlagde på norske sjukehus med covid-19 onsdag. Dette er 6 færre enn i går, syner tal frå Helsedirektoratet. 44 av pasientane får respiratorbehandling, 3 færre enn dagen før.

NRK - 30 minutter siden

25 koronadødsfall registrerte

Det er registrert 25 koronadødsfall hjå Folkehelseinstituttet det siste døgnet. Dette er ein kombinasjon av dødsfall dei siste dagane, etterregistrering og oppdaterte tal frå Dødsårsaksregisteret. Dødsfalla er i hovudsak frå veke 15 og 16, men somme er frå så langt tilbake som veke 5..

NRK - 30 minutter siden

Fortsatt nedgang i smittetilfeller

I uke 15 fortsetter nedgangen i antall meldte tilfeller siden toppen i uke 11, skriver FHI i ukesrapporten. Det er foreløpig meldt 3 717 tilfeller med prøvedato i uke 15, en nedgang på 23 % siden uke 14 og 43 % siden uke 11..

NRK - 45 minutter siden

Ny rapport om fregattforliset

Havarikommisjonen legg onsdag klokka 13 fram andre del av sin rapport av kva som skjedde då fregatten KNM Helge Ingstad kolliderte med tankskipet TS Sola i november 2018..

NRK - 45 minutter siden

500.000 til Oslo Pride

Regjeringen gir 500.000 kroner til Oslo Pride for markeringen av at det neste år er 50 år siden lovparagrafen som forbød sex mellom menn ble avskaffet. Det melder regjeringen i en pressemelding.

NRK - 1 time siden

Fire pågrepet etter bilbrann

Fire personer skal avhøres etter en bilbrann på Sem i Tønsberg i natt. Politistasjonssjef Øystein Holt sier bilbrannen og drapet på Heimdal i Tønsberg etterforskes som to separate saker..

NRK - 1 time siden

Tester over 120 barnehagebarn

Over 120 barnehagebarn koronatestes i dag som følge av smitteutbrudd i Lindesnes kommune. Til sammen har det vært 34 nye smittetilfeller i kommunen de siste to døgnene. Kommuneoverlegen sier det jobbes nå hardt for å hindre videre smitte..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt