NRK > Nyheter

Thursday, 19 September, 21:07

NRK - 13 Jun 19 kl. 02:14

Brann i en papirkvern i Oslo

Nødetatene jobber natt til torsdag med å slokke en brann i en papirkvern ved Haraldrudveien i Oslo. – Det er ikke meldt om personskader, sier operasjonsleder Guro Sandnes i Oslo politidistrikt til NRK. Papirkverna tilhører Norsk Gjenvinning..
Les mer på NRK


Les mer om:
Haraldrudveien, Oslo, Guro Sandnes, NRK, Norsk Gjenvinning

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Branni en , papirkverni , Oslo
NRK - 13 Jun 19 kl. 02:14

Brann i papirkvern i Oslo

Nødetatene jobber natt til torsdag med å slokke en brann i en papirkvern i Haraldrudveien i Oslo. – To ansatte evakuerte seg selv og varslet brannvesenet. Ingen av dem har fått røykskader, sier operasjonsleder Guro Sandnes i Oslo politidistrikt..

NRK - 13 Jun 19 kl. 04:53

Brann i papirkvern i slukket

Brannen i en papirkvern i Haraldrudveien i Oslo er slukket, og nødetatene har forlatt stedet tidlig torsdag morgen. Det melder pollitiet på Twitter. Ingen ble skadd i brannen..

NRK - 12 May 19 kl. 11:46

Brann på Marienlyst i Oslo

Brannvesenet er til stades i Kirkeveien ved Marienlyst i Oslo, der det er meldt om brann i ein bustad. Dette er tredje brann på under eit døgn i Oslo. I tillegg er ein sakna i ein brann på Nannestad og to er døde etter at fleire hus brann på Lier..

NRK - 28 Jun 19 kl. 04:14

Brann i bil i Oslo

Nødetatene rykket natt til fredag ut til brann i en bil i Ole Brumms vei på Haugenstua i Oslo. Brannen ble slukket ved 4-tiden. To andre biler skal også ha fått skader, opplyser Oslo politidistrikt på Twitter..

NRK - 03 Jun 19 kl. 05:18

Rykker ut til brann i Oslo

Brannvesen og politi har rykket ut til brann i en bygning i Christian Michelsens gate i Oslo. Det skal stå flammer og røyk fra taket..

Aftenposten - 03 May 19 kl. 17:29

Melding om brann i gassbuss i Oslo

Det er meldt om en brann i en biogassbuss i Tvetenveien i Oslo, melder politiet..

VG - 14 Mar 19 kl. 22:31

Kraftig brann i flere leiligheter i Oslo

Det jobbes med å evakuere folk fra en større brann på Ljan i Oslo..

P4 - 11 Jun 19 kl. 05:48

To biler brant i Oslo

To biler fikk skader i en brann på Grorud i Oslo i natt. Politiet mistenker at brannen ble påsatt i den ene bilen, før den spredte seg til bilen ved siden av. Det er tredje natt på rad det brenner i biler i Oslo.

NRK - 09 Jun 19 kl. 00:53

Brann i tre biler i Oslo

Nødetatene rykket natt til søndag ut til Welding Olsens vei på Rustad i Oslo etter melding om brann i tre biler. Brannen ble slukket etter kort tid. Det melder Oslo politidistrikt på Twitter.

VG - 11 May 19 kl. 21:12

Brann ved Jordal Amfi i Oslo

Nødetatene i Oslo rykker ut til en brann ved Jordal Amfi i Oslo. Bilder fra stedet viser tykk, sort røyk på området..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Tenåring truet med kniv

En tenåringsgutt skal ha blitt truet med kniv av en 15-åring i Drøbak. Ingen er skadd og politiet har kontroll på situasjonen. Ifølge politiet har den truede gutten sagt at 15-åringen trakk frem en liten kniv for å få penger av ham..

NRK - 15 minutter siden

Justin Trudeau uttalar seg:

NRK - 15 minutter siden

Fagforbundet ber regjeringen snu

Landsstyret i Fagforbundet reagerer sterkt på regjeringens forslag om å kutte i uførepensjonen. Skjermingstillegget kompenserer uføre født i 1954 eller senere som ikke kan øke alderspensjonen, da de ikke lenger kan velge å være yrkesaktive..

NRK - 1 time siden

Utsatt for overgrep

Fire ansatte ved NTNU oppgir at de er blitt utsatt for seksuelle overgrep det siste året, skriver Adresseavisen. I tillegg oppgir ni at de er usikre på om de har vært utsatt for overgrep. – Dette er skremmende tall, sier et styremedlem til avisa..

NRK - 1 time siden

Polioutbrudd påvist på Filippinene

Filippinske myndigheter opplyser om at det har brutt ut polio i landet. Det melder NTB. Det er nærmere tjue år siden Verdens helseorganisasjon (WHO) erklærte Filippinene poliofritt.

NRK - 1 time siden

Skuespiller slipper fengselsstraff

Statsadvokaten i Russland ber om at 23 år gamle Pavel Ustinov slipper fengselsstraff. Det melder AFP. Skuespilleren ble dømt til tre og et halvt års fengsel etter å ha utøvd vold mot politiet under en demonstrasjon i Moskva i juli..

NRK - 1 time siden

Palestinas president på besøk

Palestinernes president Mahmoud Abbas møter i kveld statsminister Erna Solberg til en arbeidsmiddag i Oslo. De to skal blant annet snakke om utsiktene for en palestinsk stat..

NRK - 1 time siden

Se distriktssendinga for Nord-Norge

NRK beklager tekniske problemer med Nordnytt, som gjorde at store deler av sendingen ikke kom ut på TV. Torsdag og fredag har vi sending i hele Nord-Norge. Her kan du se sendingen i sin helhet..

NRK - 1 time siden

La ned veto mot våpenhvile i Syria

Russland og Kina la torsdag ned veto i FNs sikkerhetsråd mot et forslag om våpenhvile i den krigsherjede provinsen Idlib i Syria. Dersom våpenhvileresolusjonen hadde blitt vedtatt, skulle den iverksettes lørdag kveld..

NRK - 2 timer siden

Tenåring siktet for trusler

En 16 år gammel gutt er brakt inn til avhørt hos politiet i Drammen. Gutten er siktet for trusler, og vil bli avhørt på stasjonen, opplyser politiet. Ifølge Drammens Tidende skal han ha posert med en våpenlignende gjenstand på sosiale medier..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt