NRK > Nyheter

Tuesday, 15 October, 08:02

NRK - 08 Jul 19 kl. 00:18

Brann i elektrisk anlegg i Bergen

Det er framleis stor røykutvikling frå Tine Meierier i Kanalveien. Det er brann i ei el-tavle inne i bygget. Brannvesenet ber folk i området lukke vindauga. – Vi jobbar med å få kontroll på brannen, seier vaktkommandør Ronald Drotningsvik..
Les mer på NRK


Les mer om:
Tine Meierier, Kanalveien, Ronald Drotningsvik, Bergen

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Branni , elektrisk, anleggi , Bergen
NRK - 03 Apr 19 kl. 17:54

Brann i hus i Bergen

Brannvesenet har rykket ut til en brann i et hus i Sverre Hjetlands vei på Melkeplassen i Bergen. Ifølge 110-sentralen i Hordaland er det et trehus med åtte leiligheter. Én person er hentet ut av huset og blir sett til av helsepersonell..

NRK - 01 Aug 19 kl. 23:32

Saksøker oljeselskap etter brann

Myndighetene i Harris County i Texas i USA saksøker oljeselskapet Exxon etter en brann på et av deres anlegg, melder CNN. Myndighetene mener gårsdagens brann førte til store miljøutslipp. 66 ansatte måtte til legesjekk etter brannen, som er slukket..

VG - 13 Sep 19 kl. 11:43

Brann i oljetanker utenfor Bergen slukket

Det brøt ut brann i maskinrommet på oljetankeren «Dubai Harmony» ved Stureterminalen i Øygarden ved Bergen. Brannen er nå slukket..

VG - 05 May 19 kl. 19:53

Brann pepet ut etter hjemmetap for Ranheim

BERGEN (VG) (Brann-Ranheim 0–1) Mens Brann sløste med sjansene, trengte Mads Reginiussen og Ranheim bare én mulighet for å sikre tre poeng i Bergen..

VG - 06 Oct 19 kl. 21:54

Uavgjort i Bergen

BERGEN (VG) (Brann-Molde 0–0) Serieleder Molde kunne øke avstanden ned til Bodø/Glimt, men leverte en svak kamp borte mot Brann..

VG - 13 Jun 19 kl. 18:30

Brann i forhandlinger med kaptein Wormgoor

BERGEN (VG) Brann jobber for å holde kaptein Vito Wormgoor (30) i Bergen. Om 17 dager står midtstopperen fritt til å forhandle med andre klubber, for da er det bare et halvt år til kontrakten utløper..

Hegnar.no - 02 Jul 19 kl. 11:18

Over to skader per døgn med elektrisk sparkesykkel

Fra april til og med juni ble 187 personer skadd etter fall med elektrisk sparkesykkel i Oslo..

VG - 07 Apr 19 kl. 21:58

Brann-trener Nilsen etter uavgjort: – Udyktighet og utur

BERGEN (VG) (Brann – Strømsgodset 1-1) Brann dominerte kampen mot Strømsgodset, men de marineblå stod i mot og sikret et sterkt bortepoeng i Bergen..

VG - 11 Jul 19 kl. 20:59

Brann mistet seieren fire minutter på overtid: – Det skal ikke gå an

(Brann-Shamrock Rovers 2–2) Brann mistet seieren i det fjerde overtidsminuttet da Roberto Lopes headet inn 2–2 i Bergen. Uavgjortresultatet gir Brann et vanskelig utgangspunkt før returkampen..

NRK - 18 Apr 19 kl. 18:47

Tror kortslutning utløste brann

Brannen i Notre-Dame-katedralen i Paris ble trolig utløst av en elektrisk kortslutning, tror etterforskerne. Byggefirmaet Le Bras Frères, som drev med restaureringsarbeid på taket av katedralen, avviser at deres arbeid kan ha utløst brann..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 4 minutter siden

Mener fergeselskapene bryter loven

Forbrukertilsynet mener fergeselskapene bryter Markedsføringsloven når passasjerene ikke får kvittering med pris på fergeturen når de bruker Autopass. Tilsynet opplyser at de er i dialog med flere av fergeselskapene om saken..

NRK - 15 minutter siden

Flere metoo-saker i Forsvaret

Flere soldater og offiserer i Forsvaret blir refset for seksuelle krenkelser og trakassering. I fjor ble ni soldater og offiserer refset «seksuelle handlinger uten samtykke, skriver Aftenposten. Det er flere saker enn de tre siste årene til sammen..

NRK - 30 minutter siden

Valglokalene har åpnet i Mosambik

Valglokalene har åpnet i Mosambik. Stemningen er spent og den skjøre freden i det østafrikanske landet er satt på prøve. Landets mangeårige president Filipe Nyusi stemte da valglokalene åpnet.

NRK - 15 minutter siden

Se Politisk kvarter

NRK - 1 time siden

Varsler flere kontroller av byråden

Kontrollutvalgslederen i Oslo kommune vil rette søkelyset mot hvordan byråd Lan Marie Berg (MDG) har styrt alle sine etater. Nå vil Arbeidstilsynet også undersøke bruddene i de andre etatene til byråd Berg, som nå teller over 15.000..

NRK - 1 time siden

Spiser mindre middag fra hermetikk

Salget av middagsmat på boks går ned. Siden 2008 har omsetningen av hermetiske middagsretter falt nesten 30 prosent, melder Godt.no.

NRK - 1 time siden

13 politifolk drept i Mexico

Minst 13 polititjenestemenn ble drept og ni ble skadd i et bakholdsangrep utført av kriminelle i delstaten Michoacán i Mexico mandag. Det melder nyhetsbyrået AP via NTB..

NRK - 2 timer siden

Tjuv klatret opp stillas

Politiet i Haugesund lette i natt etter en ung mann med kniv, som brøt seg inn i en leilighet og stjal kontanter, visakort og gjenstander. Mannen klatret opp et stillas og brøt seg inn i leiligheten i 4. etasje.

NRK - 2 timer siden

67 døde i Japan

Antallet døde etter tyfonen «Hagibis» fortsetter å øke. Ifølge den nasjonale kringkasteren NHK er 67 personer nå bekreftet omkommet..

NRK - 3 timer siden

Vurderer nytt krisemøte om brexit

EU vurderer å kalle inn til et nytt krisemøte om brexit. Det skriver BBC. Målet med møtet er å komme i havn med en avtale mellom EU og Storbritannia, innen britenes planlagte utgang av unionen den 31.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt