NRK > Nyheter

Friday, 28 February, 02:46

NRK - 08 Jul 19 kl. 00:18

Brann i elektrisk anlegg i Bergen

Det er framleis stor røykutvikling frå Tine Meierier i Kanalveien. Det er brann i ei el-tavle inne i bygget. Brannvesenet ber folk i området lukke vindauga. – Vi jobbar med å få kontroll på brannen, seier vaktkommandør Ronald Drotningsvik..
Les mer på NRK


Les mer om:
Tine Meierier, Kanalveien, Ronald Drotningsvik, Bergen

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Branni , elektrisk, anleggi , Bergen
P4 - 06 Dec 19 kl. 13:36

Nå er hver femte bil i Bergen er elektrisk

Nå er snart hver femte bil i Bergen elektrisk, og med det blir Bergen verdens første by der 20 prosent av bilparken er elbiler. Byen har over dobbelt så høy elbilandel som gjennomsnittet for Norge totalt. Thor Haakon Bakke er byråd for klima, miljø og byutvikling i Bergen.

VG - 14 Jan 20 kl. 08:15

Dødsbrann i Bergen skyldes elektrisk feil

Politiet sier alt tyder på at den dødelige brannen i Ytrebygda i Bergen som krevde fire menneskeliv, skyldtes elektrisk feil i et apparat på vaskerommet..

VG - 14 Jan 20 kl. 08:15

Dødsbrann i Bergen skyldes trolig elektrisk feil

Politiet sier alt tyder på at den dødelige brannen i Ytrebygda i Bergen som krevde fire menneskeliv, skyldtes elektrisk feil i et apparat på vaskerommet..

P4 - 14 Jan 20 kl. 08:12

Boligbrann i Bergen skyldtes trolig elektrisk feil

Boligbrannen i Bergen der fire personer omkom skyldtes med all sannsynlighet elektrisk feil i et apparat på et vaskerom i boligens første etasje. Det skriver politiet i en pressemelding. Det ble gjennomført en el-kontroll av huset i februar 2019, og det ble da ikke funnet avvik som hadde relevant for brannårsaken.

NRK - 14 Jan 20 kl. 08:16

– Dødsbrann skyldtes elektrisk feil

Boligbrannen i Ytrebygda i Bergen skyldtes trolig en elektrisk feil i et apparat på vaskerommet, mener politiet. En mor og hennes tre døtre mistet livet i brannen..

Klartale - 14 Jan 20 kl. 12:00

Elektrisk feil trolig årsaken til brannen

Det var trolig en elektrisk feil i et apparat som førte til brannen i Ytrebygda i Bergen. En mor og fire døtre døde..

VG - 08 Nov 19 kl. 20:57

Etterlengtet Brann-seier mot Odd: - Et steg i riktig retning

BERGEN (VG) (Brann-Odd 1–0) Brann hadde ikke tatt tre poeng siden 1. september - mot Odd sikret Daouda Bamba (24) omsider jubel i Bergen..

NRK - 04 Jan 20 kl. 07:42

Brann i Bergen

Politiet i melder om brann i bydelen Ytrebygda i Bergen. Brannen er slukket. Det pågår livredende førstehjelp på fire personer, i følge BT..

NRK - 03 Apr 19 kl. 17:54

Brann i hus i Bergen

Brannvesenet har rykket ut til en brann i et hus i Sverre Hjetlands vei på Melkeplassen i Bergen. Ifølge 110-sentralen i Hordaland er det et trehus med åtte leiligheter. Én person er hentet ut av huset og blir sett til av helsepersonell..

NRK - 11 Feb 20 kl. 21:57

Til legesjekk etter brann i Bergen

Én person er kjørt til Bergen Legevakt for sjekk etter en brann. Brannen er slukket, men E39 Fjøsangerveien er fortsatt delvis stengt i sørgående retning ved Danmarksplass..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Nytt bratt fall på børsen i Tokyo

Nikkei-indeksen falt over 3 prosent da børsen i Tokyo åpnet fredag. Fallet skyldes frykten for hvilke konsekvenser det nye koronaviruset vil få for verdensøkonomien. Torsdag falt Nikkei-indeksen med to prosent..

NRK - 30 minutter siden

14 skadde etter bilulykke i Sverige

En lastebil, en buss og 15-20 personbiler var sent torsdag kveld innblandet i en ulykke på E4, sør for Stockholm. 14 personer er sendt til sykehus, melder SR. Det skal ha vært ekstremt glatt da ulykken skjedde..

NRK - 4 timer siden

33 tyrkiske soldater drept i Idlib

Minst 33 tyrkiske soldater ble drept da en kolonne ble utsatt for et luftangrep i Idlib-provinsen i Syria. Det bekrefter guvernøren i den tyrkiske provinsen Hatay, Rahmi Dogan. Tyrkia anklager syriske regjeringsstyrker for å stå bak..

NRK - 45 minutter siden

Virusfrykt gir hotellavbestillinger

Hotellene i Nordic Choice-kjeden i Oslo har fått flere tusen avbestillinger på grunn av det nye koronaviruset. Det er primært arrangementer og konferanser med internasjonal deltakelse som er kansellert, skriver DN..

NRK - 1 time siden

Færre nye korona-smittede i Kina

Kina hadde 327 nye tilfeller av korona-smittede torsdag. Det var en nedgang fra 433 dagen før og det laveste tallet siden 23. januar.

NRK - 1 time siden

Stoltenberg vil ha nedtrapping

Natos generalsekretær Jens Stoltenberg tok til orde for å trappe ned konflikten i Syria i en telefonsamtale med Tyrkias utenriksminister Mevult Cavusoglu. Samtalen kom etter at flere titalls tyrkiske soldater torsdag ble drept i et angrep i Syria..

NRK - 1 time siden

Israelsk helikopterangrep mot Syria

Tre syriske soldater ble såret da israelske helikoptre beskjøt syriske stillinger nær de israelskokkuperte Golan-høydene. Det opplyser det offisielle syriske nyhetsbyrået SANA. Angrepet er ikke bekreftet fra israelsk hold..

NRK - 2 timer siden

Tyrkias beskyter syriske stillinger

Den tyrkiske hæren skyter natt til fredag med artilleri mot stillinger til den syriske regjeringshæren. Det opplyser to tyrkiske sikkerhetskilder til Reuters. Skytingen skjer etter at flere titalls tyrkiske soldater torsdag ble drept i et luftangrep..

NRK - 2 timer siden

Tidligere kommunelege dømt

En tidligere kommunelege er dømt til seks måneders fengsel for å ha utnyttet en kvinne i en sårbar situasjon til å skaffe seg seksuell omgang. Mannen er nå i 70-årene og var fastlege for kvinnen, skriver TV 2..

NRK - 3 timer siden

Tre pågrepet etter biljakt

Politiet i Kristiansand har pågrepet tre personer etter en biljakt torsdag kveld. En av de tre har erkjent å ha kjørt bilen. Det er mistanke om kjøring i ruspåvirket tilstand, ifølge politiet..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt