NRK > Nyheter

Friday, 21 September, 09:28

NRK - 18 Feb 18 kl. 03:36

Brann i buddhisttempel i Tibet

Et tempel i Tibet, som tibetanske buddhister anser som sitt aller helligste, begynte å brenne lørdag, opplyser statlige kinesiske medier. Brannen ble imidlertid raskt slukket, og det er ikke meldt om skadde, skriver NTB..
Les mer på NRK


Les mer om:
Tibet, NTB

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Branni , buddhisttempeli , Tibet
Aftenposten - 18 Feb 18 kl. 09:11

Brann i 1300 år gammelt buddhisttempel i Tibet

Et tempel som tibetanske buddhister anser som sitt aller helligste, begynte å brenne lørdag, opplyser statlige kinesiske medier..

NRK - 17 Nov 17 kl. 23:57

Jordskjelv på 6,3 i Tibet

Et jordskjelv med en styrke på 6,3 på Richters skala har rammet det den kinesiske regionen Tibet, melder det amerikanske jordskjelvsenteret USGS..

NRK - 01 Dec 17 kl. 07:58

Tibetansk munk tente på seg selv

En 63 år er gammel tibetansk munk er død etter at han tente på seg selv i protest mot Kinas okkupasjon av Tibet, melder den Internasjonale kampanjen for Tibet (ICT). Ifølge ICT er han den 151 tibetaneren som tenner på seg selv siden 2009..

VG - 22 Oct 17 kl. 21:56

Brann-fansen raste mot dommeren: – Det er en grov feil

BRANN STADION (VG) (Brann – Rosenborg 0 – 3) Nicklas Bendtner banket inn to mål mot Brann. Lagkameraten mener ett av dem ikke burde blitt stående..

VG - 21 Apr 18 kl. 19:53

Brann klatret til tabelltopp etter bunnsolid seier mot Stabæk

BRANN STADION (VG) (Brann-Stabæk 3–0) Brann var bunnsolide og vant fortjent 3–0 mot Stabæk lørdag. Det betyr at bergenserne kan feire tabelltopp før søndagens Eliteserierunde..

VG - 27 May 18 kl. 21:54

Brann vant dramatisk kamp: - Vi er best på og utenfor banen

TRONDHEIM (VG) (Rosenborg-Brann 1–2) Skuffende keeperspill, feil dommeravgjørelser - og en skade på Nicklas Bendtner var bare to av mange hendelser som satte preg på toppkampen mellom Rosenborg og Brann - som Brann snudde og vant..

VG - 18 Mar 18 kl. 20:06

Brann startet med seier over Bodø/Glimt: – Ekstremt viktig

BRANN STADION (VG) (Brann - Bodø/Glimt 2-0) Brann var effektive på hjemmebane og tok en fortjent 2-0-seier i den forsinkede seriepremièren..

VG - 06 May 18 kl. 21:55

Brann vartet opp med festfotball og økte luken til RBK

BRANN STADION (VG) (Brann-Tromsø 3–0) Brann overkjørte Tromsø, og vant til slutt 3–0, da de økte serieledelsen til syv poeng søndag kveld..

VG - 15 Oct 17 kl. 23:48

Ett bygg nedbrent etter brann på Træna

Et andre bygg er i brann, mens flere personer er evakuert som følge av en brann i et lagerbygg..

NRK - 10 Mar 18 kl. 08:10

Brann hos aluminiumsprodusent

Politiet har mottatt en melding om brann hos aluminiumsprodusenten Alcoa i Mosjøen. – Det skal være brann i en smelteovn etter at flytende aliminium har rent over, sier operasjonsleder John Inge Moen. Alle nødetatene er på vei til stedet..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Nye USA-sanksjoner mot Kina

USA har innført sanksjoner mot det kinesiske militæret etter at de kjøpte militærfly og luftvernraketter fra Russland. USA mener kjøpene er i strid med de amerikanske sanksjonene mot Russland, skriver BBC..

NRK - 13 timer siden

Styrte unna offentlig utlysning

Innovasjon Norge skal ha ansatt 127 uten offentlig utlysning siden 2014, ifølge E24. Siden starten av 2014 og frem til i dag har 370 personer blitt ansatt i ulike stillinger. Ansettelsespraksisen undersøkes nå av eksternrevisor Deloitte..

NRK - 15 minutter siden

Avlyser Preikestolen-løp

På grunn av uværet i vente i Rogaland blir Preikestolen maraton avlyst. – Meldinger om ekstremt mye nedbørsmengder, sterk vind og lav temperatur gjør det utfordrende for oss å legge til rettet for et sikkert løp, opplyser løpsleder Willy Steinskog..

NRK - 15 minutter siden

Norsk rakett klar for verdensrommet

Den første helnorske raketten Andøya Space Center, som skal nå verdensrommet, er klar til utskytning neste uke. Målet er å nå 100 kilometer og dermed krysse «grensen» inn til verdensrommet..

NRK - 1 time siden

Krev nytt bystyremøte

Frp i Stavanger krev eit ekstraordinært bystyremøte. Årsaka er at Randaberg kommunestyre krev stans i rushtidsavgifta nå, og at Sola kommunestyre krev endring neste år. Ordførar Christine Sagen Helgø avviser det, og seier debatten gjekk 4.

NRK - 1 time siden

Stormen nærmer seg

Det blir mye vind utover dagen og man må forberede seg på at det blir problemer flere steder i Agder i dag, både med strømbrudd, trær over veiene og båter som sliter seg, ifølge statsmeteorolog John Smits. Det skal også bli en god del regn..

NRK - 15 minutter siden

Nå skal utenlandsformuer avdekkes

Nettet snører seg inn rundt folk som har skjulte formuer i utlandet. Fra 30. september får norske myndigheter bank- og investeringsopplysninger fra 103 land.

NRK - 45 minutter siden

Skoler kan bli lagt ned

Økonomikrisen i den videregående skolen i Finnmark betyr at det kan være aktuelt med nedlegging av videregående skoler i fylket. Det sier Johnny Ingebrigtsen, leder av hovedutvalget med ansvar for videregående opplæring..

NRK - 45 minutter siden

940 kunder uten strøm

Antallet husstander uten strøm er på vei ned. BKK melder nå på sine nettsider at under tusen kunder er uten strøm. Fredag morgen var antallet nærmere 1700..

NRK - 30 minutter siden

Uvêret kan gå ut over togtrafikken

NSB seier at dei ikkje kan garantera at den som reiser med sørlandsbanen i dag, kjem til å få ei god reiseoppleving. Det varsla uvêret, gjer at det er fare for både ras og at tre kan leggje seg over linja..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt