NRK > Nyheter

Thursday, 21 June, 14:39

NRK - 18 Feb 18 kl. 03:36

Brann i buddhisttempel i Tibet

Et tempel i Tibet, som tibetanske buddhister anser som sitt aller helligste, begynte å brenne lørdag, opplyser statlige kinesiske medier. Brannen ble imidlertid raskt slukket, og det er ikke meldt om skadde, skriver NTB..
Les mer på NRK


Les mer om:
Tibet, NTB

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Branni , buddhisttempeli , Tibet
Aftenposten - 18 Feb 18 kl. 09:11

Brann i 1300 år gammelt buddhisttempel i Tibet

Et tempel som tibetanske buddhister anser som sitt aller helligste, begynte å brenne lørdag, opplyser statlige kinesiske medier..

NRK - 17 Nov 17 kl. 23:57

Jordskjelv på 6,3 i Tibet

Et jordskjelv med en styrke på 6,3 på Richters skala har rammet det den kinesiske regionen Tibet, melder det amerikanske jordskjelvsenteret USGS..

NRK - 01 Dec 17 kl. 07:58

Tibetansk munk tente på seg selv

En 63 år er gammel tibetansk munk er død etter at han tente på seg selv i protest mot Kinas okkupasjon av Tibet, melder den Internasjonale kampanjen for Tibet (ICT). Ifølge ICT er han den 151 tibetaneren som tenner på seg selv siden 2009..

VG - 22 Oct 17 kl. 21:56

Brann-fansen raste mot dommeren: – Det er en grov feil

BRANN STADION (VG) (Brann – Rosenborg 0 – 3) Nicklas Bendtner banket inn to mål mot Brann. Lagkameraten mener ett av dem ikke burde blitt stående..

VG - 21 Apr 18 kl. 19:53

Brann klatret til tabelltopp etter bunnsolid seier mot Stabæk

BRANN STADION (VG) (Brann-Stabæk 3–0) Brann var bunnsolide og vant fortjent 3–0 mot Stabæk lørdag. Det betyr at bergenserne kan feire tabelltopp før søndagens Eliteserierunde..

VG - 27 May 18 kl. 21:54

Brann vant dramatisk kamp: - Vi er best på og utenfor banen

TRONDHEIM (VG) (Rosenborg-Brann 1–2) Skuffende keeperspill, feil dommeravgjørelser - og en skade på Nicklas Bendtner var bare to av mange hendelser som satte preg på toppkampen mellom Rosenborg og Brann - som Brann snudde og vant..

VG - 18 Mar 18 kl. 20:06

Brann startet med seier over Bodø/Glimt: – Ekstremt viktig

BRANN STADION (VG) (Brann - Bodø/Glimt 2-0) Brann var effektive på hjemmebane og tok en fortjent 2-0-seier i den forsinkede seriepremièren..

VG - 06 May 18 kl. 21:55

Brann vartet opp med festfotball og økte luken til RBK

BRANN STADION (VG) (Brann-Tromsø 3–0) Brann overkjørte Tromsø, og vant til slutt 3–0, da de økte serieledelsen til syv poeng søndag kveld..

VG - 15 Oct 17 kl. 23:48

Ett bygg nedbrent etter brann på Træna

Et andre bygg er i brann, mens flere personer er evakuert som følge av en brann i et lagerbygg..

NRK - 10 Mar 18 kl. 08:10

Brann hos aluminiumsprodusent

Politiet har mottatt en melding om brann hos aluminiumsprodusenten Alcoa i Mosjøen. – Det skal være brann i en smelteovn etter at flytende aliminium har rent over, sier operasjonsleder John Inge Moen. Alle nødetatene er på vei til stedet..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Sara Netanyahu tiltalt

Sara Netanyahu, kona til Israels statsminister, er tiltalt for bedrageri og misbruk av sin stilling, opplyser Israels justisdepartement. Ifølge tiltalen har hun bestilt mange, dyre catering-måltider, selv om det er ansatt kokk i statsministerboligen..

NRK - 15 minutter siden

Har evakuert elevane

Alle elevane ved Sveio skule er evakuerte etter at det er meldt om røykutvikling i ein kjellar ved skulen. Brannvesenet i Haugesund opplyser at røykdykkarar er i gang med å undersøkja bygget..

NRK - 15 minutter siden

Finnmark boikotter sammenslåing

Finnmark sier nei til videre samarbeid med Troms. Torsdag ettermiddag vedtok de å si nei til å utnevne medlemmer til fellesnemnda, som må til for å få gjennomført sammenslåingen..

NRK - 15 minutter siden

Truet politimann med kniv

Politiet rykker ut etter at en mann truet en politibetjent med kniv. Politiet opplyser at de ikke har kontroll på mannen, men jobber med å få kontakt med han. Ingen personer skal være skadet..

NRK - 30 minutter siden

Politiets dataproblemer er løst

Alle datasystemene til politiet fungerer igjen etter å ha vært nede siden torsdag morgen. Dataproblemene førte blant annet til lange passkøer landet rundt. Dataproblemene berørte ikke politiets nødnummer eller sentralbord..

NRK - 45 minutter siden

AUF-leder: «Et ynkelig forsøk»

AUF-leder Mani Hussaini håper Strasbourg-avgjørelsen setter et punktum for ankene fra drapsdømte Anders Behring Breivik. – Dette har vært nok et ynkelig forsøk fra barnemorderen på å prøve å få oppmerksomhet rundt seg selv, sier Hussaini til NTB..

NRK - 1 time siden

– EMD mener Norge har vurdert godt

Advokat Thomas Horn, ekspert på menneskerettigheter og bruk av islolasjon, mener avgjørelsen fra Strabourg viser at EMD mener norsk lagmannsrett og Høyesterett har hatt en god og grundig behandling av Breiviks soningsforhold, skriver NTB..

NRK - 1 time siden

Stoltenberg: – Svakere bånd til USA

NATOs generalsekretær Jens Stoltenberg sier ifølge NTB at båndene mellom Europa og USA er svekket, og at det må gjøres en innsats for å styrke forsvarsalliansen. – Det er ikke hugget i stein at de transatlantiske båndene vil vare evig..

NRK - 17 timer siden

Marihuana lovlig i Canada i oktober

Canadas statsminister Justin Trudau sier det narkotiske stoffet marihuana vil bli lovlig i hele landet fra og med 17. oktober, melder AP..

NRK - 1 time siden

Eksperter advarer mot helseapper

Det lanseres stadig flere trenings- og kostholdsapper til smarttelefoner. Finn Skårderud, ekspert på spiseforstyrrelser, og Kethe Engen, som tar doktorgrad ved Norges Idrettshøgskole, mener appene kan gi et usunt fokus..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt