NRK > Nyheter

Onsdag, 21 April, 21:25

NRK - 08 april 21 kl. 11:00

Brann i Levanger sentrum

Politiet melder om brann i en bakgård i Levanger sentrum. Det skal være synlige flammer på stedet. Nødetatene er på vei og er straks framme..
Les mer på NRK


Les mer om:
Levanger

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Branni , Levanger, sentrum
NRK - 05 april 21 kl. 20:24

Stor leteaksjon i Levanger

Politiet i Trøndelag leter etter en 49 år gammel mann som forlot Sykehuset Levanger klokka 10. Det letes med drone, politihund og fra båt sørvest for sentrum. Han er 175 centimeter høy, tynn, med svart, kort hår, og har briller, blå lue og blå jakke..

NRK - 08 april 21 kl. 11:24

Kontroll på brann Levanger

Politiet opplyser at brannvesenet har kontroll på brannen i en bakgård i Levanger. Det jobbes med å lokalisere alle involverte..

NRK - 06 april 21 kl. 13:57

Død person funnet i Levanger

En omkommet person er funnet i et område ved Levanger der en 49 år gammel mann ble meldt savnet i går. De pårørende er varslet..

Aftenposten - 20 feb. 21 kl. 07:23

En livstruende skadd etter brann i Sarpsborg44 En livstruende skadd etter brann i Sarpsborg

En mann i 60-årene er livstruende skadd etter en brann i en leilighet i Sarpsborg sentrum natt til lørdag..

NRK - 08 feb. 21 kl. 22:46

Brann i Florø sentrum

I alt 11 mennesker er evakuert fra et brennende bolighus og flere nabohus i Florø sentrum i Kinn kommune på Vestlandet. Det er fare for at brannen skal spre seg til nabohus, opplyser Vest politidistrikt. Det er ikke meldt om skadde..

NRK - 24 feb. 21 kl. 05:09

Brann i trehus i Risør sentrum

Politiet i Agder melder om full fyr i en bygning i Risør sentrum. Det er ikke registrert personer på adressen, men det er fare for videre spredning, opplyser operasjonssentralen til NRK. Politiet fikk melding om brannen klokka 04.

VG - 24 feb. 21 kl. 06:13

Brann i trehusbebyggelse i Risør sentrum

Det brenner fredag morgen kraftig i flere bygninger i sentrum av Risør i Agder. Brannvesenet har ikke kontroll på brannen..

NRK - 30 jan. 21 kl. 05:15

Rykket ut til mulig brann i Bergen

Ved femtiden lørdag morgen ble det meldt om mulig brann i Media City Bergen, i Bergen sentrum. Det skal lukte brent og observasjoner av en del røyk fra et teknisk rom. Nødetatene er på stedet, melder Vest polidistrikt..

NRK - 20 feb. 21 kl. 03:12

Mann til sykehus etter brann

En person ble reddet ut en fra en leilighet i Sarpsborg sentrum etter melding om brann i flermannsbolig. Vedkommende er fraktet til sykehus med røykskader melder politiet i Øst på Twitter. Brannen er slukket, og det er startet utlufting..

NRK - 20 feb. 21 kl. 07:31

Livstruende skadd etter brann

En mann i 60-årene er livstruende skadd etter en brann i en leilighet i Sarpsborg. Brannen var i en bygning med fire boenheter i sentrum av Sarpsborg. Alle de andre beboerne er gjort rede for.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Forlenger søknadsfristen

Regjeringa forlenger søknadsfristen for støtteordninga for store publikumsopne arrangement til 20. mai då fleire aktørar ikkje rakk fristen. Det opplyser næringsminister Iselin Nybø i ei pressemelding.

NRK - 30 minutter siden

Testet barnehagebarn i Lindesnes

Lindesnes kommune startet i dag massetesting av 128 barnehagebarn, etter koronautbrudd i en barnehage i Mandal. – Uvanlig, men nødvendig, mener kommuneoverlegen som jobber med å få kontroll på smitten..

NRK - 45 minutter siden

Gir Russland diplomat-ultimatum

Den tsjekkiske regjeringa åtvarar Russland om at fleire russiske diplomatar kan verte utvist, om ikkje tsjekkiske diplomatar i Russland får kome tilbake på jobb. Russland får fram til midt på dagen torsdag før Tsjekkia tar grep, ifylgje regjeringa. Russland kallar ultimatumet for uakseptabelt..

NRK - 1 time siden

Tre drepne i eksplosjon

Tre personar er drepne og elleve er skadde etter ein eksplosjon på eit luksushotell i sørvest-Pakistan, melder politiet i landet, ifylgje Reuters..

NRK - 2 timer siden

Høgre nektar å forhandle med Ap

Høgre har på eit gruppemøte onsdag vorte samde om å avvise forhandlingar med Arbeidarpartiet om ein delvis avkriminalisering av narkotika, melder TV 2. Ap vil berre avkriminalisere for dei som dei omtalar som tunge rusavhengige..

NRK - 2 timer siden

30 mafiamedlemmer arresterte

Italiensk politi har arrestert 30 personar som truleg er mafiamedlemmer på Sicilia, opplyser politiet onsdag. Dei arresterte er sikta for utpressing, skadeverk og smugling av narkotika..

NRK - 3 timer siden

United-eier beklager

I et åpent brev legger klubbeier Joel Glazer seg nå flat overfor Manchester United-supporterne, etter at klubben tirsdag kveld trakk seg fra den omstridte superligaen. – Dere gjorde deres motstand mot superligaen veldig tydelig, og vi har lyttet. Vi gjorde en feil og vi vil vise at vi kan rette det opp igjen, skriver Glazer.

NRK - 3 timer siden

300 arresterte i Russland

Politiet har arrestert 300 personar fleire stader i Russland etter demonstrasjonar til støtte for opposisjonspolitikar og regimekritikar Aleksej Navalnyj. Det melder OVD Info, som fører oversikt over arrestasjonar under opposisjonelle demonstrasjonar, ifylgje Reuters..

NRK - 4 timer siden

Ber om rask helsehjelp til Navalnyj

Menneskerettsekspertar i FN ber Russland om å gi regimekritikar Aleksej Navalnyj rask helsehjelp og å evakuere han frå arbeidsleieren han sit i, melder Reuters. Ekspertane meiner livet til Navalnyj truleg er i stor fare, og at han må få hjelp utanfor grensene til Russland..

NRK - 4 timer siden

Arbeidsulykke i Kviteseid

Ei kvinne i 30 åra er frakta til sjukehus med luftambulanse etter ei arbeidsulykke på ein låve i Kviteseid, der ei kvinne skal ha gått gjennom eit golv. Skadeomfanget er ikkje kjent. Politiet har etterforska ulykka på staden og oppretta sak.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt