P4 > Nyheter

Saturday, 30 May, 08:33

P4 - 30 Jun 19 kl. 07:23

Brann i 18 garasjer i Oslo

Det brenner i en garasjerekke med 18 garasjer i Haugerudveien på Alna i Oslo.
Politiet melder om mye sort røyk, og beboere i området bes om å lukke vinduer.
Dette er den tredje garasjebrannen i Oslo på kort tid. I går brant det i 16 garasjer på Grorud, og 10 garasjer på Nordstrand, og mange biler ble totalskadd.
Politiet tror brannene kan være påsatt og har startet taktisk og teknisk etterforskning..
Les mer på P4


Les mer om:
Haugerudveien, Alna, Oslo, Grorud, Nordstrand

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Branni 18 , garasjeri , Oslo
P4 - 29 Jun 19 kl. 16:05

Brann i flere garasjer i Oslo

Det brenner i flere garasjer på Mortensrud i Oslo. Beboere i området blir bedt om å holde vinduer og dører lukket, opplyser politiet..

NRK - 29 Jun 19 kl. 15:55

Brann i fleire garasjer

Det brenn i fleire garasjer i Olasrudveien i Oslo. Naudetatane er på veg, skriv politiet på Twitter..

Aftenposten - 29 Jun 19 kl. 16:21

Brann i flere garasjer på Mortensrud

Nødetatene rykket lørdag ettermiddag ut etter å ha mottatt flere meldinger om brann i flere garasjer på Mortensrud i Oslo. Beboere bes om å lukke vinduene..

P4 - 29 Jun 19 kl. 19:33

Fem garasjer nedbrent

Fem garasjer har brent ned på Mortensrud etter en kraftig brann i ettermiddag. Det var en nabo som meldte inn brannen, og det var lenge fare for spredning til bebyggelse i nærheten. Området er sperret av i påvente av kriminaltekniske undersøkelser..

NRK - 29 Jun 19 kl. 15:55

Brann i fleire garasjer i Oslo

Det brenn i fleire garasjar i Olasrudveien i Oslo. Naudetatane er på veg, skriv politiet på Twitter..

NRK - 30 Jun 19 kl. 06:32

Brann i garasjeanlegg i Oslo

Det brenner søndag morgen i et garasjeanlegg med seks garasjer på Haugerud i Oslo. Det skal ikke være fare for spredning til boliger, melder Oslo-politiet på Twitter. Naboer bes om å lukke vinduer, grunnet mye røyk..

P4 - 29 Jun 19 kl. 07:22

Brann i garasjerekke på Grorud

Flere biler skal ha fått store skader etter at det begynte å brenne i 16 garasjer på Grorud i Oslo i natt. Det var på et tidspunkt fare for at brannen skulle spre seg til flere nærliggende garasjeanlegg, forteller operasjonsleder i Oslo-politiet, Sven Christian Lie. Årsaken til brannen er uklar.

Dagbladet - 30 Jun 19 kl. 07:19

Nye garasjebranner i Oslo: - Må ses i sammenheng

Natt til søndag brant det for tredje gang på ett døgn i garasjer i Oslo..

NRK - 12 May 19 kl. 11:46

Brann på Marienlyst i Oslo

Brannvesenet er til stades i Kirkeveien ved Marienlyst i Oslo, der det er meldt om brann i ein bustad. Dette er tredje brann på under eit døgn i Oslo. I tillegg er ein sakna i ein brann på Nannestad og to er døde etter at fleire hus brann på Lier..

NRK - 16 Feb 20 kl. 04:56

Brann i tre biler i Oslo

Nødetatene rykket ved 04.30-tiden natt til søndag ut til tre bilbranner på Bøler i Oslo. Bilene sto i Utmarksveien.

Fler nyheter fra P4

P4 - 1 time siden

To til sykehus etter båtulykke

To personer er sendt til sykehus etter en båtulykke i Nedstrand i Rogaland i natt. Fritidsbåt traff en jernstake og har store materielle skader, opplyser politiet. Begge mennene vil bli promilletestet..

P4 - 1 time siden

14 nye smittede

Ytterligere 14 personer er registrert koronasmittet i Norge siste døgn. I går var tallet 10. 30 personer får behandling på sykehus, ifølge tallene fra Folkehelseinstituttet..

P4 - 45 minutter siden

Tre pågrepet etter brann

Tre personer er pågrepet etter en branne i en boligblokk i Trondheim. De tre er mistenkt for å ha noe med brann å gjøre, opplyser politiet i Trøndelag. Ingen personer ble skadd i brannen.

P4 - 45 minutter siden

Mann døde i MC-ulykke

En mann i 60-årene døde etter en motorsykkeulykke i Skien i går kveld. Mannen ble tilfeldigvis funnet av forbipasserende, så hendelseforløpet er foreløpig uklart, opplyser politiet i Sør-Øst til NTB. Pårørende er varslet..

P4 - 45 minutter siden

Mann funnet død i Rauma

En eldre mann ble funnet død etter en leteaksjon i Rauma i Møre og Romsdal i natt. Mannen var meldt savnet i området. Politiet tror det er snakk om en ulykke..

P4 - 45 minutter siden

Demonstrasjoner over hele USA

Det pågår nå store demonstrasjoner i flere amerikanske delstater og byer etter at afroamerikaneren George Floyd døde etter en brutal pågripelse i Minneapolis. I Washington er Det hvite hus stengt av, CNNs hovedkontor i Atlanta har blittt angrepet av demonstranter, og i Minneapolis ignorerte innbyggerne portforbudet som er innført. En ny video av pågripelsen som nå spres på sosiale medier viser tre politimenn som kneler på Floyd..

P4 - 9 timer siden

Trump: - Situasjonen må ikke få fortsette

- Situasjonen i Minneapolis må ikke få utvikle seg til anarki. Det sa USAs president Donald Trump for kort tid siden, etter opptøyene som har oppstått i kjølvannet av dødsfallet til afroamerikanske George Floyd. Påtalemyndigheten pågrep og siktet i dag politimannen som knelte over Floyd for uaktsomt drap.

P4 - 8 timer siden

Trump: - Forferdelig å se på

- Måten George Floyd ble behandlet på av politiet er helt forferdelig. Det sier USAs president Donald Trump i kveld. Debatten om politivold og rasisme har igjen blusset opp i USA etter at den afroamerikanske mannen George Floyd døde i Minneapolis etter en brutal pågripelse.

P4 - 8 timer siden

La ut personlig informasjon om 4800 lærlinger

Private opplysninger om nesten fem tusen lærlinger er blitt delt på Viken fylkeskommune sine nettsider. Listen inneholdt navn, fødsels- og personnummer, e-postadresse og mobilnummer til 4800 lærlinger, og lå ute i to dager forrige uke før feilen ble oppdaget, melder NRK. Fylkesdirektør Solveig Olsen i Viken sier de er svært lei seg for det som har skjedd, og beklager hendelsen.

P4 - 9 timer siden

Ungdommer pågrepet på Trosterud

Store politistyrker er på Trosterud i Oslo etter opptil 20 ungdommer skal ha begynt å kaste steiner mot en politipatrulje. Ungdommene er i alderen 15 til 20 år. Politiet hadde opprinnelig stoppen bil uten gyldig førerkort, da hissige ungdommer skal ha begynt å kaste småstein og kvist, og etter hvert større stein som traff en av betjentene.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt