NRK > Nyheter

Fredag, 30 Oktober, 11:45

NRK - 01 okt. 20 kl. 09:50

Brann i Åndalsnes

Det brenner kraftig i en bygning i Åndalsnes sentrum, melder politiet. Nødetatene er på stedet og det jobbes med å for å få kontroll over beboere og om noen er savnet. Brannvesenet er inne med røykdykkere..
Les mer på NRK


Les mer om:
Åndalsnes

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Branni , Åndalsnes
VG - 01 okt. 20 kl. 10:10

Kraftig brann i Åndalsnes

Brannvesenet jobber med å få kontroll over en brann i en eller flere leiligheter i Åndalsnes sentrum..

VG - 01 okt. 20 kl. 10:10

Kraftig brann i Åndalsnes – en skadet

Brannvesenet jobber med å få kontroll over en brann i en eller flere leiligheter i Åndalsnes sentrum. Nødetatene jobber med evakuering og det er meldt om en skadet person..

VG - 01 okt. 20 kl. 10:10

Kraftig brann i Åndalsnes – alle beboere gjort rede for

Brannvesenet jobber med å få kontroll over en brann i et boligkompleks i Åndalsnes sentrum..

Aftenposten - 01 okt. 20 kl. 10:07

Brann i flyktningboliger i Åndalsnes – 34 personer evakuert

Store ressurser fra hele distriktet jobber for å slukke en brann i flyktningboliger i Åndalsnes i Rauma kommune. Flere skal være er skadd..

VG - 01 okt. 20 kl. 10:10

Kraftig brann i Åndalsnes – under kontroll

Brannvesenet jobber med å få kontroll over en brann i et boligkompleks med 12 boliger i Åndalsnes sentrum. Brannen skal nå være under kontroll og videre spredning er hindret..

Aftenposten - 01 okt. 20 kl. 10:07

Brenner i flere hus i Åndalsnes

Store ressurser fra hele distriktet jobber for å slukke en brann i flere bolighus i Teglverksveien i Åndalsnes i Rauma kommune..

P4 - 01 okt. 20 kl. 10:12

Flere hus i brann i Åndalsnes

Det brenner i flere hus i Åndalsnes. Så langt er det meldt at en person er skadd - uklart hvor alvorlig. En person er ikke gjort rede for.

Klartale - 01 okt. 20 kl. 10:54

Brann i flyktning-boliger i Åndalsnes

Det brenner kraftig i flere hus i Åndalsnes i Rauma kommune. Brannvesenet jobber på spreng med å slukke brannen. Flere skal være skadd..

P4 - 01 okt. 20 kl. 13:54

Brann i Åndalsnes slukket

Den kraftige brannen i flere flyktningboliger i Åndalsnes er nå slukket. 35 beboere er hjemløse, opplyser politiet i Møre og Romsdal til NTB. Noen skal være lettere brannskadet eller påvirket av røyk, men det er ikke snakk om alvorlige skader.

NRK - 01 okt. 20 kl. 18:14

Pågrepet etter brann i Åndalsnes

Én person er pågrepet etter storbrann i Åndalsnes, melder TV 2..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 3 minutter siden

Mistenker smitte på oljeplattform

Fleire personar på Oseberg feltsenter er sette i karantene grunna mistanke om at ein av dei tilsette er smitta. Den Equinor-tilsette har testa både positivt og negativt, og selskapet ventar no på eit tredje svar, fortel talsperson Morten Eek til E24..

NRK - 10 minutter siden

Ekstra vakthald i Oslo-moské

Det Islamske Forbundet set inn ekstra vakthald under fredagsbøna ved Rabita-moskeen i Oslo. Avgjerda kjem som følge av angrepet i Notre-Dame i den franske byen Nice torsdag, der tre personar blei drepne, opplyser forstandar Basim Ghozlan til P4..

NRK - 5 minutter siden

Italia med betre økonomi enn venta

Den italienske økonomien vaks med 16,1 prosent i tredje kvartal samanlikna med andre kvartal – meir enn dei 12,5 prosentane som banken UniCredit hadde spådd. Bruttonasjonalprodukt falt med 13 prosent i andre kvartal som følge av restriksjonar..

NRK - 15 minutter siden

Stenger fram til mandag

Hammerfest sykehus holder stengt til mandag, det informerte ordfører Marianne Sivertsen Næss under dagens pressekonferanse. Da vil det bli gjort en ny vurdering om veien videre..

NRK - 45 minutter siden

Setter ikke inn ekstra skolebusser

Ålesund kommune krever ikke at det blir satt inn ekstra skolebusser. Torsdag reagerte flere busselskaper på at de ikke blir brukt, når skolebussene er smekkfulle. Kommunedirektør Astrid Eidsvik begrunner dette med smittesituasjonen..

NRK - 45 minutter siden

Setter ikke inn ekstra busser

Ålesund kommune krever ikke at det blir satt inn ekstra skolebusser for å hindre at de blir fulle. Kommunedirektør Astrid Eidsvik begrunner dette med smittesituasjonen. Torsdag reagerte flere busselskaper på at de ikke blir brukt, når skolebussene er smekkfulle..

NRK - 15 minutter siden

Tysk økonomi vaks med 8,2 prosent

Økonomien i Tyskland har henta seg inn i tredje kvartal, melder nyheitsbyrået AFP. Bruttonasjonalproduktet vaks med 8,2 prosent, noko meir enn dei 7,3 prosentane som var venta. Tyske styresmakter ventar at økonomien vil krympe med 5,5 prosent..

NRK - 30 minutter siden

Ansatt ved Drammen sykehus smittet

En ansatt ved ortopedisk avdeling ved Drammen sykehus har fått påvist koronasmitte. Det har ført til at tre ansatte er satt i karantene. Smittetilfellet påvirker ikke driften ved avdelingen, opplyser Vestre Viken om i en pressemelding..

NRK - 30 minutter siden

Innhenting i spansk økonomi

Spanias bruttonasjonalprodukt vaks med 16,7 prosent i tredje kvartal målt mot andre kvartal, men er framleis ned 8,7 prosent målt mot i fjor, melder AFP. I andre kvartal krympa økonomien med 17,8 prosent som følge av inngripande koronarestriksjonar..

NRK - 30 minutter siden

Raude tal for Air France-KLM

Luftfartsgiganten Air France-KLM tapte 1,7 milliardar euro i tredje kvartal, samanlikna med 363 millionar i pluss i tredje kvartal i fjor, melder AFP. Tapet svarar til nesten 19 millionar kroner, og er i stor grad grunna få reisande under pandemien..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt