P4 > Nyheter

Lørdag, 19 September, 10:16

P4 - 14 aug. 20 kl. 09:42

Brann-spiller har fått koronavirus

Brann-spiller Gilli Rolantsson har fått påvist koronasmitte.
Det skriver Brann på sin hjemmeside.
Fotballspilleren fra Førøyene har vært i karantene etter å ha vært i nærkontakt med en virussmittet person, og fikk nylig symptomer.
Spilleren har ikke vært i kontakt med noen av de andre spillerne på laget..
Les mer på P4


Les mer om:
Gilli Rolantsson, Brann, Førøyene

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Brann-spillerhar , fått, koronavirus
NRK - 17 april 20 kl. 14:16

Ebolamedisin mot koronavirus

Tidlege resultat frå eit sjukehus i Chicago tyder på at ebolamedisinen kan ha effekt mot koronavirus. Etter testing på 125 alvorleg sjuke pasientar, så er dei fleste no blitt utskriven, to personar har døydd. Legemiddelet blir også testa i Norge..

NRK - 22 april 20 kl. 12:30

Koronavirus på Tokyo-institusjon

Åtte babyer og småunger som bor på et barnesenter i Tokyo, har testet positivt for koronavirus etter at en ansatt hadde pådratt seg smitte. De åtte som har fått påvist smitte, er innlagt på sykehus, men ingen av dem har høy feber..

NRK - 05 mai 20 kl. 09:32

Færre koronasyke i Sør-Korea

Spredningen av koronavirus er i ferd med å stanse helt opp i Sør-Korea, som melder om bare tre nye smittetilfeller det siste døgnet. 10.804 har til nå fått koronavirus i landet, men smittespredningen er nå like lav som den var i midten av februar..

Aftenposten - 07 mai 20 kl. 07:23

Undersøkelse: 2 av 100 har antistoffer mot koronavirus – FHI tror svært få har vært smittet

Blodprøver fra 400 personer viser at 2 av 100 har antistoffer mot koronavirus. Det tyder på at en liten del av befolkningen har vært smittet, ifølge forskerne..

NRK - 14 mai 20 kl. 05:30

Bare 2 prosent har antistoffer

Blodprøver frå nesten 400 personar i Oslo-området viser at færre enn 2 av 100 har antistoff mot koronavirus. Dette tyder på at det berre er ein liten del av befolkninga som har vore smitta med koronavirus, skriver Folkehelseinstituttet..

P4 - 15 mai 20 kl. 07:08

FHI vil sjekke spyttprøver for koronavirus

Folkehelseinstituttet vil nå sjekke spyttprøver for koronavirus i håp om å holde oversikt over situasjonen. Til NTB sier FHI at de vl sende en liten pakke til et tilfeldig utvalg som inneholder et rør man kan spytte i. Spyttprøven vil kunne vise om personen har viruset i kroppen, på samme måte som man gjør når det tas prøve med en pensel i nese og svelg..

NRK - 19 mai 20 kl. 08:15

Mener vikarer spredde koronavirus

Ifølge en studie gjennomført av engelske helsemyndigheter har midlertidige ansatte uforvarende spredd koronavirus fra sykehjem til sykehjem, skriver The Guardian. Det anslås at minst 22. 000 mennesker er døde på grunn av covid-19 i England og Wales..

Aftenposten - 22 mai 20 kl. 06:31

Over 20.000 døde av koronavirus i Brasil

Over 20.000 personer er nå døde etter smitte av koronavirus i Brasil. Torsdag døde 1.

NRK - 25 mai 20 kl. 01:02

Voksne i Danmark kan bestille test

I Danmark trenger man ikke lengre henvisning fra lege for å få testet seg for koronavirus. Nå kan alle personer over 18 år bestille test for koronavirus, selv om de ikke har symptomer. Det bekrefter landets helsedepartement, skriver DR..

NRK - 29 mai 20 kl. 10:34

Pasient døde av koronavirus

En eldre pasient som var smittet med koronavirus, døde 28. mai ved Sykehuset i Vestfold etter lengre tids sykdom, opplyser sykehuset. Dødsfallet er det tredje koronarelaterte dødsfallet som er registrert ved sykehuset..

Fler nyheter fra P4

P4 - 15 minutter siden

55 nye smittede i Oslo

55 personer i Oslo har fått påvist koronasmitte det siste døgnet. Det viser tall fra Folkehelseinsituttet, melder NRK. Assisterende helsedirektør Espen Nakstad advarte i går om utviklingen i hovedstaden, der smittetallene har steget jevnt de siste ukene.

P4 - 15 minutter siden

Flere drept i masseskyting

Flere personer skal ha blitt drept i en masseskyting i byen Rochester i delstaten New York i USA. Det melder politiet nå. Det er ikke kjent hvor mange som er skutt og hvor mange som er drept.

P4 - 30 minutter siden

Flerer ukvalifiserte lærere

Det har blitt flere ukvalifiserte lærere i skolen. Andelen har økt med rundt 35 prosent mellom 2013 og 2020, skriver Klassekampen. Ukvalifiserte lærere har i dag ansvaret for 4,5 prosent av unvervisningen i Norge.

P4 - 1 time siden

India kan passere USA

India er på vei til å passere USA som det landet med flest koronasmittede i verden. Smittetallet har steget daglig de siste fem ukene. Bare det siste døgnet har rundt 94.

P4 - 1 time siden

Stor fare for busstreik

Det kan gå mot en stor busstreik i morgen. Riksmekleren sier det er stor avstand mellom partene i forhandlingene, melder NTB. Busstrafikken i Oslo og Viken kan bli lammet i morgen, om det ikke blir enighet innen midnatt.

P4 - 1 time siden

Til legevakt etter brann

Fire personer er sendt til legevakt etter en brann i en enebolig i Bergen i dag tidlig. En familie på fem var i boligen da det begynte å brenne, og alle har kommet seg ut, melder politiet..

P4 - 1 time siden

- Lime-tiltalt startet opp ny kjede

Mannen bak Lime-butikkene, som er tiltalt for menneskehandel og organisert kriminalitet, skal ha bygget opp en ny kjede mens han har vært tiltalt. Det melder VG. Mannen anket i 2018 en dom på ni års fengsel i en omfattende Lime-saken, og ankesaken er ikke avgjort.

P4 - 1 time siden

70 millioner til bevaring av kirker

Regjeringen setter av 70 millioner til sikring av gamle kirker i statsbudsjettet for neste år. Det skriver avisen Vårt Land. Pengene skal brukes til å bevare kirker som er bygget før 1850.

P4 - 1 time siden

Hurtigrute-etterforskning mot slutten

Etterforskningen av Hurtigruten er nå i sluttfasen. Selskapet er mistenkt for å ha brutt loven om smitteoverføring og for brudd på koronaforskriften i smittevernloven, i forbindelse med utbruddet på MS Roald Amunsden. Påtalemyndigehten opplyser til Dagens Næringsliv at målet er å komme i mål med etterforskningen i løpet av en måned..

P4 - 1 time siden

Blir ikke avhørt ennå

Mannen i 40-årene som er siktet for å ha drept moren sin i Oslo i går, blir foreløpig ikke avhørt. Mannens forsvarer sier til VG at de hadde et møte i går kveld, og at det ikke blir noe avhør nå på grunn av sakens omstendigheter. Forsvareren vil ikke si noe mer foreløpig.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt