NRK > Nyheter

Torsdag, 04 Mars, 00:47

NRK - 26 jan. 21 kl. 16:35

Brøt karantenereglene

Start-spilleren som søndag fikk påvist koronasmitte brøt innreisekarantenen, skriver fvn.no. Spilleren trente flere ganger på styrkerommet sammen med andre lagkamerater, før han fikk påvist smitte. Klubben innrømmer at reglene ikke har blitt fulgt..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Brøt, karantenereglene
NRK - 04 feb. 21 kl. 17:55

Brøt karantenereglene, ble anmeldt

Tromsø kommune har anmeldt fire personer med utenlandsk statsborgerskap for brudd på bestemmelsene knyttet til innreisekarantene. De fire oppholder seg på et karantenehotell i byen som kommunen har avtale med. Det er andre gang kommunen anmelder under pandemien..

E24 - 27 jan. 21 kl. 13:33

1.000 nordmenn med hytte i Sverige til sak mot karantenereglene

Det er i dag karanteneplikt etter overnatting på hytte i Sverige. Hytteeierne mener dette er «uforholdsmessig» og «diskriminerende». Regjeringsadvokaten mener at dette ikke er noe verre for dem, enn for de som ønsker å feriere i utlandet generelt..

Aftenposten - 27 jan. 21 kl. 14:52

Kommunen har anmeldt Start-spiller for brudd på karantenereglene

– Vi ser alvorlig på forholdet, sier beredskapssjefen i kommunen..

VG - 03 feb. 21 kl. 12:07

Over 5000 karanteneunntak på fire dager: – En sveitserost

Rundt 45 prosent av alle som kom inn i landet, fikk unntak fra karantenereglene etter at regjeringen «i praksis» stengte grensene..

NRK - 13 jan. 21 kl. 18:08

Sparkesykler forsinker brøyting

Nesnødde elsparkesykler forsinker arbeidet med brøyting i Bergen. Mannskapet i brøytebilene må ut av bilen for å rydde. De må nå beregne én time ekstra for hver eneste brøyterunde, noe som totalt kan koste rundt 100.

NRK - 26 jan. 21 kl. 18:37

Brød lagt i feil pose

Norgesgruppen advarer melkeallergikere om at noen brød fra Bakehuset er pakket i feil pose, hvor melkepulver ikke står deklarert. Brødene heter «Våre groveste Matpakkebrød skåret», men er lagt i poser merket «Våre groveste Havrebrød skåret»..

Aftenposten - 08 jan. 21 kl. 07:00

Alex Schulamn og hans to brødre delte alt, også familiens mørkeste hemmeligheter: Hvordan kunne de som voksne ende opp nærmest som fremmede?

De tre brødrene delte alt, også familiens mørkeste hemmeligheter: Hvordan kunne de som voksne ende opp nærmest som fremmede?.

NRK - 09 jan. 21 kl. 14:51

Ny mann gjennom isen på Bråstein

For andre gang i dag har en mann gått gjennom isen på Bråsteinvannet, til tross for at kommunen meldte om sikker is. I begge tilfellene er personene i god behold. Kommunen sperrer nå av deler av vannet i sørøst..

Aftenposten - 09 jan. 21 kl. 15:21

Lægreid utnyttet forferdelig skyting fra Bø-brødrene - vant jaktstarten

Bø-brødrene hadde en usedvanlig dårlig dag på standplass. Storebror Tarjei skjøt bort seiersmuligheten på siste….

VG - 09 jan. 21 kl. 15:21

Lægreid utnyttet forferdelig skyting fra Bø-brødrene - vant jaktstarten

Bø-brødrene hadde en usedvanlig dårlig dag på standplass. Storebror Tarjei skjøt bort seiersmuligheten på siste skyting, mens Thingnes Bø sprakk fullstendig på tredje skyting. Da så Sturla Holm Lægreid sitt snitt til å stikke av med seieren..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Ny krangel om nordirsk grense

En britisk avgjørelse om å utsette kontroll av mat og jordbruksprodukter på vei til Nord-Irland, strider mot brexitavtalen og er brudd på internasjonal lov, mener EU-kommisjonen. Brexitavtalen pålegger britene å ha kontroll på grensa til Nord-Irland..

NRK - 15 minutter siden

344.000 vaksinedoser satt i Norge

Til sammen har 344.669 personer fått første dose av koronavaksinen, og 166.322 personer har fått andre dose, viser tall fra Folkehelseinstituttet.

NRK - 15 minutter siden

689 nye koronasmittede siste døgn

Det siste døgnet er det registrert 689 koronasmittede i Norge. Det er 190 flere enn dagen før og 348 flere enn samme dag i forrige uke. De siste sju dagene er det registrert til sammen 3.

NRK - 9 timer siden

Over en halv million doser satt

Til nå har 344.669 personer fått første dose av koronavaksinen i Norge, og 166.322 har fått andre dose, viser FHIs statistikk.

NRK - 1 time siden

Avlyser møter i Kongressen

I USA har Representantenes hus avlyst alle planlagte møter torsdag etter at politiet advarte om at en militant gruppe planlegger å storme Kongressen. Flertallsleder Steny Hoyer informerte de folkevalgte om den plutselige endringen sent onsdag kveld..

NRK - 1 time siden

65 Asker-elever i karantene

65 elever ved Asker videregående skole er satt i karantene etter to fester i helgen, opplyser kommuneoverlege Meera Grepp i Asker. Skolen opplyser på sin nettside at en elev på tredje trinn fikk påvist koronasmitte onsdag 3. mars..

NRK - 5 timer siden

Åtte skadd i mulig terror i Sverige

Svensk politi skjøt en mann i 20-årene etter at han gikk til angrep på åtte personer med en spiss gjenstand i Vetlanda. Politiet etterforsker hendelsen som et mulig terrorangrep. Flere skal være alvorlig skadd, men ingen er døde..

NRK - 4 timer siden

Löfven fordømmer Vetlanda-angrep

Sveriges statsminister Stefan Löfven fordømmer angrepet i Vetlanda, der åtte personer ble skadet. – Vi møter slike avskyelige handlinger med et samlet samfunns kraft, sier Löfven ifølge Reuters. Hendelsen etterforskes som mulig terror..

NRK - 1 time siden

Tre livstruende skadd i Sverige

Tre av de åtte skadde i angrepet i Vetlanda i Sverige, får behandling på sykehus for livstruende skader, melder SVT.. Politiet etterforsker saken med sikte på å avdekke om angrepet var terrormotivert..

NRK - 2 timer siden

USA fordømmer vold i Myanmar

USA fordømmer volden i Myanmar, og uttrykker forferdelse over at volden mot demonstranter har økt kraftig i landet. De ber om at alle land unisont fordømmer volden utført av militæret mot folket. Ifølge en FN-utsending ble minst 38 drept onsdag..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt