NRK > Nyheter

Thursday, 17 January, 01:54

NRK - 08 Nov 18 kl. 17:21

Brødrepar døde i småflyulykke

Politiet har nå frigjort navnene på de to personene som mistet livet i småflyulykken i Meråker i Trøndelag onsdag. Det var brødreparet Stig Harald Hoff (59) og Espen Andreas Holdnes Hoff (54). Havarikommisjonen skal nå undersøke flyvraket..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Meråker, Trøndelag, Stig Harald Hoff, Espen Andreas Holdnes Hoff

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Brødrepar, dødei , småflyulykke
Dagbladet - 03 Aug 18 kl. 21:47

Finsk brødrepar antas drept av lynnedslag - funnet av søsteren

Brødrene ble funnet foran badstua på sitt sommersted i Karelen..

Hegnar.no - 09 Sep 18 kl. 12:47

21 døde i flyulykke

Flyet hadde flere passasjerer enn antall seter..

Dagbladet - 14 Oct 18 kl. 17:35

Småfly traff folkemengde - minst tre døde

Tre mennesker omkom og åtte er skadd i en flyulykke øst i delstaten Hessen i Tyskland, melder Bild. Et småfly fløy inn i en menneskemengde på en flyplass..

NRK - 27 Sep 18 kl. 22:14

Brødre tiltalt for voldtekt og ran

Et ungt brødrepar er tiltalt for grov voldtekt og ran på Torshov i Oslo i oktober i fjor, skriver VG. Ifølge tiltalen skal den eldste broren blant annet ha holdt en kniv mot halsen til en ung jente mens han forgrep seg mot henne..

NRK - 08 Nov 18 kl. 13:03

Etterforsker småflyulykke

Etterforskere fra politiet og Statens havarikommisjon starter torsdag tekniske undersøkelser etter småflyulykka i Meråker onsdag der to personer døde..

Aftenposten - 27 Sep 18 kl. 22:12

Brødre tiltalt for grov voldtekt og grovt ran i Oslo

Et ungt brødrepar er tiltalt for grov voldtekt, seksuell omgang med barn mellom 14 og 16 år og grovt ran etter en episode på Torshov i Oslo i oktober 2017..

VG - 27 Sep 18 kl. 19:47

Brødrepar tiltalt for grov voldtekt og grovt ran

Politiet mener at de to unge brødrene samarbeidet da en mindreårig jente ble truet med kniv, voldtatt og ranet ved en skole i Oslo i fjor..

Klartale - 28 Nov 18 kl. 09:17

Flyulykke kunne vært unngått

189 mennesker døde i en flystyrt i Indonesia. Nå mener indonesiske myndigheter flystyrten kunne vært unngått..

Dagbladet - 04 Aug 18 kl. 22:46

Familie på fire omkom i flyulykke i Sveits

To voksne og deres to barn mistet livet da et småfly styrtet i en skog i Sveits lørdag. Samme dag styrtet et annet småfly inn i en sveitsisk fjellvegg..

NRK - 14 Oct 18 kl. 17:05

– Minst tre døde da småfly styrtet

Tre mennesker omkom og åtte er skadd i en flyulykke øst i delstaten Hessen i Tyskland, skriver Bild. Småflyet styrtet i en menneskemengde. Ulykken skjedde i nærheten av fjellet Wasserkuppe, området brukes ofte til forskjellige former for flysport..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 11 timer siden

Får ikke besøke nyfødte

Sykehuset Østfold har innført begrensning på besøk på barselavdelingen og nyfødtintensiven. Årsaken er at det florerer med RS-virus, mage- og tarminfeksjoner og influensa. Bare foreldre får lov til å besøke nyfødte på sykehuset inntil videre..

NRK - 11 timer siden

Ber om 21 års forvaring

– Vi anfører at det foreligger to tilfeller av overlagt drap, og ber om at tiltalte skal dømmes til 21 års forvaring, sier aktor Leif Aleksanderen. Den 43 år gamle kvinnen i Kristiansand er tiltalt for to drap med tolv års mellomrom..

NRK - 15 minutter siden

EAT: Halver kjøtt, doble grønt

Forbruket av rødt kjøtt og sukker må ned med 50 prosent, og vi må spise dobbelt så mye nøtter, frukt, grønnsaker og belgfrukter. Det er hovedpunktene i en ny rapport om mathelse og matforsyning til en økende verdensbefolkning ifølge EAT..

NRK - 15 minutter siden

Innvandrere tok lavstatusjobbene

Innvandring har ført til at norskfødte fra lavere sosiale lag har fått dårligere jobbmuligheter, skriver Aftenposten. En forskningsrapport fra Frisch-senteret viser at innvandrere ofte tar jobber som tidligere var dominert av norskfødte fra små kår..

NRK - 30 minutter siden

Innvandrerbarn får færre barn

Barn av innvandrere får færre barn enn den øvrige befolkning, viser hittil upubliserte tall som Klassekampen har fått fra SSB. Norskfødte kvinner med innvandrerforeldre får i snitt 1,54 barn. Tilsvarende tall for befolkningen for øvrig, er 1,56..

NRK - 1 time siden

FBI stanset angrep mot Trump

Det amerikanske føderale politiet FBI sier at de har pågrepet en 21 år gammel mann som skal ha planlagt å angripe Det hvite hus. Politiet mener at 21-åringen fra Atlanta var radikalisert og planla et selvmordsangrep mot presidentboligen..

NRK - 1 time siden

Tspiras overlevde mistillit

Hellas' statsminister Alexis Tsipras gikk i kveld seirende ut av mistillitsvoteringen i nasjonalforsamlingen som var utløst av navnestriden med nabolandet Nord-Makedonia. Med 151 stemmer mot 148 sikret Tsipras seg nok stemmer til å fortsette..

NRK - 5 timer siden

May overlevde mistillitsvotering

Storbritannias statsminister Theresa May overlevde mistillitsvoteringen i Parlamentet. 325 av de folkevalgte stemte for å beholde May, mens 306 representanter stemte for å felle henne og regjeringen..

NRK - 2 timer siden

Løslater ikke frikjent ekspresident

Den internasjonale straffedomstolen i Haag stanset løslatelsen av Elfenbenskystens tidligere president Laurent Gbagbo etter at saken ble anket. Gbagbo ble tirsdag frikjent for anklager om drap under voldsbølgen som kostet 3000 menneskeliv i 2010–2011..

NRK - 2 timer siden

Partiene avgjør regjeringsutvidelse

Torsdag kl. 14 er stortingsgruppene og landsstyrene i Høyre, Frp, Venstre og KrF innkalt til separate møter for å ta stilling til resultatet av forhandlinger om en ny regjeringsplattform. Sier alle ja, blir Erna Solberg sjef for en flertallsregjering..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt