NRK > Nyheter

Monday, 19 November, 21:14

NRK - 08 Nov 18 kl. 17:21

Brødrepar døde i småflyulykke

Politiet har nå frigjort navnene på de to personene som mistet livet i småflyulykken i Meråker i Trøndelag onsdag. Det var brødreparet Stig Harald Hoff (59) og Espen Andreas Holdnes Hoff (54). Havarikommisjonen skal nå undersøke flyvraket..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Meråker, Trøndelag, Stig Harald Hoff, Espen Andreas Holdnes Hoff

Dele artikeln

9 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Brødrepar, dødei , småflyulykke
Dagbladet - 03 Aug 18 kl. 21:47

Finsk brødrepar antas drept av lynnedslag - funnet av søsteren

Brødrene ble funnet foran badstua på sitt sommersted i Karelen..

Hegnar.no - 09 Sep 18 kl. 12:47

21 døde i flyulykke

Flyet hadde flere passasjerer enn antall seter..

Dagbladet - 14 Oct 18 kl. 17:35

Småfly traff folkemengde - minst tre døde

Tre mennesker omkom og åtte er skadd i en flyulykke øst i delstaten Hessen i Tyskland, melder Bild. Et småfly fløy inn i en menneskemengde på en flyplass..

NRK - 27 Sep 18 kl. 22:14

Brødre tiltalt for voldtekt og ran

Et ungt brødrepar er tiltalt for grov voldtekt og ran på Torshov i Oslo i oktober i fjor, skriver VG. Ifølge tiltalen skal den eldste broren blant annet ha holdt en kniv mot halsen til en ung jente mens han forgrep seg mot henne..

NRK - 08 Nov 18 kl. 13:03

Etterforsker småflyulykke

Etterforskere fra politiet og Statens havarikommisjon starter torsdag tekniske undersøkelser etter småflyulykka i Meråker onsdag der to personer døde..

Aftenposten - 27 Sep 18 kl. 22:12

Brødre tiltalt for grov voldtekt og grovt ran i Oslo

Et ungt brødrepar er tiltalt for grov voldtekt, seksuell omgang med barn mellom 14 og 16 år og grovt ran etter en episode på Torshov i Oslo i oktober 2017..

VG - 27 Sep 18 kl. 19:47

Brødrepar tiltalt for grov voldtekt og grovt ran

Politiet mener at de to unge brødrene samarbeidet da en mindreårig jente ble truet med kniv, voldtatt og ranet ved en skole i Oslo i fjor..

Dagbladet - 04 Aug 18 kl. 22:46

Familie på fire omkom i flyulykke i Sveits

To voksne og deres to barn mistet livet da et småfly styrtet i en skog i Sveits lørdag. Samme dag styrtet et annet småfly inn i en sveitsisk fjellvegg..

NRK - 14 Oct 18 kl. 17:05

– Minst tre døde da småfly styrtet

Tre mennesker omkom og åtte er skadd i en flyulykke øst i delstaten Hessen i Tyskland, skriver Bild. Småflyet styrtet i en menneskemengde. Ulykken skjedde i nærheten av fjellet Wasserkuppe, området brukes ofte til forskjellige former for flysport..

Aftenposten - 07 Nov 18 kl. 16:39

To funnet omkommet etter småflyulykke

To personer er funnet omkommet etter at et småfly forsvant i Meråker..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 3 minutter siden

Anbefaler å la bilen stå i stormen

Politiet anbefaler bilister i Honningsvåg om å la bilen stå i uværet som herjer Magerøya i kveld. Det er stor fare for at grus og stein virvles opp fra bakken og forårsaker steinsprang på bilene, melder politiet..

NRK - 10 minutter siden

Regjeringen gir budsjett-skisse

Høyre, Frp og Venstre presenterer etter det NRK erfarer en ferdig skisse til løsning for KrF når de fire møtes igjen til budsjettdforhandlinger klokka 21.30. Håpet er at denne skal kunne godkjennes av de fire partienes gruppemøter tirsdag formiddag..

NRK - 15 minutter siden

VG: Krf får veteranhjelp

Kjell Ingolf Ropstad skal på kort varsel ha hyra inn tidlegare parlamentarisk leiar Hans Olav Syversen til å leie Krfs sekretariat når partiet skal forhandle om regjeringsmakt med Solberg, ifølgje kjelder VG har snakka med..

NRK - 1 time siden

Ny remis for Carlsen

Det endte med remis i åttende parti på rad mellom Magnus Carlsen og Fabiano Caruana i årets sjakk-VM i London..

NRK - 1 time siden

Vil auke straffa for politiskyting

Regjeringa foreslår å skjerpe straffa for å skyte mot politiet, og vil heve strafferammen frå tre til ti år. – Ein del av kampen for å bekjempe gjengkriminalitet, seier justisminister Tor Mikkel Wara..

NRK - 1 time siden

Narvik valt som VM-kandidat

Skistyret har avgjort at Narvik blir norsk vertskandidat viss Noreg søkjer om VM i alpint. – Me har valt konseptet me trur har størst moglegheit til å bringe eit VM til Noreg, seier skipresident Erik Røste. Fyrste høve til å søkje er VM i 2027..

NRK - 1 time siden

Vil hindre utmelding utan avtale

Den britiske opposisjonsleiaren Jeremy Corbyn seier Labour vil forsøke å hindre at Storbritannia melder seg ut av EU utan at ein brexit-avtale er vedteken. Tidlegare ba han Theresa May om å trekkje tilbake forslaget til skilsmisseavtale med EU..

NRK - 2 timer siden

Bioteknologi-utnevnelser på vent

Helseministeren utsetter valget av nye medlemmer til Bioteknologirådet, og oppgir regjeringsforhandlingene som grunn. Dermed vil KrF få være med på å håndplukke hvem som skal få sitte i Bioteknologirådet om de går inn i regjeringen, ifølge VG..

NRK - 2 timer siden

Droppar setebelte i traktoren

Fire av ti bønder brukar aldri setebelte i traktoren når dei køyrer utanfor offentleg veg. Det kjem fram i ei spørjeundersøking gjort for Arbeidstilsynet. Berre 17 prosent seier at dei alltid brukar belte..

NRK - 3 timer siden

Tilsynssak mot mirakelpredikant

Stilfelsestilsynet opprettar tilsynssak mot mirakelpredikant Svein-Magne Pedersen, skriv VG. Laurdag avslørte avisa at Pedersen gjennom stiftelsen sin Misjon Jesus Leger har samla inn pengar frå nordmenn til naudhjelpsprosjekt som ikkje eksisterer..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt