NRK > Nyheter

Torsdag, 04 Mars, 01:26

NRK - 26 jan. 21 kl. 18:37

Brød lagt i feil pose

Norgesgruppen advarer melkeallergikere om at noen brød fra Bakehuset er pakket i feil pose, hvor melkepulver ikke står deklarert. Brødene heter «Våre groveste Matpakkebrød skåret», men er lagt i poser merket «Våre groveste Havrebrød skåret»..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Bakehuset, Matpakkebrød, Havrebrød

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Brød, lagti , feil, pose
NRK - 10 feb. 21 kl. 07:47

Tre personer druknet i januar

Tre menn omkom i drukningsulykker i januar. To av ulykkene skjedde på isen, viser Redningsselskapets drukningsstatistikk. – Selv om du er sikker på at isen er trygg, råder vi alle til å ta med sikkerhetsutstyr som ispigger, kasteline og mobil i vanntett pose, sier Tanja Krangnes, leder for fagområdet drukning i Redningsselskapet..

NRK - 23 jan. 21 kl. 21:55

Sykehus beklager feil om fødsler

Akershus Universitetssykehus beklager at en gal opplysning har skremt fødende fra Nordre Follo. Pressesjef Geir Lindhjem sier det under oppdatering av nettsidene ved en feil ble lagt inn at kvinnene ikke kunne ha med seg ledsager. Feilen er rettet..

VG - 17 feb. 21 kl. 18:07

AUF fikk 1,5 mill. i støtte på feil grunnlag: Oslo kommune vet ikke om pengene kreves tilbake

Oslo-politikere krever at AUFs fylkeslag betaler tilbake 1,5 millioner kroner, etter at de oppga feil medlemstall og fikk utbetalt penger på feil grunnlag fire år på rad. Kulturetaten vurderer fortsatt hva de vil gjøre..

NRK - 13 jan. 21 kl. 18:08

Sparkesykler forsinker brøyting

Nesnødde elsparkesykler forsinker arbeidet med brøyting i Bergen. Mannskapet i brøytebilene må ut av bilen for å rydde. De må nå beregne én time ekstra for hver eneste brøyterunde, noe som totalt kan koste rundt 100.

NRK - 11 jan. 21 kl. 17:49

Forslag om riksrett lagt fram i USA

Demokratene har lagt fram forslag til en resolusjon om å stille president Donald Trump for riksrett før han går av 20. januar. Dersom visepresident Mike Pence ikke går med på å avsette Trump, kan Representantenes Hus stemme over forslaget på onsdag..

Aftenposten - 12 jan. 21 kl. 14:24

Stortalent i RBKs søkelys: Har lagt inn bud

Rosenborg har lagt inn bud på Sogndals stortalent Sivert Mannsverk (18).

NRK - 15 jan. 21 kl. 13:46

Elden: – Bertheussen er skuffet

– Bertheussen er skuffet over resultatet så langt. Det retten har lagt vekt på er at det ikke er et enkelt fellende bevis, men en såkalt samlet bevisvurdering som har funnet sted. De har sett bort fra alibier og bevis som er lagt frem fra hennes side, så det er vel ting som tyder på at dette går mot en ankerunde, sier forsvarer John Christian Elden..

VG - 19 jan. 21 kl. 17:54

Pålagt av Stortinget – men regjeringen vil ikke love lønnsstøtte

Stortinget har tirsdag pålagt regjeringen å lage en ordning med lønnsstøtte som alternativ til permitteringer. Statsminister Erna Solberg (H) sier at hun er «kjempe-for» lønnstilskudd, men vil likevel ikke love at regjeringen innfører det..

NRK - 27 jan. 21 kl. 02:24

Senator lagt inn på sykehus

Senator Patrick Leahy, som leder arbeidet med riksrettssaken mot USAs tidligere president Donald Trump, har blitt lagt inn på sykehus til observasjon, skriver CNN. Leahy ble dårlig rett etter at han startet med riksrettssaken..

VG - 28 jan. 21 kl. 12:23

Molde tatt på senga av LSKs priskrav for Sigurdarson – har ikke lagt inn bud

Björn Bergmann Sigurdarson (29) har bekreftet at han ønsker seg til Molde og at klubben har sagt seg villig til å matche lønnsønsket hans. Men fortsatt har ikke Molde lagt inn bud – og årsaken er at de trodde islendingen ikke ville være så kostbar..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

E6 stengt over Saltfjellet

E6 over Saltfjellet i Nordland er stengt på grunn av uvær og dårlig sikt, melder Vegtrafikksentralen. Det er vanskelige kjøreforhold og mye snøfokk på strekningen..

NRK - 45 minutter siden

Ny krangel om nordirsk grense

En britisk avgjørelse om å utsette kontroll av mat og jordbruksprodukter på vei til Nord-Irland, strider mot brexitavtalen og er brudd på internasjonal lov, mener EU-kommisjonen. Brexitavtalen pålegger britene å ha kontroll på grensa til Nord-Irland..

NRK - 1 time siden

344.000 vaksinedoser satt i Norge

Til sammen har 344.669 personer fått første dose av koronavaksinen, og 166.322 personer har fått andre dose, viser tall fra Folkehelseinstituttet.

NRK - 1 time siden

689 nye koronasmittede siste døgn

Det siste døgnet er det registrert 689 koronasmittede i Norge. Det er 190 flere enn dagen før og 348 flere enn samme dag i forrige uke. De siste sju dagene er det registrert til sammen 3.

NRK - 10 timer siden

Over en halv million doser satt

Til nå har 344.669 personer fått første dose av koronavaksinen i Norge, og 166.322 har fått andre dose, viser FHIs statistikk.

NRK - 1 time siden

Avlyser møter i Kongressen

I USA har Representantenes hus avlyst alle planlagte møter torsdag etter at politiet advarte om at en militant gruppe planlegger å storme Kongressen. Flertallsleder Steny Hoyer informerte de folkevalgte om den plutselige endringen sent onsdag kveld..

NRK - 1 time siden

65 Asker-elever i karantene

65 elever ved Asker videregående skole er satt i karantene etter to fester i helgen, opplyser kommuneoverlege Meera Grepp i Asker. Skolen opplyser på sin nettside at en elev på tredje trinn fikk påvist koronasmitte onsdag 3. mars..

NRK - 6 timer siden

Åtte skadd i mulig terror i Sverige

Svensk politi skjøt en mann i 20-årene etter at han gikk til angrep på åtte personer med en spiss gjenstand i Vetlanda. Politiet etterforsker hendelsen som et mulig terrorangrep. Flere skal være alvorlig skadd, men ingen er døde..

NRK - 5 timer siden

Löfven fordømmer Vetlanda-angrep

Sveriges statsminister Stefan Löfven fordømmer angrepet i Vetlanda, der åtte personer ble skadet. – Vi møter slike avskyelige handlinger med et samlet samfunns kraft, sier Löfven ifølge Reuters. Hendelsen etterforskes som mulig terror..

NRK - 2 timer siden

Tre livstruende skadd i Sverige

Tre av de åtte skadde i angrepet i Vetlanda i Sverige, får behandling på sykehus for livstruende skader, melder SVT.. Politiet etterforsker saken med sikte på å avdekke om angrepet var terrormotivert..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt