VG > Debatt

Mandag, 13 Juli, 19:35

VG - 03 des. 19 kl. 10:38

Bråkmakerne i NATO

NATO inviterer til 70 års dag. Men det finnes festbremser. En sier jubilanten er hjernedød. En annen mener 70-åringen er gått ut på dato. En tredje driver politisk utpressing..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
NATO

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Bråkmakernei , NATO
NRK - 18 juni 20 kl. 09:04

– USA vil rådføre seg med Nato

USA sier nå de vil rådføre seg med sine Nato-allierte om det varslede kuttet i antall amerikanske soldater i Tyskland, opplyser Nato-sjef Jens Stoltenberg. Da president Donald Trump kunngjorde at han vil redusere USAs styrker var ikke Nato orientert..

NRK - 05 sep. 19 kl. 17:10

NATO: To soldater drept i angrep

To NATO-soldater ble drept av en bilbombe i Kabul torsdag. Det bekrefter NATO, melder nyhetsbyrået AFP. Også 10 sivile ble drept.

NRK - 07 nov. 19 kl. 20:03

– Nato-alliansen ikke «hjernedød»

Både Tysklands Angela Merkel og Nato-sjef Jens Stoltenberg tar avstand fra påstanden om at Nato-alliansen er «hjernedød», slik Frankrikes president mener. – Nato er sterkt, sier Soltenberg, som advarer å skape avstand mellom USA og Europa..

Dagbladet - 07 nov. 19 kl. 20:10

Hyller sjokkutspill om NATO

Tysklands Angela Merkel og NATO-sjef Jens Stoltenberg tar avstand fra påstanden om at NATO-alliansen er «hjernedød». Uttalelsen vekker derimot begeistring i Russland..

NRK - 14 april 20 kl. 11:43

Samlar forsvarsministrar i Nato

Når forsvarsministrane i Nato møter kvarandre i ein videokonferanse onsdag, er det berre éin sak på dagsordenen: covid-19-krisa. Generalsekretær i Nato, Jens Stoltenberg, seier at koronaviruset framleis råkar oss alle..

NRK - 03 des. 19 kl. 15:20

Putin inviterer Nato til samarbeid

Russlands president Vladimir Putin sier han er klar for å samarbeide med NATO. De allierte i NATO er tirsdag og onsdag samlet til toppmøte i London..

P4 - 11 feb. 20 kl. 12:42

NATO må svare Russland

- NATO må svare på Russland sin utvikling av nye missiler. Det sa generalsekretær Jens Stoltenberg på en pressekonferanse for kort tid siden og viste til at Russland over flere år har investert tungt i moderne militære muligheter. NATO har svart med økt tilstedeværelse.

P4 - 07 nov. 19 kl. 16:20

Kaller NATO «hjernedødt»

Frankrikes president Emmanuel Macron omtaler NATO som hjernedødt i et nytt intervju. Han sier til magasinet The Economist at Europa snart må begynne å tenke på seg selv som en strategisk, geopolitisk maktfaktor. Macron mener det ikke finnes en koordinering i beslutningstakingen mellom USA og de NATO-allierte, og viser til den ukoordinerte aggressive handlingen av en annen NATO-alliert, Tyrkia, i nordlige Syria..

VG - 02 okt. 19 kl. 16:46

Ro i klassen

STORTINGET (VG): Nå ringes det inn til et nytt politisk skoleår. Klarer Erna å få orden på bråkmakerne sine?.

Aftenposten - 28 feb. 20 kl. 13:01

Tyrkia får full støtte fra Nato

Tyrkia får full støtte fra de andre Nato-landene etter at 33 tyrkiske soldater ble drept i et syrisk luftangrep i Syria, sier Nato-sjef Jens Stoltenberg..

Fler nyheter fra VG

VG - 6 timer siden

Blir skatten tatt av vinden?

Ingen registre viser hvem som egentlig eier over halvparten av norske vindparker, og de betaler lite eller ingen skatt. Hvorfor synes myndighetene tilsynelatende at det er helt ok?.

VG - 6 timer siden

Er vi kanskje enige?

I sitt innlegg fra 4. juli erkjenner Naturvernforbundets leder Silje Ask Lundberg langt på vei behovet for mer fornybar energi. Det er positivt..

VG - 6 timer siden

Hvorfor skal ikke fotball være lov?

Jeg var ute i Aftenposten i forrige uke og tok til orde for at det måtte være mulig å differensiere på coronatiltakene, etter hvor stor smitten var. Dette fikk VG til å reagere, som på lederplass argumenterer mot meg..

VG - 21 timer siden

Valget splitter Polen

Det ble som ventet en valgthriller i andre runde av Polens presidentvalg. Valgdagsmålinger gir president Andrzej Duda et syltynt forsprang, bare 0,8 prosent foran opposisjonskandidat Rafal Trzaskowski..

VG - 23 timer siden

Vern strandsonen

Like sikkert som regnbyger en solskinnsdag i Sommer-Norge, kommer debatten om strandsonen og allemannsretten..

VG - Igår: 16:15

Løgneren Trumps endetid

Problemet med fenomenet Trump er at løgnene er så mange og så rutinemessige at løgneren mer fremstår som en slags løgnmaskin, spesielt fordi han ikke synes å bry seg noe særlig om sprik mellom løgner og mellom løgn og virkelighet..

VG - Igår: 12:38

Libanon: Å se et land kollapse på nært hold

BEIRUT (VG) For hver eneste dag ser jeg folk rundt meg falle dypere og dypere ned i desperasjon. Libanon har på å få måneder gått fra håp om en bedre fremtid, til en økonomisk kollaps som driver befolkningen inn i mørket..

VG - I førrgår: 10:35

Norgesferie er oppskrytt!

«Denne sommeren ser det ut til at vi får hele Norge for oss selv», skrev VG i mai. Vær så god, sier jeg..

VG - 10 juli 20 kl. 14:13

Råd til fergereisende i sommer

Det kan jeg forklare ganske godt. Jeg jobber som køvakt på et av de mest trafikkerte sambandene i Nordland akkurat nå, og hadde en lignende jobb de to foregående årene. Her er noen tips!.

VG - 10 juli 20 kl. 10:54

SV truer det nye næringslivet

Det siste Norge trenger nå, er at venstresiden får gjennomslag for å øke skattene kraftig..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt