VG > Debatt

Wednesday, 11 December, 14:40

VG - 03 Dec 19 kl. 10:38

Bråkmakerne i NATO

NATO inviterer til 70 års dag. Men det finnes festbremser. En sier jubilanten er hjernedød. En annen mener 70-åringen er gått ut på dato. En tredje driver politisk utpressing..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
NATO

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Bråkmakernei , NATO
NRK - 05 Sep 19 kl. 17:10

NATO: To soldater drept i angrep

To NATO-soldater ble drept av en bilbombe i Kabul torsdag. Det bekrefter NATO, melder nyhetsbyrået AFP. Også 10 sivile ble drept.

NRK - 07 Nov 19 kl. 20:03

– Nato-alliansen ikke «hjernedød»

Både Tysklands Angela Merkel og Nato-sjef Jens Stoltenberg tar avstand fra påstanden om at Nato-alliansen er «hjernedød», slik Frankrikes president mener. – Nato er sterkt, sier Soltenberg, som advarer å skape avstand mellom USA og Europa..

Dagbladet - 07 Nov 19 kl. 20:10

Hyller sjokkutspill om NATO

Tysklands Angela Merkel og NATO-sjef Jens Stoltenberg tar avstand fra påstanden om at NATO-alliansen er «hjernedød». Uttalelsen vekker derimot begeistring i Russland..

NRK - 03 Dec 19 kl. 15:20

Putin inviterer Nato til samarbeid

Russlands president Vladimir Putin sier han er klar for å samarbeide med NATO. De allierte i NATO er tirsdag og onsdag samlet til toppmøte i London..

P4 - 07 Nov 19 kl. 16:20

Kaller NATO «hjernedødt»

Frankrikes president Emmanuel Macron omtaler NATO som hjernedødt i et nytt intervju. Han sier til magasinet The Economist at Europa snart må begynne å tenke på seg selv som en strategisk, geopolitisk maktfaktor. Macron mener det ikke finnes en koordinering i beslutningstakingen mellom USA og de NATO-allierte, og viser til den ukoordinerte aggressive handlingen av en annen NATO-alliert, Tyrkia, i nordlige Syria..

VG - 02 Oct 19 kl. 16:46

Ro i klassen

STORTINGET (VG): Nå ringes det inn til et nytt politisk skoleår. Klarer Erna å få orden på bråkmakerne sine?.

NRK - 07 Nov 19 kl. 12:23

Macron kaller Nato «hjernedødt»

Frankrikes president Emmanuel Macron langer ut mot Nato. – Det vi nå opplever, er at Nato er hjernedødt, sier han til The Economist. I intervjuet advarer presidenten om at Europa står «på kanten av stupet»..

NRK - 03 Dec 19 kl. 22:40

Nato-ledere på Buckingham Palace

Dronning Elizabeth og prins Charles hadde besøk av Nato-lederne på Buckingham Palace i kveld. Stats- og regjeringssjefene i Nato er samlet til toppmøte i London i forbindelse med at alliansen er 70 år..

P4 - 19 Nov 19 kl. 16:04

NATO ser mot verdensrommet

NATO har tenkt å utvide alliansens operative område til verdensrommet. Utenriksministerne i forsvarsalliansen blir trolig enige om dette i løpet av uken. Generalsekretær Jens Stoltenberg sier verdensrommet er avgjørende for forsvar, avskrekking og tidlig varsling.

VG - 30 Sep 19 kl. 08:55

Full fyr i Frps fløyer

Det var enklere da Frp gjorde kort prosess med alle bråkmakerne. Hadde Carl I. Hagen fortsatt vært partileder, hadde han stått i fare for å måtte ekskludere seg selv..

Fler nyheter fra VG

VG - 4 timer siden

Fritt skolevalg må fortsatt være valgfritt

Regjeringens ønske om å innføre obligatorisk fritt skolevalg i hele landet, har møtt betydelig motstand i distriktene. Dette er en kritikk det er verdt å lytte til..

VG - 6 timer siden

En europeisk Green Deal

«The European Green Deal» som vi presenterer i dag er Europas nye vekststrategi. Den vil kutte utslippene samtidig som den skaper arbeidsplasser og forbedrer livskvaliteten vår..

VG - 20 timer siden

Bør selge brukte pelskåper så dyrt som mulig!

Fretex er ikke til for at noen få privilegerte nordmenn skal få kjøpe eksklusive pelskåper på billig-salg..

VG - Igår: 13:54

Frp-nei til ny kraftkabel: – Vi skal ikke sponse Europa med billig kraft

Når selskapet North Connect nå har søkt konsesjon om å selge billig norsk kraft til Europa, er det norske strømkunder som blir sittende igjen med regningen. Det er en dårlig løsning. .

VG - Igår: 08:02

Oslo kommune kan vise vei i folkeretten

Trump-administrasjonens standpunkt om at bosetningene på Vestbredden ikke strider med folkeretten er feil. Men at dette synet skal medføre en ny debatt om lovligheten av Israels okkupasjon av Vestbredden blir en avsporing. Heldigvis viser EU og Oslo kommune nå vei..

VG - Igår: 07:02

Fredspris uten fred

I dag mottar statsminister Abiy Ahmed Ali Nobels fredspris. Men hjemme i Etiopia er det ikke fred å få..

VG - Igår: 21:31

Et tordnende og berettiget raseri

Bent Høie sleiver med ordbruken når han uttrykker «forståelse for at folket i nord er bekymret»..

VG - Igår: 15:00

Hei, Knut Olav Åmås

Knut Olav Åmås svarer på min kronikk om «Sentrumskameratene» med sju bombastiske påstander basert på ufullstendige sitater og minst en usannhet..

VG - I førrgår: 11:33

«25 under 25» om smarttelefoner: – Et forbud er å gå baklengs inn i fremtiden

Å innføre et forbud mot smarttelefoner er ikke annet enn teknologipessimisme og overformynderi. Teknologi er nemlig ikke skummelt. Ikke hvis man vet hvordan man bruker det..

VG - I førrgår: 15:37

Hei-hå, nå er det krig igjen

Det er drøyt to uker til jul, og julekrigen er allerede over for i år..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt