NRK > Nyheter

Mandag, 18 Januar, 07:50

NRK - 26 nov. 20 kl. 11:01

Bot for brudd på karantenereglene  

En mann i 20-åra fra Drangedal har fått en bot på 20.000 kroner etter å ha brutt karantenebestemmelsene. Mannen kom hjem fra en fritidsreise til Sverige lørdag 21. november, og dro på jobb mandagen etter, skriver Varden..
Les mer på NRK


Les mer om:
Drangedal, Sverige, Varden

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Bot, for, brudd, karantenereglene
NRK - 08 des. 20 kl. 15:29

Solbakken godtar bot på 20.000

Ståle Solbakken har fått en bot på 20.000 kroner for brudd på karantenereglene, det melder VG. Norges nye landslagssjef brøt karantenereglene for innreise da han så HamKam spille mot Lillestrøm på Briskeby søndag, åtte dager etter ankomst Norge..

NRK - 09 des. 20 kl. 02:32

Nye regler for karantenehotell

Karantenereglene skal endres slik at karanteneperioden kan tilbringes også utenfor hotell dersom man kan være på et egnet sted. Det sier statsminister Erna Solberg til TV 2. Brudd på karantenereglene vil medføre høye bøter..

VG - 22 des. 20 kl. 22:40

Varslet om turister som bryter karantenereglene: – Vi ser alvorlig på dette

Trysil kommune er i dialog med politiet om brudd på karantenereglene blant utenlandske turister..

NRK - 07 des. 20 kl. 14:45

Solbakken brøt karantenereglene

Norges nye landslagssjef Ståle Solbakken brøt karantenereglene for innreise da han så HamKam spille mot Lillestrøm på Briskeby søndag, åtte dager etter ankomst Norge. NFF bekrefter dette ovenfor Dagbladet. Solbakken beklager dette i en SMS til avisa..

NRK - 07 des. 20 kl. 16:41

Solbakken brøt karantenereglene

Norges nye landslagssjef Ståle Solbakken brøt karantenereglene for innreise da han så HamKam spille mot Lillestrøm på Briskeby søndag, åtte dager etter ankomst Norge. NFF bekrefter dette ovenfor Dagbladet. Solbakken beklager dette i en SMS til avisa..

NRK - 27 nov. 20 kl. 19:43

Etterforsker karantenebrudd

Politiet har startet etterforskning etter at en koronasmittet person i Bømlo kommune brøt karantenereglene og gikk på treningssenter, skriver Haugesunds Avis. Personen var symptomfri, og trente dagen før smitten ble påvist. Vedkommende risikerer bot..

NRK - 12 des. 20 kl. 07:24

To anmeldt for karantenebrudd

To personer er pågrepet og anmeldt på Majorstua i Oslo, anmeldt for brudd på karantenereglene. Det skriver Oslo-politiet på Twitter. De legger til at begge personene skal ha vært på jobb mens de skulle ha vært i karantene..

VG - 22 des. 20 kl. 22:40

Varslet om turister som bryter karanteneregler: – Vi ser alvorlig på dette

Trysil kommune er i dialog med politiet om brudd på karantenereglene blant utenlandske turister..

VG - 06 jan. 21 kl. 11:52

Helsearbeider på sykehus bøtelagt for karantenebrudd: – Skuffende og sjokkerende

En helsearbeider på Sykehuset Telemark er ilagt et forelegg på 25.000 kroner for brudd på karantenereglene. Sykehuset ser svært alvorlig på saken..

NRK - 08 des. 20 kl. 12:03

Solbakken vedtar 20.000 kr i bot

Norges landslagstrener i fotball, Ståle Solbakken, har fått en bot på 20.000 kroner for brudd på karantereglene, melder Dagbladet.– Jeg har hatt en hyggelig snakk med politiet på Hamar og har godtatt boten, sier Solbakken til avisen..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Trusetrekk var ikke trakassering

En ansatt som fikk blottet underlivet da en overordnet trakk ned boksershortsen hans, ble ikke utsatt for seksuell trakassering, ifølge Diskrimineringsnemnda. Det skriver Klassekampen. Hendelsen skjedde i bedriftens garderobe..

NRK - 30 minutter siden

47 nye smittede i Oslo siste døgn

Det er registrert 47 nye koronasmittede i Oslo siste døgn. Det er 85 færre enn gjennomsnittet den siste uka, som var på 132 smittede per dag. Samme dag i forrige uke ble det registrert 138 smittetilfeller, viser Oslo kommunes koronaoversikt..

NRK - 45 minutter siden

FBI frykter soldater

FBI frykter angrep "fra innsiden" under Joe Bidens innsettelse. FBI skal derfor sjekke bakgrunnen til alle de 25.000 soldatene som skal sikre innsettelsen av Biden som president.

NRK - 1 time siden

– Urettferdig vaksinefordeling

Det er urettferdig at norske 20-åringer blir ferdig vaksinert før helsearbeidere i Afrika, mener Norsk Folkehjelp. Norge har sikret seg flere vaksiner enn vi trenger, derfor bør vi i solidaritet gi bort de vi ikke trenger, mener organisasjonen..

NRK - 1 time siden

En av tre utsatte betaling

Hver tredje virksomhet har benyttet seg av ordningen med utsatt innbetaling av offentlige avgifter, viser en undersøkelse blant Virkes medlemmer. Ifølge Dagens Næringsliv melder halvparten om fall i omsetningen, mens 10 prosent vurderer oppsigelser..

NRK - 1 time siden

Samsung-sjef dømt igjen

Mannen som i praksis er sjefen for elektronikkgiganten Samsung blei i dag dømt til 2 og eit halvt år i fengsel i Sør-Korea. Lee Jae-yong er dømt for korrupsjon, melder nyheitsbyrået Yonhap. Han blei dømt i saka i 2017, men anka dommen..

NRK - 1 time siden

Få koronatiltak mot innvandrere

Det er bare gjennomført 2 koronatiltak rettet mot innvandrere, av i alt 29 tiltak som ble foreslått i desember. Det skriver Klassekampen. Diskrimineringsombud Hanne Bjurstrøm sier dette kan sees på som diskriminering og at beredskapen har sviktet i arbeidet med å få ut informasjon raskt til alle deler av befolkningen..

NRK - 1 time siden

Biden vil vrake Keystone-rørledning

Påtroppende president Joe Biden planlegger å vrake oljerørledningen Keystone fra Canada, melder canadiske CBC. Ledningen skal frakte olje fra oljesandfeltene i Alberta til USA, men planene er blitt sterkt kritisert av miljøvernere..

NRK - 2 timer siden

Planlegger et 100-tall benådninger

President Donald Trump har planer å benåde et 100-tall personer på hans siste dag i embetet, ifølge kilder i Det hvite hus. Blant dem som ventes benådet, er det hvitsnippforbrytere og rappere. Men trolig ikke Donald Trump, selv, ifølge CNN..

NRK - 2 timer siden

Få og fredelige protester i USA

Små grupper med Trump-tilhengere, noen av dem væpnet, samlet seg i USAs delstatshovedsteder søndag. Men alle steder gikk det fredelig for seg. De fleste steder var det langt flere politi og soldater fra nasjonalgarden enn demonstranter..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt