NRK > Nyheter

Monday, 18 November, 12:28

NRK - 08 Nov 19 kl. 19:46

Bosnia reagerer på Macron-utspill

Bosnia har kalt den franske ambassadøren inn på teppet etter at president Emmanuel Macron beskrev landet som en tidsinnstilt bombe i et intervju med The Economist . Macron sa Bosnia kan vente mange farlige jihadister som kommer hjem fra Syria..
Les mer på NRK


Les mer om:
Emmanuel Macron, The Economist, Bosnia, Syria, Macron

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Bosnia, reagerer, Macron-utspill
Aftenposten - 08 Nov 19 kl. 19:08

Frankrikes ambassadør til Bosnia kalt inn på teppet etter Macron-kommentar

Bosnia har kalt den franske ambassadøren inn på teppet etter at Frankrikes president Emmanuel Macron beskrev landet som en tidsinnstilt bombe..

P4 - 14 Sep 19 kl. 20:36

Reagerer på Rajas utspill

Tidligere justisminister Per-Willy Amundsen i Frp reagerer sterkt på at Venstres Abid Raja mener Frp driver med «brun» retorikk og propaganda. I et intervju med NRK i dag gikk Raja hardt ut om partiets utspill om snikislamisering og båtmigranter. Amundsen sier til TV2 at Raja i realiteten beskylder Frp for å spre nazistisk propaganda og at det er spinnvilt..

P4 - 22 Aug 19 kl. 18:36

- For sent for en ny brexitavtale

Frankrikes president Emmanuel Macron mener det er for sent å diskutere en helt ny brexitavtale innen fristen 31. oktober. Macron møtte i dag Storbritannias statsminister Boris Johnson i Paris.

NRK - 07 Nov 19 kl. 20:10

Russland hyller Macrons utspill

Frankrikes president Emmanuel Macron vekker begeistring i Moskva med sin advarsel om at Nato-alliansen er «hjernedød». – En presis beskrivelse av tilstanden til Nato, skriver det russiske utenriksdepartementets talskvinne Maria Zakharova på Facebook..

NRK - 19 Aug 19 kl. 10:22

Macron og Johnson møtes på torsdag

Frankrikes president Emmanuel Macron og Storbritannias statsminister Boris Johnson møtes til samtaler i Paris på torsdag. Samtalene vil dreie seg om Brexit og krisen i Iran og Syria, opplyser en talsmann for Macron til nyhetsbyrået Reuters..

NRK - 21 Aug 19 kl. 20:08

Macron skal møte iranske diplomater

Frankrikes president Emmanuel Macron sier onsdag at han skal møte iranske tjenestemenn før helgas G7-møte for å komme med forslag til hvordan konflikten mellom Iran og USA kan deeskaleres, melder Reuters. – Jeg skal foreslå noen ting, sier Macron..

P4 - 26 Jul 19 kl. 19:50

Macron og Merkel inviterer Johnson

Frankrikes president Emmanuel Macron og Tysklands forbundskansler Angela Merkel inviterer britenes statsminister Boris Johnson til møter. Macron inviterte Johnson til Frankrike i løpet av de kommende ukene. Merkel skal ha diskutert Johnsons brexitplan under en telefonsamtale i dag..

NRK - 22 Aug 19 kl. 03:59

Organisasjoner slår tilbake

Organisasjoner reagerer på Brasils president Jair Bolsonaro sitt utspill om at det er de som starter skogbrannene i Amazonas. – Det er en syk påstand, sier en talsperson for Greenpeace Brasil til Al Jazeera..

NRK - 25 Aug 19 kl. 13:13

Macron skal sende budskap til Iran

Lederne av G7-landene er enige om at Frankrikes president, Emmanuel Macron, skal sende et budskap til Iran. Kilder tett på Macron sier det er en høy prioritet å minske spenningene i Persiabukta, og å forhindre at Iran utvikler atomvåpen, skriver NTB..

Dagbladet - 11 Aug 19 kl. 07:56

Raymond etter Siv-utspill:- Komplett kaos!

Byrådsleder Raymond Johansen (Ap) i Oslo reagerer kraftig etter at Siv Jensen varslet at kommunene kan bli tvunget til å ta bompengeregningen..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Emirates med milliardbestilling

Flyselskapet Emirates utvider flåten med 50 Airbus-fly. Ordren har en verdi på 16 milliarder dollar, rundt 152 milliarder norske kroner. Flykroppen er laget av karbonfiber, noe som blant annet fører til at utslippene går ned 25 prosent..

NRK - 15 minutter siden

Kritiske leveranser utsatt

Årsaken til at åpningen av det nye Nasjonalmuseet er utsatt til våren 2021, er at to kritiske leveranser knyttet til teknisk anlegg og nødvendige sikkerhetsdører er forsinket. Det sier kommunikasjonsdirektør Hege Njaa Aschim i Statsbygg til NTB..

NRK - 30 minutter siden

Nord-Korea kjølige mot Trump

Nord-Korea er ikke er interessert i et nytt toppmøte, fordi det kun vil føre til at USAs president Donald Trump får mer å skryte av. Uttalelsen er et svar til en Twitter-melding fra Trump, som antyder at han er klar for et nytt møte med Kim Jong-un..

NRK - 15 minutter siden

Utsetter åpning av Nasjonalmuseet

Åpningen av det nye Nasjonalmuseet er utsatt til våren 2021, melder NTB. Prisen på det som skal bli Nordens største kunstmuseum var estimert til å bli 5,3 milliarder kroner..

NRK - 45 minutter siden

Togreisende mindre fornøyde enn før

Tilfredsheten med togselskapet Vy synker, og særlig på Østlandet er kundene misfornøyd. Det kommer frem av Vys egen måling av kundetilfredshet, som gjøres to ganger i året. Vy er ikke overrasket, og peker på problemene med spor og signalanlegg..

NRK - 45 minutter siden

Mye lavere strømpris i år

Strømprisen i årets tredje kvartal lå i snitt på 42,5 øre per kilowattime. Det er en nedgang på 23 prosent fra samme periode i fjor, da prisen lå veldig høyt, ifølge SSB. Den omfatter ikke avgifter eller nettleie, skriver NTB..

NRK - 1 time siden

SV vil vri milliarder til rødgrønt

SV vil gjøre det dyrere å fly og kjøre fossilbil for å få ned klimautslippene, men tar grep på skatt, barnetrygd og barnehage for å unngå å ramme folk flest. Det kommer fram i partiets alternative statsbudsjett for 2020, skriver NTB..

NRK - 1 time siden

Kanye West setter opp Opera

Kanye West trår til med sin første opera. Operaen «Nebuchadnezzar» har premiere på Hollywood Bowl 24. november.

NRK - 1 time siden

Elever får en mer praktisk skole

Fagene blir mer praktiske og utforskende, og det blir mer læring gjennom lek for de yngste i de nye læreplanene for grunnskolen og videregående skole. Det kom frem da kunnskapsministeren la frem de nye læreplanene som skal gjelde fra skoleåret 2020..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt